|
Angel Of Darkness'in devamı!!!
|
|
08-12-2007,
|
|||
|
|||
|
Re: Angel Of Darkness'in devamı!!!
valla içim gitti şimdi he devamı olsa süper olurdu bunun ya düşünemiyom bile harika ötesi olurdu heralde hiç umut yok heralde çıkacaga benzemiyor
|
|||
|
01-05-2008,
(Bu Mesaj 01-05-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : the_lara_croft.)
|
|||
|
|||
|
RE: Angel Of Darkness'in devamı!!!
zaten the sanitarium bölümün de bir deliyle konuşurken kurtise türkiyeden ingiltereye slepperi getirdim dedi (yani adam aslında kamyon şöförü)
|
|||
|
26-06-2008,
|
|||
|
|||
|
Çok yazık olmuş konuya devam etseydi eksikler düzelr bizde zevkle oynardık...
Ah Core.. Bnce çok haksızlık yaptılar AOD'a...Çok güzel bir oyundu
ACIMADI Kİ ACIMADI Kİ !!! |
|||
|
08-08-2008,
|
|||
|
|||
|
KeÅŸke anlaÅŸma devam etseymiÅŸ
Ne güzel Türkiye'de geçecekti bölümler... |
|||
|
12-08-2008,
|
|||
|
|||
Deepblue Yazılan:Uzun bir gecikmenin ardından Haziran 2003'ten sonra satın alabildiğimiz Angel of Darkness oyunundan sonra aynı yıl içinde oyun stüdyosu değiştirilmiş ve Core Design'in 1988 yılı kurucularından Jeremy Smith başta olmak üzere birkaç Core yetkilisi stüdyodan ayrılmıştı. İşte tam o karmaşalı dönemin başında oyunun doğumu ile Core'un ölümü arasındaki boşlukta, Core Design Genel Müdürü Adrian Smith ile bir röportaj yapılmıştı. Bu röportaj'dan alıntılar bize "Eğer Core Design kapanmasaydı, Tomb Raider maceraları nasıl devam edecekti?" sorusuna yanıt veriyor. teŞeKKürLerr |
|||
|
12-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Off poff afraa
|
|||
|
18-09-2008,
|
|||
|
|||
|
Paylaşım için çok saol
Zaten AOD devam edilceği çok belliydi ama artık ne yasık ki oyunun güzelim senaryosu boşa gitti
imza boyutları 150X640 boyutlarından büyük olmamalıdır |
|||
|
19-09-2008,
(Bu Mesaj 19-09-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : selina.)
|
|||
|
|||
|
E günaydın yani ben daha önce de söylemiştim tüm bunları.
![]() ![]() ![]() Ben angel of darkness'tan çok keyif almıştım oynadığım zamanlar...sözde birileri beğenmemiş de ondan firma değişmişmiş kim beğenmemişse onu....ben.... Angel of darkness devam etseydi artık kurtisle laranın kesin öpüşme sahnesi olurdu. İlk oyunda o kadar yakınlaşıp bir türlü öpüşemediler ama ikinci oyunda kesin öpüşürlerdi! |
|||
|
19-09-2008,
|
|||
|
|||
(19-09-2008 )selina Yazılan: E günaydın yani ben daha önce de söylemiştim tüm bunları. Ne romantik sahneler olurdu kimbilir core seni elime verseler
|||
|
19-09-2008,
(Bu Mesaj 19-09-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : selina.)
|
|||
|
|||
(19-09-2008 )damLa_Ra Yazılan:(19-09-2008 )selina Yazılan: E günaydın yani ben daha önce de söylemiştim tüm bunları. hahaha! Tüm o vahşileri, aynı vahşetle sırf onu tekrardan çabuk görebilmek için öldürdüm, ( |
|||
|
19-09-2008,
|
|||
|
|||
(19-09-2008 )selina Yazılan:(19-09-2008 )damLa_Ra Yazılan:(19-09-2008 )selina Yazılan: E günaydın yani ben daha önce de söylemiştim tüm bunları. evet ya ahh core ahh
|||
|
20-09-2008,
|
|||
|
|||
|
Aaa sahi benim de aklıma geldi şimdi. Kurtis kontrolümüze girdiği ilk anda ben kamerayı yüzünü görmek uğruna çevireyim de çevireyim bir yandan da kurtisi ona göre bir pozisyona alayım da alayım derken kontrolü kaybedince çocuk aşağı düşmüştü!
Neyse bir şey olmadı! |
|||
|
26-09-2008,
|
|||
|
|||
|
AOD iyiydi iyiydi ama hep eksik bir TR gözüyle bakılacaktır...bence okadar çöl piramitten sonra şehirde geçen bir macera zaten kraldı... core dan sonra hikayeler daha sıradanlaştı gibi geliyor ama yinede legend in hakkını yiyemeyeceğim TR kurtarıldı gibi bir şey oldu...ya TOMB RAİDER toptan çok kaliteli oyun hacı
imza bilmem , akor bassak ... ( tmam çok iğrenç oldu)
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!! | MoBy | 121 | 5,975 |
Dün Son Mesaj: sanel |
|
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! | MoBy | 35 | 2,245 |
04-01-2009 Son Mesaj: Forever |
|
| TR6 Angel Of Darkness Tüm Bölümler Videolu Tam Çözüm Speedrun by_ReacT [ Tamamladım ] | by_ReacT | 11 | 3,930 |
18-12-2008 Son Mesaj: Ahmet Deniz |
|
| Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri | merwe | 7 | 565 |
06-11-2008 Son Mesaj: nikol |
|
| Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!! | MoBy | 27 | 2,290 |
26-10-2008 Son Mesaj: MerTshan |
|

Ah Core..