Derecelendir
  • 6 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eric Lindstrom ile Underworld Röportajı-İzlenimler
17-02-2008,

Eric Lindstrom ile Underworld Röportajı-İzlenimler

/></a>
<!-- end: postbit_avatar -->	<br>					<span class=
Katılma Tarihi: Aug 2007
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 4-The Last Revelation
Katıldığı Yer: Lost

Underworld’un proje başlarından Eric Lindstrom ile yapılan bir röportaj geçtiğimiz günlerde oyun dergisi Oyungezer'de de yer aldı. Röportajda Tomb Raidercileri sevindirecek bir sürü haber var. Lafı uzatmadan bu güzel haberlere geçelim. [Resim: icon_e_wink.gif]
Corecileri çok mutlu edecek haberle başlayalım. Maya Efsanesini seçmelerinin nedeni olarak artık mezarlara dönme özlemimize kulak vermiş olmalarıymış. Forumlarda sık sık şikayet konu, gidilecek yolun çok aşikar olması hatta buraya git diye oyuncuyu dürtmesiydi. Bunun farkına varan yapımcılar Lara'yı şehirden alıp tekrar doğal ortama ve mezarlara döndürmüşler. Röportajda sık sık tekrarlanan tema, ilerleme yolunun bulunması gerektiği ve çok büyük, çözümü saç baş yolduracak bulmacaların olduğuymuş (Neye seviniyoruz.. deli miyiz sadist miyiz neyiz abicim yaa [Resim: grin_red.gif] [Resim: grin_red.gif])

Bazen oyunlarda tutunacağını düşündüğümüz yerlere gidemiyorduk ya artık bu konuya da eğilmişler.. Lara'nın gideceğini düşündüğümüz her yere gidebileceğini söylüyorlar.. Ulaşmak istediğimiz yerlere ister kısa yoldan ister uzun yoldan yani nasıl görüyorsanız ve oynamak istiyorsanız o yolu tercih ederek gideceğimizi söylüyorlar.. [Resim: good.gif]
Bir başka haber kancanın işlevinin artmış olması.. Eskiden sadece duvarlarda yürümek yada atlamak için kullandığımız kancanın şimdi yıkılacak gibi görünen platformları düşmanların üzerine yıkabileceği (Legend Bolivya'da ateş ederek adamların üzerine taşlar yuvarlamıştık ona benzer bir şey olsa gerek diye düşünüyorum. Yani tarihi eserlere gene zarar verecek kazmalığımıza geri dönüyoruz… [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] Hatırlarsanız TR4’te kırmadığımız vazo kalmamıştı… [Resim: icon_lol.gif] ) Yine bazı bulmacaların çözümünde işlevsel olarak kancanın rolü olacağı söylenmiş. Yolumuzu açmak için bazı platformları kanca yardımı ile yıkmamız gerektiren durumlar olacakmış. [Resim: icon_e_smile.gif]
Yakın dövüş, tutunarak ateş etmeyi yayınlanan screenlerden tahmin etmiştik. Yeni haber ise düşmanlarımızın, platforma kaçtıysak yada tırmandıysak arkamızdan geleceği… [Resim: good.gif] [Resim: good.gif]
Lara çevre ile etkileşim içinde olacakmış. Yani bir su birikintisine bastığımızda bu bizi ilerde olumsuz yönde etkileyecekmiş. Çok suya basarsanız çamurlara bulanırsanız ilerledikçe kayganlaşan bir yapıya sahip olacağınızdan platformlara tutunamayacak yada kayacakmışsınız. Kısacası bastığımız yerlere de dikkat etmemiz gerekecekmiş. [Resim: icon_e_wink.gif]
Zor bir tırmanma yapan Lara terleyecekmiş. Ayaklarımız yüzümüz gözümüz çamur olduysa hemen gitmeyecek, suya girersek de yavaş yavaş akacakmış çamurlar.. Şelale altına girince gerçekten üstümüzden akıyormuş izlenimi alacakmışız. Lara daha kaslı olacakmış (Bir sürü macera yaşamış, atlamış, tırmanmış ve kasları olmalıymış o yüzden [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] ) Daha olgun bir Lara olacak karşımızda… [Resim: matrix.gif]
Yanan yerlerde ateşler rüzgarda salınıyormuş gibi olacakmış. En ayrıntılı bahsedilen ve iddialı olunan konu yıldırım efektleri… Yıldırım efektleri için özel çalışmalar yapılmış ve oynayanların çakan şimşeklerin etkisinden kolay kolay çıkamayacağını ve herkesin hayranlığını kazanacağını söylüyorlar.. [Resim: heyyo.gif] [Resim: heyyo.gif]

Bütün Tomb Raider’larda olan mekanın ciddiyetle incelenmesi konusu Underworld'de var tabiî ki… Orta Amerika’ya giden ekip bir sürü çekimler yapmış. Herşey gerçek mekana uygun olarak tasarlanıyormuş. [Resim: icon_rolleyes.gif]
Lara'nın güzelliğiyle yarışacak tek şeyin ortamdaki doğal güzellik olacağı söyleniyor… [Resim: clap.gif] [Resim: clap.gif] [Resim: clap.gif]

Underworld'un serinin en iyisi olacağını iddia ediyorlar. Tartışılan konu ise oyunun iyi olması değil oyun dünyasındaki en iyi olup olmayacağıymış.

Ben Crystal'in hiç bu kadar iddialı konuştuğunu duymadım. Beklentilerimize kulak verilmiş gibi görünüyor. Benim merak ettiğim ise Underworld’un, nihayet Tomb Raider 4 The Last Revelation’un gölgesinden kurtulmayı başaran bir oyun olarak mı karışımıza çıkacağı… [Resim: heyyo.gif] [Resim: heyyo.gif] [Resim: heyyo.gif]

17.02.2008
anka

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Emeğe Saygı!.. Kopyala Yapıştıra Hayır!!!
[Resim: boykot.gif]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
17-02-2008,

Re: Eric Lindstrom ile Underworld Röportajı-İzlenimler

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: Türkiye

Bu çok sevindirici bir haber,hatta süper olacak.Ama konusuda tr 6'nın devamı olsaydı coreciler tam bir melek olup uçacaktı :lol: Ama bunu yapmayacaklarını biliyorum...

Alıntı Yaparak Cevapla
17-02-2008,

/></a>
Katılma Tarihi: Sep 2007
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 2-Dagger Of Xian
Katıldığı Yer: Croft Manor

anka Yazılan:Bazen oyunlarda tutunacağını düşündüğümüz yerlere gidemiyorduk ya artık bu konuya da eğilmişler.. Lara'nın gideceğini düşündüğümüz her yere gidebileceğini söylüyorlar.. Ulaşmak istediğimiz yerlere ister kısa yoldan ister uzun yoldan yani nasıl görüyorsanız ve oynamak istiyorsanız o yolu tercih ederek gideceğimizi söylüyorlar.. [Resim: good.gif]

O eski bugları çok özleyeceğiz[Resim: firrk.gif]Tabi ben onları da becerememiştim ama[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

Süper bir yazı olmuş anka çok sağol paylaştığın için[Resim: icon_e_wink.gif]Çok iddialı konuşmuşlar umarım fos çıkmaz[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: egebanner.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
18-02-2008,

/></a>
İlk Tomb Raider Oyunu: 3-Adventures Of Lara Croft
Katıldığı Yer: 10110011100 111010100 100110

çok güzel bir açıklama olmuş [Resim: icon_rolleyes.gif] oyun beklenen tarihinden önce çıksa keşke artık sabır kalmadı [Resim: grin_red.gif]

[Resim: imza.png]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
18-02-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: ordu

vay vay vay ne güzel haberler bunlar sağol ankacım :-| çok sevindim bunlara. çok sıkı bi oyun bizi bekliyor anlaşıldı Wink

[Resim: masimza.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
18-02-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 1-Atlantean Scion
Katıldığı Yer: Istanbul

Eline sağlık ankacım, şahsen düşüncem görsel açıdan u kadar detaya girdiler ise benim pc hayatta çalıştırmaz bu oyunu Big Grin Bir de bence abartmışlar hani lara suya basınca kayganlaşacakmış falan falan oldu olacak hasta da olsun Big Grin

[Resim: deepbluezg7.jpg]
Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
18-02-2008,

/></a>
Rep Puanı:
3
İlk Tomb Raider Oyunu: 3-Adventures Of Lara Croft
Katıldığı Yer: rome...

anka Yazılan:Corecileri çok mutlu edecek haberle başlayalım. Maya Efsanesini seçmelerinin nedeni olarak artık mezarlara dönme özlemimize kulak vermiş olmalarıymış. Forumlarda sık sık şikayet konu, gidilecek yolun çok aşikar olması hatta buraya git diye oyuncuyu dürtmesiydi. Bunun farkına varan yapımcılar Lara'yı şehirden alıp tekrar doğal ortama ve mezarlara döndürmüşler. Röportajda sık sık tekrarlanan tema, ilerleme yolunun bulunması gerektiği ve çok büyük, çözümü saç baş yolduracak bulmacaların olduğuymuş (Neye seviniyoruz.. deli miyiz sadist miyiz neyiz abicim yaa [Resim: grin_red.gif] [Resim: grin_red.gif])

Lara daha kaslı olacakmış (Bir sürü macera yaşamış, atlamış, tırmanmış ve kasları olmalıymış o yüzden [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] ) Daha olgun bir Lara olacak karşımızda… [Resim: matrix.gif]
Benim merak ettiğim ise Underworld’un, nihayet Tomb Raider 4 The Last Revelation’un gölgesinden kurtulmayı başaran bir oyun olarak mı karışımıza çıkacağı… [Resim: heyyo.gif] [Resim: heyyo.gif] [Resim: heyyo.gif]

öncelikle canım ankam harika olmuş ellerine sağlık...anka yazacağına altına ismini soyismini yazsaydın daha bi süper olurdu hatta, insanlar bilmeliler bu inceleme yazısı hangi muhteşem ellerden çıktı, google a yazınca hakkında sayfalar açılmalı, dergi açmalısın sen şöyle forum mecralarını aşan(admine son hız, sınırsız yalakalık; devamlı, sürekli, nefessiz, ağır şekilde..[Resim: icon_lol.gif] ) [Resim: icon_e_biggrin.gif] [Resim: icon_e_biggrin.gif] [Resim: icon_e_biggrin.gif]şaka bir yana gerçekten çok ii haberler anka emeğine sağlık [Resim: icon_e_wink.gif]

ilk paragraf beni çok mutlu etti normal olarak [Resim: heyyo.gif]ama parantez içindeki ibarene katılmıyor değilim hatta yer yer tırsmalar görülüyor bünyede [Resim: icon_e_biggrin.gif]

şimdi lara daha ne kadar olgun olacak ben orasını anlayamadım...bundan daha olgunu ancak sallanan sandalyede torunlara eski maceraları anlatmakla mümkün olabilir [Resim: icon_lol.gif]

demek bu kadar iddialılar.. [Resim: heyyo.gif]kusura bakmayın görmeden ölsem inanmam [Resim: icon_lol.gif]bi kişi bile yeni favorin underworld olurmuş ne gülerim esprisi yapmasın fena yaparım [Resim: angry2.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]ewet eski kafalıyım bende farkındayım durumun [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: bleachgif1.gif]
I Make My Own Luck
Alıntı Yaparak Cevapla
18-02-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 6-Angel Of Darkness
Katıldığı Yer: İzmir

Ankacım ellerine sağlık güzel bir inceleme yazısı olmuş teşekkürler :clp:

Yıldırım efektlerinin olduğu bölümleri gece karanlıkta, iyi bir ses sisteminde gümbür gümbür oynamak lazım şöyle içimizi hem sesten hem korkudan titretsin :-|

Evet çok iddalı ifadeler, yapılabilirse çok güzel :-| ama biz biz olalım beklentileri aşırı yükseltmeyelim, bu oyun dünyası belli olmaz sonra çok güzel bir oyun da çıksa beklentilerimizi tam karşılamadı şeklinde durumlara düşmeyiz :-|

[Resim: AODMelsis2.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
18-02-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: Kocaeli

Anasayfada haber yaptım daha ne olsun.. Elimi öp ankacım.. :lol: Şaka bir yana eline sağlık Wink

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
19-02-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: ÇaNkIrI - AnKaRa ღ°•..•°ღ MasMynak ღ°•..•°ღ

Ya ben galiba hasta oluyorum bana bişiler oluo , sabredemicem dayanamıcam o gün hiç gelmicek oyunu hiç alamıcam gibi böle bi sabırsızlık hastalıgı olabilir mi :lol: müthiş bişi olcak yaa.Okudukça heycan bastı fıkır fıkır oldum...Meltem ellerine sağlık gerçekten. :-|

[Resim: b-272385-underworld.jpg]
« « ßy Mã§MyñÃk »»
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-02-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: Lost

Dergideki bilgileri kendi yorumumla birleştirmeye çalıştım ortaya bu çıktı. Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar :red: Smile

newmoon Yazılan:şimdi lara daha ne kadar olgun olacak ben orasını anlayamadım...bundan daha olgunu ancak sallanan sandalyede torunlara eski maceraları anlatmakla mümkün olabilir :lol:
Anniversary tekrar oyunu olduğu için Lara çok genç görünümlüydü onu katmıyorum. Olgunluk kıyaslamasının Legend Lara'sı ile yapıldığını düşünüyorum.. Legend Lara'sı daha çok 30 yaşlardaki bir mankene benziyordu Big Grin Underworld'deki Lara beni korkutuyor. Siz kaslı falan deyip çok beğenmiştiniz ama ben hala alışamadım :xz:
Ana sayfada görünce çok sevindim MoBy :oops: Ayıp ettin öpiim ustam :ninja: :lol:

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Emeğe Saygı!.. Kopyala Yapıştıra Hayır!!!
[Resim: boykot.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
19-02-2008,

/></a>
Katılma Tarihi: Apr 2008
Rep Puanı:
3
İlk Tomb Raider Oyunu: 2-Dagger Of Xian
Katıldığı Yer: C:\Windows\system32

valla cadı süper olmuş ellerine sağlık afiyet olsun deme sakın Big Grin ama dediğim gibi bu legend motoru beni öldürecek underworld istediğimizi verecekmi hala düşünüyorum ama tomb raider 4 efsanesini bir türlü yakalayamadılar özellikle benim en çok istediğim hiç bir insanın olmadığı karmaşık puzzle larla dolu mekanlar. Valla oyunda hiç grafik aramıyorum senaryo daha önemli

Yazında hoşuma giden bir diğer yer ise laranın oyuncaklarını biraz daha fazla kullanması işte yıllardır istediğimşeylerden biride oyun adventure olduğu için yerdeki taşı bile kullanlammız gerekiyor tabi tr5 deki old city deki gibi değil Big Grin

duvarlardan sadece tutunup atlamaın dışında oyuna action haraketler ekleyerek sprey ile yazı bile yazbilmek mesela kabolmamak için Big Grin Big Grin

harika olmuş cadı biraz benim istediklerimin dışında biraz da yakın ama yinede umutla bakmak lazım ileriye.

[Resim: trfanas4.png]
Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN

Alıntı Yaparak Cevapla
20-02-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: Golden Mask
Katıldığı Yer: İStanbul-Bayrampaşa

oyungezer dergisini aldım gercekten baya övgüler var oyunla ilgili çok gercekci olucak mükkemmel bir tomb raider serisi bizi bekliyor

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
Exclamation Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 80 1,310 Bugun
Son Mesaj: barisyilmam
  Underworld Sistem Denetleme anka 125 2,130 Dün
Son Mesaj: Duma
Question Tomb Raider Underworld Yardım !!! MoBy 227 4,897 Dün
Son Mesaj: Luca
  tom raider underworld çok yavaÅŸ..... dramali2 22 304 02-12-2008
Son Mesaj: ву мυму
  Tomb Raider Underworld Büyük Spoiler amanda 32 635 02-12-2008
Son Mesaj: Vampire
  Tomb Raider Underworld Trainer !! MoBy 9 258 02-12-2008
Son Mesaj: #~adid@ss~^#
  Tomb Raider: Underworld Fiyat Listesi TRFanFromTR 83 1,181 01-12-2008
Son Mesaj: TRFanFromTR
  Tomb Raider Underworld Oyundan İlk Görüntüler (Spoiler) Bashful.man 123 2,202 01-12-2008
Son Mesaj: TheLastRevelation
  legend da underworld kıyafeti crazy_underworld 23 464 30-11-2008
Son Mesaj: Duma
  TR Underworld Kontrol ayarları için ayrıntılı anlatım. ferio 5 137 29-11-2008
Son Mesaj: Brex

İletişimTomb Raider FANYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi