Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi!
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 2 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
God of War III
10-07-2010, 07:43 AM
2005 yılında PlayStation 2 platformunda karşımıza çıkan God of War, aksiyon türünü sevenlere müthiş bir deneyim yaşatmıştı. Sadece hareketli yapısı ile değil ihtişamlı dövüş sahneleri ile de akıllarda yer etmeyi kolayca başardı. 2007 yılında piyasaya sürülen ikinci oyun ise deyim yerinde ise PS2 konsolunu son transistörüne kadar zorluyor, ekrana akıl almaz savaş sahnlelerini yansıtmayı başarıyordu. Bir an olsun düşmeyen temposu, izleyenin gözlerini bir an bile ekrandan ayırmamasına neden olacak kadar kaliteliydi. Görkemli boss savaşları ile birleşince konsol sahiplerinin bir numaralı oyunu olmayı başardı. 2008 yılında PSP için piyasaya sürülen Chains Olympus da tıpkı önceki bölümler gibi konsolun gücünü sonuna kadar kullanan, bizlere “PSP’de böyle grafik de olur muymuş?” dedirten bir yapım olmayı başarmıştı.
God of War’un bir sonraki bölümünün de serinin önceki oyunlarında olduğu gibi muhteşem görseller ve parmak ısırtacak videolara sahip olmasını beklememiz en doğal hakkımızdı. Hele bir de hazırlandığı platformun, PlayStation 3 gibi potansiyeli yüksel bir konsol olması bekletilerimizi en yüksek seviyeye çıkardı. “Peki God of War III, beklentilerimizi karşıladı mı?” diye soracak olursak, cevabımız “Kesinlikle evet!” olacağından emin olabilirsiniz..
[Resim: godofwar3.jpg]
[Resim: god-of-war-iii-20100310054652777_640w.jpg]
[Resim: god-of-war-iii-20100114113519412_640w.jpg]

http://www.dailymotion.com/video/x8daun_...videogames

[Resim: 10r05qr.gif][Resim: 25jyxb8_th.jpg]http://www.rottweilerim.com/
(En son düzenleme: 10-07-2010 07:45 AM sylar.)
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
10-07-2010, 04:42 PM
God Of War 3 gerçekten müthiş bir oyun Alkis Oyunun finaliyle son oyun olduğunu vurgulasalarda gönlüm devam etmesinden yana.. Aglama

[Resim: imzabar1.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
10-07-2010, 05:58 PM
Gizlenmiş İçerik (Göster)

Gow3 benim ilk gow oyunum.At İlk ps3 kafeye gidişimde oynadığım, ilk ps3 oyunu gow idi. Dolayısıyla ps3üde ilk elime alışım oluyor. Mr GreenMr GreenMr Green

Ay’ın karinası
mor bulutları deliyor
ve onun titreyişleri
çiyleri ürpertiyor.
(En son düzenleme: 10-07-2010 06:01 PM Ryuk.)
10-07-2010, 10:46 PM
devamı gelicek merak etmeyin.. e3 fuarındaki sittede yazıda okumuşdum. ama serinın son oyunu olucak god of war 5

[Resim: 10r05qr.gif][Resim: 25jyxb8_th.jpg]http://www.rottweilerim.com/
17-07-2010, 03:17 PM
muhteşem bir oyun ps3 ünüz olmasa bile kafelere gidip oynayın derim. muhteşem bir oyun olmasına rağmen biraz kısa ama oyunu 4-5 kere bitirseniz bile sizi sıkmayan bir yapısı var. oyunun sonunda açılan modlarsa dahada zevk katıyor.

son oyun konusuna gelelim son oyun deseler bile oyun sonunda kratos yere yığılıyor ve credist giriyor araya credist bittikten sonra kratos'un yattıgı yeri gösteriyor ve orada yok Soke ne oluyor 3 seçenek var ya yürüdü gitti ya Athena aldı yardım etti yada uçurumdan atladı. öldüğünü gösterse bile son oyun olmadığına emin olabilirseniz. Sonuç: Oynanacak Oyunlar Listenizde olması gereken bir oyun fakat kısa bunun için orjinalini alacağınıza ps3 kafeye gidip bitirin daha iyi 7-8 saate bitirirsiniz zaten Wink

[Resim: siggybeast2.png]
Eğer beni seviyorsan bırak gideyim ve bilmeden önce kaçayım Kalbim henüz ilgiye çok koyu.Burda olmayanı yok edemiyorum Beni kaderimden kurtar Sana sahip olmadan seni haketmiyorum En son gülümsememin üzerinden uzun zaman geçti Eğer değiştirebilirsem umarım asla bilmem Aglama
18-07-2010, 10:51 AM
Adamın koluna bak öyle bir insanın kafasından fazla ağırlıktaBig Grin

[Resim: larai.png]
Tomb raider Underworld
Mesaj önizleme 

Tomb Raider FAN Konu Araçları - God of War III Başlığı
TombRaiderFAN Konu Linki Konu Linki
TombRaiderFAN BBKodu BBKodu
TombRaiderFAN HTML Kodu HTML Kodu

Foruma Git: