|
Haydi Hep Beraber TR6
|
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
|
Haydi Hep Beraber TR6
Çekişmeli bir oylama sonunda Tomb Raider 6 ile projelerimize devam ediyoruz
Bu projede paylaşım yapan ve bizimle yeni oynamaya başlayan arkadaşlarımızın isimlerini ana sayfadaki yazıya ekleyeceğim AOD Camiası neler yapabiliyormuş görelim Vee merakla beklenen oynama planı Biraz karışık bir plan oldu özellikle oyunun ortalarında 4 - 11 Mayıs 2008 Paris 1: Parisian Back Streets 2: Derelict Apartment Block 3: Industrial Rooftops 4: Margot Carvier's Apartment 5: Parisian Ghetto 6: The Serpent Rouge 7: St. Aicard's Graveyard 8: Bouchard's Hideout 12 - 18 Mayıs 2008 Louvre 9: Louvre Storm Drains 10: Louvre Galleries 11: The Archaeological Dig 12: Tomb of Ancients 19-28 Mayıs 2008 Mevsimler Salonu-Kırmızı Ruh 13: The Hall of Seasons 14: Neptune's Hall 15: Wrath of the Beast 16: The Sanctuary of Flame 17: The Breath of Hades 18: Galleries Under Siege 19: Von Croy's Apartment 29 Mayıs - 8 Haziran 2008 Prag 20: The Monstrum Crime Scene 21: The Strahov Fortress 22: Bio-Research Facility 23: The Sanitarium 24: Maximum Containment Area 9 - 15 Haziran 2008 Boaz 25: Aquatic Reseach Area 26: The Vault of Trophies 27: Boaz Returns 28: The Lost Domain 29: Eckhardt's Lab
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Haydi Hep Beraber TR6
Yihuuu bugün başladık
İnşallah Türkçe yama ile oynayacam ama 5 saat oldu hala bilgisayara yüklenmedi.
|
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
|
Nihayet
Yalnız biri bana windowsa geri dönme sorununu anlatabilir mi? Çözemezsem screen paylaşmak zor olcak
|
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
|
Serpil Frapsı kursana..
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
Biri bana Türkçe yamayı rapidden yada bildiği hızlı bir siyeden upload edip bana gönderebilir mi?Divsharede tam 15 saatte indiriyor.
|
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
|
Biz de katılabiliyoz dimi
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw
|
|||
|
04-05-2008,
(Bu Mesaj 04-05-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : sanart2000.)
|
|||
|
|||
anka Yazılan:Serpil Frapsı kursana.. Fraps? Bu türkçe yamayla gelen bir şey mi ya da o dosyanın içinde var mı? Çünkü en son oynadığımda türkçe oynamıştım ve böyle bir sorun yoktu .
|
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
ersel3 Yazılan:Biz de katılabiliyoz dimiNiye böyle bişey sorma gereksinimi duydun ki?Tabikide katılabilirsin. |
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
ersel3 Yazılan:Biz de katılabiliyoz dimi Tabiki çok sevinirizzz İsteyen herkes katılabilir Ne kadar kalabalık o kadar iyi Fraps çok küçük bir program.. Oyundan çıkmadan resim çekmemizi sağlıyor. Bu programı kurduktan program belgelerinizde bir klasör oluşturuyor. Screen sekmesine bastığınızda işaretlenmiş alanda da göreceğiniz üzere bir klasörün yolu yazıyor. Oyun boyunca cektiğiniz screenleri o klasöre atıyor. Bunu değiştirmeyin. Oyuna girmeden önce programı açın ve simge durumuna getirin. Ekranın sağ altında simge halinde küçülecek. Oyun sırasında F10 a her bastığınızda resim cekecek. Ha bu arada yandaki seceneklerden jpg yaparsanız resimlerinizin boyutu küçük olur. Program ilk kuruldugunda bmp secili oluyor
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
|
Güzel bir şeye benziyor ama bildiğin bir yer var mı bunu yükleyecek.Ayrıca bakıyorum masaüstü değişmiş
O sağ tarafta gördüğüm Lara'nın slüeti mi
|
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
|
Bu fraps denen program iyi bir programmış.Peki gamepad tuşunada ayarlaya biliyor muyuz?
|
|||
|
04-05-2008,
|
|||
|
|||
|
Ben de çok beğendim bu resmi sağolasın ve kesinlikle doğru görüyorsun Laracığımın TR4'ten bir pozu
İ_A_U_TR Yazılan:Bu fraps denen program iyi bir programmış.Peki gamepad tuşunada ayarlaya biliyor muyuz? Bence kısa yollarını ellememek en iyisi. Hiç zor olmuyor zaten F10 a basmak
|||
|
04-05-2008,
(Bu Mesaj 04-05-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : ersel3.)
|
|||
|
|||
|
Buldum programı.Resimdekiyle aynı ama bmp değişmiyo(only registered fln yazıyo).Bmp de kalsa sorun olmaz dimi? Ve çekilen fotolar nereye kaydediliyo
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Part 5 (Boaz) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz | anka | 38 | 6,557 |
31-08-2008 Son Mesaj: lovelygirl |
|
| Part 4 (Prag) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz | anka | 32 | 6,481 |
29-06-2008 Son Mesaj: anka |
|
| Part 1 (Paris) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz | anka | 92 | 6,889 |
28-06-2008 Son Mesaj: Alba |
|
| Part 2 (Louvre) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz | anka | 46 | 5,260 |
03-06-2008 Son Mesaj: İ_A_U_TR |
|

Bu projede paylaşım yapan ve bizimle yeni oynamaya başlayan arkadaşlarımızın isimlerini ana sayfadaki yazıya ekleyeceğim
AOD Camiası neler yapabiliyormuş görelim
Biraz karışık bir plan oldu özellikle oyunun ortalarında

Biri bana Türkçe yamayı rapidden yada bildiği hızlı bir siyeden upload edip bana gönderebilir mi?Divsharede tam 15 saatte indiriyor.