Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi!
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 18 Oy - 2.22 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klavyeden *Dökülenler*
09-08-2008, 03:58 PM
Hiç merak ettiniz mi klavyenizden neler dökülüyor yazdıklarımız haricin de [Resim: icon_mrgreen.gif]
Klavyenizi ters çevirip şööööyle bi silkeleyin sizde şaşıracalsınız neler neler döküldüğüne [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]
şeyy benim mi [Resim: icon_mrgreen.gif]

neler dökülmediğini yazsam daha kısa ve öz olur sanırım [Resim: icon_lol.gif]
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
09-08-2008, 04:06 PM
valla benim klavyemde herşey var [Resim: icon_e_biggrin.gif] silkelesem 2 ekmek çıkar heralde [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]
en son ki gazoz faciasından sonra 5 ve 6 tuşlarım zor basılıyor[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: imazmyj5.gif]
09-08-2008, 04:12 PM
Klavyenin şemasını A-4 de çıkar ve sök içini ve tuşları tek tek kolonyalı bezle sil ilk günkü gibi çalışır [Resim: icon_e_wink.gif]
09-08-2008, 04:52 PM
işyerindeki beter bir durumda evdeki yeni koruyorum onu
gelelim neler döküldüğüne [Resim: icon_lol.gif] bir adet toplu iğne, geçenlerden sıkışan tuşu çıkarmaya çalışırken düşürdüğüm ataç, bol miktarda sigara külü, alabildiğince toz, birde geçenlerde delgecin kapağını açmıştım yanlışlıkla içinden dökülen yuvarlak kağıtlar [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif] yakında belediyeyi çağıracağım gelsin temizlesin[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: 4rpgugz95kpp7.gif]
09-08-2008, 04:59 PM
[Resim: 24.gif][Resim: 24.gif] ben onu hergün yapıyorum içinden çerez toz kül ne ararsan var[Resim: 24.gif][Resim: 24.gif]

[Resim: sigaraya_hayir.jpg]
09-08-2008, 05:08 PM
amanda demiş ki:işyerindeki beter bir durumda evdeki yeni koruyorum onu
gelelim neler döküldüğüne [Resim: icon_lol.gif] bir adet toplu iğne, geçenlerden sıkışan tuşu çıkarmaya çalışırken düşürdüğüm ataç, bol miktarda sigara külü, alabildiğince toz, birde geçenlerde delgecin kapağını açmıştım yanlışlıkla içinden dökülen yuvarlak kağıtlar [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif] yakında belediyeyi çağıracağım gelsin temizlesin[Resim: icon_e_biggrin.gif]

Benim klavyeden beteri de varmış [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]
09-08-2008, 05:21 PM
benimki evdeki bilgisayarım da işteki de tertemizdir. [Resim: icon_rolleyes.gif] ben temiz pak pırıl pırıl bi insanımdır. [Resim: icon_cool.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif] üstünde asla bi şe yemem. yedirmem... yemeye kalkışanı da vururum. [Resim: pistol.gif] [Resim: matrix.gif]

[Resim: felipehamaltonaaznnpaynveriyozuh-1.gif] FORZA FELIPE...
09-08-2008, 05:35 PM
ddtoxx demiş ki:benimki evdeki bilgisayarım da işteki de tertemizdir. [Resim: icon_rolleyes.gif] ben temiz pak pırıl pırıl bi insanımdır. [Resim: icon_cool.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif] üstünde asla bi şe yemem. yedirmem... yemeye kalkışanı da vururum. [Resim: pistol.gif] [Resim: matrix.gif]

biz de klavyenin üstünde bişey yemiyoruz sandalye üstündeyiz her zaman [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]
09-08-2008, 05:41 PM
nesli demiş ki:
ddtoxx demiş ki:benimki evdeki bilgisayarım da işteki de tertemizdir. [Resim: icon_rolleyes.gif] ben temiz pak pırıl pırıl bi insanımdır. [Resim: icon_cool.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif] üstünde asla bi şe yemem. yedirmem... yemeye kalkışanı da vururum. [Resim: pistol.gif] [Resim: matrix.gif]

biz de klavyenin üstünde bişey yemiyoruz sandalye üstündeyiz her zaman [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: zuhah.png][Resim: zuhah.png][Resim: zuhah.png][Resim: zuhah.png]

[Resim: felipehamaltonaaznnpaynveriyozuh-1.gif] FORZA FELIPE...
09-08-2008, 05:43 PM
ddtoxx demiş ki:
nesli demiş ki:

[Resim: zuhah.png][Resim: zuhah.png][Resim: zuhah.png][Resim: zuhah.png]

gerçeklere bu kadar güleceğin hiç aklıma gelmezdi bazen güldürüyormuş demek ki [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]
09-08-2008, 06:45 PM
klavyede ne yok ki cips parçaları çekirdek kabuğu (tuşların arasında o kadar boşluk var ki o bile giriryo) eski klavyemede kola dökmüştüm tuşa bastığında yapışıp kalıyodu[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tr3_download.png]
09-08-2008, 08:10 PM
benimkinden de ekmek kırıntıları,susam,fındık kabuğu çıktı koptum[Resim: icon_lol.gif]ee burası fındık şehri ne de olsa[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 25903813ew5.png]
09-08-2008, 08:16 PM
ohhoo benim klavye meyva suyu bile icio banamısın demio Smile
Mesaj önizleme 

Tomb Raider FAN Konu Araçları - Klavyeden *Dökülenler* Başlığı
TombRaiderFAN Konu Linki Konu Linki
TombRaiderFAN BBKodu BBKodu
TombRaiderFAN HTML Kodu HTML Kodu

Foruma Git:

▲ En Üste DönİletişimTomb Raider FANİçeriğe DönArşivRSS Beslemesi