Derecelendir
  • 14 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lara Croft Modelleri
06-09-2007,
Lara Croft Modelleri
http://www.crabbel.de/de/Kuenstler-Artis...Dorow.html

Daha önce gördünüz mü bilmem ama genel olarak hoş resimler.Sadece bikinili olanın beline ve yakın plan şekilde elindeki silahı doğrultmuş olan modelin gülüşüne takıldım [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-09-2007,
Re: Lara Croft Modelleri
saçları olmamış Lara'nın saçları kızıl değil
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
24-09-2007,
larangelina Yazılan:saçları olmamış Lara'nın saçları kızıl değil

Lara'nın saçları bu kadar değilsede aslında kızıl.Yani şu anda tr3 oynuyorum,saçlar kızıl kahve.Sonradan yavaş yavaş kahveye dönmüş [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-10-2007,
Ne Kadar Çok Lara Varmış,Bizde Tek Sanırdık ;-)
Arkadaşlar sizlere eidos'un promosyon-tanıtım işleri için birçok kişi buldugunu söylemiştim işte onları burda toplayalım...

birazda fotolarına bakalımmı dostlar...
[Resim: 48061.jpg]
[Resim: 76102.jpg] BU 3 VE 4'ÜNCÜ RESİMLERDEKİ MODEL TR1 VE 2 Yİ HATIRLATYOR...

[Resim: 47693.jpg]

[Resim: 63294.jpg]

[Resim: 98695.jpg][Resim: 15366.jpg]

[Resim: 39297.jpg] vee aynı tomb raider legend ve anniversaly'de gördügümüz yüz...

[Resim: 25068.jpg]

[Resim: 48489.jpg]

[Resim: 144010.jpg]

[Resim: 450011.jpg]

[Resim: 606213.jpg]

[Resim: 226714.jpg]

[Resim: 977915.jpg]

[Resim: laracroft.png]

Evet arkadaşlar ben yenilerini bulunca yine ekliyecegim buraya sizde yeni resimler bulursanız ekleyin
(belirteyim bu mankenlerin hepsi "eidos interactive" firmasıyla anlaşma yapan ve tanıtım, reklam, aktivite vb. yerlerde boy gösteren mankenlerdir...)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-10-2007,
çok güzel değiller ama yinede lara olmak duygusunu yaşamak onu hissetmeye çalışmak bence güzel bir duygu benzemesi zaten mümkün değil onlarda bunun bilincinde olan insanlar belirttiğim gibi sadece o duyguyu yaşamak isteyen insanlar[Resim: icon_e_wink.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-10-2007,
benim favorim jill. bence en çok o benziyor

[Resim: masimza.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
04-10-2007,
Kerima benim en sevmediğim lara modeli[Resim: icon_neutral2.gif]....belkide bütün seriler içinde larayla alakasız bi yüz çizen legend ve anniversarynin lara modeli olduğundandır...yoksa şahsi olaraktan çirkin bulmuşluğum iğrenmişliğim yok kendilerine....angelinanın eline su dökemez tabe...o gönlümüzdeki kanlı canlı lara....ne denirse densin iddia ediyorum o rolü başkası bu kadar ii kaldıramazdıııı...[Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: bleachgif1.gif]
I Make My Own Luck
Alıntı Yaparak Cevapla
04-10-2007,
newmoon Yazılan:Kerima benim en sevmediğim lara modeli[Resim: icon_neutral2.gif]....belkide bütün seriler içinde larayla alakasız bi yüz çizen legend ve anniversarynin lara modeli olduğundandır...yoksa şahsi olaraktan çirkin bulmuşluğum iğrenmişliğim yok kendilerine....angelinanın eline su dökemez tabe...o gönlümüzdeki kanlı canlı lara....ne denirse densin iddia ediyorum o rolü başkası bu kadar ii kaldıramazdıııı...[Resim: icon_neutral.gif]

+1

Bu Kerima'ya ben de alışamadım. Bir model bu kadar mı Lara ruhuna yabancı olur[Resim: smiley26.gif] Normal bir podyum mankeni gibi işte[Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif] Arkadaşlar bir filmin çekilebilmesi için insanların aktör olması gerekiyor. Yani rol yapabilmesi.. O mankenlerle film çekme olayı Yeşilçam'a özgü bir şey[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]
Lara Croft'u Angelina'dan daha iyi canlandıracak bir oyuncu düşünemiyorum. Tomb Raider filmleri için özel dersler almıştı. Gerçekten işini çok önemseyen ve hakkıyla yapan biri.. Belki başkaları da bu eğitimleri alsa Tomb Raider'in kahramanı canlandırmaya çalışır ama olay kurşun sıkmak yada adam dövmekle bitmiyorki.. Angelina'da Lady Lara Croft karakterinde olması gereken asalet var[Resim: icon_neutral.gif][Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
04-10-2007,
bence larayı tr ruhunu kapmış biri oynamalı bu kişi herhengi birisi olabilir. oynayan kişi o ruhta oynarsa film tam tamına tr filmi olur

[Resim: dantesiggl3.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-10-2007,
Şu asalete bakar mısınız yaa[Resim: icon_cool.gif][Resim: icon_rolleyes.gif] Niye başka isim arıyorsunuz ki sizi hiç anlamıyorum[Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: tr1afi.jpg]

[Resim: tr30_sheet1.jpg]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
05-10-2007,
anka Yazılan:
newmoon Yazılan:benim en sevmediğim lara modeli[Resim: icon_neutral2.gif]....belkide bütün seriler içinde larayla alakasız bi yüz çizen legend ve anniversarynin lara modeli olduğundandır...yoksa şahsi olaraktan çirkin bulmuşluğum iğrenmişliğim yok kendilerine....angelinanın eline su dökemez tabe...o gönlümüzdeki kanlı canlı lara....ne denirse densin iddia ediyorum o rolü başkası bu kadar ii kaldıramazdıııı...[Resim: icon_neutral.gif]

+1

Bu Kerima'ya ben de alışamadım. Bir model bu kadar mı Lara ruhuna yabancı olur[Resim: smiley26.gif] Normal bir podyum mankeni gibi işte[Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif] Arkadaşlar bir filmin çekilebilmesi için insanların aktör olması gerekiyor. Yani rol yapabilmesi.. O mankenlerle film çekme olayı Yeşilçam'a özgü bir şey[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]
Lara Croft'u Angelina'dan daha iyi canlandıracak bir oyuncu düşünemiyorum. Tomb Raider filmleri için özel dersler almıştı. Gerçekten işini çok önemseyen ve hakkıyla yapan biri.. Belki başkaları da bu eğitimleri alsa Tomb Raider'in kahramanı canlandırmaya çalışır ama olay kurşun sıkmak yada adam dövmekle bitmiyorki.. Angelina'da Lady Lara Croft karakterinde olması gereken asalet var[Resim: icon_neutral.gif][Resim: icon_neutral.gif]

ağzından bal damlıyo valla ankacım...yaw valla kalp kalbe karşı[Resim: icon_razz.gif]benden de bir kaç tane....

[Resim: 2003_the_cradle_of_life_013.jpg] [Resim: go4-Angelina-Jolie-288.jpg]

[Resim: go4-Angelina-Jolie-355.jpg] [Resim: Angelina_Jolie_wallpaper_07.jpg]

[Resim: TR_Angelina_Jolie_095.jpg]

I Make My Own Luck
Alıntı Yaparak Cevapla
05-10-2007,
hiçbirisinin kıyafeti doğru düzgün değil sanli oyuncak gibi gerçekte bi maceracı böle giyinmez giysiler hiç gerçekçi değil

[Resim: dantesiggl3.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-10-2007,
ddtoxx Yazılan:benim favorim jill. bence en çok o benziyor

tamamiyle katılıyorum[Resim: icon_neutral.gif]

I Make My Own Luck
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular