Derecelendir
  • 3 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lara Croft'a Rakip Geliyor !!!
10-08-2008,
RE: Lara Croft'a Rakip Geliyor !!!
stante Yazılan:Grafikler cok güzel,kesin oyunda güzeldir. merdivende o pozisyonda oyun icinde ateş etmesi cok zor,yüksek ihtimal demo olabilir.
demoda olabilir merdivenden kayaraktan ateş etme ama duvardan yürümesi de combo sanırım o hızla adama kılıçla bir vuruyor [Resim: icon_eek.gif]ben bu oyunu tuttum valla bi çıksın larayı unuturum [Resim: icon_lol.gif](şaka tabi)

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: b4um7agxqbta8.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2008, (Bu Mesaj 11-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : TRFanFromTR.)
Bence de korkmaya ya da kızmaya gerek yok TR 'nin tek rakibi kendisidir [Resim: icon_mrgreen.gif] Playstation Official dergisi Wet ve Uncharted, Prince of Persia gibi büyük oyunlara TR klonu demiş, hatta Rubi için Lara 'nın kardeşi yazmışlar daha bunun üstüne TR 'ye laf söylenmez zaten [Resim: icon_lol.gif] Resimler video çok güzel gözüküyor, hoşuma gitti benim, ama yine de öyle fırtına koparcağını sanmıyorum. [Resim: icon_e_smile.gif] TRU 'dan önce çıkarsa da alıp oynarım ne güzel.

Hey bi dakika, benim PS3 m y ada Xbox m yok ki [Resim: uzgun.gif] Neyse zaten sevmemiÅŸtim [Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2008,
TRFanFromTR Yazılan:Bence de korkmaya ya da kızmaya gerek yok TR 'nin tek rakibi kendisidir [Resim: icon_mrgreen.gif] Playstation Official dergisi Wet ve Uncharted, Prince of Persia gibi büyük oyunlara TR klonu demiş, hatta Rubi için Lara 'nın kardeşi yazmışlar daha bunun üstüne TR 'ye laf söylenmez zaten [Resim: icon_lol.gif] Resimler video çok güzel gözüküyor, hoşuma gitti benim, ama yine de öyle fırtına koparcağını sanmıyorum. [Resim: icon_e_smile.gif] TRU 'dan önce çıkarsa da alıp oynarım ne güzel.

Hey bi dakika, benim PS3 m y ada Xbox m yok ki [Resim: uzgun.gif] Neyse zaten sevmemiÅŸtim [Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif]
ben sierra nın çok iyi bir oyun çıkaracağını düşünüyorum sadece trailere bakarak oyunu sevip sevmediğime karar veremem önce bir oynamam lazımki fikrim olsun ama bende bıraktığı izlenim iyi gibi umarım fos çıkmaz [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: b4um7agxqbta8.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2008,
Sevmemiştim diye kendimi teselli ediyorum oynayamayacağımdan [Resim: icon_mrgreen.gif] Resimler oyuniçi görüntülerse harika, TR dışında başkahramanı bayan olan kaliteli bir oyun çok güzel olur, hep erkek hep erkek, Sierra bayan kahramanla oynamanın farkını ve zevkini anlamış olmalı. [Resim: clap.gif] Fırtına koparmaz diye düşünüyorum çünkü o görev TRU ya ait. [Resim: icon_mrgreen.gif] Ama belki beklediğimizden de başarılı olur, İnşallah diyorum çünkü o zaman PC ye de çıkarırlar, devamı da gelir. Sierra 'nın oyunlarını çok bilmiyorum, bi geçenlerde FEAR 'ı oynamıştım güzeldi aksiyon olarak, bir de küçükken bir kayak oyunu vardı çok severdim [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2008,
arkadaşlar zaten eidos tomb raideri çıkarırken aynı zamanda kumar oynamış sayılırdı çünkü bi oyunda ilk defa bir bayan karekter baş rolde kullanılıyordu ama eidosun elinde grafikler tarafından bir +sı vardı fakat ben bu oyun için öyle birşey göremiyorum o yüzden laraya rakip olamaz zaten oyun pcde çıkmıyacakmış oyunden bu oyunun büyük bir -si var yani laranın +sı rubyninde -si olduğuna göre LARA FOREVER [Resim: icon_e_ugeek.gif][Resim: icon_mrgreen.gif]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2008,
tutabilir...
ama ben tomb raider i oynadığım kadar oynamam...
ama videosu güzelmiş..
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2008,
bu haber çıktığından beri araştırıyorum da bu oyunu, açıkçası olmusuz bşeye rastlayamadım şu ana kadar... ama bence laranın klonu gibi laflşar yanlış snuç olarak laramız bi tane ama yine de laramızdan sonra çıkan her kadın karakter laradan özenme diye bişey yok... oyunla ilgili herşeyi yakından takip edyorum. laramızla kulvarlarının tamamen farklı olduğunu düşünüyorum...[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: banner_truth-from-2.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2008,
bu daha gotik bi kahraman..lara oyle degil..daha fazla gercekcilik ogeleri var tomb raiderde..bence bu olsa olsa basit bi oyun olur..asmalı kesmeli bişiden oteye gidemez bence..ama arkadasın dedigi gibi..sierra bos oyun yapmaz..ornek half life..tomb raiderden sonraki en ii oyun dieblirim..bakalım gorces
Alıntı Yaparak Cevapla
19-08-2008,
yeniler anca çırak olur ustalar herzaman yüksektedir Wink
Alıntı Yaparak Cevapla
04-12-2008,
Bence oyunun ana teması videodan da anlaşılacağı üzere çok farklı olacak.Yani TR ile aynı kefede olmaz.Olsada başarılı olacağını sanmıyorum.

[Resim: en_media.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-12-2008,
yok ya lara yı geçmek zor... laranın öyküsünü oyun seneryolarını biliyoruz bu bakımdan dünyada üstüne zor oyun bulunur ve underworld te çıktı yani oyunun kaliteside ileri düzeyde... larayı geçmek bu sıralar çok zor...

imza bilmem , akor bassak ... ( tmam çok iğrenç oldu) Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-12-2008,
aaa kimse Lara'nın yerini alamaz [Resim: icon_mad.gif] Lara bitaneee [Resim: icon_redface.gif]
ama oyun güzele benziyor inş ps2 yede çıkar [Resim: icon_lol.gif]

imza boyutları 150X640 boyutlarından büyük olmamalıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
05-12-2008,
Arkadaşlar Tomb Raider den özendiği belli ama Prince Of Persia a danda özenmiş laranın çift silahı ve prince of persianın kılıcı duvardan yürümede prince of persiadan özenilmiş aynı şekilde barfiks demirinde sallanmada tr den özenilmiş fakat trgamer deki screenlerde bana kontolü berbat gibi görünüyor ama trailer ne yalan söyliim tr nin trailerlerinden daha iyiydi özellikle artistik ve estetik hareketlerine bayıldım fakat bundar demoda olabilir şeyler oyunuda çok beğendim şu merdivenden kafasını ter çevirerek ateş etmesine bayıldım tr dede olmalı internetten araştırdım çoğu kişi tr den çok daha süper olduğunu yazmış bence güzel ama tr nin yerini alamaz ama acaba tr yi geçermi tr nin fanları azalırmı[Resim: uzgun.gif]bide düşünsenize tr geçiomuş filan[Resim: uzgun.gif]çok üzülürüm ağlarım hatta yaa özentiler şeytan dio dava aç[Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: uzgun.gif]
[Resim: cicek.gif]ÖLÜMÜNE TOMB RAİDER[Resim: cicek.gif]

[Resim: laraimza.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  DeÄŸiÅŸik Bir Lara sanart2000 11 388 03-12-2008
Son Mesaj: Brex
  Lara Croft, Tomb Raider : Günah Kaosu Larita 26 467 19-10-2008
Son Mesaj: Larita
  Lara Croft Modelleri sanart2000 47 2,308 04-10-2008
Son Mesaj: sanart2000