|
Lara ile oynamak mı Kurtis ile mi?
|
|
14-08-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Lara ile oynamak mı Kurtis ile mi?
o zamn tabiki lara croft...
kurtisi çok fazla görmedim ama görmesemde lara derdim.. kız anniversaryde oradan oraya uçuyor.. |
|||
|
14-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Kurtisin AOD daki halne göre elbette Lara ama Kurtisin farklı özellikleri falan da eklenseydi Kurtisle oynamak Larayla oynamak kadar zevkli olabilirdi...
|
|||
|
15-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Kurtis vs Lara
Kurtis = kamyon Lara = Porsche + F16 çok çok hantal ve ağır diye düşünüyorum
« « ßy Mã§MyñÃk »» |
|||
|
26-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Lara Croft
|
|||
|
27-08-2008,
|
|||
|
|||
|
TABİİ Kİ DE LARA!!!!
Heheeheheh |
|||
|
27-08-2008,
|
|||
|
|||
| RE: Lara ile oynamak mı Kurtis ile mi? | |||
|
12-09-2008,
(Bu Mesaj 12-09-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : selina.)
|
|||
|
|||
|
ÖNEMLİ BİLGİLER OKUYUN!! ^^
Kurtis yapımcı firma tarafından oyun içerisinde KULLANICI TARAFINDAN psişik güçler, özel silahlar ve fazlasını kullanmak için tasarlanmıştı; fakat firmaya acele etmesi yolunda yapılan baskı neticesinde Kurtis karakterinin pek çok özelliği tamamlanamadığı için iptal edildi. Bunun üzerine tamamlanamayan oyun da düş kırıklığı yarattı ve firmanın elinden Tom Raider alınarak başka bir firmaya verildi. Böylece orijinal firma sonraki oyun planlarını çöpe atmak zorunda kaldı. İşte firmanın ağzından inanılmaz gerçekler: bir sonraki oyunda hala yaşayan Kurtis çok daha eğlenceli bir oyun sunmakla kalmayacak, ayrıca oyunun tamamı TÜRKİYE KAPADOKYA'da geçecekti!!! Ben Lara'yı gerçekten çok seviyorum, sanki arkadaşım gibi! Kurtis onun tahtına oturmak için yaratılmadı. Kurtis'in adının anlamı nazik ve sadıktır. Kurtis çok sadık, iyi bir dost, güvenilir, içten ve fedakar bir karakter olarak tasarlanmıştır. Boaz bölümünde Lara'yı koruyup kendisinin savaşması da bunun kanıtıdır. Babası öldürülen Kurtis adalet istemektedir ve aynı şekilde anne-babası ölmüş olan, yalnız, insanlardan uzak Lara Croft'la mükemmel uyum sağlamıştır. Ayrıca Boaz bölümü orijinal fikre göre tamamlanabilseydi Kurtis canavarı belindeki özel silahtan psişik güçlerine dek çeşit çeşit yetenekleri ile alt edecek ve onu yönetmek çok zevkli olacaktı. Kurtis diğer oyunlarda da Lara'nın yakın bir arkadaşı, yoldaşı ve hatta daha fazlası olacaktı ve de onları türkiye'de görecektik! Zaten dikkat ederseniz Angel Of Darkness da bir türk tır şoförü ile bir diyalog, bir kutu üzerinde ''turkey-türkiye'' yazısı vardı... Ben Kurtis'i çok sevmiştim zavallı Lara yalnızlıktan kurtulacaktı! Bu size aptalca gelecek ama çok üzüldüm firmanın değişmesine çünkü bir daha asla Kurtis olmayacak... |
|||
|
03-12-2008,
|
|||
|
|||
|
Lara!!!
-- Tomb Raider FAN -- |
|||
|
05-12-2008,
|
|||
|
|||
|
tabi kide KURTİSSS!!
|
|||
|
12-12-2008,
|
|||
|
|||
|
lara croft
The Place Of Fear... Best Game Ever: TOMB RAIDER UNDERWORLD
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Fiziksel açıdan en güzel lara croft hangi seride sizce?? | newmoon | 50 | 2,462 |
25-12-2008 Son Mesaj: ву мυму |
|
| Size en uygun Lara hangisi? | NihiLuS | 7 | 149 |
13-09-2008 Son Mesaj: violet |
|
| Hangi Lara? Eski Lara mı Next-Gen Lara mı? | Darkness | 52 | 2,703 |
13-08-2008 Son Mesaj: zubeyde_ |
|

![[Resim: ytypz2bacc4.png]](http://server100.kucukresim.com/uploads/ytypz2bacc4.png)

demee öle kurtise ..
Bu size aptalca gelecek ama çok üzüldüm firmanın değişmesine çünkü bir daha asla Kurtis olmayacak...