Derecelendir
  • 9 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legend Debug Menu!! (roket-atar 'ı oyuna sokma...)
14-09-2008, (Bu Mesaj 14-09-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : TRFanFromTR.)
Legend Debug Menu!! (roket-atar 'ı oyuna sokma...)
Merhabalar,

Tamamlanmadan satışa sunulan AOD 'dan çıkarılan özellikleri çoğumuz biliyoruz. Hareketler, silahlar, bölümler, hatta müzikler ve cut-scene 'ler, ancak bunların bir kısmını Debug Menu 'yü aktif ederek görebiliyorduk, çıkarılan hareketler, silahlar, cut-scene 'ler gibi...

Her ne kadar dikkat çekmese de aslında Legend 'in de AOD 'dan aşağı kalır yanı yok, oyun zaman içerisinde çok fazla değişmiş, yine birçok hareket, silah vb... özellik oyundan çıkarılmış, Legend için yayınlanan ilk videoyu izleyin örneğin, göreceksiniz.

Neyse herzamanki gibi uzun bir başlangıç oldu, daha uzatmiyim [Resim: icon_e_biggrin.gif] Bildiğiniz gibi Legend 'de çok fazla silah seçeneği yok ne yazık ki ancak aslında oyunun orjinalinde 2 farklı silah daha vardı, farklı bir tüfek ve roket-atar, fakat bu iki silah oyunun final versiyonunda bulunmuyor. Normalde PS2 versiyonunda bir şekilde bu iki silah oyuna sokulabiliyordu ancak zor ve uğraştırıcıydı. Ve şimdi yabancı forumlardan bir üye saolsun araştırmış ve oyunun demo versiyonundan bir şekilde Debug Menu 'ye ulaşmış! [Resim: icon_rolleyes.gif] İndirme linki:

http://www.4shared.com/file/62378273/24c60f99/tr7.html

Bunu indirin ve Legend klasörünüze koyun, sonra çalıştırın (ve çoğunuz bir hata mesajı alın [Resim: icon_mrgreen.gif] hata mesajı alıyorsanız patch yüklemeniz gerekiyor, oyunun sürümü 1.2 olmalı) . Oyuna normal başlayın. Ardından F6 'ya basın. Debug Menu 'den -> Combat Menu 'ye girip Player gets all weapons seçeneğinin üzerine gelip klavyenizden sağ ok tuşuna basıp YES yazmasını sağlayın. Tekrar F6 'ya basın. Ve son olarak End butonuna basın. İşte roket-atar [Resim: icon_lol.gif] Ancak çok bug 'lu, neden çıkarıldığını anlamak zor değil [Resim: icon_e_confused.gif]

Bu Debug Menu 'yü de incelemek lazım önemli bir buluş bence daha keşfedilmemiş özellikler olabilir, dağların içine saklanmış piramitler gibi [Resim: icon_eek.gif] (ciddiyim, bulunmuş bu [Resim: icon_mrgreen.gif] ) Puff uzattım ama n'apim böyle oyunları didik didik etmek çok hoşuma gidiyor [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: th_try0018.jpg] [Resim: th_try0017.jpg] [Resim: th_try0019.jpg]
[Resim: th_try0020.jpg] [Resim: th_try0022.jpg] [Resim: th_try0026.jpg] [Resim: th_try0025.jpg]
[Resim: th_try0028.jpg] [Resim: th_try0030.jpg] [Resim: th_try0031.jpg]

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
RE: Legend Debug Menu!! (roket-atar 'ı oyuna sokma...)
bu aod da debug nası oluyo yaa [Resim: icon_eek.gif]

[Resim: Untitled-1-2.gif]
just like laara crooft Mr Green .-._......._.-.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
http://www.tombraiderfan.com/forum/tomb-...-2467.html bu program ile oyuna gir, oyuna başla, ESC 'ye ve ardından invertory butonuna bas (hangi butondu aklıma gelmedi şimdi Tab olabilir), Debug Menu çıkacak, biraz kurcalarsan birsürü değişik şey var. [Resim: icon_e_wink.gif]

(bu menüyü kullanarak Kurtis 'in bumerangını kullanmak istediğini hissettim [Resim: icon_lol.gif], ben denedim olmadı animasyon çıkarılmış sanırım ama sen yine dene tabi istiyorsan [Resim: icon_mrgreen.gif] )

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
mükkemmel çok teşekkür ederim bende o roket atarı görünce keşke olsyadı demiştim harikasın trfanforum çok sağoll[Resim: icon_e_surprised.gif][Resim: icon_neutral.gif][Resim: clap.gif][Resim: clap.gif]

[Resim: 3796.gif]
Thor's hammer Mjolnir was powerful enough the level mountains.But how does all this relate to Avalon?!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
(14-09-2008 )TRFanFromTR Yazılan:  http://www.tombraiderfan.com/forum/tomb-...-2467.html bu program ile oyuna gir, oyuna baÅŸla, ESC 'ye ve ardından invertory butonuna bas (hangi butondu aklıma gelmedi ÅŸimdi Tab olabilir), Debug Menu çıkacak, biraz kurcalarsan birsürü deÄŸiÅŸik ÅŸey var. [Resim: icon_e_wink.gif]
tesekkurler [Resim: icon_e_smile.gif]

ya bende bunu farklı bişi zannettim yeni hareket filan ekliyo zannettim biliyodum bunu [Resim: icon_e_smile.gif]

ama ne güzel olur ya keske aod da yeni silahlar olsa legend de oldugu gibi kıyafet filan deyişse bunlara yardımcı olabilecek bi site varmı ya? [Resim: icon_e_confused.gif]

[Resim: Untitled-1-2.gif]
just like laara crooft Mr Green .-._......._.-.
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
Keşke bir kaç kare resim ekleseydin. Neyse paylaşım için sağol. Bir ara inceleyip düzenlerim.. [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
Bide size bi tavsiye veriyim şimdi f6ya baısn en üstteki menüyü seçin açılınca bi alta gelin ve enter tuşuna basın taki laranın japonyadaki tualet elbisesine gelene kadar sonra kapatın f6dan ve lara yürüyor koşmuyor şimdi grapple fırlatın sonrada hemen koşun bakın lara ne haller alıyor durursa yine graple fırlatıp koşun zıplayın yüzün takla atın lara sanki bale yapıyor gülmekten öleceksiniz[Resim: icon_e_biggrin.gif] Bakın:
[Resim: hahaaaapk8.png]
[Resim: hahaaaa234my5.png]
[Resim: icon_e_biggrin.gif]
[Resim: hahaaaa23456nj0.png]
[Resim: icon_lol.gif]

Thor's hammer Mjolnir was powerful enough the level mountains.But how does all this relate to Avalon?!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
O resimler ne ya sanki Lara mutasyona uğramış 10 kollu 10 bacaklı olmuş! [Resim: icon_eek.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
rocket atar kullanmak isteyince ecüş bücüşmü oluyor [Resim: icon_e_biggrin.gif] duma o resimdekiler ne öyle yaa çok güldüm yazık kıza napmışsınız [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: b4um7agxqbta8.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
Ben oynadığımda roket vardı sanki.yanlış hatırlamıyosam.
O ilk resimde de ağacın dallarını kırmışlar gibi [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: home_tru10-1.jpg]
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw[Resim: angry2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008,
Ya ben açınca hata veriyo patchi yüklemek için açıyom oda bi yazı çıkıyo yüklenmiyo ne yapıcam!

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008, (Bu Mesaj 14-09-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : TRFanFromTR.)
Hehe çarpılıp eli yüzü ters dönmek diye bunar denir heralde [Resim: icon_mrgreen.gif]

Bir iki resim ekliyorum:

[Resim: th_try0018.jpg] [Resim: th_try0017.jpg] [Resim: th_try0019.jpg]
[Resim: th_try0020.jpg] [Resim: th_try0022.jpg] [Resim: th_try0026.jpg] [Resim: th_try0025.jpg]
[Resim: th_try0028.jpg] [Resim: th_try0030.jpg] [Resim: th_try0031.jpg]

(iyi ki bir iki dedim [Resim: icon_lol.gif] )

Duma; Patch 'i yüklemeye çalıştığında çıkan hata ne yazabilir misin? [Resim: icon_e_confused.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2008, (Bu Mesaj 14-09-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : ersel3.)
Vaay çok güzelmiiiş.Benim zannettiğim bu değildi. Teşekkürler

[Resim: home_tru10-1.jpg]
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw[Resim: angry2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Legend Yardım !!! MoBy 171 9,049 04-01-2009
Son Mesaj: mavicocuk
  Tomb Raider Legend Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 76 2,948 29-12-2008
Son Mesaj: Eckhardt
  Tomb Raider Legend Outfits !!! MoBy 23 2,278 26-12-2008