|
level editör oyunları
|
|
|||
|
07-11-2007, 11:03 PM
Vah benim güzel başlığım.Ben gidince seni böyle öksüzmü bıraktılar buralarda
Arkadaşlar Level Editörle yapılmış levellerin pekde rağbet görmediğini bu başlıktan çıkarmak mümkün.Ancak level oynamayan arkadaşların büyük bir kayıp içinde olduklarını çok rahat söyleyebilirim.Tomb Raider serisini muhakkakki oynamışızdır. Ancak geri kalan zamanımızda Lara'dan ayrı kalmamak adına level oynayabiliriz. Emin olun öyle leveller yapılmışki başlıbaşına bir oyun ortaya çıkıyo.İnsanların hayal güçleri müthiş işliyor. Gayet zevkle oynanacak levellerin tanıtımını, çözemediğimiz kısımları burada paylaşalım. İnternette çok büyük bir arşiv var bu konuda. İstemediğiniz kadar kaliteli ve zevkle oynanacak level bulabilirsiniz.Levelciler buraya |
|||
|
|||
|
07-11-2007, 11:45 PM
Foruma uzun bi aradan sonra tekrar hoşgeldin neşet abi, bende pek boş zaman bulamıyorum bu aralar, elimden geldiğince katılırım sana
![]() Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar. |
|||
|
|||
|
07-11-2007, 11:58 PM
Ben de katılırım :P Hangi leveli seçtiğinizi söyleyin yeter
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
|||
|
08-11-2007, 12:14 AM
Hoşbulduk Cem kardeşim. Bu level başlığınel atıp bi ayağa kaldıralım.Laraseverler nasıl bir hazineden mahrum kaldıklarını bilsinler.Meltem senide levelciler arasına kattık ya. Sırtımız yere gelmez artık.
|
|||
|
|||
|
08-11-2007, 12:26 AM
joystic sorunumu çödüm yakında ben de geliyorum gümbür gümbür çocuklar,yanlız bana bir iki site verin level indirebileceğim,ama uzun oyunlar olsunlar
|
|||
|
|||
|
08-11-2007, 12:26 AM
Çok takılırım ben ama helpp dediğimde kaçmak yok
|||
|
|||
|
08-11-2007, 12:43 AM
Hemen hemen.Yeterki siz isteyin arkadaşlar.
www.trle.net www.laraslevelbase.org Uzun ve kaliteli leveller -The Experiment3(Budapeste) -Neon God -Revenge of Osiris -The Lost Soul of Maria -Ice Age2 -Technoegyptians -Lara at the Movies -Reign of Chaos -Russia(Episode 2) ve daha niceleri. Kesinlikle büyük bir merakla oynanacak leveller.Tarafımdan hepsi bitirilmiştir |
|||
|
|||
|
08-11-2007, 03:00 AM
Hoşgeldin Neşet abi. Sen olmayınca burası mesaj almıyor dediğin gibi bu birazda bilgisizlikten kaynaklanıyor. Gerçi bizde üşeniyoruz..
|
|||
|
|||
|
08-11-2007, 12:34 PM
ben de tr2 ile tr4 ün levellarından oynadım biraz... yine burda dowload bölümünde verilmişti. ama bitiremedim çünkü tr4 e başladık. eski tr serilerini de tam bitiremedim. (yetişemiyorum napayım :cry: ) ama şuan oynamadığım tr2 ile 3 kaldı. yarım bıraktığım tr5 i de bitirince levellara ben de dadanırım artık herhalde.
FORZA FELIPE...
|
|||
|
|||
|
09-11-2007, 01:57 AM
Güzel oyun olsun da ben beklemeye razıyım :roll: Zaten benim de eksiklerim var hep birlikte tamamlarız
|||
|
|||
|
09-11-2007, 10:54 AM
evet
alıştırdın bizi meltem bak... sizsiz oynayamam ben artık
FORZA FELIPE...
|
|||
|
|||
|
09-11-2007, 01:23 PM
Bende varım tr4ü bitirelim hayırlısıyla nasılsa oynayacak kalmadı oyun ice age 2 yi merak ettim bi lvli birlikte seçip oynayalım tr4 gibi!
|
|||
|
|||
|
09-11-2007, 03:28 PM
Ben zor zoruna bir level yapmıştım Deepblue bilir
Onu paylaşmak istiyorum.
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Tomb Raider FAN Konu Araçları - level editör oyunları Başlığı | |
Konu Linki
|
|
BBKodu
|
|
HTML Kodu
|
|
![]() |
▲ En Üste DönİletişimTomb Raider FANİçeriğe DönArşivRSS Beslemesi | ![]() |
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2010 MyBB Group.
Tomb Raider Forum Tasarımı blackinci Tarafından Yapılmıştır
Tomb Raider Forum Tasarımı blackinci Tarafından Yapılmıştır

![[Resim: deepbluezg7.jpg]](http://img174.imageshack.us/img174/7121/deepbluezg7.jpg)

alıştırdın bizi meltem bak... sizsiz oynayamam ben artık

Konu Linki
BBKodu
HTML Kodu