Derecelendir
  • 10 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nickinizin Anlamı Yada Hikayesi Nedir?
26-10-2008,
RE: Nickinizin Anlamı Yada Hikayesi Nedir?
[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]koptum ÅŸu anda bn de

[Resim: sidem.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-10-2008,
(08-08-2008 )nesli Yazılan:  
TeArS Yazılan:Daha önce böyle bir başlık vardı yazmıştık diye hatırlıyorum [Resim: icon_e_confused.gif]

TeArS ingilizcede gözyaşları demektir uzun yıllardır kullanıyorum fakat bu aralar değiştirdim tearless yaptım.
Bendeki anlamı; yıllardır ağladığımı hatırlamam herkesin ağladığı filimlerde olaylarda ağlamayı birtürlü başaramadım doktorlarda çözemedi ağlayamadığımdan en ufak esenemde bile gözlerim sulanır [Resim: icon_lol.gif] o yüzden tearless yani gözyaşsız diye çevirdim yakında değiştirirm tamamen [Resim: icon_lol.gif]

Ağlamak için göz yaşlarının akması mı gerekir?
sana TeRas diye hitap eden birini hatırlıyorum[Resim: icon_e_smile.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-12-2008,
bana arkadaşlarım dead angel diyorlardı benimde çok hoşuma gitti!!!

bende böle bi nick kurdum...

Türkçesi'ölü melek'dir..[Resim: icon_razz.gif]

-- Tomb Raider FAN --
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-12-2008,
Benim nickimin oluşumu biraz ilginç anlatim bari bende.Bilgisayarla hiç tanışmadığım ilkokul ve Orta Okul dönemlerimde (ki O zamanlar istanbulda değil Rize'nin bir köyünde oturuyordum) tek ilgi alakam ve hobim belki size garip gelicek ama Dinozorlar ve onları araştırmak resimlerini biriktirmek falandı hatta büyüyünce Paleontolojist olamayı planlıyordum [Resim: icon_lol.gif].Bunu açıklamamın nedeni nicikimin bir kısmı ordan geliyor o yüzden [Resim: icon_e_smile.gif] . İşte o zamanlardan bu yana bilgisayarla tanıştığım ilk yıldan itibaren tüm internette ve bilgisayar oyunlarında kullanmaya başladığım bir nick oldu "BREX" ilk harfi benim ismimin yani "Barış" ın ilk harfi,ikinci bölümdeki "Rex" kelimesi ise en büyük etobur dinozor olan namı değer "T-REX" yani "Tyrannosourus Rex" den alınmadır.Ve o günden bu güne nette,bilgisayarda ve hatta günlük hayatta bile adım BREX olarak geçiyor.Ve TR serilerinde de bir çok defa TREX ile karşılaşmamız beni her zaman memnun etmiştir Big GrinBig GrinBig Grin

[Resim: en_media.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008,
tamamen kaza sonucu yanlıslıkla s ye bastım ^bastım geriside geldiBig GrinBig GrinBig Grin

The Place Of Fear...
Best Game Ever:
TOMB RAIDER UNDERWORLD
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008,
Benim nickimin anlamını söylememe gerek yok sanırım[Resim: icon_e_biggrin.gif] Tamamen Moby'den özenilmis[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: laraimza.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008,
ben karanlığı , ürkünç atmosferi seviğim için direk kısa ve öz bir nick aldım Big Grin gotiğim ben , evet

[Resim: dantesiggl3.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2008,
ayy ben ürkünçlüğü sevmem hatta tra nın ilk bölümündeki ayılardan çok korkarım zar zor oynamıştım "duma"ya sorun[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: laraimza.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Forum Atla: