Derecelendir
  • 52 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Part 5 (Boaz) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz
12-06-2008,
RE: Haydi Hep Beraber TR6
[Resim: 1--26.jpg]
oooooooffff… [Resim: icon_eek.gif]iÅŸteeee iÅŸkence baÅŸladı. inanın ÅŸu satırları yazarken ben boazı öldürüp öldüremeyeceÄŸimi bilmiyorum.[Resim: icon_e_confused.gif] çünkü biraz oynadım. gerisine yarın devam edecem. ilkinde bir hafta bütün geceler deli gibi çabalamama raÄŸmen boazın sadece tek kapağını kırabilmiÅŸtim. o da nasıl oldu bilmiyorum.[Resim: uzgun.gif] üstelik ilk oynadığımda buraya çok az kurÅŸunla gelmiÅŸtim. ve o da o kapağı kırarken bitmiÅŸ sonra kurÅŸuuun kurÅŸun debelenmiÅŸtim. ÅŸimdi 15 ÅŸarjörle buraya gelmiÅŸ bulunmaktayım. sanitoriumdaki üstün karakuÅŸaklık performansımdan sonra o kadarcık olsun yani…. [Resim: icon_mrgreen.gif]

şimdi benim anlamadığım bi şey var. sanki bu kristina denen hatunu bu çok bacaklı yaratığa biz yedirmişiz gibi bize musallat oluyor. kardeşim git eckhardt a saldır. elin gariban kurtisinden ne istiyorsun anlamıyorum ki.[Resim: icon_mad.gif]zaten aklı beş karış havada lara yüzünden. aşık çocuk.hem biz naptık sana. zaten bütün pis işler hep bizim üzerimize kalıyor. coreeee duy sesimi duy. [Resim: icon_mad.gif]doğru dürüst koşamayan kurtise boaz gibi bir düşmanı hangi akla hizmet nasıl verdin pes diyorum. başka da bir şey demiyorum ben sana. [Resim: icon_mad.gif]

[Resim: 2--25.jpg]
evet efenim şimdi bir boazın iç organlarını tanıyalım ilk sindirim organlarını görüyoruz. bir yutak iki ağız [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 3--25.jpg]

bunlar da boazın mide kısmı. kurtis için özel dizayn edildi.. efenim kapakların içten görünüşünü görüyoruz. içersi gayet havadar ve konforlu. kurtis düşmanları kurtisi boaza gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz. [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]içerde rahat edeceğinden hiç şüpheniz olmasın. grafik hatalarının nimetlerinden yararlandınız efenim. esen kalın. [Resim: icon_lol.gif]

gel gel çok özlediydim zaten seni. gel Allahın cezası…[Resim: icon_exclaim.gif][Resim: icon_exclaim.gif][Resim: icon_exclaim.gif] ooooofff.[Resim: icon_eek.gif]

[Resim: 4--23.jpg]

beni öldürünce başın göğe ermiştir inşallah.[Resim: icon_mad.gif]

[Resim: 5--22.jpg]
ohhh be ilk kapağı kırdım. süre tuttum tam 27 dakika uğraşmışım.[Resim: icon_eek.gif] ohaaa[Resim: icon_eek.gif][Resim: icon_eek.gif][Resim: icon_eek.gif]

[Resim: 6--19.jpg]
nasıl oldu anlamadım ama 5-6 dakika sonra ikinci kapağı da kırdım. [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]iki kapak kırabildiysem iki tane daha kırabilirim demektir bu. mı acaba????[Resim: icon_eek.gif][Resim: icon_eek.gif][Resim: icon_eek.gif]

ama şimdilik bu kadar. biraz ara verip enerji toplamam lazım

[Resim: masimza.jpg]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008,
[Resim: 1z.jpg]
off bu parçalar birleşince şimdi kurtisin döner bıçağındanmı olacak [Resim: icon_eek.gif]
[Resim: 2z.jpg]
nephili denen şey buymuş, neden bunun peşindeydiler anlayamadım doğrusu acaba sonsuz güçmü veriyor,
[Resim: 3z.jpg]
gölgelerin gücü adına, [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 4z.jpg]
bu echart beni hazırlıksız yakaladı terbiyesiz, nasıl fırlattı larayı, gözü dönmüş bunun [Resim: icon_lol.gif]neyse biraz uğraştıktan sonra taktik geliştirdim larayı yere yatırınca echartın ışınlarından koruyabiliyosunuz
[Resim: 7z.jpg]
ay ay noluyor be çarpıyonuz, tarladamı yürüyon adam, kıza bir çarptı ters takla attı [Resim: icon_mrgreen.gif]bir taneydi 3 tane oldular, teker teker gelin siz o zaman görün larayı [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 8z.jpg]
sonunda belasını buldu, echartın beyninde şimşekler çaktı [Resim: icon_lol.gif] ay o da ne asıl delüü karel miş vay bee herkesin kılığında gördüm ne biçim bişey bu [Resim: icon_eek.gif]
[Resim: 9z.jpg]
laraya biraz efekt görüntüsü yaptım herkesin psişik gücü var onun niye olmasın, tabi ben yapmadım karel ışın fırlatırken screen almışım
[Resim: 10z.jpg]
yazık acıdım laraya be perişan oldu helak oldu ışınlardan kaçmaktan başka çaresi yok [Resim: uzgun.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008,
Allahım ya bu oyunun en zor kısmı bu boazz.Ben olsam en zor olanı son bölüme koyardım ama eckhard çok kolay geliyo bana.
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-49-34-35.jpg]
Neyse ilk kapak gitti.en kolayı ilk iki kapak.zaten sadece onların resmini almışım kendimi kaptırmışım farkında bile değilim[Resim: icon_lol.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-52-03-39.jpg]
Aod,eski tr lerden bu resimde de görüldüğü gibi çok farklı.Yan taklada bile eskiden ateş ediyoduk.Aaaah ah.Bu koca ayıdan bu kadar.Yetmedi sinek olup çıktı
[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-38-52-36.jpg]
Sivri sinek olup çıktı.Diğer hayvandan çok daha kolay[Resim: icon_lol.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-39-30-65.jpg]
Madem bu kadar kolaydı.Geber git.[Resim: icon_e_biggrin.gif]

Bugünlük bu kadar.Zaten 2 bölüm kaldı.Sonra devam ederim...

[Resim: home_tru10-1.jpg]
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw[Resim: angry2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008,
oo millet bitirmişsiniz yaw ehehehe [Resim: icon_lol.gif] bende yakında toptan paylaşırım artık [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: truimzabf7.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008,
sedat_84 Yazılan:oo millet bitirmişsiniz yaw ehehehe [Resim: icon_lol.gif] bende yakında toptan paylaşırım artık [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: icon_eek.gif] [Resim: icon_eek.gif] [Resim: icon_eek.gif]amanınnn ben son paylaşımımı yapayımda sonra yap şimdi 200 tane screen koyarsın neme lazım [Resim: icon_lol.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008,
ee zaten bana ayrı bi sayfa ayırın anca sığar dime [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: truimzabf7.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
14-06-2008, (Bu Mesaj 14-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : ersel3.)
Eveet.tr6 nın kalan bölümlerini bitirmeye başliim.Sonrada son paylaşımımı yapcam[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-40-39-19.jpg]
Burası ilginç geldi.Buraya ayak basınca bacağını güçlü hissidiyo.Enteresan[Resim: icon_e_biggrin.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-42-08-77.jpg]
YİHUUUUUUUUUUUUU.Uçuyo gibiyiiim.Kapıya hemen yetiştim.Benden kaçmaz[Resim: icon_lol.gif]Hep de belki
[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-48-32-14.jpg]
Yine lara dan şık bir poz.Ben tr6 da nerdeyse en çok bu bölümü seviyorum.Vay anasını eckhard'a çok az kaldı
[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-50-06-90.jpg]
Genel bi başlangıç.Tr lerin hemen hemen hepsinde kayarak başlayan yerler vardır[Resim: icon_razz.gif]Ama bu sefer tuzaklı
[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-51-03-97.jpg]
Yes 1. bıçağımı aldım.Şimdi diğerleri nerdeydi htırlayalım....Önce yukarı gideyimmm
[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-55-35-19.jpg]
Bismillaaaah.Panikatak geldi bana[Resim: icon_lol.gif]Düşünce bu kafes suya düşeceği için hızlı olmam gerek.Neyse 2.sini de almış bulunduum
[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-56-53-30.jpg]
3.sünü de aldım.Gidiim yerleştiriim şunları hemen adımızı temize çıkaralım[Resim: icon_lol.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0909-59-31-43.jpg]
Hepsini yerleÅŸtirdim.Suya bi haller oldu[Resim: icon_e_biggrin.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-01-51-60.jpg]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-02-11-71.jpg]
boazdan 100 kat kolay.

Sonra devam ederim.Bişey kalmadı zaten

Alıntı Yaparak Cevapla
14-06-2008,
Offfffffff herkez bitirmiş, birtek biz kaldık[Resim: icon_mad.gif]

[Resim: sigaraya_hayir.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
14-06-2008,
Ben son paylaşımı yapiim.Zaten yarın son gün.Ablamın nişanı var[Resim: icon_e_smile.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-03-57-19.jpg]
Kaçtım kaçtım sıra bendeee.Al lan bunu[Resim: icon_e_geek.gif]Sen kimsin ki larayla kavga edicen[Resim: icon_lol.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-04-42-57.jpg]
Yiihu[Resim: icon_e_biggrin.gif]Balıklamayla kurtulayım dedim.Ama yandımmı kurtuldum mu hatırlamıyorum[Resim: icon_e_biggrin.gif]Neyse bana bişey olmaz sonuçta.Biz neler gördüüük.[Resim: icon_mrgreen.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-06-00-31.jpg]
2.bıçağı da ye de son bir kez yumruk atıım mı işin bitsin[Resim: icon_mrgreen.gif]Ya ben eckhard ı çok zor bişey bekliyodum ilk oynadığımda fakat hiiiiç zorlanmadım.Sadece son düşman olduğu için korkmuştum o kadar...
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-06-18-19.jpg]
Elektro. ya da uyuz oluyorum.Düzgün zıplasamda bazen böle oluyo[Resim: icon_mad.gif]Ama burda balıklama atlamaya çalışmıştım ve de çok erken bastım tuşlara ondan böle oldum[Resim: icon_lol.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-10-03-87.jpg]
Yok ettim herifi[Resim: icon_lol.gif]Bu tekme yumruk kısmı en sevdiğim kısımdırr.bayılıyorum aod ye sırf bu yüzden(tabi sırf bu yüzden de değil de)İnş... underworldde de dövüş böyle olur.Legend gibi olmaz
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-10-27-30.jpg]
Offf poza bak...Lara da...Sanki pistollerim var[Resim: icon_e_biggrin.gif]Her izlemede böle[Resim: icon_e_biggrin.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-10-42-78.jpg]
Nihayet anladın hee....... karel yüzünden neler çektik hesabını vericem şimdi ona
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-13-55-70.jpg]
Aldım eckhard dan o aleti.Merdivenden yukarı çıktııım.Son bi kaç saniyeler[Resim: uzgun.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-14-33-73-1.jpg]
Yaaa bittii[Resim: uzgun.gif].Valla videodan resim alamadım.Karanlık çıktı.Olmadı yani.

Tr6 nın da sonuna geldik(maalesef).Her oyun bittiğinde içimde bişeyler oluyo.Üzülüyorum galiba[Resim: icon_mrgreen.gif]

Herkese teşekkür ederiiim.Çok zevkliydi.[Resim: icon_rolleyes.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
15-06-2008, (Bu Mesaj 15-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : amanda.)
arkadaşlar son demodan fraps screen almıyor, aldıkları siyah bir boşluk, eğer bir çözümü varsa halledelim yoksa benim paylaşımlar burda sona erdi
[Resim: TRAOD_P42008-06-1120-19-15-15.jpg]
sona yaklaşmak insana heyecan veriyor ama çok isterdimki sonda bir boss olsun şöyle muhteşem bir şekilde parmaklarım uyuşmuş olarak bir ohh be diyeyim
[Resim: TRAOD_P42008-06-1511-41-14-32.jpg]
nephili nin bacağına dönen bıçağı yerleştirince karel uçtu, sonrasındaki aksiyon dolu kaçış süperdi, özellikle merdivenlerden tırmanarak nephiliye çıkıp ve elektrik kablolarına tutunarak laranın muhteşem kaçış şovunu screen alarak anlatmak vardı. bizim lara croft işini bitirmiş yorgun ve bitkin olarak karanlığa doğru yürüyüp kaybolur,

ben paylaşımlarımı bitirdim,bütün arkadaşlarıma teşekkür eder bir sonraki hep beraber tr de görüşmek üzere hoşkalın ve esen kalın [Resim: icon_mrgreen.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
15-06-2008,
Bugün ayın 15'i.Yani ucu ucuna bitirdim [Resim: icon_lol.gif] İtiraf edeyim Boaz'da save kullandım.Yoksa aylarca uğraşırdım.Tımarhanede cimrilik yapmak da işe yaramadı [Resim: icon_lol.gif] Ön kapakları vurmak sorun değil ama yan kapakların yanına geçtiğimde Kurtis Boaz'ın suratını hedef alıyor yine.Zıplasam da,bi tarafımı yırtsamda olmuyor [Resim: icon_lol.gif] Hatta videolar seyrettim konuyla alakalı ama herkes çok kolay bi şekilde yan kapakları vururken ben vuramıyorum [Resim: kizgin.gif]

Neyse paylaşımlara başlayım [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1316-17-37-31.jpg]
Eh bu silahların yapıpı yapabileceği bu kadar.[Resim: icon_lol.gif] Lara'ya vız gelir,tırıs gider [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1316-48-06-96.jpg]

Ya şurda az uğraşmamıştım.Kaz kez denemiştim hatırlamıyorum.Et dolu kasayı itmek lazımmış.İlk oynadığımda bunların hiç birini yapmadığımdan,burdan da vazgeçip hatılar kemerine geçmiştim.[Resim: icon_lol.gif] Yani çok da gerekli değiller.Bunları yapmadan da diğer bölüme geçebiliyoruz.İş ki kapakları açabilelim [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1316-51-11-75.jpg]

Bu sefer yaptım.Aslında yaratık bize zarar vermiyor ama bizi sürüklediğinden gerekenleri yapmak zorlaşıyor [Resim: icon_razz.gif] İlk oynadığımda baya tırsıyordum ondan [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1316-54-12-07.jpg]
Öyle bir giriş yapmışlar ki giriş olduğunu anlayabilene aşkolsun. [Resim: icon_mad.gif] Dön dolaş aynı yere geliyordum,labirent gibi ya! Allahtan nefes alabailecek alanalar yapmışlar da işi çözene kadar rahat rahat nefes alabiliyoruz.Tabi bu söylediğim ilk oyunumdaydı.İşi öğrendikten sonra çocuk oyuncağı [Resim: icon_cool.gif] N e demişler iş bilenin,kılıç kuşananın [Resim: icon_cool.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-1316-55-50-15.jpg]

Bu hava tüpünü inanır mısınız ilk kez bu oyunda kullandım.N e rahatlıkmış.Hala bu bölüme gelmeyen varsa tavsiye ederim [Resim: icon_cool.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1316-56-54-18.jpg]
Bu hareket de süper ya [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1316-58-56-60.jpg]

Hi hi hi [Resim: icon_lol.gif] Ben burayı tam çözüme bakarak bulmuştum ama zaten dev gibi bir defter karşımdayken nasıl olur da görmezdim acaba? Aslında merak etmiyor da değilim hani.Tam çözüme bakmasam ne kadar zamanda çözerdim [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1316-59-57-21.jpg]

Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler [Resim: icon_lol.gif] Eckhart çok haklı,Lara tam bir amazon [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1317-15-41-90.jpg]
Kardeşim ben seni öldürmedim i (lafın geliş [Resim: icon_lol.gif]) ne istiyon hala benden [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1423-27-54-90.jpg]
Burası da gayet hoşuma giden zamanlı bir kapı [Resim: icon_e_wink.gif] Atmosfer felan gayet güzel [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1423-43-38-12.jpg]
Burası da devamı.Gerçekten süper [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1423-44-03-32.jpg]

Lara'nın bacakları o kadar güçlendi ki.Bu uzun mesafeyi çok rahatlıkla geçti [Resim: icon_neutral.gif] ama bazen uzun mesafe atlamak o kadar iyi olmuyormuş.Bazı yerlari ayarlayana kadar epey uğraştım[Resim: icon_lol.gif] .Kısa mesafe yetişmiyor uzun mesafede olduğundan ileri atlıyor felan. [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1423-48-07-76.jpg]
Vay bee! Kapının açılışı muhteşem.Bazen şu oyun yapanlara çok özeniyorum.Bende yapabilsem diye [Resim: clap.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-1423-49-23-09.jpg]
Lara: Gelsenize ne bakıyorsunuz bön bön [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-1513-50-29-87.jpg]

Burdan kaymak da çok güzeldi.Kıvrımlı olduğu için kendimi kayak yapıyor gibi hissettim [Resim: icon_e_wink.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-1513-52-26-96.jpg]

İşte son karşılaşmalar [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1513-57-16-70.jpg]
Burda bazılarınızda ekran kartından olsa gerek güç kalkanını vs.görebiliyorsunuz.Bende öyle olmadığından ilk seferlerde dışarı çıkmaya çalışlmış ama yapamamıştım doğal olarak [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-1514-07-28-04.jpg]
Lara ilk kez bir oyunda hem yanıp hemde su olmadan sönüyor [Resim: icon_e_wink.gif] Bi an için unutup eyvah nasıl söndürcem diye düşünmedim değil [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1513-57-25-82.jpg]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1513-59-36-84.jpg]

İşte bu kadar [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1513-57-45-45.jpg]
Amaan seni hiç takmıyorum.Sen istediğin kadar uç etrafımda,banane [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1514-21-49-76.jpg]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1514-28-04-96.jpg]
Var ya,ilk oynadığımda bunu Kurtis sanmıştım [Resim: icon_lol.gif] İngilizce bilmemenin zorlukları [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1514-24-26-82.jpg]
Zorunlu The End..Eğer devamı yapılsaydı bu sahne son olmayacaktı [Resim: uzgun.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-1514-25-24-31.jpg]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-06-2008, (Bu Mesaj 16-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : ddtoxx.)
dün akşam maç yüzünden hala kendime gelebilmiş değilim. o kadar sevindik ki esas sevincimi unuttum gittim. heyooo millet boaz'ı öldürdüm ben beeeeeeeeeeee...[Resim: cenebaz.gif][Resim: cenebaz.gif][Resim: cenebaz.gif]
[Resim: 1--27.jpg]

alllahım inanmıyorum kendime…üçüncü kapağı da kırdım. iki gecedir uÄŸraşıyorum. bir türlü kurtise arka kapaÄŸa niÅŸan almayı becertemedim. meÄŸer çok kolaymış. [Resim: icon_mad.gif]sürekli ön kapaÄŸa niÅŸan alıyordu. sinir oldum. deli oldum. kudur kudur kudurdum. [Resim: icon_mad.gif][Resim: icon_mad.gif][Resim: icon_mad.gif]sevgili core yapımın kulaklarını çın çın çınlattım.[Resim: icon_mad.gif] sonra aklıma end tuÅŸuna bastığımızda hedef deÄŸiÅŸtirdiÄŸini okuduÄŸum geldi. sevgili amanda da söylemiÅŸti. ende basınca direk arka kapaÄŸa çevirdi tabancayı. veeee son kapağı kırmam 5 dakika bile sürmedi inanın. [Resim: icon_cool.gif]

[Resim: 7--15.jpg]

işte son kapak. bu kadar kolay olduğunu hiç bilmiyordum ya.[Resim: icon_cry.gif] ahhh ahhh. bir hafta boyunca her gece ben bu kapakları kırabilmek için ne eziyetler sinir krizleri geçirmiştim. hatırladım bi an. ahhhhh yazık baaanaaaaaa. yazıııkkk. gençliğiiiimmm [Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif]

[Resim: 8--13.jpg]
işte boaz önce şaha kalkıp sonra da nalları dikerkene. [Resim: icon_mrgreen.gif]oh beeeeeee. allahım bu günleri de görebilecek miydim ben. sana şükürler olsun yarebbiiiiiiiiii. [Resim: icon_e_ugeek.gif][Resim: icon_e_ugeek.gif][Resim: icon_e_ugeek.gif]

[Resim: 9--10.jpg]
gonuşma lannnnn. o kadar da zor değilmişmişmişmişmiş. [Resim: icon_mad.gif]seni bi elime alırsam var ya. lara bile kurtaramaz. artize bak. [Resim: icon_exclaim.gif]klavyenin başında seni koşturabilmek için ben ne işkenceler çektim biliyo musun. nasıl sinirlendirdi bak beni. neyse. bi daha olmasın bak. affettim hadi. [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: 10--12.jpg]
valla kesinlikle katılıyorum ya. bi rahat ver bi soluk alalım be yavrum bi açıl ya. bi motor soğusun bee. [Resim: icon_exclaim.gif]

[Resim: 11--11.jpg]
bir boaz alana bi sivrisinek bedava.[Resim: icon_mrgreen.gif] onun da zaten iki şarjörlük işi vardı tabi. üleyyynnn ben koskoca boazı öldürmüşüm bu akşam. bi sineği mi öldüremeyecem. peeeeeeeeehhhh. güleyim sana ben. [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 12--5.jpg]
eee şey biraz tepinebilir miyim üstünde. hızımı alamadım da. [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: 13--4.jpg]
sen o kurÅŸunu sıkmadığına çok piÅŸman olacaksın kurtis çoookkk. ben olsam bi ÅŸarjör daha boÅŸaltırdım kafasına ama erkek aklı iÅŸte anca bu kadar…. [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: 14--2.jpg]
ooooooooffffff…. [Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif]

[Resim: 15--4.jpg]
lanet olsun bu içimdeki kurtis sevgisine. oooooffff… [Resim: uzgun.gif][Resim: icon_cry.gif]

[Resim: 16--4.jpg]
neyse kafasını kopardık en azından. kurtiiiiiiiiiiiiis ölmediiiiiiiiiiiii yüreÄŸimde yaşıyoooooooooorrrr…. [Resim: icon_cry.gif]ölmedi diyosak ölmemiÅŸtir. oyunun sonunda görüşürüz. iki bölüm daha sabredin. [Resim: icon_cool.gif]
vay be inanmıyorum. şimdi ben cidden boazı öldürdüm mü be [Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: respect.gif]
[Resim: 17--2.jpg]

[Resim: 1--28.jpg]
allahıııım bu ne gıcık ne uyuz ne illlet bi bölümdür yarabbim. [Resim: icon_mad.gif][Resim: icon_mad.gif][Resim: icon_mad.gif]

[Resim: 2--26.jpg]
ya ben boazla dövüşmeye razıydım. kardeşim deli oldum atla zıpla koş yok offffff. olmadı. lara kaç kere öldü ben artık sayamadım. [Resim: icon_mad.gif]

[Resim: 3--26.jpg]

neyse bi 20 dakka debelendikten sonra kapıya yetişmeyi başardım. en iyisi kolu çektikten sonra demo sizi uzaktan gösterirken (kapının açıldığını gösteren demoda) hemen larayı uygun atlayış pozisyonunu aldırıp ilk taşa atlattırmak. önünüzü göremediğiniz için zor oluyor ama valla çok zaman kazandırıyor. hiç vakit kaybetmeye gelmiyor çünkü.deliğe girmeden önce atladığınız taşa düşünce de hemen save yapmak. yoksa çok zor bütün bi yeri tek seferde oynamak. [Resim: icon_mad.gif]

[Resim: 5--23.jpg]

işimiz bitti mi. hayııııııırrr. daha bi uyuz yer. şu kesici ve delici aletleri etkisi hale getirmeye yarayan kolu çekmek. [Resim: icon_mad.gif]yani öyle bir yan yapmışlar ki. resmen atlayamayalım diye. bi 20 dakika da burada uğraştım. hatta artık load game yapmaktan bilgisayarım resmen kafayı yedi. kendine reset çekti ya. neyse nasıl oldu anlamadım zorla filan tutundu lara hanım. bıktım bu kızın nazlarından ya[Resim: icon_exclaim.gif][Resim: icon_exclaim.gif][Resim: icon_exclaim.gif]

[Resim: 6--20.jpg]
ohhh be…. bitti çok şükür. [Resim: icon_cool.gif]

bu arada ben bi şey söyliycem. ben bu fraps denen programı yüklediğimden beri benim bilg. kafayı yedi paso mavi ekran çıkıyor ve dosyadan hata veriyor. [Resim: icon_mad.gif]

[Resim: 1--.jpg]
vay be geldik son bölüme. bir hep beraber tr oyunu daha mı sonlandı şimdi[Resim: 20.gif]

[Resim: 2--27.jpg]

zaten girer girmez pek bi hoş karşılanıyoruz. bi önceki bölümde yeteri kadar kafayı yememiştik sanki. [Resim: angry2.gif]

[Resim: 3--27.jpg]

ohhhhhh sıcak bi banyo hakketen iyi gelirdi beee. [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 4--25.jpg]

of bu zımbırtıları niye böyle uyuz uyuz yerlere saklarlar ki. eckhardt manyak mı gitmiş bunu buraya koymuş çok merak ettim. adam gider büyülü müyülü bi kasa filan bulur kendine. tutup da içine kafesin salındığı bi deliğe sokmaz. [Resim: angry2.gif]

[Resim: 5--24.jpg]
offf hakketen çok sinirlendim bu delikteki anahtar olayına. zaten önce kafesi aÅŸağı salacağımızı unutmuÅŸum. deli gibi lara’yı haÅŸladım akÅŸam akÅŸam. [Resim: uzi.gif] yazık kızcağıza. çıkarken de çıkamadım. ne alakaysa lara hanım kendini çekemedi. ilk oynadığımda nasıl çıkmışım acaba buradan ben hakketen çok merak ettim. geri takla atılabileceÄŸine dair hiçbir anı yoktu kafamda [Resim: 68.gif]

[Resim: 6--21.jpg]

zımbırtının tekini de buraya koymuşlar. orda orta boy sağlık pakedini görmesem bunu burada fark edecek halim yoktu açıkça söylemek gerekirse. yahu hani değerli bi şeydi bu? niye ortalık yerde bırakıyorsun ki anlamıyorum. hayret bir şey ya. [Resim: angry2.gif]

[Resim: 7--16.jpg]

iÅŸte geldik belalı salona. manyak eckhardt’ı vurup duracaz ÅŸimdi.

[Resim: 8--14.jpg]

ya boÅŸuna mı topladım ben o kadar pistol kurÅŸununu. pışıııkk hiç iÅŸim olmaz makineliyi harcamam [Resim: angry2.gif] (kızım zaten oyunun sonuna gelmiÅŸin lara’ya acımıyosan kendine acı bari. sık gitsin kafasına. koleksiyon mu yapacan hayret bi ÅŸe[Resim: icon_e_biggrin.gif] )

[Resim: 9--11.jpg]

oyyy eckhardt’lar çoÄŸalıyor.[Resim: matrix.gif]

[Resim: 10--13.jpg]

şöyle birbir saplamaya başlayalım hançerlerimizi.

[Resim: 11--12.jpg]

ya oha ben bi tane hançer almadım mı? bu ne 59 tane olmuş. silah hilesi filan da kullanmadım. nasıl oldu bu olay? biri bana anlatsın lütfen[Resim: 26.gif]

[Resim: 12--6.jpg]

lazerden eckhardt yetmiyodu bi de ateşteni çıktı.[Resim: angry2.gif]

[Resim: 13--5.jpg]

geliyorum saplamaya hançeri merak etme. yettin ulan bütün bi oyun boyunca nedir benim çektiğim eziyet... kıracam kafanı bekle kaçma gel buraya... [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 14--3.jpg]

sonunda eckhardt’tan kurtulduk be.

[Resim: 15--5.jpg]

eckhardt’ı hakladık diye sevindik. ama von croy’u temizleyen meÄŸer eckhardt deÄŸilmiÅŸ. bu uyuzmuÅŸ allahın kareli seni gidi [Resim: uzi.gif]

[Resim: 16--5.jpg]

az kaldı az… geliyoruz nephili.

[Resim: 17--3.jpg]

budur nephili’yi bacağından yakaladık...tırnaklara bak. böööööö. sizin köyde tırnak makası yok muydu kardeÅŸim [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 18--4.jpg]

the end iÅŸte. [Resim: dance.gif]

[Resim: 19--2.jpg]

gel gelelim kuru fasulyenin faydalarına. birileri kurtis öldü diyordu. ölmediÄŸine dair kanıt gösterelim. bizzat lara’nın ellerinden olsun efenim. ÅŸimdi bu laramızın elinde görmüş olduÄŸunuz aletin özelliÄŸi neydi efenim. daha önce de söylemiÅŸtik. açıldığında kurtis nerdeyse ona doÄŸru pır pır pır uçmasıydı. [Resim: icon_e_biggrin.gif] noldu ÅŸimdi açılınca? bakınız bir dahaki resim…

[Resim: 20--3.jpg]

iÅŸte bu kapıya doÄŸru yöneldi. kurtis ölmüş olsa nalları dikmiÅŸ bir vaziyette orda yatardı. ama neymiÅŸ kendisi dokuz canlı ve doÄŸaüstü güçlere sahip olduÄŸundan öldürmeyen Allah öldürmemiÅŸ be!!! bu iÅŸten de yakasını sıyırmayı baÅŸarmıştır efenim. anlamayan varsa bi daha anlatabilirim yane. ÅŸimdi kurtis bu görmüş olduÄŸunuz karanlık kapıdan gitmiÅŸ demek ki. eeeeee lara napıyo peki? kurtis’in ölmediÄŸi anlayıp sırıtıyor ohhh aÅŸkım yaaaa ölmemiÅŸ bak sen görüyo musun. canııııım gideyim sevdiceÄŸizime kavuÅŸayıp vs diyerekteeeeeen ……………..[Resim: dance.gif]

[Resim: 21--2.jpg]

gördüğümüz üzere kurtis’in peÅŸinden gitmek vasıtasıylan karanlığa karışıp angel of darkness oluyor.[Resim: 41.gif]

bir sonra tr paylaşımı olacak olan tr3’te (tabiki de tr3 olacak var mı itirazı olan [Resim: uzi.gif] ) görüşmek dileÄŸiyle esen kalın efenim. [Resim: lol3.gif][Resim: heyyo.gif][Resim: 20.gif]

[Resim: masimza.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
16-06-2008,
ddtoxx Yazılan:alllahım inanmıyorum kendime…üçüncü kapağı da kırdım. iki gecedir uÄŸraşıyorum. bir türlü kurtise arka kapaÄŸa niÅŸan almayı becertemedim. meÄŸer çok kolaymış. [Resim: icon_mad.gif]sürekli ön kapaÄŸa niÅŸan alıyordu. sinir oldum. deli oldum. kudur kudur kudurdum. [Resim: icon_mad.gif][Resim: icon_mad.gif][Resim: icon_mad.gif]sevgili core yapımın kulaklarını çın çın çınlattım.[Resim: icon_mad.gif] sonra aklıma end tuÅŸuna bastığımızda hedef deÄŸiÅŸtirdiÄŸini okuduÄŸum geldi. sevgili amanda da söylemiÅŸti. ende basınca direk arka kapaÄŸa çevirdi tabancayı. veeee son kapağı kırmam 5 dakika bile sürmedi inanın. [Resim: icon_cool.gif]

Bu end tuşu olayını biliyorum.Çok uğraştım ama olmadı [Resim: icon_e_sad.gif] ama ben o tuşu hedef değiştirmek için değil Boaz'ın yan tarafına dolaşabilmek için olduğunu sanıyordum [Resim: icon_eek.gif]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!! MoBy 124 6,069 07-01-2009
Son Mesaj: ersel3
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! MoBy 9 826 07-01-2009
Son Mesaj: dante
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! MoBy 35 2,255 04-01-2009
Son Mesaj: Forever
  Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri merwe 7 575 06-11-2008