Derecelendir
  • 38 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Part 5 (Boaz) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz
04-05-2008,

Part 5 (Boaz) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz

/></a>
<!-- end: postbit_avatar -->	<br>					<span class=
Katılma Tarihi: Aug 2007
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 4-The Last Revelation
Katıldığı Yer: Lost

[Resim: part5resim.jpg]

9 - 15 Haziran 2008
Boaz
25: Aquatic Reseach Area
26: The Vault of Trophies
27: Boaz Returns

28: The Lost Domain
29: Eckhardt's Lab

Bu projenin amacı aşağıda nick'leri geçen arkadaşlarımızın eşzamanlı olarak Tomb Raider 6 Angel Of Darkness'i oynayarakpaylaşımlarda bulunmalarıdır. Proje Tomb Raider Fan Ailesine özgüdür.Oynayan arkadaşlarımızın dışında da anılarını paylaşmakisteyenler paylaşabilir. Projeye destek veren herkese çok teşekkürediyoruz[Resim: icon_neutral.gif]
Beşinci Partımıza şimdi start veriyoruz[Resim: fly.gif]

[Resim: heyyo.gif]Proje Kadrosu[Resim: heyyo.gif]
anka
MoBy

Newmoon
ddtoxx
amanda

Sanart2000
Egeee
İ_A_U_TR

Çerkez
Luca
Ersel
Sedat_84

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Emeğe Saygı!.. Kopyala Yapıştıra Hayır!!!
[Resim: boykot.gif]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-06-2008,

RE: Haydi Hep Beraber TR6

/></a>
İlk Tomb Raider Oyunu: 3-Adventures Of Lara Croft
Katıldığı Yer: 10110011100 111010100 100110

[Resim: 1-21.jpg]
bu haftaki son part; daha önce oyalandığım yerler şimdi hiç heyecan vermiyoo, aşağıdan bir panaroma alim dedim öncelikle ne yapıldığını hatırlamam gerekir
[Resim: 2-22.jpg]
daha önce burda çok oyalanmıştım yine olmuyor tabi [Resim: icon_e_sad.gif] şu güccücük deliklere sığmaya çalışmak çokda zormuş girmiyor bizim hanfendi ama tabiki vanaya giden yol burdan deildi sonradan dank etti
[Resim: 3-15.jpg]
diğerlerini hallettim sanki bunlar azmı uğraştırdı daha önceki oynayışlarımda sisli görüntüyü vermeyi başaramamıştım, tabi ki vana ya ulaşamak zor olmuştu sürekli taramalılar tarafından kevgire dönmüştüm neyseki sis var
[Resim: 5-13.jpg]
ayyy işte benim pes etmeme sebep olan yerlerden biri,su araştırma odasında en çok yukardaki asansöre ulaşmak mümkün olmamıştı niyeyse şimdi bir kerede tamamdır bu arada yaratıkta amma doymazmış attığımız bütün eetleri yuttu suya girdiğimde yine saldırdı vay hayvan vay [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 6-11.jpg]
su hayvanlarının üretildiği oda sanırım, yakından bir inceleme yaptım birde üzerine çıkmak istedim belki bir halt vardır diye ama kaydı lara
[Resim: 7-10.jpg]
laranın bu hareketine bayılıyorum doğrusu, duvarı kırarak açması çok hoş
[Resim: 8-5.jpg]
su altında zincir çekme böyle olurmuş demekki [Resim: icon_lol.gif] bence laranın aoddaki dalgıç kıyafeti daha güzel
[Resim: 9-2.jpg]
burası kesinlikle bir tapınak olmalı niye suyun altında kalmışki atlantis tarzı hikayeler hep hoşuma gitmiştir
[Resim: 10-4.jpg]
suyun altında kullandığımız aqua aleti hala çalışıyor ne alakaysa [Resim: icon_lol.gif] sonunda sprint hareketine çok ihtiyacım olacak helede zamanlı köprüye yaklaşmışken
[Resim: 11-10.jpg]
bu tarz platformları çok seviyorum sabit olanlar heyecan vermiyor insana tam on ikiye isabet biraz zor ama keyif veriyor
[Resim: 12-6.jpg]
ya daha önce bunları öldüremedim ben yaa, sinir etmişlerdi beni delüler, ucu ucuna burdan çıkıvermiştim mermi nasılsa bol hiç acımıyorum şimdi intikam [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 13-3.jpg]
tavandaki avizeye iniş yapıp kütüphaneyi açmak süper fikir, ben bir maceraperest olarak bu tarz yerleri çok seviyorum

[Resim: imza.png]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-06-2008, (Bu Mesaj 10-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : amanda.)

/></a>

[Resim: a.jpg]
bir tebriği hakkettik gerçekten, onca zorluktan sonra [Resim: icon_e_wink.gif] körti de enselenmiş yazık çoookk üzüldüm [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: b.jpg]
işte bilmediğin marka krem kullanmanın sonucu [Resim: icon_lol.gif] her bulduğunu yüzüne sürersen yeşil tonda makyajla kapatmaya çalışırsın [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: c.jpg]
ya bunların dayanışması da beni öldürüyor, ulen körti lara senden daha iyi öldürürdü boazı ,senin güçlü erkek pozisyonlarından biz çoookk gördük sonunda havanızı alınca çok güleriz [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: BOAZ1.gif]
o kadar çok screen almışımki hepsini koymak ayıp olur dedim [Resim: icon_redface.gif] gif yaptım. burda en sinir olduğum şey kurtisin silah elindeyken yaptığı acayip hareketler delü bu yaaa sanki tırsıyormuş havası veriyor insana, [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: BOAZ2.gif]
körtinin canına da mal olsa boazı hallettik sonunda, içinden daha enteresan bişey çıkacak diye beklemiştim ben çıka çıka sivrisinek kılıklı şey çıktı [Resim: icon_lol.gif]
bu hafta son part ben böyle hızlı gittim diye düşünmeyin partları zamanında yetiştirmem için yapmam gerekenleri yapıyorum

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-06-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: Sicilya

Tebrikler amanda boazı geçmişsin [Resim: icon_neutral.gif]
paylaşımın benim için tam bir sürpriz oldu.. [Resim: icon_e_smile.gif]
çünkü ben bi önceki oynayışımda tam burada takılmıştım..yani o böceği geçememiştim.sinirden direkt uninstall [Resim: icon_lol.gif]giflerine baktım da şöyle demek içinden sivrisnek çıkıyo [Resim: icon_e_confused.gif] [Resim: icon_lol.gif] kurtise de kıymışlar vah vah [Resim: icon_mrgreen.gif]
.neyse bu sefer geçersem boaz dan sonra ki bölümler benim için sürpriz olacak[Resim: 4.gif] beni heyecanlandıran olay da bu !

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-06-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: ordu

offff boaaaaaz... böhüüü. nasıl geçecem yaaaaa[Resim: icon_cry.gif][Resim: icon_cry.gif][Resim: icon_cry.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif]

[Resim: masimza.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
10-06-2008,

/></a>

[Resim: 1aa.jpg]
köprüyede geldik sayılır bir medipack almak bu kadar zor olur
[Resim: kprden.gif]
sonunda geçtik zamanlı kapı belasını en korktuğum yer buraydı 10 15 denemeden sonra oldu aslında zaman kaybettiren şeyler duvara tutunup ilerlemek ve yandaki odadan geçmek direk karşıya doğru atlamak en doğrusu
[Resim: 2bb.jpg]
vay bee ben zamanlı kapıdan sonra burayı hiiiççç hatırlamıyorum demekki save aldıktan sonra burayı atlamışım çokda iyi oldu en azından görmediğim yerler varmış onlarıda keşfetmiş oldum
[Resim: 3ccc.jpg]
buda nerde çıktı tam kapıya gelmişken yapılırmı yaww gizli merdiven tuzağı [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: sosuz.gif]
ben bu akşam hızımı alamadım devam ediyorum kimsede dur demiyor [Resim: icon_lol.gif] kayarken bir güzel şişlendik , bu komik durumlardan enstantaneler
[Resim: b2.jpg]
echart külçe altınmı üretiyormuş yani hiç şaşırmadım entrikalar genelde zengin olma hırsından kaynaklanır
[Resim: b3.jpg]
kafesin hareketli olması laranında bu duruma adapte olması kolay olmadı ne de olsa aşağıda asit havuzu var
[Resim: b4.jpg]
acaba bu yukarlardan ve aşşağılardan koyverdiğimiz hangi kimyasal maddeki havuzun su olmasını sağladı
ay sonunda echartla olan müsabakamıza yaklaştım ne çabuk gelmişim yalnız echartı görünce benim oyun pc ye dönüyor bunu halletmem gerekecek

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-06-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: Türkiye

Bildiğim kadarıyla asit değil o kaynar su.O ensondaki resimden akan suda soğuk su.

Alıntı Yaparak Cevapla
10-06-2008, (Bu Mesaj 10-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : amanda.)

/></a>

İ_A_U_TR Yazılan:Bildiğim kadarıyla asit değil o kaynar su.O ensondaki resimden akan suda soğuk su.

benimde bildiğim kadarıyla şişelerdeki saf arıtılmış tuz, en son resimden akan sıvıda saf oksijen

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-06-2008,

/></a>
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 1-Atlantean Scion
Katıldığı Yer: Kocaeli

Yuh be ayıptır oyunu bitirmiş utanmaz. [Resim: icon_exclaim.gif]

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
10-06-2008,

/></a>

MoBy Yazılan:Yuh be ayıptır oyunu bitirmiş utanmaz. [Resim: icon_exclaim.gif]

hadi sana acıdım da echartla münasebeti sonraya bıraktım [Resim: icon_mrgreen.gif], birde echarta gelince oyun pc ye dönüyordu senin loaderi açtım girdim sorun çözüldü ne alakaysa

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2008,

/></a>
Katılma Tarihi: Feb 2008
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: İstanbul

Larayla oynuyoruz artık.
[Resim: TRAOD_P42008-06-0910-45-21-88.jpg]
Ne güzel taramalılardan kaçmış vaziyetteyim.İlk oynadığımda merdivenden inmiştim.Şimdi işim kolay oldu
[Resim: TRAOD_P42008-06-0111-09-19-96-1.jpg]
Geldik asıl yereee.Balıklama atladım.Burayı bulmak kolay oldu.İlk oynadığımda da bulmuştum.Burası aşikar zaten
[Resim: TRAOD_P42008-06-0111-11-43-28-1.jpg]
Bu üstünde durduğum şeyin içindeki ne acaba?Öf bunla da uğraşmak bayıyo.İt ,çek falan...
[Resim: TRAOD_P42008-06-0708-49-44-80.jpg]
2.kapalı yere geldim.Üstümüzü değiştirdik.Her zamanki gibi güzel bi kıyafetle devam edeceğiz.Zaten ne giysen yakışıyo sana[Resim: icon_redface.gif]

Girdim açılan yere.
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-34-08-82.jpg]
Buraya kadar resim almamışım.Neyse harika bi poz yakalamışım.Tekmeyle açmak en güzeli valla[Resim: icon_e_smile.gif]Çok estetik
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-35-57-54.jpg]
2 adamı yan yana getirdim.Olan bu.Boaza doğru hızla gidiyorum.(Hafif tırsarak)
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-36-51-34.jpg]
Çıkardık su giyisisini[Resim: icon_cool.gif]olsun bu da çok güzel.Çantayı tak ve koşşş.
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-38-33-14.jpg]
Burada niyeyse zorlandım baya.Çok kez öldüm.Ama sonunda tabiki geçtim karşıya.
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-39-16-80.jpg]
Amaaan şövalyeleeer.Bi rahat bırakmıyolar be.Girer girmez koştum hızlıca buraya.(bi kaç işlemden sonra )
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-41-11-87.jpg]
YAA ALLAH BELANI YAAA.En uyuz olduğum konulardan biri bu işte.Gidiyorum el çıkıyo ctrl ye basıyorum alacağına tekme yumruk sallıyo bu yaaa.[Resim: icon_mad.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-47-52-90.jpg]
BOAAAAAAAAAAAAAAZ[Resim: icon_eek.gif][Resim: icon_e_surprised.gif][Resim: icon_cry.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: mummy.gif]NE YAZACAĞIMI BİLEMİYORUM....BİRAZ BEKLİİM SONRA ÇIKARIM YUKARI[Resim: icon_lol.gif](korkunun ecele faydası yok maalesef)
[Resim: TRAOD_P42008-06-0908-49-06-80.jpg]
OOOh canıma değsin.Gerzek adam.Git geber de görelim.Sprey gibi bişey sıkmıştın sen bizee.Lara sen yukarı gitmeeeeeeeee[Resim: icon_cry.gif]

Boaza daha sonra devam edeyim.Heyecanı kalsın

[Resim: home_tru10-1.jpg]
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw[Resim: angry2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2008,

/></a>
Katılma Tarihi: Sep 2007
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 2-Dagger Of Xian
Katıldığı Yer: Croft Manor

Ben de şu börtü böcüklü bölümdeyim.Sanitarium bölümünden sonrasını oyna(ya)madığım için şimdilik okumuyorum paylaşımlarınızı.Bugün yarın yaparım ben de paylaşımımı[Resim: icon_e_wink.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2008, (Bu Mesaj 11-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : ddtoxx.)

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: ordu

[Resim: 1--24.jpg]
yine bol sulu bir bölüm. sevmiyorum işte ya[Resim: icon_mad.gif]

[Resim: 2--23.jpg]
yine manyak makineler. ama burada buharı açarak onlardan kurtulabiliyoruz çömdüğümüz zaman makinler bizi görmüyor yoksa hiç şansımız yok. hemen bizi tarayıp öldürüyorlar..burayı çözene kadar ne zorluklar çekmiştim. ahhh ahh. burası yine kolay ahhh ahh tr5 deki o makinelileri ve helikopteri hatırladıkça. peeh bu ne ki.[Resim: kizgin.gif]

[Resim: 3--23.jpg]
şimdi şu suyun içindeki fazla gelişmiş hamsiyi bi besleyelim. bize bulaşmasın. [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 4--21.jpg]
burası da yine aod’un ucu ucuna yetiÅŸilen tırmanışlarından. bu sefer ilki gibi delirmedim. bu da bu oyunda epey elimi geliÅŸtirdiÄŸimi gösteriyor. [Resim: icon_redface.gif]

[Resim: 5--20.jpg]
vay vay vay… kıyafetimiz çok güzel be. hep bunla oynasak.[Resim: icon_redface.gif][Resim: icon_rolleyes.gif]

[Resim: 1--25.jpg]
oofff yine suyun altı. yine bana darallar geliyor.[Resim: angry2.gif]

[Resim: 2--24.jpg]
üleyyynnn.. bi dolu koridor kayboldum. sinir oldum. bi yandan akıntı bizi sürükler. bi yandan bıçaklar keser. tam yolu buldum dedim. bu sefer de nefesimiz yetmedi. tam da nefes alma yerine gelmiÅŸtim yaaa. iki saniye daha dayanamadın dimi lara…oooofff. [Resim: angry2.gif]

[Resim: 3--24.jpg]
ya ben burayı ilk oynadığımda 3-4 denemede doğru heykelleri bulmuştum. ne sıkıntılı bi bölümmüş kardeşim ya. hangi heykeller olduğunu hatırlamadım. bi dolu kombinasyon denedim olmadı. sonra bu vasiley miydi acaba diye çekiverdim oldu. ama bi 20 dakika zincir çekip durdum.[Resim: matrix.gif]

[Resim: 4--22.jpg]
sanki sudan kurtulunca kolay bi yere gelecekmişiz gibi bi saflık yaptım ben. Zeynep ikinci olarak neden hoşlanmaz tr oyunlarında. tabiî ki yüksek yerlerden. valla klostrofobimi azdırıyo bu yerler benim yaaaa.. bu taşlar da havada nasıl duruyosa artık böyle.[Resim: 68.gif]

[Resim: 5--21.jpg]
şurdaki deli manyak kemik yığınlarıyla köşe kapmaca oynamak hakikaten çok sinir bozucu. üleyyynn bi çekilsenize. bi rahat verin ya. bi obscurayı alıp gidecem.[Resim: wife.gif]

[Resim: 6--18.jpg]
ııyyyk yine suyun içi… aman yetti valla. zaten tüm tr oyunlarının ennnnn deli eden bölümüne geldik. ben suyun içinde debelenmelere bile razıydım aslında. eyvah kurtis eyvah. [Resim: firrk.gif]

[Resim: 7--13.jpg]
zavallı kurtisim. hangi ara eckhardtın eline geçtiyse artık. bi başını belaya sokmadan duramıyo bu da. [Resim: angry2.gif]

[Resim: 8--12.jpg]
vahhh yafrum yazık. kendinden geçmiş. pisigopat manyak echkart bu ayu gudensona ne zopalar attırdı kimbilir. yazık gül gibi gencecik kurtisime etmediği eziyet kalmamıştır bu mavi gözlü kel kafalı sumocunun [Resim: uzi.gif]

[Resim: 9--9.jpg]
aman da aşkısını korurmuş. laracım çok anaç gördüm seni. şu boaza da bi el atsan nolurdu beeee..[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 10--11.jpg]
ayyy biÅŸe geliyo kurtis. ikiye beÅŸÅŸÅŸÅŸ. büyüdükçe büyüyor. sanki arkadan biri hava basıyor ona. ÅŸiÅŸ ÅŸiÅŸ ÅŸiÅŸ…[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 11--10.jpg]
ülen turist takkeli herif seni zaten hiç sevmemiştim. babanı da sevmezdim. boaz gel kuçu kuçu ye olm onu.[Resim: lol3.gif]

[Resim: 12--4.jpg]
zavallı kristina. yazık oldu. iyi kızdı aslında be [Resim: 10.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-1321-53-37-07.jpg]
anneciiiiiiiiim. boaz geldi. kaç lan olm kurtis kaç. topukla topukla…[Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif]

ooofffff.... boazla yüzleşmeye geldi sıra. böhüüüüü[Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: 66.gif][Resim: 66.gif][Resim: 66.gif]

[Resim: masimza.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!! MoBy 108 5,109 26-11-2008
Son Mesaj: İ_A_U_TR
  Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri merwe 7 471 06-11-2008
Son Mesaj: nikol
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! MoBy 29 1,975 01-11-2008
Son Mesaj: #~adid@ss~^#
  Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!! MoBy 27 2,104 26-10-2008
Son Mesaj: MerTshan
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Full Türkçe Yama CD Sürüm MoBy 39 3,156 25-09-2008
Son Mesaj: thor_underworld
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! MoBy 8 723 20-08-2008
Son Mesaj: violet
  Part 3 (Mevsimler Salonu-Kırmızı Ruh) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz anka 39 6,444 20-08-2008
Son Mesaj: ~ToMb RaiDeR~
  Windows Vista ve Tomb Raider 6 - AOD !!! MoBy 8 866 06-07-2008
Son Mesaj: nuuuut
  Haydi Hep Beraber TR6 anka 111 5,720 29-06-2008
Son Mesaj: Alba
  Part 4 (Prag) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz anka 32 6,123 29-06-2008
Son Mesaj: anka

İletişimTomb Raider FANYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi