|
Part 1 (Croft Manor-Hindistan) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz
|
|
|||
|
29-07-2008, 02:39 PM
Şimdi şunu belirtmekte fayda var. Tr3'ün pc versiyonunu oynayan her kişi oyunu bir nevi hileli oynamış oluyor bence. Yada daha yumuşak bir yaklaşımla. Oyunun ilk ekranında easy, hard gibi seçenekler olduğunu düşünün. Pc versiyonunu oynayanlar easy modunda oynuyor gibi birşey oluyor. Neden? Çünkü topladığınız o kristaller normalde tr1'de olduğu gibi save kristalleri. Tr1'den tek farkı toplanabilir olup istediğiniz yerde save yapabilmeniz. Fakat bu pc versiyonunda değişiyor. Pc de topladığınız o kristaller birer enerji kristali oluyor ve save yapmanız o kristale bağlı olmuyor. Aynı tr2,tr4 ve 5 te ki gibi istediğiniz yerde save edebiliyorsunuz. Üstelik diğer enerji paketlerinin yanında da save enerji kristalleri cabası oluyor. Playstation versiyonunda save yapmanız sadece bu kristallere bağlı. O kristaller bittiğinde hiç bir şekilde save edemiyor. Hatta o kristallerden de enerji namına birşey almıyorsunuz. Bu arada kristallerin secret'lar ile bir bağlantısı yok.
|
|||
|
|||
|
29-07-2008, 04:43 PM
anka ps de bu kristallerin save yapmaya yaradığını söylemişti. ne diyeyim. pc mi ps mi? eeee tabiki pc
FORZA FELIPE...
|
|||
|
|||
|
30-07-2008, 05:43 PM
Bir TR paylaşımlarına daha başlarken hepinizi saygıyla selamlar küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin eee yanaklarından öpreim.
Lara's Home İlk olarak eski serilerin en meşhur manoruna sahip olan tr3 laranın evine hoşgeldik. Evin altını üstüne getirirken ayak bağı olup neredeyse buzdolabına kilitlenmesi bir görev haline gelmiş olan zavallı winston'ı saf dışı bırakıp artifact odamıza giriyoruz. Aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere avladığımız dinazor kellesinden tutun da meşhur dişlimiz atlantean scion, olmazsa olmaz dagger of xian ve baş belası iris'in dışında bir de tr2 gold da aldığımız altın maske bulunmakta. ![]() ![]() Dur ya en sevdiğim dizi başladı. Burhan Altintop bakalım neler yapmış çok heyecanlı. ![]() Evi hallettikten sonra sıra geldi atv motoru halletmeye. Şuraya inceden bir de rekorumuzu koyalım. ![]() Bu kadar da altını üstüne getirmişken bir genel görünüm yapmadan da olmaz tabi parkura şöyle bir göz gezdirelim.. ![]() Güzel bir görüntü yakaladığımı düşünüyorum. Şöyle köşeye tr3 damgasını basıp dam üstünde lara adını da verdik mi bir ekran koruyucu yapabiliriz. ![]() Baltalar elümüzde pistoller belümüzde biz giderük urmana hey urmanaaa.. ![]() Jungle Eveeet şimdi gelelim esas mekanlara şimdi ilk olarak bu bölümü bitirmenin kısa yolunu resimler eşliğinde anlatacağım sonra kısa yola sapmadan kaldığım yerden uzun yol ile devam edeceğim; tabi secretsız olmaz... İlk olarak şunu söylemelitim bu tip secret olan oyunlarda genelde hep tekrar dönüşü olmayan ilk yere mutlaka bir secret saklanır. Bu secret da beni deli etmişti o kadar dolandık bölümü bu ilk yer tabiki aklımıza gelmemişti. Birgün ters kaymaya karar verdim ve onu orada görünce ampülün yanması geç sürmedi. ![]() Eee secret'ı aldığımıza göre düz kayabiliriz nemelazım arkayı sağlama almak en iyisi ne olacağı belli değil.. ![]() 3 tane secret'ın ilk 2 dakikaya sıkıştırıldığı tek oyun özelliği tr3'de olsa gerek hemen 2. secret'ı da buradan temin ediyoruz ve pc'cilere iğrenç yeşil fakat psx'cilere iç açan bir mavilikle parlayan save kristalini almadan olmaz. ![]() Kayma işlemini bitirdikten sonra sola doğru döndüğümüzde meşhur bataklığımızı görüyoruz. Burada anlatmak istediğim şey eski serilerde bazı şeylerin daha zor olmasının grafiklerden kaynaklı olduğuydu. Şimdiki teknoloji ile o bataklık bariz bağırırdı ben bataklığım gelmeyin üzerime heeyy diye. Fakat o zaman keriz gibi üzerinde koşturmak isteyince löpçük diye batıverdik. Eee bunun gibi şeylerle daha çok karşılaşacağız ama ilk olarak yapmamız gereken kristali alıp 3. secret'a uzanmak. Ha bu arada kısayol anlatımım bittiğinde kaldığım yerden devam edeceğim yer tam bu noktadır. ![]() Bilmiyorum ama burasını çok seviyorum. ![]() Şimdi karşıya ulaşacağımız yere bir bakalım çok uzun yol olmasada uğraştırıyor. ![]() Burası bir önceki resimden biraz daha sola gidince ağacın hemen ön tarafı oluyor. Buradan orantılı bir atlayışla önümüzdeki engeli aşıp karşıya ulaşacağımız ilk nokta oluyor. ![]() Şu an engelin arkasındayız ve az çok karşı tarafı tanıyorsunuz bu kadar yolu normalde yarım saatte giderken 2 dakikada oyunu bitirebiliyoruz. Fakat bunu yapmayacağız ne de olsa daha almamız gereken 3 secret daha var. ![]() ![]() Resimleri takiben yola devam ettiğinizde ilk bölümü bitireceğimiz kapının üzerindeki dallara tünemiş oluyorsunuz. Buradan kendimizi aşağı salıp karşıda maymuna kaptırmadan alacağımız indra keyin yanına gidebiliyoruz ve anahtarı alınca bu bölümdeki son kurban olan kaplanıda ezip bölümü kısayoldan bitir(miyoruz) ![]() ......
|
|||
|
|||
|
30-07-2008, 08:30 PM
Partı hemen bitirdim,şimdi canım sıkılıyo.Secretsiz oynamıştım ben.Şimdi yine oynadım,bütün secretleri aldım.Yine o bölümleri oynadım
All hallows bölümünü oynicam inşallah.ama 4.bölümde secret olmadığı için bi adım geri,ileri,eğil,3 kere dön ve ileri atla yaptım![]() Lütfen avatarımı ve imzamı çalmayın,karışıyor yaw
|
|||
|
|||
|
02-08-2008, 11:32 AM
son part...caves of kaliya
![]() ya bu taştan kurtulmak ne kadar zormuş. kenardan kıyıdan zorla yırttım ama gelin bir de bana sorun. aniden yükselen müzik de andenalini aniden yükseltip yaklaşık bir 15 cm yerinizden zıplamanıza ve yeteri kadar gerilmenize neden oluyor zaten. Kenarda kaçmaya yer varmış ama o kadar karanlık ki, göremedim tabe doğal olarak birden taş üzerime gelince. Etrafı incelemenize fırsat kalmadan noluyo ya bismillah diyemeden yuvarlana yuvarlana geldi peşimden. Neyse bi şekilde yırttık netekim. ![]() offf bu bölüm labirent gibi ya. Valla nasıl çıktığımı anlamadım buradan. Ne kadar uyuzdu ya. ![]() çek lara çeeeekkk. Hamallığa devam. ![]() ![]() Karanlık bi yandan. ısırmaya çalışan yılanlar bi yandan. silindir gibi bizi ezmeye çalışan kayalar bi yandan. epey zorlandığım bi yer oldu burası. koca bi medipack da uçtu tabi o arada. ![]() ![]() mavi de neymiş... ![]() ahan da deli tony. Gününü göreceksin şimdi. Pisikopat manyak. ![]() şimdi bu tony boss mu oluyor. amanda’dan sonra öldürdüğüm en kolay boss’tu. hatta pistolle öldürdüm. başka silah bile kullanmadım. patlayıp buharlaşıp uçtu. bu vatandaşı haklamanın en kolay yolu yana atlayıp hiç durmadan ileri geri koşmak. böylece ateşler size isabet etmiyor. sizde rahat rahat bu civciv kafayı haklıyorsunuz. ![]() ![]() secret derdi olmadan rahat rahat oynadık. Çok da kısa bi bölümdü zaten. Keşke bütün bölümler böyle kısa olsa.
FORZA FELIPE...
|
|||
|
|||
|
02-08-2008, 01:22 PM
millet kopmuş yaw bven daha başlamadım
neyse size avans verim buluşmadan sonra ancak başlarım
|
|||
|
|||
|
06-08-2008, 12:11 AM
Jungle
Oyuna başlayalı baya bir zaman oldu ama secret kaçırmayacağım diye her deliğe girme sevdamdan ve tabiki üst üste kaydettiğimden herhangi bir secret kaçırma durumunda bölümü baştan alma durumum olduğundan baya yavaş ilerliyorum. Bu akşam ilk iki bölümü paylaşım lanetli kapıdan geçmeyi başarıp kalan iki bölümü oynayıp Hindistan defterini kapatmayı planlıyorum Yıllardır konuşulur TR3'ün ilk secreti; aman kaymaya başlamadan o secreti alın yoksa geri dönüşünüz yok Bütün bir gece uğrastım bu secreti alabilmek için Ama varya atlıyorum secret müziği çalıyor ama bi türlü yeri tutturamıyorum direk kayıyorum felan All Hollows'u oynama isteğim burada adam akıllı bi sınandı TR3'te secret bulmak ve aramak tam bir baş belası.. İlk 3 secret resmen adım başı olarak tabir edilebilir Secret saklanması konusunda en süper oyn TR2'dir bence.. Secretler belli bir düzen içinde saklanmıştır çünkü.. Eğer bir hayli yol aldınız hala ilk secreti bulamadıysanız geri dönüp mutlaka aramalısınız ![]() Resimde de görüyoruz mavi mavi ışıldıyor çok kıymetlidir çook 100 secret değerinde Bunlardan da kaymaya hep hasta olmuşumdur ![]() Valla bu secretin yeri süperdi ![]() Aklıma TR4 te maymunun ağzından giriyoruz ya bölüm değişiyor aynı orası gibi.. Tamam kızmayın hemen T3 önce yapıldığı için TR4 ona benziyor Burdan da ilk oynadığımda paldır küldür koştuğumdan dolayıdır ki yolu yarılayamadan mefta oluyordu Lara ![]() Ben ilk oynadığımda da bu secreti aldım yüzde yüz eminim Tabi bu bir kaç kez tekrarlandı.. Ben o taştan kurtulma olayında bayağı zorlanmıştım. Şimdi şöyle bir soru gelebilir akıllara; TR4'ü hile hurda bilmeden bitiren biri bu taşta neden bu kadar uğraşır?.. Bence anında save yapabilme en büyük hile hurdadır arkadaşlar Yolu da o yarıktan devam ediyor diye düşünmüştüm.. Taş düşüyor ve orası açılıyor ya.. Ana bi baktık iki tane diken gibi bi şey var Bu taşlar tarafından bir güzel katladildiğimi sölememe gerek yok Ya ne rezillik ama öleydi yani o zamanlar.. Bir başka secret deliği ve ben burayı hiç hatırlamama şasırdım.. Buralarda çok dolaşmıştım yani insan tesadüfen de olsa düşer değil mi Kapıdan da geçtim ama içimde bir korku bayağı bir düşündüm buradan geçmeye çalışsam mı diye Lara'nın duruşa bak süper yaa Burda da bi yürüyor ki sanırsın Central Parkta köpeğini yürüyüşe çıkarmış Vee nihayet bölüm sonu Temple Ruins Bu kolu o kadar iyi gizlemişlerdiki eğer gizleyeni bulursam ellerimle boğabilirdim O kadar TR oynamışlığım var ama yani böyle uğraştığım bölüm çok az Bi kere gidilecek yer çok belli ama beni en uyuz eden şey tam karaya çıkacağım anda balıkların beni yemesiydi Tüm Tomb Raider oyunlarında en çok korktuğum noktayı sorsalar burası derdim Bazı şeyler hiç değişmiyor anacım onu öğreniyorum tekrar tekrar.. Şimdi sen bu noktaya gel ve deki sudan geçilmiyor ağaca çıkmam lazım Hadi eskiden bilmiyordum da yapamıyordum şimdi de basiretim mi bağlandı nedir Bu noktada çok uğraştım yine ilerleyebilmek için Neyse korkunun ecele faydası yok die verdim gazı kendime atladım suya Bir de bir sürü yer dolaştık hala secret yok baya bi bunalttım kendimi buralarda Napalım artık secret kaçırırsam baştan alırım die düşünerek devam ettim yoksa ilerleymeyeceğim hiç O zamanlar heykeli görünce içimde kötü bir his canlanacağına dair İşte canlısı da o kadar uzakta değil.. Şimdi buna yan takla atarak taeş etmenin verdiği zevki anlatmaya kelimeler yetmez.. Hele şu boss'un kılıçları kapama pozisyonu alarak kendini korumasına söylecek kelime de yok İlk bulduğum secret süper bi yerdeydi.. Yaw şuraya su doldurup şu kolu çekmek için yaptığımız onca şey şimdi çok eğlenceli geldi de bir zamanlar oyunu bırakmıştım kaç kere.. TR3'ü ustayken oynamak iyi de çırakken oynamak tam bir işkence Şahane bir yer daha En çok uğraştığım mekandır kendileri.. Defalarca ama defalarca bu noktadan karşıya atlamak için uğraştım Mesafe çok uzundu ve zaten biraz köşeleme geliyor bir de duvar var Bereket alttaki mekan su düşünce boyun kırmıyorsun ama o da şansın yaver gidip oklardan yemezsen... Zaten atlayamayıp suya düştüğün takdirde öle bir noktaya düşüyorsunki direk zehirli okların olduğu hizaya Güç bela çıkmıştım yukarı ama bu kadarla bitseydi Burdan da atlayamıyordum ve çok daha ters bi durum vardı.. Artık nasıl başarıyorsam Lara'nın sudan çıkıp merdivenden tırmandığı nokta var ye oraya düşüp boyun kırılmaca oluyordu.. Peki bu ne demekti; taaa uzaklardan tekrar buraya gelip tekrar bu kadar yeri atlamaya çalışmak Uzaktan ateş edip öldürmeyi de denedim tabi ![]() İşte en acı sahnelerden bi tanesi O kadar uğraş buralara kadar gel atla ve sanma ki artık o illet yer bitti nefes alacaksın Tepene düşen kaya yetmezmiş gibi bir de bıçaklar Ve beni kahreden de karşıda mavi mavi parlayan save kristali olmuştu Tekrar tekrar oynayıp buraya gelmemi sağlayan save kristali olmuştur..Eğer o olmasaydı bu noktada ehhh yuhh artık bu ne beee deyip bırakacaktım ![]() O zamanlar yılanın altındaki deliği görmüştüm ve yılanın tepesine atlamak cazip gelmediğinden oraya da atlamaya calıştım ![]() Hatıralardan devam edelim.. Buraya geldik ilk yaptığım save etmek oldu tabiki Tabi son save noktasına aldık.. Baktım bütün taşları tutuyor Lara hee dedim burda bi olay var yol açacaz başka yere gitcez![]() Ya ben burayı nasıl gördüm hala kendime hayret ediyorum ve kendimi tebrik ediyorum 3. secret efenim burdan anlaşılması biraz zor anlatayım da takılan olursa faydalansın ![]() Vee en süper tasarlanmış mekanlardan bir tanesi daha Karşılıklı iki kolu çekince ateşler yanıyor ama havuza atladığınız yöndeki kolu çekince 4. secretın kapısı açılıyor havuzda... Tabiki kapı zamanlı ve ucu ucuna yetişiyorsunuz TR3'te de su altında hiç secret yokmuş diye düşürken bununla karşılaştık çenem açılmadan kapandı![]() ![]() Vee tam o lanetli kolun orda bıraktım.. Bu zamanlı kapı dikenler felan ufff geçemicem ben orayı biliyorum Cesaretimi toplar toplamaz girecem bir kaç deneme yapacam biraz sonra
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
|||
|
06-08-2008, 11:06 AM![]() bir kaç gündür aksilikler bitmedi başlamak için can atıyordum, baktım evde olmayacak işyerine taşıdım tr3 ü ancak rahata kavuştum ama biraz karanlık geliyor burdaki pc monitör eskide sürekli flare yakıp oynadım tr ile tanıştığım oyundur tr3 aşağı doğru kaymak ne kadar heyecanlı gelmişti ilk oynadığımda ilk zamanlar kazıklarda rahmetli olurken sonraları zıplayan çekirgeler gibi zıp zıp atlayarak geçtik ![]() bataklık mevzusunu keşfetmek için içerisine dalıp çıkamadık, kuzenimle beraber noldu bu kıza ama gidiyor gibi nereye gitti falan enstantanelerle bataklık dalışınıda keşfetmek için bir hafta uğraşmışızdır acemi olunca tabi ![]() yaşadığımız ilk kazık macerası, kuzenle birlikte ayaktayız hadi çabuk dön çabuk atla hadi lara geliyo amannnn olmadı baştan ya niye duvara takılıyor bu deyip dururduk ![]() ilk önce ipten kaymayı keşfedene kadar aşağı düşüp tekrar buraya gelmiştik sonra uzun bir süre suya düşüp durmuştuk ![]() oyunun ilk leveli ama biz buraya gelene kadar bir ay uğraşmışızdır ![]() karanlık mağarada az cirit atmadık ![]() kolları indirdiğimiz zaman hangi kapının açıldığını bulmak için az dolanmadık dön dolaş dur işin yoksa ![]() kolu çekip aşağı balıklama suya atlayayım dedim taşa doğru sert bir iniş oldu ![]() maymunlardan çektiğimizi bir Allah bilir, hırsız şeyler anahtarı kaptığı gibi kaybolurdu araki bulasın hatta bir keresinde maymun anahtarı aldı kayboldu bulamadık saç baş yolmuştuk ![]() sudan çıkmaya cesaret edemezdik uzun bir süre böyle beklediğimizi bilirim ![]() sandığa torpil koyuyosunda be adam bu sandığın dibi yok TEMPLE RUİNS ![]() durmak yok devam size yetişeceğim diye bugün iki level bitireyim dedim anaaa oda ne 2. level oyna oyna bitmedi, tısslayan lanlardan bıktım yaa her yerden çıkıyorlar tıss diye ![]() biz burdan ortadaki kayaya atlamaya çalışırdıkta hiç yetiştiğimiz olmadı acaba havadanmı düşülüyor diye hep söylenirdik ![]() burası ne enteresan gelmişti kayalara atlayıp kayardık sağdaki yolu bulana kadar öyle bir aşağı bir yukarı ![]() kenarlara tutunup yan yan gitmeyi burda öğrendik tabi öğrenene kadar aşağı in yukarı çık bir hal olmuştuk ![]() laranın tek el tabanca hareketini çok seviyom helede suyu kesilmiş hortum gibi tıss layan yılanları öldürmek eğlenceli ![]() biz bu yaratığı görünce heralde oyunun sonuna geldik diye sevinirken bir yandanda acayip ürkmüştük tabi bir iki ay gibi bir zamanda buraya geldiğimiz düşünülürse gayet normal bittiğini düşünmemiz ![]() kızcağız bel fıtığı olacak sonunda çek itele bir kol vardı sanki burda derken dışarı çıktım karanlıkta ilerlerkene arkamdan sanki atlı geliyor amanın neyse kayaymış ![]() neyse ilk anahtarı buldum kaldı ikincisi sanırım onuda bulunca level bitecek yarında 2 level paylaştımmı hafta sonuda bu haftakini bitiririm sizede yetişmiş olurum ve ohh be derim ![]()
|
|||
|
|||
|
06-08-2008, 11:58 PM
Bir hep beraber TR'de yine birlikteyiz
![]() Hep beraber yeni bir TR'ye böyle bir resimle başlayacağım kimin aklına gelirdi acep ![]() İlk tuzağımız..Zamanında pek uğraştırmıştı,ters dön oraya zıpla falan.Bu sefer ilk denemede burnum bile kanamadan atlattım ![]() Burası bana TR2'de ilk bölümde şu kartalların geldiği yolu hatırlatıyor nedense,hani sağdan aşağı iniyoruz suda anahtar var falan.Öldürdüklerimizin yok olmaması da süper bir ayrıntı tabi ![]() Gözümüze gözümüze sokulan yerlerden biri daha.TR'deki bu olayı anlamış değilim,genelde en zor yerlerde Lara önüne bakar ama böyle nereye gidileceği bariz yerlerde o yola bakıyor Üstüne üstlü diken üstünde yürüyor,önüne baksana kızım batıcak bi tarafına değil mi ama![]() Bu hayvancıklar kaya altında nasıl ezilmiyorlar aklım ermiş değil İlk bölümde ne kadar dost canlısılar,gerçi ben yine de öldürüyorum![]() Tepeden ateş ettim buna,ama kaçtı gitti yapay zekaları iyi maşallah ![]() Oyun boyunca Lara'dan sonra en çok gördüğüm tip de şu duvarlara işlenmiş olan elinde ne olduğu belli olmayan bişey tutan tipsiz suratsız bayan mı diyeyim erkek mi diyeyim o yani ![]() İlk bölüm de böylece bitmiş oldu,öldürdüğüm yaratık sayısı ile harcadığım mermi sayısı ne kadar orantısız |
|||
|
|||
|
07-08-2008, 01:20 PM
temple ruins devamı;
![]() burada çektiğimizi bir kuzenim bilir birde ben oyunun burasında pes ettik gidecek yer yok kapı kapalı yukarda kol var yetişmiyor her gün açıp burayı geçmeye çalışırdık nafile nerdeeeee bulamadık birgün kuzen okulda arkadaşlarına sormuştuda onlar söylemişti nasıl mutlu olmuştuk havalara hoplamıştık suyun üzerindeki platformları görmedik diye kızmıştık kendimize ![]() sonra hevesimiz kursağımızda kaldı tuzağı geçmek kolay olmadı bizim gibi acemi çaylaklar için ![]() oyunu bu kapıdan girmeden artık pes edip bırakmıştık ikinci anhatarı bulamamıştık sonra kuzenim şifreyide öğrenince oyunun tadı kaçmıştı en azından diğer levellerinde var olduğunu görmüştük yıllar sonra ben tekrar oynayayım diye aldım tr3 o zaman buraları keşfetmiştim ![]() ani çıkan kayalardanda illallah yani bezdirdi beni insan bir an çıkan gürültüyle panik oluyor nereye gideceğini şaşırıyor ![]() teker teker gelin üleynn, bunları görünce panik oluyorum ya biraz kaçtıktan sonra cesaretimi toplayıp mermileri savuruyorum ![]() sarı kafaya bak nasıl düşürdü kayaları ya, laracımda ekşından bol ne var sanki iki kaya danmı korkacak ![]()
|
|||
|
|||
|
07-08-2008, 11:03 PM
Temple Ruins
![]() Her oyunda herkesin her oynayışında takıldığı bir yer olur.TR3'te de burası benim için öyle Buraya atlamak da çok zorlanıyorum.Aslında atlamadan da geçiliyor ama o zaman da piranalar var,hem orada medipack var kaçar mı![]() Aslında bölümün başında direkt buradan tepedeki ağaca atlayıp karşıya atlanılabiliyor ama çok şey kaçırıyorsunuz ![]() Aksiyon filmlerine taş çıkaracak bir sahne ![]() Burası da başka bir bela.. Ankanın mesajında okuduğum üzere PSX'ciler için başka bir bela.Özellikle kamera açısı yüzünden merdivenden geriye ters takla attığımız yerden karşıya atlamak tam bir işkence haline geliyor..![]() Sonuçta buraya ulaşıyoruz.Kristalimizle de uzun uzun bakıştık böyle.Ama daha sonra o ![]() Burası o yokuş aşağı yol.2 tane kaya geliyor hani.Ben heyecan yapıp depar attım ve zıplamaya basarak yuvarlanıp karşıya atlayacağımı düşündüm,ama biraz erke bastığımdan dolayı başa bir yere düştüm ve sonra buraya girdim.Bunu başaran yegane insan ben olmalıyım ![]() Bir secret için çektiğimiz çilelere bak anam Kayanın düştüğü medipacki aldım tabiki,aldıktan sonra kayanın geldiği yönde küçük delikte eğiliyoruz,o zaman kaya arkaya düşüyor.Bize de delikten çıkmak kalıyor![]() Pistols forever!Lara da benimsemiş bunu,kaç yıldır pistoldan başka silah görmedi pek sayemde Ama bu sefer diğer silahları da kullanmakta kararlıyım,çünkü en sonunda çok fazla mermi kalıyor,mesela geçen TR3'ü bitirdiğimde MP5(Ti sanırım)'imin 500 tane mermisi kalmıştı![]() ![]() Gerçekten mükemmel düşünülmüş bir ortam ![]() Beyniyle nefes alıyor tabe ![]() Suda bir şey almak çok zevkli,hem ctrl'ye hem de sağ veya sol yön tuşuna basılı tutunca Lara etrafında dönüyor ![]() Evet burası bölümün sonu,sadece ayakları gözükmüş neyse ![]() Health packs used:0.0 Son 2 bölüm de yarın |
|||
|
|||
|
08-08-2008, 01:09 AM
Temple Ruins
Evet Temple Ruins'ten devam ediyorum. Ne bölümmüş oyna oyna bitmedi.. Secretleri toplamak sona erince insan bölüm sona erdi gibi düşünüyor Hadi kolu çektik bari anahtarı alınca o dikenler hareket etseydi.. Tam karabasan ![]() Burayı da unutamam hiç ![]() Yanlız öyle bir ayarlama yapmışlarki ucu ucuna yetiyor.. İlk çıktığımda bi an tereddüt ettim ve bedelini ödedim ![]() ![]() Tiplere bak ya ne kadar şekerler Hadi ilkini alıştırma olsun diye geberttik.. İkililer kılıçlar için geldi peki ne demeye son bi tane daha geliyordu alla alla Gülümseyiiiinnnnn ![]() Lara'nın boyu kadar kılıç Hatta Legend'i bitirdikten sonra excalibur hilesi yapıp bütün bölümleri öyle de oynadım çok eğlenceliydi ![]() Buralar çok güzel kılıçları koyduktan sonra kapıların açılması son derece güzel düşünülmüş Yine kapıdan geçince bölüm bitecek sandım ve tabiki yanıldım ![]() Tüm TR ler içinde en nefret ettiğiniz yer diye bir konu vardı orda da yazmıştım eskiden burasıydı ama o zamanlar ne Bolivya Redux'te time trial yapma girişimim olmuştu ne de anniversarydeki lanetli barfiks demirlerini geçme deneyimim.. Yine de o zamanki çaylaklığımı düşünürsek barfiks demirleri ne ki burada uğraştığımın yanında.. Zaten ben beceremedim Özlem el attı olaya sağolsun.. Gerçi geçsen de faydası yoktu 3 anahtar vardı ve 3. de bela bir yerdeydi Hele hele güç bela orayı geçtikten sonra akıntıya kapılıp gebermek çok hazin bir durumdu.. Mekana girer girmez bulduğumuz save kristali ile save yaptığımdan 2 anahtarda hatasız alınmalıydı.. Bir süre birini geçsek bile diğerini yapamamaktan burada kısılı kaldık.. Sonradan ben sudaki kolları çekmek için bir yöntem geliştirdim ve her dalışımda çeker oldum.. Özlemde denemelerinden birinde başarılı olunca derin bir nefes aldık ![]() Akıntıyı tek denemede aştım üstelik hiç nefes felan almadan ![]() ![]() Ehh artık son kapıdır dedim son kapıymış Ama dikkat ederseniz Lara'nın koşusunda bir tereddüt var ![]() The River Ganges Bu demoda çok güldüm.. Hele adam salda kayıtsız bir şekilde ilerliyor ya acayip yaa ![]() Taş üstüne geldi ya o ne yuvarlanıştır öylee.. Hele pozlara bak ![]() ![]() Bu bölümde hiç zorlanmamışızki hiç bir çağrışım yapmadı sanki ilk defa oynuyorum. İlk secrete giden merdivenler.. İnsan araya araya uzmanlaşıyor sanırım ![]() Bu da Secretin alındığı yer ![]() Secretı da aldıktan sonra motora atlayıp gaza bastık ![]() İkinci secret hemen ilk ucurumda.. Uçurumu geçmeden motordan inip merdivenlerden inerek aldık.. Burada da öyle düz bi şekilde alınca dedimki bütün tuzak ve zorlukları ilkinde yapmışlar buna bi şey kalmamış ![]() 3. secretin resmi.. Yolumuzdaki taş bir köprünün üzerindeyken motordan inip yan tarafa baktığımızda sürünerek girilşmesi gereken yerde.. ![]() ![]() Bu bölümde en çok uğraştığım yer burasıdır herhalde.. Olmadı olmadı her atladığımdabir türlü tutturamadım karsıdaki çıktıntıyı ![]() ![]() Oraya atladıktan sonra merdivenleri görünce aha secret dedim ama değilmiş ![]() Bunlarda akbaba mıdır yoksa başka bir kuş türü müdür anlayamadım.. Şuraya bak azcık daha büyüse ejdarha dicem ama ![]() 4. secret.. Akbabaları öldürdükten sonra platformları takip ettiğinizde buraya geliyorsunuz. Sakın benim gibi direk çaprazdaki yere atlamaya kalkmayın Lara çığlık atar ![]() Vee son secret.. Şelalenin oradayız ve karşıdaki tutunarak ilerlenecek yerin sonunda sürünerek gireceğimiz bir delik var eğilip girdiğinizde son secretın müziğini duyuyorsunuz ![]() Ama son secreti aldıktan sonra suya düşmek zorunda kalınca biraz tırstım ![]() ![]() Caves Of Kaliya Merak edip baktım Kaliya'nın mağaraları demekmiş.. Gayatte münasip bir isim olmuş.. Şanslıydımki kaybolmadan yolumu buldum.. Aslında labiretlerde kötüyümdür ama nerden aklımda kaldıysa artık o taşı çektikten sonra ordan yol açılacağını bilmem işimi çok kolaylaştırdı.. Buraya düşüpte flare yaktığımdaki el ayak tutulması olayını anlatacak kelime yoktur Diğer karabasan kolları düşününce burası yapılırken Core çalışanlarının muşfik günlerinde olduğunu düşündüm![]() Bu adamı öldürürken daha önceleri diğer platformlara atlamaya çalıştığım için ateşlere gelessiiinn durumlarımız oldu bolca ![]() Çok havalı bir son ama yani kılıçlılar bile daha dirençliydi ![]() Etrafta dolaşıp kurşun topluyorum sanki pistolden başka bir silah kullanırmış gibi ![]() Vee taşımızı da alalım başımıza belaa ![]() ![]() Hindistan bittikten sonra giren demoda Lara'nın iki tane pozunu yakalamışımki yüzündeki ifade çok hoşuma gitti.. Demoda oldukça keyifliydi.. Zaten oyundaki ara demolar olsun videolar olsun bir çok action filminden daha iyidir ![]() ![]() Bulduğumuz taşın güzelliğine hayran oldum ![]() Oyunun basındaki giriş videosunda mezarı olan adam bu adam diye aklımda kalmış meğer bu gömenmiş ![]() Vee onların bulduğu taş da bir harika
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
|||
|
08-08-2008, 01:26 AM
en uyus oldugum yer..tomb raider 3 te dunya haritası uzerindeki yerler bittikten sonra antarktikaya geri donusoun..yada herneresiyse..antarktika die hatırlıorum..orda aldıgın butun bolum itemlerini adamın biri alıp kacıo ve onun pesine veriosun..ne heyecanlamıstım..oyunu gusel gusel biticem die..o adam cıktı hertseyin içine etti..
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Tomb Raider FAN Konu Araçları - Part 1 (Croft Manor-Hindistan) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz Başlığı | |
Konu Linki
|
|
BBKodu
|
|
HTML Kodu
|
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Part 3 (Güney Pasifik) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz | anka | 28 | 3,125 |
14-07-2010 08:34 AM Son Mesaj: Dark_Saga |
|
| Part 5 (Antarktika) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz | anka | 14 | 943 |
12-07-2010 09:40 AM Son Mesaj: Xena_Warrıor |
|
| Part 2 (Nevada) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz | anka | 38 | 1,292 |
08-07-2010 07:49 PM Son Mesaj: Xena_Warrıor |
|
| Tomb Raider 3 - Adventures Of LC Yorumlar!!! | MoBy | 28 | 2,263 |
08-07-2010 07:46 PM Son Mesaj: Xena_Warrıor |
|
| Haydi Hep Beraber Lost Artifact | anka | 64 | 2,204 |
08-07-2010 03:46 PM Son Mesaj: Xena_Warrıor |
|
![]() |
▲ En Üste DönİletişimTomb Raider FANİçeriğe DönArşivRSS Beslemesi | ![]() |
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2010 MyBB Group.
Tomb Raider Forum Tasarımı blackinci Tarafından Yapılmıştır
Tomb Raider Forum Tasarımı blackinci Tarafından Yapılmıştır

![[Resim: 1-31.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/1-31.jpg)
![[Resim: 2-23.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/2-23.jpg)
![[Resim: 3-15.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/3-15.jpg)
![[Resim: 4-18.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/4-18.jpg)
![[Resim: 5-17.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/5-17.jpg)
![[Resim: 6-16.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/6-16.jpg)
![[Resim: 7-14.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/7-14.jpg)
![[Resim: 8-13.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/8-13.jpg)
![[Resim: 9-10.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/9-10.jpg)
![[Resim: 10-10.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/10-10.jpg)
![[Resim: 11-9.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/11-9.jpg)
![[Resim: 12-7.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/12-7.jpg)
![[Resim: 13-7.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/13-7.jpg)
![[Resim: 14-6.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/14-6.jpg)
![[Resim: 15-4.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/15-4.jpg)
![[Resim: 16-4.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/16-4.jpg)
![[Resim: 18-2.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/18-2.jpg)
All hallows bölümünü oynicam inşallah.ama 4.bölümde secret olmadığı için bi adım geri,ileri,eğil,3 kere dön ve ileri atla yaptım![[Resim: home_tru10-1-1.jpg]](http://i281.photobucket.com/albums/kk220/ersel3/home_tru10-1-1.jpg)
![[Resim: 1--29.jpg]](http://i233.photobucket.com/albums/ee262/ddtoxx/1--29.jpg)
![[Resim: 2--28.jpg]](http://i233.photobucket.com/albums/ee262/ddtoxx/2--28.jpg)
![[Resim: 3--29.jpg]](http://i233.photobucket.com/albums/ee262/ddtoxx/3--29.jpg)
![[Resim: 4--27.jpg]](http://i233.photobucket.com/albums/ee262/ddtoxx/4--27.jpg)
![[Resim: uzgun.gif]](http://www.tombraiderfan.com/forum/images/smilies/uzgun.gif)
![[Resim: 5--26.jpg]](http://i233.photobucket.com/albums/ee262/ddtoxx/5--26.jpg)
![[Resim: 6--23.jpg]](http://i233.photobucket.com/albums/ee262/ddtoxx/6--23.jpg)
![[Resim: 7--17.jpg]](http://i233.photobucket.com/albums/ee262/ddtoxx/7--17.jpg)
![[Resim: clap.gif]](http://www.tombraiderfan.com/forum/images/smilies/clap.gif)
![[Resim: 8--15.jpg]](http://i233.photobucket.com/albums/ee262/ddtoxx/8--15.jpg)

All Hollows'u oynama isteğim burada adam akıllı bi sınandı
![[Resim: Temple_Ruins12.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins12.jpg)
![[Resim: Temple_Ruins13.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins13.jpg)
![[Resim: Temple_Ruins14.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins14.jpg)
![[Resim: Temple_Ruins15.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins15.jpg)
3. secret efenim burdan anlaşılması biraz zor anlatayım da takılan olursa faydalansın ![[Resim: Temple_Ruins16.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins16.jpg)
TR3'te de su altında hiç secret yokmuş diye düşürken bununla karşılaştık çenem açılmadan kapandı![[Resim: ninja.gif]](http://www.tombraiderfan.com/forum/richedit/smileys/YahooIM/ninja.gif)
![[Resim: Temple_Ruins17.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins17.jpg)
![[Resim: ahhh.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/ahhh.jpg)
![[Resim: bgggg.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/bgggg.jpg)
![[Resim: cfff.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/cfff.jpg)
![[Resim: dmmmm.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/dmmmm.jpg)
![[Resim: ettt.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/ettt.jpg)
![[Resim: fooo.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/fooo.jpg)
![[Resim: ghhh.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/ghhh.jpg)
![[Resim: hffff.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/hffff.jpg)
![[Resim: kddd.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/kddd.jpg)
![[Resim: kkkk.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/kkkk.jpg)
![[Resim: lhh.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/lhh.jpg)
![[Resim: 1aaa.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/1aaa.jpg)
![[Resim: 2aaaa.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/2aaaa.jpg)
![[Resim: 3aaa.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/3aaa.jpg)
![[Resim: 5aaa.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/5aaa.jpg)
![[Resim: 6aaaa.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/6aaaa.jpg)
![[Resim: 7aa.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/7aa.jpg)
![[Resim: 8aaaa.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/8aaaa.jpg)
![[Resim: 9aaaa.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/9aaaa.jpg)
![[Resim: 01-3.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/01-3.jpg)

![[Resim: tomb32008-08-0118-37-34-36.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0118-37-34-36.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0118-43-55-64.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0118-43-55-64.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0118-48-33-14.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0118-48-33-14.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0118-57-39-92.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0118-57-39-92.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0119-01-10-27.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0119-01-10-27.jpg)
İlk bölümde ne kadar dost canlısılar,gerçi ben yine de öldürüyorum![[Resim: tomb32008-08-0119-04-33-29.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0119-04-33-29.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0119-15-27-99.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0119-15-27-99.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0119-19-31-44.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0119-19-31-44.jpg)
![[Resim: 1miii.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/1miii.jpg)
![[Resim: 2mii.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/2mii.jpg)
![[Resim: 3mii.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/3mii.jpg)
![[Resim: 4mii.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/4mii.jpg)
![[Resim: 10mii.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/10mii.jpg)
![[Resim: 7mi.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/7mi.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0511-49-47-34-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0511-49-47-34-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0512-05-31-86-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0512-05-31-86-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0512-23-51-42-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0512-23-51-42-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0512-32-12-44-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0512-32-12-44-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0512-36-21-87-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0512-36-21-87-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0512-39-54-52-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0512-39-54-52-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0512-43-49-30-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0512-43-49-30-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0512-47-47-61-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0512-47-47-61-1.jpg)
Ama bu sefer diğer silahları da kullanmakta kararlıyım,çünkü en sonunda çok fazla mermi kalıyor,mesela geçen TR3'ü bitirdiğimde MP5(Ti sanırım)'imin 500 tane mermisi kalmıştı![[Resim: tomb32008-08-0513-04-31-03-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0513-04-31-03-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0513-08-42-73-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0513-08-42-73-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0513-21-42-45-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0513-21-42-45-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0613-04-55-53-1.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0613-04-55-53-1.jpg)
![[Resim: tomb32008-08-0613-06-10-16-2.jpg]](http://i240.photobucket.com/albums/ff212/ege_lara/tomb32008-08-0613-06-10-16-2.jpg)
![[Resim: Temple_Ruins18.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins18.jpg)
![[Resim: Temple_Ruins19.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins19.jpg)
![[Resim: Temple_Ruins20.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins20.jpg)
![[Resim: Temple_Ruins21.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins21.jpg)
Hatta Legend'i bitirdikten sonra excalibur hilesi yapıp bütün bölümleri öyle de oynadım çok eğlenceliydi
![[Resim: Temple_Ruins22.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins22.jpg)
![[Resim: Temple_Ruins23.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins23.jpg)
Yine de o zamanki çaylaklığımı düşünürsek barfiks demirleri ne ki burada uğraştığımın yanında.. ![[Resim: Temple_Ruins24.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins24.jpg)
![[Resim: Temple_Ruins25.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins25.jpg)
Ama dikkat ederseniz Lara'nın koşusunda bir tereddüt var ![[Resim: Temple_Ruins26.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Temple_Ruins26.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges1.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges1.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges2.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges2.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges3.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges3.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges4.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges4.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges5.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges5.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges6.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges6.jpg)

![[Resim: ePSXe2008-08-0720-46-25-45.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/ePSXe2008-08-0720-46-25-45.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges7.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges7.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges8.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges8.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges9.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges9.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges10.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges10.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges11.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges11.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges12.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges12.jpg)
![[Resim: The_River_Ganges13.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/The_River_Ganges13.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya2.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya2.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya3.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya3.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya1.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya1.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya4.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya4.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya10.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya10.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya5.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya5.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya6.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya6.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya7.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya7.jpg)
![[Resim: Caves_OF_Kaliya8.jpg]](http://i184.photobucket.com/albums/x83/ankanka/Caves_OF_Kaliya8.jpg)

Konu Linki
BBKodu
HTML Kodu