Hoşgeldin Misafir !
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Derecelendir
  • 24 Oylar - 3.04 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Part 2 (Nevada) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz
22-07-2008, 05:10 PM
[Resim: tomb32008-08-3116-12-58-40.jpg]

4 - 10 AĞUSTOS

NEVADA
5. Nevada Desert
6. High Security Compound
7. Area 51

Bu projenin amacı aşağıda nick'leri geçen arkadaşlarımızın eş zamanlı olarak Tomb Raider 3 Adventures Of Lara Croft'u oynayarak paylaşımlarda bulunmalarıdır. Proje Tomb Raider Fan Ailesine özgüdür. Oynayan arkadaşlarımızın dışında da anılarını paylaşmak isteyenler paylaşabilir. Projeye destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz Ok
İkinci Partımıza şimdi start veriyoruz [Resim: fly.gif]

[Resim: heyyo.gif]Proje Kadrosu [Resim: heyyo.gif]
anka
Newmoon
amanda
ddtoxx
Egeee
TRFanFromTR
Ersel3
Sedat_84
İ_A_U_TR

[Resim: imzabar1.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
05-08-2008, 06:40 PM
Hindistanı bitirdik.Geldik nihayet 2.parta.Her partta da kıyafetler değişik

[Resim: tr100.jpg]
Bu tomb raider III'ün dünya şeklinde level seçme seçeneğinin olması çok hoş.Nevada'ya basıp 2.parta başlayalım...
[Resim: tr101.jpg]
Artık secret topluyorum.En baştan başlamıştım,sırf secret için[Resim: icon_e_surprised.gif]Bu bölümde az var neyseki.Tuzaksız da olmuyor haa.
[Resim: tr102.jpg]
Burdanda ganimetleri toplayıp ilerledim.Laranın tırmanması 2 saat,yeni serilerde bu özellik daha güzel.Bu zor ve uzun bir bölüm
[Resim: tr103.jpg]
sadece bu yukardakini yakalamak için burayı tekrar tekrar load yaptım[Resim: icon_lol.gif]Az daha geç bassaydım kaçacaktı yine.İlerde bomba gibi bişey var onu patlatmayı önce bulamamıştım,sonra şelaleyi geçince bi şekilde yaptım
[Resim: tr104.jpg]
Şelaleyi geçmek çok da zor olmadı.Bi suya düşmek bu bölümde yapılacak en büyük hata olur heralde[Resim: icon_e_smile.gif]O yüzden buralarda atladığımda hep save ediyorum.
[Resim: tr105.jpg]
Sonunda insan düşmaan.Oh be!İnsan gebertmek hayvanlardan,yılanlardan daha güzel.Hantal düşman[Resim: icon_lol.gif]
[Resim: tr108.jpg]
Uzi'yi aldım ama hiç kullanamadan silahlarım gitti.Daha doğrusu kullanmadan.
[Resim: tr110.jpg]
Burayı bulmak için çok zaman harcadım.Sitenin tam çözümüne bakmadım desem yalan olur.[Resim: icon_lol.gif]Napiim bulamadım.Buraya gelince hemen içeri düşüyodm.
[Resim: tr111.jpg]
Az kaldı,silahlara bye diyeceğiz.Yılanlar da her yerde.Çook uyuz oluyorum.Vakit kaybı sırf
[Resim: tr113.jpg]
motorumuzu aldık.Doğru çatıya.Kartı görememiştim.İniyodum ki o zaman gördüm.Dikkat edin içeri girince anında adam beliriyo[Resim: icon_lol.gif]Trigger olayı
[Resim: tr114.jpg]
Yuhiii,nevada desert 'ı da geçmiş bulundum.secretler 3 of 3.Silahsız bir bölüm geçireceğiz.Daha sonra paylaşacağım.

[Resim: home_tru10-1-1.jpg]

Lütfen avatarımı ve imzamı çalmayın,karışıyor yaw Kizgin
Alıntı Yaparak Cevapla
06-08-2008, 10:31 AM
[Resim: 1-7.jpg]

nevada deserts

[Resim: 2-5.jpg]
evet şimdi nereye gidiyoruz... nevada çölüne

[Resim: 3--30.jpg]
secretlar epey zor bu bölümde. bulması zor olduğu yetmiyormuş gibi içine bi dolu da tuzak koyuyorlar. [Resim: kizgin.gif]Zaten yeteri kadar kafayı yediğim bir bölüm oldu. Tırmanışlar ve yol bulmalar epey zorladı beni.

[Resim: 4--28.jpg]
bir uçak gördüm sanki [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 5--27.jpg]
bu arada bizim kıyafet mi değişti ya. Güzelmiş bu. Bu kıza siyah renk bütün kıyafetler yakışıyor zaten. [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: 6--24.jpg]
heheh kusura bakma lara. iş kazası işte. Naparsın. Oluyo böyle arada.[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 7--18.jpg]
eee şeyyyy ya ben nereye kayboldum yaaaa…[Resim: icon_mrgreen.gif]gölgem var bedenim yok benim. Böyle bug da ilk kez görüyorum. Oha filan oldum yani[Resim: icon_e_surprised.gif][Resim: icon_e_surprised.gif][Resim: icon_e_surprised.gif]

[Resim: 8--16.jpg]
ölme eşşeeeem ölme … yine tırmancaz atlayacaz zıplayacaz of. [Resim: kizgin.gif]Çok zormuş bu şelalenin içine girmek. Yani şu oyunu bir saatte bitirdiysem abartmıyorum 20-25 dakika şelalenin içinde uğraşmışımdır. [Resim: icon_mad.gif]

[Resim: 9--12.jpg]
ilk kez ayak bastığımız yerlere elimizde pistolle girmek hakketen çok avatajlı oluyor. Siz düşmanı göremiyorsunuz ama pistolün dedektöründen hiçbir şey kaçmıyor. [Resim: icon_redface.gif]

[Resim: 10--14.jpg]
o ne lan!!! Savaş mı çıktı. [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif] Bu arada benim resimlerin devamı buharlaşmış. Anlayamadım noldu? Galiba birbirinin üstüne kaydettim, ne yaptım çözemedim. Sonuç olarak nevada çölünden bu kadar resim var arkadaşlar. Çünkü bu olayı fark ettiğimde high security compound’un yarısına gelmiştim. Sonra geri döndüm biraz oynadım ama yeteri kazar zordu zaten. Vaz caydım. Sonra high security compound’a devam ettim. Tuzaklara yakalanmadan hızlı hızlı oynayayım derken kafam uçmuş gitmiş ordan da resim almayı unutmuşum iyi mi? [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]
High security compound

[Resim: 1--30.jpg]
1ya ne safım kendimi içeri kitledim ya.[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif] Bu kitleri ne alaka koymuşlar. Bi çözebilsem…

[Resim: 3--31.jpg]
ben sana bana bulaşma, fena olur demedim mi. Dinlemiyorsunuz hiç beni. [Resim: icon_exclaim.gif]

[Resim: 4--29.jpg]
-selamun aleyküm abi
-ve aleyküm selam bacım
-abi sen niye içerdesin
- 5 kişiyi temizledim
-abi şu gardiyanları da bi temizlesen be elin deymişken.
-olur abla ne demek. Hemen

[Resim: 5--28.jpg]
oooof yine mi koli çekçeez ya. Bıktım [Resim: icon_mad.gif]

[Resim: 6--25.jpg]
daha yüksek yapamadınız dimi. Hem yüksek hem karanlık. Offf. Her yerim delik deşik oldu be.[Resim: kizgin.gif]

Ya bu arada benim paint’e de bi şey oldu. Adam gibi resim çekmiyor. Çok karanlık çıktı ilk aldığım resimler. Flares yakıp filan da denedim. Olmadı. En sonunda resim almayı bıraktım. Oyunu tekrar kurdum.oyuna save ettiğim yerlerden tekrar başlayıp oynadım resim almak için. Uzun oldu. O yüzden resim alacam diye çok uğraşmadım. Bi uğursuzluktur gidiyo kaç bölümdür. Bu bölümden sonra artık düzeldi galiba resim sorunumuz inşallah. Bu bölüm de böyle oldu napalım.[Resim: kizgin.gif][Resim: kizgin.gif][Resim: kizgin.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif][Resim: uzgun.gif]

Area 51

[Resim: 1--31.jpg]
vurmasana üleyn… bak fena yaparım. Sen benim kim olduğumu biliyor musun[Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: 2--29.jpg]
lazerleri de çok özlemiştim ya.[Resim: kizgin.gif]

[Resim: 3--32.jpg]
anam ufo gördüm. [Resim: icon_eek.gif]

[Resim: 4--30.jpg]
of bu raylarda çarpıla çarpıla bi haller oldu. Meğersem trenin üstüne atlayacakmışız. Anlayana kadar amma uğraştım ya.[Resim: mummy.gif]

[Resim: 5--29.jpg]
selam uzaylı biz dostuz. Ama galiba Amerikalı dostların sana demokrasi getirmişler ya. Mefta olmuşun. [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: 6--26.jpg]
ufonun içi de müze gibi maşallah. Çok da konforluymuş. Zuzileri zevkine hayran kaldım doğrusu.[Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: felipehamaltonaaznnpaynveriyozuh-1.gif] FORZA FELIPE...
Alıntı Yaparak Cevapla
08-08-2008, 12:06 PM
geldik silahsız bir bölüme...Neyseki mahkumlar güçlü[Resim: icon_mrgreen.gif]
[Resim: tr200.jpg]
Hıııh.geberdi herif.Adamlarla lara yüzünden kavga etti[Resim: icon_lol.gif]Silahım olsaydı hepsini temizlerdim[Resim: icon_twisted.gif].
[Resim: tr201.jpg]
Dikenlerin içinden geçiyoruz bişey olmuyo.Yürümek yeterli[Resim: icon_mrgreen.gif]Ama eskiden buradan çok tırsardım.
[Resim: tr202.jpg]
Vay vaay bu çocuklarda takım ruhu var[Resim: icon_mrgreen.gif]hissettim[Resim: icon_lol.gif]Tiplere de bakın yaw[Resim: mummy.gif]
[Resim: tr203.jpg]
En başta ilerlemeyi düşündüm sonra aşağı indim.Şansım varmış ki yanmadım. Sadece biraz canım gitti.
[Resim: tr204.jpg]
Hahahaaa.Dememişmiydim takım ruhu var diyeBig Grin.laranın saçı kaybolmuş resimde[Resim: icon_eek.gif]
[Resim: tr206.jpg]
Lara ne kadar aciz bi insan olmuş ya.Kahramanımız da olmasa ayvayı yerdik.
[Resim: tr207.jpg]
Ohh dışarısı ne kadar da güzelmiş.çirki mahkum[Resim: icon_lol.gif]adam kapıyı açacağımız şeyi düşürdü.hemen gidip takalımm.(ilerdeki beni tarıyacak sanıyodum[Resim: icon_lol.gif])
[Resim: tr208.jpg]
Offff nasıl geberttim ama.hiç canım gitmedi bu sefer.Direkt geçtim bu odayı.
[Resim: tr210.jpg]
Fazla uzatmak istemiyorum,bazı yerleri atladım o yüzden.Aşağıdaki pervaneden nefret ediyorum.İçine çekiyo hemen.uğraşarak suyun yüzüne çıktım.
[Resim: tr214.jpg]
Yine bazı yerleri atladım.Silahlarıma kavuştuuuuuum.Şurdaki herifi temizledim,kapıyı açmaya gidiyoruuuuuum.
[Resim: tr215.jpg]
Nihayet bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.kurtuldum bu bölümden.Area 51'i sonra oyniicam,yoruldum[Resim: mummy.gif]

(Bu Mesaj 08-08-2008 01:27 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ersel3.)
Alıntı Yaparak Cevapla
08-08-2008, 03:14 PM
Part 2-Nevada çölü;
[Resim: 1kiii.jpg]
ay sonunda yetiştim size [Resim: cenebaz.gif] ne mutlu bana, bu sıcakta çölde hiç çekilmiyor yaa
[Resim: 2kii.jpg]
larayı koşturarak şu jetin üzerine atlatmak için bayağı uğraştım[Resim: icon_lol.gif] deliyim ben kesin yetişebilirmi hiç [Resim: icon_e_biggrin.gif]ama bu jeti ilk gördüğümüzde çok sevinmiştik nevada çölünde kesin tatbikat var, bir de aklıma tepenin gözleri adlı film geldi[Resim: icon_eek.gif]
[Resim: 3kii.jpg]
bu kızı yüksekten atıp çığlık atmasına bayılıyorum, helede yumuşak iniş olunca korkmadan keyfini çıkarıyorum
[Resim: 4kii.jpg]
burdaki kaygan platformdan arkaya atlamak zor oldu çok uğraştırdı beni,
[Resim: 7kii.jpg]
işte yakaladığım en enteresan görüntü şelaleden geçip baraja gelince uçan hindilere ateş ederken bu görüntü çıktı ben çok sevdim bunu nasıl oldu anlamadım bir daha yap deseler yapamam heralde, bence bu görüntü laranın ayağının yanındaki bir böceğin gözüyle bakılmış bir panorama[Resim: icon_lol.gif](ne saçmaladım ben[Resim: icon_e_biggrin.gif]
[Resim: 6kii.jpg]
ben bu işi seviyorum ya, havaya uçurmak bana göre çok zevkli [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 5kii.jpg]
işte belalı yerlerden biri daha[Resim: icon_mad.gif] insan kafasını kaldırıp yukarı hiç bakmazmı yaa direk aşağı dalıyorum dön dön bişey yok sinir oldum sonunda yukarı bakmak aklıma geldide kolu indirip odayı suyla doldurdum
[Resim: 10kii.jpg]
karta bakın laranın yarısı kadar [Resim: icon_lol.gif] tel örgülerde elektrik varmış ya şaşırdım zaten askere benzeyen sakallı tiplerde silah yok itiyorlar tel örgüye çarpıldım bee
[Resim: 9kii.jpg]
biraz da lara uçsun dimi kanatsız melek [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: sonkii.jpg]
laradaki keyfe bak atmış koluna manitaları ohhhh [Resim: icon_lol.gif] ay en sevmediğim yer geliyor birazdan silahsız kalmak bana göre değil yaaa offffff[Resim: uzgun.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: 4rpgugz95kpp7.gif]
(Bu Mesaj 08-08-2008 07:37 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : amanda.)
Alıntı Yaparak Cevapla
09-08-2008, 12:37 PM
Nevada'nın son bölümü area51 in paylaşımını yapayım.Ondan sonra south pasific levelleri var.

[Resim: tr300.jpg]
Secretleri toplamak için tam çözüme bakıyodum da.ondan hemen öldür yazınca adamı patlatayım dedim[Resim: icon_mrgreen.gif]Oh ama sonunda silahlarımız vaar.
[Resim: tr302.jpg]
Kapaktan düşmeden kaydettim iyiki(tam çözümden okudum[Resim: icon_mrgreen.gif])adam hemen koşup basıyo.Ne uyuz.Sonra köpekler...ama geberttim dokunamadan bu sefer[Resim: icon_twisted.gif].
[Resim: tr304.jpg]
Mahkumları falan serbest bıraktım,kapatan girdim,yola devammmm
[Resim: tr305.jpg]
bir secret yolu daha
[Resim: tr306.jpg]
yanlışkla üzerine çıktım,çıkmaz olaydım[Resim: icon_mrgreen.gif]çarpıldı kız.Şu treni çağırmayı da 2 saatte buldum
[Resim: tr310.jpg]
burda takınca düğme açılıor,sonra basınca BOOOOOOOOOOOOOOM[Resim: icon_eek.gif].Larayı yaktım en başında.jeton düşünce başardım[Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: tr312.jpg]
Oh caan,ve uzaylı[Resim: icon_mrgreen.gif]tipe bak iğrenç.(resimleri atlıyorum acayip uzun oluyor diye)
[Resim: tr313.jpg]
Bir secret yolu daha.bu seferki en güzeli ama...

[Resim: tr314.jpg]
Oh be bitti bu bölümde.bir sonraki yer south pasific.Görüşmek üzereee[Resim: cicek.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
09-08-2008, 08:11 PM
High Security Compound:
ayhan yapacağını yapmışsın gene karikatür gibi paylaşım yapıyorsun[Resim: icon_lol.gif] üşenmede diğerlerini de ekle [Resim: icon_e_smile.gif]
[Resim: 1-23.jpg]
nerden düştük hapise suçumuz neydi öğrenemedik, birde silah falan hiç bişey yok hiç sevmiyorum bu leveli neyseki mahkumlar bizden yana
[Resim: 2-24.jpg]
esaretin bedeli gibi level valla özgür olunca bir kutu cola içecek lara nerdenmi biliyorum leveli bitirdimde[Resim: icon_lol.gif] ben ısmarlıyacam laracıma
[Resim: 3-18.jpg]
kız laraaaa bastın çorbanın içine [Resim: icon_lol.gif] kremalı laralı domates çorbası[Resim: icon_e_biggrin.gif] bulursam bende içerim, ama şimdi laranın ayaklarıda kokmuştur içilmez iğhhhh[Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 4-18.jpg]
buraya gelince bir tane uyuz çıktı gene neyse kolu indirdim birden pembe kanlar fışkırtarak öldü noliii ya dedim larayıda önce kafasını eğdirerek baktırdım etraf temiz tavanda makineli yok aaa noldi bu uyuza kim öldürdü derken birden larada gitti meğer lazer varmış tüüüü Allah belanızı......
[Resim: 5-16.jpg]
her oynadığımda olduğu gibi gene uydumudur nedir şu aleti oynatmanın yolunu arayıp duruyorum yaa her seferinde bütün trlerde aynı yerlerde takılıp duruyorum ya sanırım core farkı[Resim: icon_e_wink.gif]
[Resim: 6-14.jpg]
yine yüksekten bıraktım aşağı larayı çığlık atmasına bayılıyorum[Resim: icon_lol.gif]ne karışık yer bu suyun içindeki demirden yapılmış bina yine kayboldum burda iyimi [Resim: icon_mad.gif]
[Resim: 7-12.jpg]
[Resim: cenebaz.gif][Resim: icon_e_ugeek.gif]sonunda kavuştum pistollere ohh beee laranın silahı olmadan hem kendimi hemde larayı savunmasız hissediyorum sanki kendimle ne alakası varsa ben laranın yerindeyim sanki[Resim: icon_e_biggrin.gif]şimdi uyuzlara savulun leynnn geldim işte yapacağım
[Resim: 8-8.jpg]
bir sürü kapı açmak için kullanılan cıvata tarzındaki anahtarları bulup kapılara taktıktan sonra sonunda kamyonu bulduk
[Resim: 9-5.jpg]
ohhh iç kız valla ben ısmarladım [Resim: icon_lol.gif] içi yanmış garibimin yazık kız valla bir cola için değmez bu kadar eziyet [Resim: icon_mrgreen.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
09-08-2008, 11:57 PM
Nevada Deserts

[Resim: tomb32008-08-0921-24-10-64.jpg]

Çölün olmazsa olmazları:Yılan,kaktüs,çalılar ve tabiki roket[Resim: icon_lol.gif]Sadece şu filmlerde yuvarlanan topaklar eksik..[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-29-23-80.jpg]

Area 51'in hayalet uçakları olsa gerek.Ben gereken açıklamaları o bölüm içinde yaparım[Resim: icon_cool.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-30-25-59.jpg]

Bu da tepeden geldiğimiz mekanın görünümü.Çok hoş gözüküyor aslında[Resim: icon_rolleyes.gif]Sağ tarafta da kevgire dönmüş akbabalar var[Resim: icon_lol.gif]Bunlar da her yere uyum sağlıyorlar maşallah,hem yağmur ormanları hem çöl[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-30-53-21.jpg]

Oyunun başından beri hiç medipack kullanmadım ama büyük boyları az hala.yakında onları da kaybedeceğiz[Resim: icon_cry.gif]Bu ne şeker ağlıyor biraz daha ağlayayım[Resim: icon_cry.gif][Resim: icon_cry.gif][Resim: icon_cry.gif][Resim: icon_cry.gif][Resim: icon_cry.gif][Resim: icon_cry.gif][Resim: icon_cry.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-33-03-18.jpg]

Şu oyunda en sevdiğim şey bu gerçekten[Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-34-58-44.jpg]

Buradan yukarıya çıkmak ilk oynadığım zamanlar beceremediğim olaylardan biriydi[Resim: mummy.gif]Buradan karşıya da atlanmıyordu tabi.Amaa,en sağa kadırıp öyle atlatmak gerekiyormuş Lara'yı.Zaten hafif bir eğim olduğu da belli.Güzel düşünülmüş bence[Resim: good.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-48-47-08.jpg]

Bir diğer uçaklar.Bunlar daha hayalet sanki.Kara kara[Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-40-33-83.jpg]

Akbabanın suda batması garip geldi başta.Sanki yüzmesi gerekir gibi geldi.Hala kararsızım.Fizik'im berbattır[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-41-31-60.jpg]

Şelalenin altında flare o da iyi[Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-43-41-20.jpg]

Suya düşen kabiliyet düşmanları ya da secretçılar için buradan çıkmak kabustur heralde.B platformu göremeyip sürekli karşıya atlamaya çalışma girişimlerinde bulunulabilir.Platform görülse bile karşıya atlanır,ama yok yokuşun tepesine gelinmez,kayılıp düşülür.Daha uca gelip atlamayalım,uğraş uğraş olmaz.Sonra soluna bakar ki başka bir platform vardır[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-46-42-39.jpg]

Şu tepede tutunulacak yerleri neden yapmışlar hala bilmiyorum.Şu ana kadar hiçbir işime yaramadı.Zaten Lara düz tırmanırken oraya da çıkamıyor.

[Resim: tomb32008-08-0921-48-10-41.jpg]

Bu Allahın belası yaratık da gece gece korkuttu beni[Resim: icon_mad.gif]Ben çalılarda Lara nişan almayınca paldır küldür daldım,bir baktım bu hayvan sokuyor Lara'yı.Lara da yana kaydı önce,n'oluyor dedim[Resim: mummy.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-52-44-99.jpg]

Sonunda şelaleye gelmeyi başardık.Ama yanlışlıkla düşünce Lara da böyle sıkışır tabe[Resim: grin_purple.gif]

[Resim: tomb32008-08-0921-54-29-17.jpg]

Uzilerimiz[Resim: heyyo.gif] [Resim: heyyo.gif] Gerçi hevesim kursağımda kaldı ama..[Resim: uzgun.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-01-29-02.jpg]

Bu kolu görmem uzun zamanımı aldı..[Resim: mummy.gif]Bence bu secret'a giden yolu açan kol olmaya aday bir koldur.Direkt atlayıp dibe girersiniz çünkü.Diğer kolu çekince de kapı açılmaz.Boğularak can verirsiniz[Resim: kizgin.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-02-38-69.jpg]

Asansöre getiren koldan sonra kısa yolla geri dönerken böyle kazaların olması doğal karşılanmalı[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-13-17-71.jpg]

Biraz geç oldu sanki ama..Bu kızın göbek deliğinde peircing mi var?Sadece burada görülüyor,hiçbir serisinde ben piercing görmedim Lara'da[Resim: icon_e_confused.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-14-40-88.jpg]

Otantizmin sınırlarını zorluyor[Resim: icon_neutral.gif][Resim: icon_cool.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]O kayayı da bal şeker niyetine koymuşlar oraya[Resim: 10.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-20-46-95.jpg]

Adamlar da pek zeki.Pistolle dalınca üstünüze geliyorlar diğer silahlarla ortalıkta deli danalar gibi koşuşturuyorlar[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-30-04-25.jpg]

Teller elektrikli tamam da çekeceğimiz kol da mı elektrik yüklü yani[Resim: icon_e_surprised.gif][Resim: icon_e_surprised.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-33-25-47.jpg]

Araba parçalarından alan pek anlamam ama bu arabanın amortisörlerinde sorun var galiba[Resim: cenebaz.gif]Havada takla atmadığımız kaldı,çok heyecanlı valla Lara'nın yanında olmak isterdim[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-33-37-26.jpg]

Demodan entresan kareler..

[Resim: tomb32008-08-0922-33-39-81.jpg]

Burada olay biraz daha karışık..[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-33-58-91.jpg]

Empivan çocuğuyuz büz şebüdübüdüp şebüdübüdüpdüp[Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif]

[Resim: tomb32008-08-0922-34-20-72.jpg]

Bu da bölüm sonu istatiklerim(Çok şaşırdınız ,ama istatistik bunlar bilmiyordunuz evet[Resim: 76.gif] [Resim: icon_lol.gif])

Devam edecek..[Resim: icon_e_geek.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
09-08-2008, 11:59 PM
Area 51:
[Resim: 1-24.jpg]
offf şunlara bak nasılda yerde yatıyorlar ben bunları hep çikolataya benzetiyorum görünüşleri onu anımsatıyor napim[Resim: icon_e_biggrin.gif] antep fıstıklı çikolata
[Resim: 2-25.jpg]
anaaa[Resim: icon_eek.gif] noluyo leynn birden açıyonuz kapakları panik oluyorum ya panik atak başlayacak bende bu lara yüzünden[Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 3-19.jpg]
düğmeleri niye böyle kapatırlarki sanki çocuk varda gelecek elleyecek bari üstüne cısss yazsaydınız[Resim: icon_e_biggrin.gif]
[Resim: 4-19.jpg]
yani şöyle iki dakka rahat rahat yürümek yok habire asker çıkar olmadı lazer o da olmadı pat açılan kapaklar bir yandanda kalp atışı sesi geliyor fondan heyecandan ölcem[Resim: icon_eek.gif]
[Resim: 5-17.jpg]
kız lara valla senden iyi süzgeç olur [Resim: icon_lol.gif] makineler seni kalbura çevirdi hala koşuyon
[Resim: 6-15.jpg]
ayy şu zamanlı kapı varya hani 2 düğme ile açılan bittim ya orada neyse taktikler hala ölmedi önce ilk kapıyı açıp sonra diğerini açmak akıllıca
[Resim: 7-13.jpg]
aşağıdaki yeşil şey uzay aracımı yani şimdi iyide tepesinde kartın ne işi varki lara gelip bulmasın diye saklayacak başka yer bulamamışlar
[Resim: 9-6.jpg]
ayy canım şunlara bakın ne şekerler [Resim: icon_e_smile.gif] ben şimdi bunların yüzgeçlerinden tutup yüzeceğim dimi öyleydi galiba [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 8-9.jpg]
offff işte bu süper bir ekşın füzeyi uçurduk da kaçmak da kolay olmadı yani şimdi sadece bir üst kata çıkmak içinmi koskoca füzeyi heba etti lara[Resim: icon_mad.gif]
bu haftalık bitti sizede yetiştim ohhh bundan sonra artıkın düzene girdi ya kafam rahat[Resim: icon_e_wink.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
12-08-2008, 10:28 PM
High Security Compound

[Resim: tomb32008-08-0922-34-31-49.jpg]

FREEDOM!FOREVER!

[Resim: tomb32008-08-0922-42-00-73.jpg]

O resimden direkt buraya atlamak garip oldu biraz ama aradan resim almamışım[Resim: of.gif] Burada da grafik ve teller arasında sıkışmış Lara hanımı görmekteyiz..

[Resim: tomb32008-08-0922-45-11-88.jpg]

Şu MP polislerine de hasta kaldım cidden.Elinde silah varken 1 herifi öldüremedi,helal olsun valla[Resim: icon_mrgreen.gif]MP'nin açılımı ne bilen var mı?[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1219-55-48-38.jpg]

Bu hapishanede aşçı olmak istemezdim doğrusu.Ocağı kapamak için çekilen çileye bak.Burada zayıflanıp bacak kası bile yapılır yani.[Resim: icon_lol.gif]Yemek olmadan 1-2 dakika önce yola çıkmak lazım valla.Zaten müthiş zeki askerleri olan bu hapishaneden de anca böyle bir mallık beklenirdi[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: tomb32008-08-1219-59-53-30.jpg]

Buradan niye kayıp düşmüyoruz acaba[Resim: icon_e_confused.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-01-50-49.jpg]

Mahkumlar arası dayanışma var tabi.Gerçi bu mahkum burada ne gezer o da bilinmez.Bu herifin yerinde olsam kaçardım yani.Zaten tek yumrukta herifleri yere seriyorum[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-04-54-41.jpg]

Polisi mahkumun peşine takınca odaya girdim,adamlar da tam kapı önünde dövüşüyorlardı çıkamadım kaldım orada[Resim: icon_lol.gif]Neyse sonra çıktım ama adamdan kardı almayı unuttum,neyseki çok ilerlememiştim[Resim: grin_yellow.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-05-53-86.jpg]

Yeşil ışınlara gidip kendini öldürecek sandım ama böyle bir aptallık yapmadı.Yarabbim ne yapay zekalar var of of of[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-08-21-78.jpg]

Vıjırt diye dönmekten başka bir halta yaramayan alet bu da.Ateş eder falan sandım ama bir icraatını göremedim[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-08-33-79.jpg]

Geçen bölümde başımızın üstünde uçuşan uçaklardan biri efenim[Resim: grin_purple.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-10-09-53.jpg]

Bu adama "Hey gery what's goin' on?" demek istiyorum.Salak lazer dışında her yere çarptı durdu.Ben de kendi haline bıraktım çıktım gittim.Şu an ölü mü canlı mı bilmiyorum.Yarabbim ne yapay zekalar var of of of[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-12-42-11.jpg]

Her zamanki gibi..[Resim: icon_e_geek.gif][Resim: grin_grey.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-16-45-43.jpg]

Bunlar da korsan yazılım çipleri[Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] Bu hapishanenin hizmet anlayışına hasta oldum,belki bir kaçak olur,kaçabileceği yolları şöyle şatafatlı yapalım diye bile uğraşmışlar valla[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-20-53-17.jpg]

Senin hesabını sonra göreceğiz[Resim: icon_evil.gif][Resim: icon_exclaim.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-22-05-76.jpg]

Dönüş yolundaki kazalardan biri[Resim: grin_orange.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-25-09-47.jpg]

Demedi demeyin,bu adam bize Lara'ya aşık oldu[Resim: 65.gif] [Resim: 8.gif] Bana yol gösterdi,böyle tip tip baktı falan.Bilmiyorum,kötü şeyler olacak,hissediyorum.Vuuu[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-26-17-26.jpg]

Bu lazerleri de o adam koydu sanırsam..[Resim: angry.png] [Resim: ninja1.gif] [Resim: grin_red.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-54-40-94.jpg]

Demodan karelere geçiyoruz...

[Resim: tomb32008-08-1220-55-10-34.jpg]

O kadar sallandı araba ama kola dökülmüyor kız Lara ne beceriklisin[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-55-30-25.jpg]

Bölüm sonu istatistiklerim.2. secret için geri dönüşte kapıyı açmadan adamı öldürdüm,sonra tekrar suya dal geri dön merdiven çık asıl adamı öldür kardı al sonra secret topla bir daha geri dön falan biraz zaman kaybettim anlayacağınız.Öyle olmasa belki 2-3 dakika daha kısa sürerdi bu bölüm[Resim: icon_cool.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
13-08-2008, 10:37 AM
Egeee Yazılan:Demedi demeyin,bu adam bize Lara'ya aşık oldu[Resim: 65.gif] [Resim: 8.gif] Bana yol gösterdi,böyle tip tip baktı falan.Bilmiyorum,kötü şeyler olacak,hissediyorum.Vuuu[Resim: icon_lol.gif]
valla sırf o adamı vurmak için TR3 oynayasım geldi[Resim: icon_mrgreen.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
14-08-2008, 11:42 PM
Area 51

[Resim: tomb32008-08-1220-56-20-20.jpg]

Favori partım Nevada'nın son bölümüne gelmiş bulunmaktayım[Resim: icon_e_sad.gif]Bu bölümde bayağı zorlandım açıkçası çünkü hiç medipack harcamadan bitirmeyi deniyorum(Rx-Tech Mines'da suda zorunluydu sanırım medipack harcamak,ama bakacağız)Secret'ların kristal olması ve başka bir yerde kristal bulunmaması bayağı çektirdi açıkçası.Neyse,bu resimde de bir TR klişesi görüyoruz,böyle birkaç kutunun arkasındaki boşlukta malzeme olur her zaman[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: tomb32008-08-1220-56-57-57.jpg]

MP5'imize de kavuştuk[Resim: heyyo.gif] [Resim: heyyo.gif](Yoksa M5 miydi[Resim: icon_lol.gif])Sanırım dediğim MP askerleri buradan geliyor[Resim: icon_lol.gif]Silahı yolun ortasına koymalarını biraz garip karşıladım[Resim: ieai6.jpg]

[Resim: tomb32008-08-1221-01-47-23.jpg]

Bu bölümde bize çok çektirecek olan lazerler.Zaten en ekşın bölüm bu heralde,her yerde lazerler,askerler,düşen platformlar..

[Resim: tomb32008-08-1221-11-32-08.jpg]

Adamı öldürmek pey bir zorladı açıkçası.Daha doğrusu alarma basmadan öldümek zordu.Önce Grenade Luncher ile denedim ama isabet ettirmek zoroluyor biraz,Desert Eagle ise 2-3 merimde alıyor adamı[Resim: pistol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1414-32-39-63.jpg]

Hapishanedeki odalar bile daha iyiydi[Resim: icon_lol.gif]Burada askerin ne işi var anlamadım sonuçta Area 51 yasak bölge[Resim: icon_e_confused.gif]

[Resim: tomb32008-08-1414-33-28-18.jpg]

Vee Shotgun[Resim: cicek.gif]

[Resim: tomb32008-08-1414-38-45-97.jpg]

Bu adamlarla mahkum arasında büyük bir sorunsal yaşadım.Mahkum onlara sataşırken kime ateş ettiğini bilmiyordum Lara'nın[Resim: icon_lol.gif]Aslında şimdi aklıma geldi,hiç bulaşmasam mahkum 2sini de hallederdi[Resim: icon_e_biggrin.gif]Bu adamları ölümsüz tasarlamışlar zaten[Resim: grin_orange.gif]

[Resim: tomb32008-08-1414-40-47-82.jpg]

Lazerlerin tepesinden uçtuğumu sandım ilk atlayışta,ama alarm verilmiş neyseki verilip verilmemesi pek önem taşımıyor.

[Resim: tomb32008-08-1414-57-35-44.jpg]

Tren gelir hoş gelir,ley ley leylim ley..[Resim: dance.gif] [Resim: Party.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif]

[Resim: tomb32008-08-1414-58-05-93.jpg]

Kapaklar da zordu valla,tepeden tutunulup gidilebildiğini daha sonra hatırladım[Resim: of.gif]

[Resim: tomb32008-08-1415-16-36-49.jpg]

Evet bu da U.F.O oluyor(Valla mı?)Bu bulunduğumuz yer de Hangar 18 olmalı[Resim: icon_cool.gif]

[Resim: tomb32008-08-1415-22-11-79.jpg]

Bana göre burası oyunun en zor kısımlarından biridir.Nokta.Deo verilirken ters dönüp ilerlemek gerekiyor Lara'yı görmesek bile,lakin ben çoğu demoda öyle yapıyorum.Daha sonra da depar atıp odanın ucuna gitmek lazım,cidden zor,kastırıcı bir olay.

[Resim: tomb32008-08-1415-25-11-88.jpg]

Merdivenden çıkınc ters takla atmaya o kadar alışmışım ki burada da aynı şeyi yaptım ama sonuç Lara için biraz kötü oldu[Resim: grin_grey.gif] Arkadaki adamın suratını da görmeliydiniz[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]Laranın saçı da kopmuş bu da ayrı bir enstantane..[Resim: 24.gif]

[Resim: tomb32008-08-1415-29-48-09.jpg]

Ne uğraşacaksın UFO falan,eğil şuradan çık git işte[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: tomb32008-08-1415-32-34-38.jpg]

Bu da tam çözümde dendiği gibi Nevada çölüne düşen uzaylı olabilir.Area 51 uzay araştırmaları yapan bir bölge,ve ABD aşkanı bile özel izinle girebiliyor,emekli olan çalışanlara burası hakkında konuşma yasağı konuluyor,bu bölgede UFOlar ve uzaylıların bulunduğu rivayetleri vardır,lakin pek çok kişi Area 51'i UFO inerken gördüklerini iddia ederler.Hayalet uçaklar falan uçar buradan,gizemli bir yer yani.Bu da bilmeyenler için birkaç parça bilgi olsun benden[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: tomb32008-08-1415-32-47-92.jpg]

Bir başka uzaylı daha.Bu tarz şeylere meraklıyımdır[Resim: 60.gif]

[Resim: tomb32008-08-1415-37-30-46.jpg]

Pek şeker bunla da[Resim: icon_redface.gif]Bu yeşil kristal yerlerde sürünen canıma br takviye yapar diye düşünmüştüm,ama buradan inerken canım 0'a indi nerdeyse[Resim: icon_mad.gif]

[Resim: tomb32008-08-1415-43-39-73.jpg]

Son askeri de öldüremedim,bir kere tam bunu alırken vurdu beni pek içim acıdı[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]Aslında burayı ayrı bir bölüm yapabilirlerdi,(Şimdi Ege'den nağmelere geçiyoruz)bir tane uzaylı boss olurdu böyle.4 tane çekilecek kol olurdu yanlarda,uzaylının da koruma kalkanlı olurdu ve bize ışınlar atıp zarar verirdi,kolları çekince koruma kalkanını tepesi açılırdı,biz de tepedeki bir platforma çıkıp Allah ne verdiyse saydırırdık,bir süre sonra kalkan yeniden kapanırdı biz de kolları yeniden indirip vururduk uzaylıya,böyle böyle adam ölürdü,sonra ufak bir deprem olurdu bundan kurtulunca da Element 11i alıp bölümü bitirirdik(Bölümün tek Secret'ı uzaylıya vurduğumuz platformun tepesinde depremden sonra açılıyor,MP5 mermiler var)Hayal gücüme[Resim: messages10.gif] veriyorum[Resim: icon_cool.gif]

[Resim: tomb32008-08-1415-44-08-31.jpg]

Ve istatistikler ile bu bölüme de son noktayı koyuyorum!
Alıntı Yaparak Cevapla
15-08-2008, 11:37 AM
ege hadi gözün aydın hapisten kurtulmuşsun [Resim: icon_e_biggrin.gif]
(Bu Mesaj 15-08-2008 12:04 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : amanda.)
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Tomb Raider FAN - Konu Araçları
Konunun Linki :  
BBKodu :  
HTML Kodu :  
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder Bu Konuya Abone Ol

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Part 3 (Güney Pasifik) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz anka 28 2,917 14-07-2010 08:34 AM
Son Mesaj: Dark_Saga
Exclamation Part 1 (Croft Manor-Hindistan) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz anka 89 7,806 12-07-2010 09:54 AM
Son Mesaj: Xena_Warrıor
  Part 5 (Antarktika) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz anka 14 899 12-07-2010 09:40 AM
  Tomb Raider 3 - Adventures Of LC Yorumlar!!! MoBy 28 2,230 08-07-2010 07:46 PM
  Haydi Hep Beraber Lost Artifact anka 64 2,131 08-07-2010 03:46 PM

Forum Atla:

Gönderme Kuralları
Konu gönderemezsiniz.
Cevap gönderemezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
HTML kodu kapalı.
MyCode açık.
Smiley açık.
[img] kodu açık.

▲ Yukarıya dönİletişimTomb Raider FANİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi