Derecelendir
  • 58 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Part 4 (Prag) Hep Beraber Tomb Raider 6 Oynuyoruz
31-05-2008,
RE: Haydi Hep Beraber TR6
[Resim: 11-7.jpg]
depodan sinir olduğum kadar bu oyundaki hiç bişeyden bu kadar sinir olmuyorum, ilk olarak girdim tır kasasına atlayıp yetişmek gerekiyor vince sanki zor bişey bir türlü atlayamadım bir de laranın hareketleri çok ağır diğer oyunların hiç birinde böyle değil yaw, birde saat 1'e geliyor bu saatte bir kızın ne işi var dışarda hemde depoda [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 1-18.jpg]
laranın koşuşuna bakın sanki bale yapıyor [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 3-12.jpg]
lara:
-şurda bir telefon duruyor akrabaları arayayım çokkk öslemişim [Resim: uzgun.gif] maceralardan vakit bulamoyum ki görüşeyim, bir cep teli bile alamadık tühh [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 4-13.jpg]
vay vay vay dev mıknatıs vinci olmasa biz şimdi kevgirmi olacaktık yani, ama ben burda önceden çok oyalanmıştım o yüzden sinir olmuştum şimdi zevkli gelmiyor ama o yüzden az screen koyacağım
[Resim: 5-10.jpg]
aaa burda anılarım çok işte birde sürpriz bir durum var belki başkalarının da başına gelmiştir artık bir dahaki paylaşıma [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-06-2008,
Kıyafet değişti artık.Rahatladım kız şortunu giyince,e tabi yaz da geldi[Resim: icon_e_biggrin.gif]ortam iç açıcı
[Resim: TRAOD_P42008-05-3017-46-24-32.jpg]
Çok beğenmiştim ilk burayı.
[Resim: TRAOD_P42008-05-3017-47-02-23.jpg]
Şu şişkoya kıl oldum sağlam papuç değil bu obez[Resim: icon_lol.gif](şu resimdeki konuşmada ''cabal'' diyişine dikkat etmediyseniz bi daha dinleyin,çok komik[Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif])
[Resim: TRAOD_P42008-05-3017-48-33-01.jpg]
Bakkkk naaaptı bu ya.Hemen de kaçtı tavuk[Resim: cenebaz.gif]Ben seni bi bulursam...[Resim: icon_e_biggrin.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-05-3017-51-20-22.jpg]
Dikkatimi çektide ateş ederken sadece tomb raider angel of darkness de dişlerini sıkmıyo.diğer 1,2,3,4,5,7,anniversary de hep dişlerini gösteriyodu.
[Resim: TRAOD_P42008-05-3017-52-41-54.jpg]
Yemin ederim ki bu bölümde oyunu bırakmıştım.Miğdem bulandı yaa.Laraya dokununca bu böcekler ben bağırıyodum.çook iğrençler böğğğğ[Resim: mummy.gif][Resim: mummy.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-05-3018-09-58-28.jpg]
Baya ilerledim foto almamışım pek fazla bu odadan.neyse geldik açtık gidiyoruz.
[Resim: TRAOD_P42008-05-3018-12-56-47.jpg]
Burayı da kutuyla kapatmışlardı ittim.Zaten hemen de belli oluyo hangisinin doğru olduğu.tabiiki çarpılı olan...
[Resim: TRAOD_P42008-05-3018-23-03-68.jpg]
eckhart,Cristina boazı neden mahvetti pek bişey anlamadım.Zaten boazın suratı bi ilginçti.Yanakları farklıydı(iğrenç)
[Resim: TRAOD_P42008-05-3018-26-14-56.jpg]
KURTİİİS GİTMEEEEE.Sonraki durak sanitarium.Onu da daha sonra paylaşacağım...

[Resim: home_tru10-1.jpg]
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw[Resim: angry2.gif]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-06-2008,
[Resim: TRAOD_P42008-05-3015-29-39-56.jpg]

Burda konteynır ı kaçırırsanız üzülmeyin.Lara her zaman bir yol bulur [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3015-31-16-76.jpg]

Bunun gibi [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3015-32-15-56.jpg]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3015-32-25-87.jpg]

Bu yazıyı okuyunca gülmeden edemedim [Resim: icon_e_biggrin.gif] Kimse kusura bakmasın ama biraz garip bir çeviri olmuş ."Çok fazla dikkat çekmek istemiyorum" daha uygun olurdu.[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3015-37-44-89.jpg]

Burayı bir türlü çözemedim arkadaşlar.Her seferinde uğraşıyorum burda ama neden uğraştığımı da bilmiyorum açıkçası.Bu asansör ne için.Kutu oynamıyor yerinden.Asansörün altına kutu çekmeye çalışıyorum oda olmuyor.Yani acaba bir şeyler yapılmak istenmiş ama sonra vazgeçilmiş gibi [Resim: icon_e_confused.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3015-42-56-92.jpg]

Bu da enteresan bir bug [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3015-57-49-54.jpg]

Benim oyunun grafiklerinden sanırım,garip güç kalkanı görünmüyor.Bende unutup dalıyorum kapıya[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3016-08-19-45.jpg]

Bu kutuyla,ilk oynadığımda uğraştığım gibi,aklımda sanki bunu yine yapmam gerekiyor gibi kalmış.Bu kutuyu ta duvarın dibine kadar ittim yine.Neden? Vanaya ulaşmak için.Başardım mı? HAYIR [Resim: icon_mad.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3016-12-53-57.jpg]

Nasılsa parmaklaıklar arkasında diye rahatım.Bir pençe geçirdi.Canın vaziyetini görüyorsunuz.Harbiden itoluit [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3016-19-09-56.jpg]
Babil mi desem Asur mu desem.Tanıdık geliyor ama tam çıkaramıyorum.Galiba bu da Türkiye ile ilgili bir detay sanırım [Resim: icon_e_wink.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-05-3016-26-24-21.jpg]
Demek Lara'nın bilmediği bir şeyler varmış [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3016-26-31-21.jpg]

Aslında burdan bir gif çıkarmayı düşünmüyordum ama uygun resim yakalayım diye peşpeşe çektiğim için,bari boşa gitmesin dedim [Resim: icon_mrgreen.gif] Ayrıca bir detay hatırlatması.Normalde şimdi Lara burada pantalonlu ama araya demo giriyor ve orada şortlu görünüyor [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P4-2008-05-30-16-28-5.gif]

Bu da biraz öyle gibi oldu ama niyetim vardı.Çünkü bu hareket çok hoşuma gitti [Resim: icon_e_wink.gif] İlk oynadığım zamanlarda bunu elle yapabileceğimi bilmiyordum ve nasıl buradan inicem diye düşünürken Lara birden aşağı bu şekilde atlamıştıfalladım birden ama çabuk topladım yoksa meftaa oluyorsunuz [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P4-2008-05-30-16-32-3.gif]

Bu kol ne işe yarıyor acaba [Resim: icon_eek.gif][Resim: icon_lol.gif] Çekilmiyor maalesef [Resim: uzgun.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3016-43-55-40.jpg]

Burası bana tr5'i hatırlattı [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3016-41-09-34.jpg]

Burda tüpler var,onu patladıp dönen dev makara ile yürünebiliniyor ama ben beceremiyorum [Resim: icon_lol.gif] Ya hızlı gidiyorum ya yavaş [Resim: icon_mrgreen.gif] O yüzden üstlerinden atlamayı tercih ediyorum.(N e demişler üstünden geçemiyorsan etrafından dolaş hesabı [Resim: icon_lol.gif] ) Bu arada Lara sıkışıp kaldı.Böyle olunca maalesef kurtulamıyor [Resim: icon_exclaim.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-3016-59-55-90.jpg]

Neyse,iyi kötü bu bölüm de bitti [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-06-2008,
[Resim: 1-19.jpg]
laranın kolu gitti [Resim: icon_eek.gif] sedatın deyimiyle itolit [Resim: icon_lol.gif] az daha koparcaktı kızın kolunu, bu itleri aç bırakmışlar belli [Resim: icon_eek.gif]arada tırsıyom valla tellerin arkasında sanki bu tarafa geçecekler gibi ki daha önce nasıl oldu bilmem ama bir tanesi tel örgüden geçmişti [Resim: icon_e_biggrin.gif]tabi ben rahattım tel örgü var diye birden yanımda görünce acayip ürkmüştüm [Resim: icon_eek.gif]
[Resim: 2-20.jpg]
şimdi burayı her oynadığımda tel örgünün arkasına burdan geçtim, nasılmı kutuları itele çek kafam karışıyor her seferinde bu sefer zorlanmadım çünkü bug olduğunu biliyorum hemen az biraz öne çektim tel örgüyle kutu arasında çok az bir boşluk oluyor o araya gireyim dediğim zaman direk tel örgünün arka tarafındayım [Resim: icon_lol.gif] yani yukarıdaki borudan hiççç geçmedim bu arada yukarıdaki gazında vana yardımıyla kesildiğini ilk defa öğrendim [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 3-13.jpg]
burada takılmıştım önceleri testere önce yeri kesip yol açacak sanmıştım sonra havalandırmayı kestiğini farkettim tabi bulmak zor olmuştu [Resim: icon_lol.gif]birde havalandırmanın içine girmek daha da zordu benim için
[Resim: 4-14.jpg]
havalandırmaya girmenin yolunu zorda olsa bulmuştum şimdi burdan inmek gerekiyor tabiki diğer trlerde olduğu gibi arkanı dön ctrl yap iner ay yok bu öyle olmuyor tekrar dön havalandırmadan in diğer kesilen parçaya çıkmaya çalış yok yok neyse sonunda bir arakadaştan yardım istemiştim oda bilmiyordu artık bayağı upraştım sonunda tesadüf yeni inme hareketi sonra kafaya vur salak nasıl düşünmedin diye [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 5-11.jpg]
işte bu süperdi atlayışı laranın ilk gördüğümde bir iki defa daha tekrarlattım hoşuma gittiği için birde yeni öğrenince insan [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 6-9.jpg]
yeşil sıvı içerisinden çıkan ucubeyi gördüğümde tamam dedim şimdi bu boss artık uğraş dur ölmez birde uzun tırnaklarıyla larayı çizer bu neyseki hemen öldü ama yerde yuvarlanan böcükler daha çok uğraştırdı
[Resim: 7-8.jpg]
bahçeyi gördüğümde çok beğendim önce ne güzel dedim , niyeyse fazla sürmedi önce bahçıvan yüzümüze böcük ilacını püskürttü kaçtı sonra bazı çiçekler insan yiyormuş onuda öğrenmiş bulunduk

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-06-2008, (Bu Mesaj 05-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : amanda.)
ayyyy biraz önce paylaşımı hazırlarken birden hepsi silindi iyimi nasıl oldu anlamadım tekrar geri getiremedim noluyorr kii [Resim: uzgun.gif]
[Resim: 11-8.jpg]
güneş ışıklarının yansımaları süper , daha önce burda takılmıştım nasılmı yukarıdaki asansörü kol yardımıyla hareket ettirip olması gereken yerde kullanmak gerekiyormuş ben bunu geç farketmiştim tabi boruların üzerinden binbir güçlükle balkona atlamıştım ama sonra farkettiğimde geç olmuştu [Resim: icon_e_confused.gif]
[Resim: 1-20.jpg]
burdaki şifreyi çözmek kolay oldu zaten duvarda hazır vermişler görmemek mümkün değilki
[Resim: 2-21.jpg]
bu mantarlarda laradan büyük burdaki bitkilerin hiçbiri normal değilki, tavayada sığmazki sote yapasın
[Resim: 3-14.jpg]
geldi başımızın belası, en azından kontrol etmek kolay bunu lara gibi aheste yürümüyor
[Resim: 4-15.jpg]
körtinin psişik gücüne hayranım doğrusu birde dönen bıçağını oyunda kullanabilseydik güzel olurdu ancak demolarda show yapıyor başka işe yaramıyorki
[Resim: 5-12.jpg]
bu ne biçim bişey ya, heralde birazdan serbest kalacak tehlikeli olduğu belli ondan her yerini zincirlemişler
[Resim: 6-10.jpg]
biraz önce labaratuvardaki adamı bir çırpıda yuttu echartın doğanın dengesiyle oynaması nelere mal olacak acaba
[Resim: 7-9.jpg]
bir an yaratık öldü sandım vanaya doğru gittim arkamda soluk alışını duydum bir döndüm annneee bu 9 canlıymış , şimdi lara bunu öldürmezmiydi sanki körtis sen elinin hamuruyla karışma ben hallederim dedi
[Resim: 8-4.jpg]
laraya bakın tam film valla, kurtinin hakkından ancak o gelir [Resim: icon_lol.gif]
[Resim: 9-1.jpg]
şimdi sıra larada nasılmış öyle okşamak hehee, yalnız demoda beraber takım olmuşlar görüntüsü verdiler ne de olsa ikisin düşmanı ortak
[Resim: 10-3.jpg]
ben bu haftaki paylaşımı bitirdim artık haftaya son paylaşımlar ne çabuk bitiyor anlamadımki, biraz erken davrandım ama boaz neysede zamanlı köprüde biraz uğraşmam lazım daha önce save ile geçmiştim [Resim: uzgun.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-06-2008,
Ya böyle paylaşımlar çabuk gelince iştahım kaçıyor bak. [Resim: icon_lol.gif] Sizin yüzünüzden paylaşım yapamıyorum resimlerim pc'de öle kaldı. [Resim: icon_lol.gif] Şaka bir yana sınavlar bitti Allaha şükür bir iki işimi hallettikten sonra sizden önce yapıcam paylaşımları. [Resim: icon_razz.gif]

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
06-06-2008, (Bu Mesaj 06-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : ddtoxx.)
bu partların süreleri biraz uzun mu kaçmış ne[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 1--23.jpg]

iÅŸte geldik kurtis düşmanlarının en sevdiÄŸi bölümlerden birineeeee…[Resim: icon_lol.gif] tımarhane...

[Resim: 2--22.jpg]
bu bölüm biraz fotoroman edasında geçiyor. önce içli bir aÅŸk filmi izliyoruz. [Resim: icon_redface.gif]kurtis laramızı kitliyor. sen gitme laram. ben senin için kendimi delilerin arasına da atarım. hatta deli divane olurum senin için deyip tımarhaneden içeri girer.[Resim: icon_mrgreen.gif] bu arada fon müziÄŸi olarak metallica’dan sanitarium ÅŸarkısı dinlenebilir. kurtis nefretinizi depreÅŸtirebilirsiniz. özellikle teras arkadaşımıza tavsiye edilir. [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 3--22.jpg]
birazcık kurtis incelemesi yapalım dimi. öncelikle silahı çok güzel. bi de adam gibi niÅŸan alabilse. suç kurtis’te mi tabiî ki hayııııııııııııırrr.[Resim: kizgin.gif] duy bunları core duuuuuyyyy…[Resim: icon_mad.gif]. bu arada silahın adı da boran mış. çok hoÅŸ daha önce hiç dikkatimi çekmemiÅŸti doÄŸrusu.

[Resim: 4--20.jpg]
ben kurtisin merdivenlerden çıkışını tırmanışını lara’dan daha orijinal buldum açıkçası. lara’nınki biraz fazla abartılı jimnastikçi gibi. kurtisinki daha odunlama ama daha insansı. [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: 5--19.jpg]

evet iftar duamızı etmeye baÅŸladım. hamdolsun yarebbi sana verdiÄŸin nimetler için… kardeÅŸim ÅŸu teletapitik güçlerini boazı havaya uçurmak için kullansan nasıl olurdu. [Resim: icon_exclaim.gif]

[Resim: 6--17.jpg]
hey maaan what’s up man… sakin ol dostum bu ne ÅŸiddet bu celal.

[Resim: 8--11.jpg]
heyyytt karizmamı sevsinler kurtis. yakıyosun valla. kıskananlar çatlasın ne diym.[Resim: icon_rolleyes.gif] bu çocuğun tişörtüne de hastayım. [Resim: icon_redface.gif]çok küsel be. bu arada kurtis şehla mı yaf[Resim: icon_e_surprised.gif]

[Resim: 9--8.jpg]
bu deli de tek başına kalmış orda yazık garibim. ellemeseniz de olur. kendi kendine dolanıyor kimseye bi zarar vermiyo. ama tekme tokat da dövebilirsiniz. çok eğlenceli oluyor. [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 10--10.jpg]
şu numarayı bi yere yazmalı ilazım olcek ilerde

[Resim: 11--9.jpg]
bööööö. napmışlar bu herife ya da yaratığa böyle ya. akupunkturla zayıflama tedavisi mi görüyor Allah aşkına bu. anlaşılan çok işe yaramış iğne ipliğe dönmüş. [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 12--3.jpg]
ahan bizim kuçu kuçu değil mi bu. ah lara serbest bıraktın bu iti. şimdi kurtisin başına bela olcak.

[Resim: 13--3.jpg]
napalım. boaza kurşun biriktirmemiz lazım. tasarrufa gittik. tekme tokat ne varsa girişecez artık. gerekirse üstünden atliycaz zıplayacaz. kaçacaz bunlardan. çare yok. [Resim: angry2.gif]

[Resim: 15--3.jpg]
gölgelerin gücü adınaaaaa. gideyim ÅŸu iti halledeyim. hiyaaaaaaaaaaaaaa….

[Resim: 16--3.jpg]
ülen ne ölmez şeymiş. heh tam bu sefer öldü diyorum. yine kalkıyor kerata ayağa. artık kurşun da harcamadım buna ben. direk tekme yumruk judo aikido tekvando Osmanlı tokadı. giriştik. tokatla canavar öldüren ilk tr oyuncusu da benimdir herhalde. [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 18--3.jpg]

tuzak seziyorum sankim lara [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 19--1.jpg]

kurtis sana yaptı ya. illa sen de yap aman geri kalma. kurtisin de keyfine diycek yok yani. [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 20--2.jpg]

son resim. zavallı kurtis aklı gitti başından. yapma kızım şöyle ÅŸeyler ya. töööbe töbeeee…daha boazla savaÅŸacak bu çocuk yazık günah deÄŸil mi? [Resim: 10.gif]

boaaaaz az kaldı geliyorum boaaaaazzz[Resim: uzgun.gif]

[Resim: masimza.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
06-06-2008,
Hop dedik yavaş olun birazda bizde yetişelim demi [Resim: icon_e_biggrin.gif]Uçmuşsunuz siz.Daha mevsimler salonunu bitirmedim.Yine geride kaldık ve yine resimler birikti.Valla benimkide sedat'ın işine dönecek.

[Resim: sigaraya_hayir.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
06-06-2008, (Bu Mesaj 06-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : ersel3.)
Bi kaç günden sonra sanitarium la devam edeyim hızlıcana:bu kurtisli bölümlerden sıkılıyorum
[Resim: TRAOD_P42008-05-3113-11-47-98.jpg]
canım da az kalmış baya.Şu kırmızılı diğerlerinden daha akıllı ama madem dokunmuyo daldım keltoşaBig Grin
[Resim: TRAOD_P42008-05-3113-11-59-47.jpg]
Burası ne garip.Arkaya bakın yaa.Benden mi kaynaklı oyundan mı anlamadım.Oyunun grafik açısından iyi olduğu söylenemez zaten
[Resim: TRAOD_P42008-05-3113-12-22-31.jpg]
Şu deliyi tekme tokat döveyim de sinirimi atiim biraz[Resim: icon_exclaim.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]canavara az kaldı sayılır
[Resim: TRAOD_P42008-05-3113-13-48-68.jpg]
Bu haraketi kurtisde görmek ilginç.Bu haraket benim için çok değerli[Resim: icon_e_biggrin.gif]Çünkü iki saat arkayı dönüp sarkıp düşmek yok.Böyle yerler hep eski trlerde vardı.Ne güzeeel
[Resim: TRAOD_P42008-05-3113-14-23-20.jpg]
Şu kıl bölümü bitirdim nihayet.Larayla oynamanın kıymetini kurtisi oynatırken daha iyi anlıyorum walla
Diğer bölümün canavardan başka özelliği yok.Neyse onu da geçiim de kurtis bitsin(şimdilik)
[Resim: TRAOD_P42008-06-0616-31-36-12.jpg]
Anaam eski zamanları hatırladım da çok korkuyodum.Çok uğraşmıştım burda da.Boaz kadar değil ama...
[Resim: TRAOD_P42008-06-0111-20-45-82.jpg]
Eveeet kavga ya da dövüş(herneyse)başladı.Kaçtı yaratık hemen.Geri gelceksin pis yaratuhBig Grin
[Resim: TRAOD_P42008-06-0111-21-40-91.jpg]
Birsürü köşeden mermi topladım.Bu yaratuhu öldürmenin en en en kolay yolu geri tuşuyla sağa yada sola doğru gitmek.Böylece hamlesi boşa gidiyo yaratuhunBig Grin
[Resim: TRAOD_P42008-06-0111-21-54-16.jpg]
Nihayet geberdi delü.Sapla koçum bıçak gibi olan şeyiBig Grin
[Resim: TRAOD_P42008-06-0111-23-05-85.jpg]
Vay anam vaaay.Laranın duruşuna bitiyorum her zaman.Bi güzel tekme attık koluna.oh canıma değsin...

Artık larayı oynatıyorum.Vakit gelince resim paylaşırım

[Resim: home_tru10-1.jpg]
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw[Resim: angry2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
09-06-2008, (Bu Mesaj 09-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : sanart2000.)
[Resim: TRAOD_P42008-05-3017-01-09-10.jpg]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-09-29-67.jpg]

Bu ara oynamaya pek vakit bulamadım ama yine de çok geride sayılmam [Resim: icon_mrgreen.gif] Valla cennet gibi bir yer (!) insan yiyen bkiler olmasa [Resim: icon_lol.gif] Allahtan çok musallat olmuyorlar [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-10-23-42.jpg]

Bu adamın hareketi dikkatimi çekti.Normalde Lara'nın konuştuğu kişiler yerinde sabit duruyor.Ufak hareketler hariç ama bu adam Larane tarafa gitse yönünü o tarafa çeviriyor.İlginç geldi [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-14-02-18.jpg]

Bunu da ilk kez keşfediyorum.Lara çeşmenin üstüne çıktı.Ha! çıktı da ne oldu ? Hiç,o ayrı mesele [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-16-51-62.jpg]

Hoş bir görüntü [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-28-00-96.jpg]

Bu böceklerle bu sefer hiç uğraşmadım.Neden derseniz,oyalanmadan direkt yukarı çıktım.O yüzden bana saldıracak fırsatları olmadı.Aşağı indikten sonra da pek bi numara olmadı [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-32-39-32.jpg]

Burada iki yol var.Merdivene tutunamazsanız,suyun altında bir giriş var.Su da bir yaratık var ama korkulacak bir yanı yok.Saldırıyor ama pek etkili değil.Yada bana öyle denk geldi [Resim: icon_razz.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-34-06-10.jpg]

Ah ah burda epey uğraşmıştım yahu.[Resim: icon_lol.gif] Buraya çıkmayı düşünmediğimden,direkt diğer taraftaki duvara tırmanıyordum ama bir türlü varamıyordum.Lara galiba bir şeyleri itip çekmesi lazım diye düşünürken,sonradan bulunduğum yere de duvara tırmanıp çıkılabildiğini keşfettim [Resim: icon_razz.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-38-57-76.jpg]

Burda platform olmazsa olmazmış [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-42-03-15.jpg]
Bu harekete bayılıyorum ya.Tam bir dağcı gibi [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0323-47-40-37.jpg]

Şimdilik bu kadar.Burayı da geçtim zaten.Kurtisli yerlerden paylaşmaya devam edicem [Resim: icon_e_wink.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2008,
Ben de şu börtü böcüklü bölümdeyim.Sanitarium bölümünden sonrasını oyna(ya)madığım için şimdilik okumuyorum paylaşımlarınızı.Bugün yarın yaparım ben de paylaşımımı[Resim: icon_e_wink.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2008, (Bu Mesaj 11-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : sanart2000.)
Millet boaz'a gelmiÅŸ ben hala nerdeyim [Resim: icon_e_biggrin.gif]

Neyse bu bölümün son resimlerini göndereyim [Resim: icon_e_smile.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0818-59-12-23-1.jpg]

Tımarhaneye giriş yaptık.Kolay olmadı tabi.Düz yol varken asansör boşluğundan girdik [Resim: icon_razz.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1022-52-00-12.jpg]
Burdaki malzemede hep gözüm kalırdı.Aslındaeskiden bir kere almıştım ama nasıl aldığımı unutmuş olucam ki,suyun üzerinden atlamaya çalışıyordum ama olmuyordu.Sonra da vazgeçiyordum [Resim: wife.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-1022-52-08-21.jpg]

Dün farkettim burayı.Meğer ne kolaymış [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1022-57-26-56.jpg]

Uzak görüş süper [Resim: icon_razz.gif] ama keşke biz kendimiz kullanabilseydik bu güçleri.Tam süper olurdu [Resim: messages10.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-1023-17-06-40.jpg]

Göya kurtisi çekecektim.Çeke çeke bu çirkin yaratığı çekmişim [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-1114-13-38-10.jpg]
Burda defalarca oynadım.En son oynayışımda ne hikmetse uzun süre yerinden kıpırdamadı.Sanırım beni ( yani Kurtis'i [Resim: icon_lol.gif] )görmedi.Bnede fırsat bu fırsat deyip şarjörü boşalttım [Resim: icon_lol.gif] Şarjörr dedimde bu sefer kurşun ve can harcamakta baya cimri davrandım.Çünkü Boaz'da çok lazım olcak [Resim: icon_e_smile.gif]
[Resim: TRAOD_P42008-06-1114-18-40-29.jpg]

Bu yaratık da aslında ölmüyor.Çünkü hala nefes alıyor ama neyse kurtuldum bundan da ve bölümü bitirdim [Resim: icon_neutral.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2008,
ewet bu kadar tembellik yeter..millet oyun bitirmiş ben hala geçen partın paylaşımlarını yapacam...tamam biraz uzun olacak ama mazur görün...başlıyoruz [Resim: icon_e_wink.gif]

ya sprint modunun artık daimi olarak gelmesi beni sevindirdi açıkçası...ama bu sefer de şöyle bir saçmalık dikkatimi çekti...lara bu oyunda daha gerçek bir insan gibi tasvir edilmeye çalışılmış değil mi..tamam buna bi lafım yok kolları yorulabilir, kendini daha enerjik ya da güçlü hissettiğinde anca yolunu açabilir; peki bütün bu ihtiyaçlara rağmen neden sprint modu geldiğinde koşarken hiç yorulmadığını anlatabilir misiniz...şahsen bana göre saçma olmuş...herşeyi limitli ama bi tek bu(ki eski oyunlarda limitli olan tek özelliğiydi) hiç bitmiyor...ha ben bayıldım o ayrı ama saçma olmuş...acaba yeterince uzun basmadım mı, bi yerden sonra duruyor mudur neyse... [Resim: icon_e_confused.gif]asıl bahsetmek istediğim başka bişeydi aslında...burda böyle koşarken lara arada "don't you just love this weather" diyo ya işte bizim arkadaşlar karlı havaları hiç sevmiyo olsalar gerek ki bunu "sen bu havayı sevmezsin" gibi çevirmişler [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]yani normalde de çeviride hatalar var önemli değil ellerinize sağlık ama buna çok güldüm [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]o yüzden paylaşıyorum yermek baabında değil [Resim: icon_e_wink.gif]ne yazıkki o laf yazarken çekmemişim resmi [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2714-08-46-39.jpg]

lara böyle nerden gideceğimize dair ipuçları bahşediyo bize [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]ben şimdi saate gittim 3 e getirdim L1 e basıyorum ekran geçmiyo...saatte takıldım öle hiç bir tuş merdivenleri aktive etmiyo...bende load ettim bi hata mı yapıyorum diye(ne alakaysa) atrafta dolaşıyorum..işte lara tam burda merdivenden inme pozisyonu alıyo...onu biliyoruz da aktive olmuyoooo [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]sonra bi daha denedim enter a bastım bu sefer açıldı [Resim: kizgin.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2714-33-40-62.jpg]

neyse indik ne alacaksak aldık çıktık yukarı...bi baktık sevgili bouchardımız sizlere ömür...nasıl yani lara bi daha kime seksi seksi bouchard diyecek...olmadı ama [Resim: icon_exclaim.gif]bari ben öldüreydim [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2714-45-13-71.jpg]

meğer burda konteynerın tepesine mi ne atlamak gerekiyormuş...ben hep bu yoldan gittim..bi de buralar tr5 gibi değil mi...rusyanın ilk bölümü...the base...yani çok benzemiyo ama böyle depolar ve mekanın karlı oluşu bakımından bence benzetilebilir... [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2714-49-11-65.jpg]

bunları öldürmeden de gidebiliyoruz ama imkansız ölecek onlar...ama ellerindekiler sana bi nişan alınca iflahımı kurşunluyolar sanki [Resim: icon_lol.gif]o yüzden aralarına dalmak olmaz...ne demişler "one by one" [Resim: icon_twisted.gif] [Resim: icon_lol.gif]o zaman ne yapıyoruz..önce tek kurşunla şöle bi bu tarafa çekiyoruz....

[Resim: TRAOD_P42008-05-2715-06-09-45.jpg]

sonra allah ne verdiyse [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2715-06-18-09.jpg]

buraları temizledim belki dedim bu kadar zahmete iyi bişeler vardır diye ama iyi bişeler aldığımı hatırlamıyorum...gerçi nerdeyse 2 hafta önce bitirdim buraları ama [Resim: icon_mrgreen.gif]o yüzden her deliğe girdim hiç üşenmeden...tam anlamıyla deliğe girdim ama yani [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2715-09-11-89.jpg]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2715-11-32-65.jpg]

yaw geçtim ikinci kısma...salak gibi hep aşağı inen merdivenlere yöneliyorum...her seferinde ilk basamakta salih mort durumları tabi... [Resim: icon_lol.gif]ama ben salak çakamıyorum durumu yukarda bi adam kaldı o öldürüyo beni diyorum [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]sonra şöyle bi 3. ölüşümde falan uyandım duruma da dedim önce bi ilerden gideyim [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]tam basiretim bağlandı, nedense her salaklığımı da basirete atıyorum neyse siz mazur görün [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]işte gittik çok hoş bir demoydu..aslında ben bu resme tek bişey yazacaktım [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]ya kendi çenemin farkına varmıyorum ya bazen o çok komik oluyo [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]o zaman bi iki satır boşluk bırakayım...burası ara yorum olsun aslında uzunluğa ana yorum oluyo ya neyse efendim neyse [Resim: icon_mrgreen.gif]

beceriksiz [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2715-21-33-56.jpg]

bu yorumu komik olduğundan yazmadım ha öle değil durum yani ilk tepkim buydu o bakımdan neyse neyse [Resim: icon_mrgreen.gif]işte asıl saçmaladığım(kısa da olsa) yere geldik...burası benim ilk kez oynadığım yerlere giriş...evet daha önce oynamadım buraları o yüzden saçmalama hakkım var ona göre [Resim: icon_lol.gif]etrafı araştırıyorum işte baktım burdan çıkabilirim falan diyo, ha ama borudan buhar çıkıyo kapatcaz falan filan derken bunu gördüm...ikisi üstüsteyse kesin bi yere çıkacaz dedim ve arkamı döndüm..işte çözüm orada: "vana"....

[Resim: TRAOD_P42008-05-2715-27-31-01.jpg]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2715-30-15-42.jpg]

ama nasıl güçlenecez [Resim: icon_lol.gif]olmadık yerlere atla zıpla yok olmuyo...bende sen al bunu vananın dibine kadar sok..evet evet yaptım bunu hiç üşenmeden hemde...tam girmiyo tabi bi arkadan bi önden milim milim iterek oraya soktum [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]çapraz olarak öle durdu..sonra tabi ondan vanaya atlanmıyo ama dedim bu kadar uğraştım orda kalsın bari [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2715-34-23-50.jpg]

ve sonra hiç ummadığım bir yerden aldım güçlenmeyi..meğer yapboz yapmak gerekiyomuş [Resim: icon_lol.gif]..arkadakini çek onu it falan şeklinde..olunca da bi şaştım ki sormayın..çok saçma da geldi....

[Resim: TRAOD_P42008-05-2715-36-06-45.jpg]

kan bağı yok lafının kanıtı [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]benim başımdan bi olay geçmişti...arkadaşları bırakıp kaçmıştım(tabi ortada ciddi bir durum yoktu [Resim: icon_mrgreen.gif])...neden kaçtın lan dediklerinde kan bağı yok ondan demiştim [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]çok şerefsizim [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2716-02-31-70.jpg]

burdan geçip ilerideki malzemeleri alacam ama mayınlar patlıyo sürekli...dedim acaba burdan değil mi yol...ama asla bırakmam ısrarla gittim...meğer en dipten sürünmek gerekiyomuş [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-05-2716-05-16-79.jpg]

şu manzara tam masaüstlük...çok güzel günlük gülistanlık ben bu bölüme bittim...buraları ilk defa oynadım baya sevdim...hatta mevsimler salonunu sevdiğim kadar sevdim diyebilirim... [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0619-18-13-78.jpg]

Türkiye'den bahsedilen her konuşmanın resmini çektim [Resim: icon_mrgreen.gif]şu oyun devam edeydi ya... [Resim: icon_cry.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0619-49-20-09.jpg]

adam böcek muamelesi yapıyo bize...iki fısıfısa...ayıp oluyo ama...orda bi atlasaydık adamın üstüne...tasvip etmiyorum[Resim: nono.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0619-21-37-39.jpg]

heh ekşın başladı nihayet....ben tek bunun çıkışını gördüğümden dedim herhalde baya uzun sürecek ölmesi ama durum öle değilmiş meğer [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0620-03-06-34.jpg]

durum hakikaten öyle değilmiş...hadi dedim diğerleri de kırılır içindekileri öldürürüz diye ama tepelerden yuvarlanıp üçer üçer dalıyolar...bide lara nişan alırken adeta bir moron gibi davrandığından bi yere sıkışınca böyle bi pozisyonla karşılaşabiliyosunuz efendim...atla atlamaz kaç kaçmaz silahı yerine sok desen 2 saatte [Resim: kizgin.gif]ne olacak bu kızın hali [Resim: mummy.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0620-06-28-53.jpg]

işte öldürdüm neyse etrafı araştırıyorum...ya yol nerde...bide yukarı baktım ki ne göreyim yine vanalar...nasıl çıkacaz..hımm aran taran kırık bi merdiven...bi 5-6 dakka sonra uzaklarda duvardan yukarı çıkan bir boru gördüm gözlerim parladı [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0620-15-55-40.jpg]

dedim ya buraları çok sevdim ben, buralar da beni sevdi..misal bu su canlısı...çok uysaldı hiç saldırmadı lara ise silahını çektiğinde ona nişan alıyordu...ama niye böyle yapıyorsun lara o senle oynamak istiyo [Resim: icon_lol.gif]hakikaten ya benim oyunda mı bi sorun var...saldırmadı bu bana halbuki tr deki her mahlukat büyük küçük er ya da geç saldırır [Resim: icon_e_confused.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0620-20-09-20.jpg]

bayıldım buralara...görüntüler çok hoş...hepiciğini bi solukta geçtim...biraz şansta var tabiki ilk adım attığım şey hep doğru yol oluyo...mesela bu mekanda ilk vanayı kapatıp sonra duvardan(sarmaşıklardan) yukarı çıktım...bildiğimden değil ölesine...meğer yol da öyleymiş [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0620-22-09-85.jpg]

bu vanaları gördüm dedim bi bulmaca daha..inşallah bu biraz zorlar diye umut ettim ama nerdeee bu da kolay çıktı...bu oyunda da herşeyi vanalara bağlamışlar...kapıyı kapayan ağaç bile vanaya bağlı [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0620-40-58-84.jpg]

peki dur bi madem şimdi atlayamıyosun bekle...

[Resim: TRAOD_P42008-06-0620-54-46-68.jpg]

işte şimdi nasıl [Resim: icon_lol.gif]artık ben kaçırdım ipin ucunu...yeter da artık bide doğru düzgün güçlensin ne bu ya....buraya atlayamam şimdi hafif kolum ağrıyo, canım sıkkın, vazgeçtim gidelim [Resim: kizgin.gif]peki nasıl güçleniyo...daha kısa bi yere atladığında çok seviniyo da gaza mı geliyo..."yaşasın çok zevkli hadi hadi şimdi o uzun yere atlayalım hadi uçmak istiyoooruuummm [Resim: icon_rolleyes.gif]" [Resim: kizgin.gif]ama olabilir [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: TRAOD_P42008-06-0620-55-08-92.jpg]

demek boaz böyle boaz oldu...bu olaylara da fitil olurum...amerikan çizgi romanları hep bunları işler...bir miktar radyoaktif maddeyle temasa geçen örümcek peter'ı ısırır o da sabah bir kalakar ki ne görsün duvarlara tımanabiliyor, tehlikeleri sezebiliyor, manyak gibi zıplayabiliyor.... bi tanesi de ölmüyor anasını satayım [Resim: kizgin.gif]ulan millet uranyumu buluyor karı koca kanserden gidiyor, elin bilimum amerikalısı ya örümcek adam oluyor ya kum adam...bunu da böcek yemiyor bak sen [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_lol.gif]