furkan74
Misafir
|
Öncelikle merhaba arkadaşlar Ben, Resident Evil 3: Nemesis'in devamını getirebilecek bir senaryo yazıyorum öylesine Sizlerle de paylaşmak istedim Umarım beğenirsiniz
Bölüm 1 - Raccon Şehrine Elveda
Jill ile Carlos, heyecanla Raccon şehrini yavaş yavaş terketmektedirler. Ve Raccon şehri yavaş yavaş yok olmaktadır. "Kurtulduğumuza inanamıyorum." der Jill. Carlos ise "Ben de inanamıyorum. Ama kurtulduk Jill, kurtulduk!" der. Birbirlerine gülümserler. Ve, "Seni seviyorum" der Carlos. Jill'ın yüzünde bir gülümseme belirir birden. "Ben de seni seviyorum Carlos." diyerek yanıt verir ona. Ancak büyük bir sarsıntıyla yüzlerindeki gülümseme yok olur. Carlos, hızlanmaya başlar. Tekrar büyük bir sarsıntı olur. Yüzlerindeki gülümseme, resmen korkuya dönüşmüştür. Yüksek bir şiddette sarsıntı sürmektedir. Ve helikopterin dengesi bozulur, kontrolü sapar. Helikopter, bir sağa, bir sola gitmektedir. Panik yapan Jill ve Carlos yönlerini düzeltmeye çalışırken, birden bire olan bir büyük sarsıntı, bir anda herşeyi değiştirir. Carlos'un bıçağı Carlos'un karnına saplanır. Jill şok olmuştur. "CARLOS, CARLOS!" diye bağırır birden. Carlos bir anda kan içinde kalmıştır. Ve Jill'a yanıt vermez. Jill ağlamaya başlar. Ancak bir sonraki sarsılmada Jill kendine gelir. Helikopterin pervanelerinin yandığını ve düşmekte olduklarını farkeder. Hemen Carlos'un karnından yavaşça bıçağı çıkarır. Aynı anda da helikopteri yavaşlatmaya çalışır. Her geçen saniyede Jill'ın kalbi daha da hızlı atmaktadır. Carlos bir an "Ah, Jill..." diye yavaş ve güçsüz bir şekilde Jill'a seslenir. Jill, göz yaşlarını siler ve tekrar ağlamaya başlar. Bunlar ise onun sevinç göz yaşlarıdır. Bir an Carlos'un öldüğünü sanmıştı Jill, fakat Carlos'un bu yanıtı bile ona herşeyi unutturmuştu. Birden bire olan bir sarsılmada kendine gelir Jill. Ve panik içinde önlerine bakar. Ancak toz, duman ve sisten pek birşey görünememektedir. Jill, gözlerini kısarak iyice bakar. Ve hızlıca denize doğru düşmekte olduklarını görür. Bir an "Oh, en azından karaya düşmekten iyidir." diyerek gülümser. Carlos'un kanaması artmaktadır. Jill, şaşkın şaşkın ve panik içinde "Oh, hayır!" der. Önlerinde koskocaman bir direk olduğunu ve çarpacaklarını farkeder. Helikopterden atlamayı düşünseler de, Jill etrafa bakındığında, sadece 1 paraşüt olduğunu görür. Carlos'un hala kanaması sürmektedir. Ve Jill'ın karar anıdır! Yapabilecekleri;
A- Paraşütü alıp, hemen helikopter direğe çarpmadan atlamak.
B- Paraşütü Carlos'a bağlayıp, onun aşağı inmesini sağlamak ve helikopterin kontrolünü hemen değiştirmeye çalışmak.
Ve aslında 1 seçenek daha var. O da hiç bir şey yapmamak
Herhalde en mantıklı şıkkın B olduğunu anlamışsınızdır O yüzden B şıkkından devam ettiriyorum Umarım beğenirsiniz
Bölüm 2 - Issız Ada
Jill, paraşütü Carlos’a baÄŸlamanın en mantıklısı olduÄŸunu düşünür ve Carlos’a baÄŸlayıp, onu aÅŸağı bırakır. Arkasından “HADİ, ŞİMDİ AÇ!” diye bağırır Carlos’a. Ve hemen helikopterin yönünü saÄŸa döndürerek direÄŸin tam yanından geçip, ıskalamayı baÅŸarır. Helikopter daha da hızlanmaktadır. Jill, helikopter denize düşmeden atlar helikopterden. Bu sırada Carlos da paraşütü açmayı baÅŸarmıştır. Ancak kanaması devam etmektedir. Jill ise, denize düştüğünde, havaya raÄŸmen suyun çok soÄŸuk olduÄŸunu ve uzaktan göründüğü gibi sığ bir yer olmadığını fark eder. Düştüğü yer oldukça derindir. Helikopter ise, Jill’dan bayağı uzaÄŸa düşmüştür. Ve Jill, büyük bir güçlükle yüzerek karaya ulaÅŸmaya çalışır. Carlos’un orada öylece yattığını gördüğünde daha da hızlanır. Suyun soÄŸukluÄŸunu dahi hissetmemektedir artık. Aklında sadece Carlos vardır.
En sonunda sudan çıkmayı baÅŸarır ve hemen Carlos’un yanına koÅŸar. Paraşütü açmış olduÄŸunu görür ve bir an içi rahatlar. Ancak Carlos’un kanaması yüzünden her yer kan içinde kalmıştır. Jill, “HAYIR! CARLOS!” diye bağırır. Ancak Carlos henüz ölmemiÅŸtir. Bunu anlayan Jill, sevinç ve bir o kadar da panik içinde hemen belindeki hırkasını çıkararak, Carlos’un karnına baÄŸlar ve daha güvenli bir yer aramaya baÅŸlar. İlk önce nerede olduklarını anlamaya çalışır. Bulundukları yer, ıssız bir adadan baÅŸka bir ÅŸey deÄŸildir. Jill, buranın güvenliÄŸi konusunda şüphe eder. Carlos yürüyemediÄŸi için onu kucağında taşımaya baÅŸlar. Daha sonra, aÄŸaçların içinde, küçük, tahtadan bir ev bulurlar. Ve artık hava kararmaya baÅŸlamıştır. Jill, ilk önce içerinin güvenliÄŸini anlamak ister. Ve Carlos’u yavaşça yere bırakıp, kapıyı yavaşça açar. İçerisi karanlık ve bir o kadar da pistir. Her yer örümcek aÄŸlarıyla kuÅŸatılmıştır sanki. Jill, hemen kapıdaki aÄŸları temizleyerek, Carlos’la içeri girer. Evin içinde 1 yatak, 1 gaz lambası ve bir kanepeden baÅŸka hiçbir ÅŸey yoktur. Jill, Carlos’u hemen yataÄŸa yatırır ve gaz lambasını yakar. Yanındaki ilk yardım çantasıyla Carlos’un yarasını iyileÅŸtirmeye çalışır. Öncelikle güzelce yarasını temizler ve mikropunu alması için tentürdiyot sürer. Yarayı güzelce temizledikten sonra, sargı beziyle güzelce Carlos’un belini sarar. Artık kanama durmuÅŸtur. Carlos, çok yorgun bir haldedir. Jill, Carlos’un virüs kapabildiÄŸini düşünür. Çünkü Carlos, o bıçakla zombilerle savaÅŸmıştı! Jill, hemen Carlos’a anti virüs verir. Carlos, gözlerini açmıştır. Acı acı Jill’a bakarak “SaÄŸ ol Jill. Helikopterde paraşütü alıp, kendin atlayabilirdin. Ama yapmadın. Seni seviyorum Jill.” der. Jill, yine aÄŸlamaya baÅŸlar. Sonra, belki bir yiyecek, yaÅŸayan biri, veya bir yol bulma umuduyla kapıyı kitleyip, dışarı çıkar. Adada hiçbir ses yoktur. Jill, evin arka taraflarında bir yol olduÄŸunu görür. Bu yolu takip eder ve bir maÄŸaranın giriÅŸine gelir. İçerisi oldukça karanlıktır. Jill, yanındaki el fenerini yakar ve içeri girer. İlerledikçe içerisi daha karanlıklaşır. Jill, duvarları inceler. Her yer örümcek aÄŸları ve küçük küçük örümceklerle kaplıdır. Jill, bir an tırssa da yoluna devam eder. Ve artık maÄŸaranın giriÅŸi görünmemektedir. Jill, yoluna devam ederken birden bire “AH, HAYIR! AAAAAAAAA!” sesini duyar. Ve sesin nerden geldiÄŸini anlamaya çalışır. Hemen saÄŸ tarafta yukarıya çıkan bir merdiven olduÄŸunu görür. Neler olduÄŸunu merak eder ve yukarıya tırmanır. MaÄŸaranın hemen yukarısına, yani daÄŸa çıkmıştır Jill. Etrafa baktığında kimseyi göremez. Fakat sonra, çalıların arkasında yatmakta olan adamı fark eder. Hemen oraya koÅŸar. Adam ölmüştür. Neden öldüğünü anlamaya çalışırken, Jill’ın elleri birden kan içinde kalır. Adamın karnında bir oyun oluÅŸmuÅŸtur! Bunun tek bir açıklaması olabilir. O da zombilerin burda da olduÄŸudur! Jill, korku içinde adamın ceplerini karıştırır. 2 anahtar ve 1 çakmak bulur. BulunduÄŸu yerin tehlikeli olduÄŸunu düşünerek ve maÄŸaranın çıkışını merak ettiÄŸi için geri dönmeye karar verir. AÅŸağıya indiÄŸinde, yine el fenerini çalıştırır. Yürümeye devam eder. Birden bire bir sarsıntı olur. Jill, ne olduÄŸunu anlamaya çalışırken, büyük bir sarsıntı daha olur. Ve bu öyle büyük bir sarsıntıdır ki Jill yere düşmüştür. “Ah, lanet olsun! Bu ne böyle!” diyerek ayağı kalkar. Elleri pislik içinde kalmıştır. Ellerindeki pislikleri duvara sürerken, bir yandan da maÄŸaranın çıkışına doÄŸru bakar. Ancak pek bir ÅŸey göremez. Ve birden bire bir acı hisseder! Parmağını o küçük örümceklerden biri ısırmıştır! “AAAAAAA! HAYIR! LANET OLSUN!” diye bağırır Jill ve hemen koÅŸmaya baÅŸlar. Jill, zehiri kapmıştır. Bunu kendisi de bilir. Her geçen saniyede zehir vücuduna daha da yayılmaktadır! Ne kadar panzehir kullanmayı düşünde de, çantası yanında deÄŸildir! Artık çıkışa gelmiÅŸtir Jill. Fakat, büyük bir ÅŸeyin ona doÄŸru gelmekte olduÄŸunu fark eder! Bu bir dinozordur! Jill, ÅŸaÅŸkınlık ve bir o kadar da korku içinde ne yapacağını bilemez! Ve Jill’ın karar anıdır! Yapabilecekleri;
A- Dinozora doğru koşarak, dinozorun yanından geçmeye çalışmak.
B- Geriye dönüp, merdivene tırmanmak.
C- Mağaranın girişine dönmek.
Ve yine bir seçeneğimiz daha var. O da hiçbir şey yapmamak
Devam ettireceğim. Ancak, şimdi sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce devamını nasıl getirmeliyim?![[Resim: icon_redface.gif]](http://tombraiderfan.com/forum/images/smilies/icon_redface.gif)
|