Derecelendir
  • 23 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resident Evil
03-11-2007,

Resident Evil

/></a>
<!-- end: postbit_avatar -->	<br>					<span class=
Katılma Tarihi: Sep 2007
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 2-Dagger Of Xian
Katıldığı Yer: Croft Manor

Hakkında çok yazılıp çizilmiş bu sitede.Ama konusu yok.Ben de ankanın da izniyle açtım bu konuyu.re hakkında herşeyi paylaşalım.

ben re2'yi oynadım.re4'ü de şu an oynuyorum.ashley'i daha yeni buldum.burada bahsedeceklerim re4le sınırlı kalacak çünkü diğerlerini pek bilmiyorum.gerisini diğer arkadaşlar de ekleyebilirler.

re4,dünya anketlerinde dünyanın en güzel oyunları arasına girmiş bir oyundur.oyun gayet uzun ve eğlenceli.stres atmak için oynanabileceği gibi psikoloji bozmak içinde oynanabilir[Resim: icon_lol.gif]başta sadece kasaturlaı teyzeler,kazıklı amcalar gelsede,ilerde kurtlar,elektrikli testereli tipler ve kafasını koparınca dallanıp budaklanan adamlar da çıkmaktadır[Resim: icon_e_biggrin.gif]
en büyük sorun ise yer ve mermi sorunu.taşıyabileceğimiz şeyler sınırlı,mermi ise ilerde az çıkmaya başlıyor.oyun da cidden zor ve vakit harcamak gerekiyor.
komu olarak ise,başkanın kızı Ashley kaçırılır.bizde Leon Kennedy olarak peşine düşeriz.ama yine zombi belası var:Las Plagas virüsü.bir de Albert Wesker belası var.daha açmayalım,gerisini oynayıp görün.yüzeysel olarak böyle[Resim: icon_e_wink.gif]tam çözümden yararlanmak isteyen.merlinin kazanında Ceren Arıgil'ın üşenmeden yazdığı,yaklaşıl 60 sayfalık çözüme bakabilirler.

[Resim: reqy0.jpg] kahramanımız leon kennedy.

screenlerin devamı yakında gelir[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: egebanner.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

Re: Resident Evil

Resident Evil serisi 4. oyuna kadar sağlam bir korku öğesi barındırıyordu bünyesinde, ama Resident Evil 4'te oyun birden aksiyona döndü ve şu zamana kadar oynadığım en sağlam aksiyon oyunu oldu Wink Aksiyon konusunda Resident Evil 4'ün üstüne tanımıyorum (ta ki Resident Evil 5 gelene kadar)

Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

/></a>
Katılma Tarihi: Aug 2007
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 1-Atlantean Scion
Katıldığı Yer: Kocaeli

Konusu vardı. Hikayesi ile birlikte yazmıştım fakat forum değiştirmekten açılan çoğu konu kaynadı.

Resident Evil'ın tr'den daha fazla anısı vardır bende. Bütün serisini defalarca bitirmiştim. Bunları daha kaç kez yazarım bilmiyorum. Ajanslara adam aranırsa benden iyisi olmaz seri halde basıyorum. :lol:

[Resim: sign.png]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: Istanbul

Yavv zaten forum değiştire değiştire bütün konular gidiyo :dayak: Bu forumda başta Ayhanla Orçun olmak üzere çok sağlam RE ciler mevcuttur Wink Benide katabilirsiniz bu sıralamaya Wink Şuan çok güzel bi oyun oynuyosun,değerini bil yavaş yavaş oyna hemen bitirme Smile RE4 çok mükemmel bi oyun çünkü :-|

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

/></a>
Rep Puanı:
0

ekrem Yazılan:Yavv zaten forum değiştire değiştire bütün konular gidiyo :dayak: Bu forumda başta Ayhanla Orçun olmak üzere çok sağlam RE ciler mevcuttur Wink Benide katabilirsiniz bu sıralamaya Wink Şuan çok güzel bi oyun oynuyosun,değerini bil yavaş yavaş oyna hemen bitirme Smile RE4 çok mükemmel bi oyun çünkü :-|

evet çek zevkli cidden.chapter 2-2'de olmam lazım.dün 3 tane falan geçtim[Resim: icon_lol.gif]o su yılanı gibi şey zordu[Resim: icon_e_confused.gif]

bu da oyunun bosslarından biri.
[Resim: images5vj7.jpg]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

/></a>
Rep Puanı:
0
Katıldığı Yer: Istanbul

Daha dur neler görüceksin :lol: Bunlar senin iyi günlerin :lol:

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

/></a>
Rep Puanı:
0

daha ilk günden moralimi boz :x :lol: :lol:

<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.xoyun.com/tamcozum.php?goster=101">http://www.xoyun.com/tamcozum.php?goster=101</a><!-- m -->

bu linkte de bir nevi oyunu tanıtmışlar.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

/></a>
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 4-The Last Revelation
Katıldığı Yer: Lost

Afferim ege_lara iyi iş.. Böyle olacak işte[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

ekrem Yazılan:Yavv zaten forum değiştire değiştire bütün konular gidiyo :dayak: Bu forumda başta Ayhanla Orçun olmak üzere çok sağlam RE ciler mevcuttur Wink Benide katabilirsiniz bu sıralamaya Wink Şuan çok güzel bi oyun oynuyosun,değerini bil yavaş yavaş oyna hemen bitirme Smile RE4 çok mükemmel bi oyun çünkü :-|

Ekrem ben de sağlam RE'ciyim[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif] Tamam sadece başlarını oynadım ama bütün oyunları var [Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif] Şaka bir yana Ada çok güzel yaw tasarlayanın önünde saygı ile eğiliyorum[Resim: icon_neutral.gif] Bazı zevksiz arkadaşlarda Kailena'yı göklere çıkarıyor.. Ada'nın yanında Kailena da kim oluyor[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Emeğe Saygı!.. Kopyala Yapıştıra Hayır!!!
[Resim: boykot.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

/></a>
Rep Puanı:
0

anka Yazılan:Afferim ege_lara iyi iş.. Böyle olacak işte[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

Ekrem ben de sağlam RE'ciyim[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif] Tamam sadece başlarını oynadım ama bütün oyunları var [Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif] Şaka bir yana Ada çok güzel yaw tasarlayanın önünde saygı ile eğiliyorum[Resim: icon_neutral.gif] Bazı zevksiz arkadaşlarda Kailena'yı göklere çıkarıyor.. Ada'nın yanında Kailena da kim oluyor[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

bana ege deyin lütfen[Resim: icon_e_wink.gif]sitede başka ege yok heralde[Resim: icon_mrgreen.gif]

ben daha köyden çıkamadım ki[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]ashley ile ordan oraya koşturuyoz.en son kaldığım yer,bir eve girdik,orada başka bir adamla beraber zombilerle savaştık[Resim: icon_evil.gif]şu kafası kopunca dallanıp budaklananlar çok uyuz yaa[Resim: icon_e_biggrin.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

ege_lara Yazılan:

evet çek zevkli cidden.chapter 2-2'de olmam lazım.dün 3 tane falan geçtim[Resim: icon_lol.gif]o su yılanı gibi şey zordu[Resim: icon_e_confused.gif]

bu da oyunun bosslarından biri.
[Resim: images5vj7.jpg]

Sen daha oyunun başlarındasın... Cicim ayları geçince görecem ben seni :lol: Ramon Salazar ile Jack Krauser'a selam söyle benden Wink

Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2007,

Aaa o yaratığa kadar ben bile oynadım... Tuzaktan kurtardığımız köpek sonra yaratığın dikkatini dağıtıyor falan. İyilik yap iyilik bul süper bi olay [Resim: icon_e_biggrin.gif]

Bu yaz kuzenler oynadı ben izledim RE4'ü. Ben de kontrol ettim arada tabii [Resim: icon_lol.gif] Su yaratığını da ben yendim mesela [Resim: icon_cool.gif] [Resim: icon_lol.gif]
En son bi yerde şu kırmızı elbiseli hanfendi çıkıyordu, Ada mıdır nedir. Oraya geldik, kuzenlerin tatili bitti. Ben devam ettirecektim ama... [Resim: icon_lol.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
05-11-2007,

/></a>
Rep Puanı:
0
İlk Tomb Raider Oyunu: 4-The Last Revelation
Katıldığı Yer: Lost

O elbise erik rengi değilmiydi yaw.. Hatta boyundan ve gögüs altından kuşakları vardı mor renkte..[Resim: icon_e_biggrin.gif] Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum[Resim: icon_e_confused.gif] Nerden hatırlıyorsun diyeceksin elbisenin modeli süperdi renkleri falan bitmiştim :lol: Gerçekten hem kadın hem elbise nefis yani tasarlayının elleri dert görmesin :lol: Azcık dekolte işte.. O kadar dekolte olmasa diktiririm o elbiseden de neyse konuyu dağıtmayayım :lol:
Kırmızı elbiseli olan derken Kailena'yı kastettiysen, bak onun elbisesi kırmızıydı kesin hatırlıyorum[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Emeğe Saygı!.. Kopyala Yapıştıra Hayır!!!
[Resim: boykot.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
05-11-2007,

anka Yazılan:O elbise erik rengi değilmiydi yaw.. Hatta boyundan ve gögüs altından kuşakları vardı mor renkte..[Resim: icon_e_biggrin.gif] Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum[Resim: icon_e_confused.gif]

Meltem, sen kesin renk körüsün ben sana diyeyim Big Grin Üstteki mesajından sonra buna kesin olarak kanaat getirdim [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

Resident Evil 4'teki kızın adı Ada Wong ve giydiği kıyafet de kırmızı. İşte resmi :

[Resim: ceih5YqYNvfeg.jpg]

Alıntı Yaparak Cevapla

İletişimTomb Raider FANYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi