Anket: Sizce En Güzel Tomb Raider Oyunu Hangisiydi?
Tomb Raider I - Atlantean Scion
Tomb Raider II - Dagger Of Xian
Tomb Raider III - Adventures Of Lara Croft
Tomb Raider IV - The Last Revelation
Tomb Raider V - Chronicles
Tomb Raider VI - Angel Of Darkness
Tomb Raider VII - Legend
Tomb Raider - Anniversary
[Sonuçları Göster]

Derecelendir
  • 23 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce En Güzel Tomb Raider Oyunu Hangisiydi?
03-07-2008,
RE: Sizce En Güzel Tomb Raider Oyunu Hangisiydi?
En sevdiğim TR oyunu Angel of Darkness olmasına rağmen tarafsız olarak bakıldığında serinin en güzeli Last Revelation bence (gerçi konuları karıştırıp yanlışlıkla AOD 'ye verdim ama (AOD 'den bir oy çıkarıp Last Revelation 'a ekleyince Last Revelation öne geçiyor [Resim: icon_mrgreen.gif] ) hep yanlış oy vermek nasıl oluyor diye merak ederdim [Resim: icon_lol.gif] )

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-07-2008,
Ama.....[Resim: uzgun.gif]

[Resim: grin_purple.gif] [Resim: rocketwhore.gif]
ACIMADI Kİ ACIMADI Kİ !!!
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-07-2008,
Hehe [Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-07-2008,
benim en sevdiim legend oldu. Bimiyorm gerçekçiliğinden, yepyeni hareketlerinden ve güzelliğinden (gerçi heryerde güzel ama cyrstal dynamics aldktan sonra daha i güzelleşti)herhalde [Resim: icon_e_biggrin.gif] .
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008,
Hemen düşman kesilmeyin arkadaşlar ama AOD u bu kadar çok seven olmasına şaşırdım doğrusu. Bence serinin en kötü oyunuydu. Sırf Tomb Raider hayranlığımdan dolayı biraz da isteksizce bitirmiştim. Eskilere kıyasla grafik, ses vb elbette iyiydi. Ama şöyle bir baktığınızda serinin en farklı oyunu, bu zaten onu Tomb Raider mantığına en uzak oyun kılıyor. Tam olarak her ayrıntıyı hatırlamıyorum ama hatırladıklarımı yazayım.

* Bir kere hikaye polisiye oyun gibi başlıyor. İleriki bölümlerde mistik şeylere kayıyor.
* Silahlar ise hep el tabancası şeklindeydi. Nerede Shotgun, Uzi, Taramalı, Bazuka...
* Ecza dolabı gibi ilaçlarla geziyorduk. Small ile Large MediPack neyimize yetmiyor. (Elbette yenilik iyidir ama bir sürü hap çeşidi gereksiz kalabalık, kuru süsleme)
* Lara ise iyice normal insan gibi olmuş. Yavaş koşuyor, az zıplıyor. Unutmayalım ki atletikliği ön planda olan bir özelliği.
* Hızlı koşma gibi gerekli bir özellik (hele o böyle yavaş koşuyorken) kaldırılmış ve Gizlilik Modu diye bir şey gelmiş. İyi de zaten Yürüme aynı zamanda Gizliliğimizdi bizim. Ben hep yürüyerek yaklaşıyordum düşmanlara.
* Konuşmalarda farklı cevaplar verebiliyorduk ama yanlış hatırlamıyorsam hep aynı kapıya çıkıyordu. Yani aslında pek birşey değiştirmiyorduk ama sanki değiştiriyormuşuz gibi gene kuru bir süsleme vardı.
* Belli şeyleri yaptıkça FRP-RPG oyunu gibi Lara gelişiyordu ama bu oyun öyle bir oyun değil ki. Bu sistem verimli kullanılsa neyse, ilerlemeli bir oyun olduğu (bölümlere geri dönülmediği) için geliştirmeler hep yolumuzun üzerinde olmak zorundaydı. Yani bu da kuru bir süsleme.

Kısacası AOD sanki Lara'ya benzeyen bir karakterin oyunu gibi olmuş. IV, II, III 'ü bundan sonra oynadığım halde çok daha fazla zevk aldım.
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008,
AOD da farklı bir konsept ve hikaye denendi ve oyunu sevenler de bu konsept ve hikaye nedeniyle sevdiler. Bana kalırsa AOD tamamlansaydı olağanüstü bir oyun olabilirdi ama Core Design [Resim: icon_mad.gif] oyunu 3 yılda tamamlayamadı ve harika bir konsept ve hikaye de çöpe gitmiş oldu. Zaten oyunun tamamlanmamış haliyle bile aldığı oylar ortada, bir de tamamlansaydı.. Şimdi Crystal le çalışan Core liler AOD da yapamadıklarını Crystal e yaptırıyorlar ama ne fayda

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008,
bence aod'ın tadı bambaşka. hep dağ bayır gezilmez ki ama. biraz da şehirde gezmek lazımdı. yeni bir şey denemişlerdi. mesela kurtis gibi ama başarısız oldular. çok acele ettiler. hareketlerinden çaldılar vs. ben nefret edilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. mesela kuzenle beraber kırmızı ruhu oynarken az tırsıp eğlenmemiştik. tabi bi tr4'ten sonra o tarz devam edilmesini isteyen fanlar bundan çok hoşlanmamışlardı. doğal yani. herkes farklı zevklere sahip. mesela ben underworld'un aod tadında devam etmesini isterim ama tr3 tadında geçecek gibi görünüyor. [Resim: icon_e_smile.gif]

[Resim: masimza.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008,
kimse anniversary den bahsetmemiÅŸ O_o
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008,
Tomb Raider VI - Angel Of Darkness
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008,
ddtoxx Yazılan:bence aod'ın tadı bambaşka. hep dağ bayır gezilmez ki ama. biraz da şehirde gezmek lazımdı. yeni bir şey denemişlerdi. mesela kurtis gibi ama başarısız oldular. çok acele ettiler. hareketlerinden çaldılar vs. ben nefret edilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. mesela kuzenle beraber kırmızı ruhu oynarken az tırsıp eğlenmemiştik. tabi bi tr4'ten sonra o tarz devam edilmesini isteyen fanlar bundan çok hoşlanmamışlardı. doğal yani. herkes farklı zevklere sahip. mesela ben underworld'un aod tadında devam etmesini isterim ama tr3 tadında geçecek gibi görünüyor. [Resim: icon_e_smile.gif]
İşte bu!! Çok güzel yazmışsın %100 katılıyorum. [Resim: icon_e_smile.gif] AOD ın yeri bambaşka film tadında herşeye rağmen harika bir oyun. tamamlansaydı dünyanın en iyi oyunu olurdu bence. Hem underworld de de AOD dan esintiler olacak bence, oyun kutuları bile benziyor [Resim: icon_rolleyes.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008,
Bence en güzel oyun anniversary [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: 1zqa8sn.jpg]
Kapım Kapanmaz Barışmak İsteyen Barışsın Ama Korkumda Yok Yani Ortalık KarışsıN..
Alıntı Yaparak Cevapla
05-08-2008,
bence angel of darkness ' in konusu çok güzeldi, oyum tr 6' ya [Resim: icon_neutral.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
05-08-2008, (Bu Mesaj 01-09-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : NympHadorA.)
Hem konusu güzel olduğu için hem de eski ve yeni TR içinde tam bir geçiş durumunda olmasını doğal karşıladığım için oyum TR6 ya...[Resim: icon_cool.gif]

[Resim: banner_truth-from-2.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Fiziksel açıdan en güzel lara croft hangi seride sizce?? newmoon 51 2,500 Dün
Son Mesaj: soulmate
  Tomb Raider UNDERWORLD oyun sonu NatlaSavar 1 69 05-01-2009
Son Mesaj: Duma
Question Crystal 'in en beÄŸendiÄŸiniz Tomb Raider oyunu TRFanFromTR 13 225 03-01-2009
Son Mesaj: LadyRaven
  Tomb Raider Serilerinde En Çok KorktuÄŸunuz Düşman PhOeNiX 17 287 18-12-2008
Son Mesaj: atalay10
  En Güzel GiriÅŸ MüziÄŸi Darkness 46 2,724 13-12-2008
Son Mesaj: moby2

Forum Atla: