Eski Zelda oyunları klasik Tomb Raider'a benzemiyorlar. Ben zaten BOW'u Tomb Raider ile bağdaştırmıyorum. Genel anlamda yeni Tomb Raider'ın emsallerini vurgulamak adına yazdım. Kıyasladıklarım açık dünya, hayatta kalma öğeleri ve bulmacalardı. Yorumunuza saygı duyuyorum ancak 120 Shrine'ın hepsini "çocuk eğlendirir cinsten" olarak değerlendirdiğinizi düşünmüyorum çünkü bazı Shrine'ları bulmak bile ayrı bir bulmaca. Çok kolay Shrine'lar olmasına karşın kafa patlatıcı olanları da var. Ayrıca ben abartıları önemsemiyorum kendi deneyimlerime göre yorum yapıyorum ki aksi durum olsaydı Underworld'ü de beğenmez, çoğunluğa uyardım.
Anlatmak istediğim şey yeni Tomb Raider'ın benim TR tanımlamama uymaması. Yine söylüyorum bu yorumlarım tamamen kişiseldir. Çocukluğumdan beri oynadığım ve hayatımda önemli bir yere koyduğum için yeni TR'a karşı olumsuz bakışımda duygusal etkenlerde illaki vardır.
Anlatmak istediğim şey yeni Tomb Raider'ın benim TR tanımlamama uymaması. Yine söylüyorum bu yorumlarım tamamen kişiseldir. Çocukluğumdan beri oynadığım ve hayatımda önemli bir yere koyduğum için yeni TR'a karşı olumsuz bakışımda duygusal etkenlerde illaki vardır.