Derecelendir
  • 5 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tom raider underworld çok yavaş.....
28-11-2008,
tom raider underworld çok yavaş.....
amd turion 64 x2 2.2 ghz işlemci , vista home premium işletim sistemi , geforge 8400m gs 128 mb paylaşımsız (895 mb paylaşımlı) ekran kartı , 2047 mb ram , 320 gb hd olan fujirsu-siemens marka bi notebook um var va yeni aldım tomb raider underworld çok yavaş hatta neredeyse oynamıyo bende mi bi hata var bilemiyorum kitlemdim kadım ilgili arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen patch mi lazım nedir ..... [Resim: icon_cry.gif] [Resim: icon_cry.gif] [Resim: icon_cry.gif]

-- Tomb Raider FAN --
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
RE: tom raider underworld çok yavaş.....
Ekran kartından kaynaklanıyor büyük ihtimal.
Son sürücüleri ve Directx i yüklemeyi dene, olmadı yeni ekran kartı almalısın.

[Resim: trfanas4.png]
Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN

Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
128Mb'lık ekran kartları artık tedavülden kalkmıştır bu ekran kartlarıyla 2009'un pc oyunlarını oynamanız imkansız değiştirmeniz gerekicek büyük ihtimal
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
(28-11-2008 )TeArlesS Yazılan:  Ekran kartından kaynaklanıyor büyük ihtimal.
Son sürücüleri ve Directx i yüklemeyi dene, olmadı yeni ekran kartı almalısın.

bu notebook un ekran kartı değişebiliyormu...

-- Tomb Raider FAN --
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008, (Bu Mesaj 28-11-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Eckhardt.)
yeri deyil özürdilerim ama bu ekran kartının paylasımı nedir nasıl yapılır biri beni aydınlatabilirmi [Resim: icon_e_confused.gif] (baslıkta ''tom'' raider) [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: Untitled-1-2.gif]
just like laara crooft Mr Green .-._......._.-.
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
drect X i yükle ve oyunun menüsünden audio bölümüne gir oaralarda ayarlar olucaktı volumetic efect ,water effect ,shadow filan onları kapatırsan hızlanır benim taktik şu(ekranın parlaklığını %35 yap 5 dakka öyle oyna sonra parlaklığı %100 yap sonra sanki ps3 te oynuyomusun gibi gelio çünkü %35 e alışmış oluyorsun tavsiye ederrm)[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: laraimza.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
(28-11-2008 )Eckhardt Yazılan:  yeri deyil özürdilerim ama bu ekran kartının paylasımı nedir nasıl yapılır biri beni aydınlatabilirmi [Resim: icon_e_confused.gif] (baslıkta ''tom'' raider) [Resim: icon_lol.gif]

ekran kartının ram i yetmediğinde bilgisayarın ram inden gerektiği kadar destek alma olayı.... bu arada başlığı tomb raider yazacağıma hızlıca yazıp tom raider demişim yani ne diyim özür mözür işte....

-- Tomb Raider FAN --
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
eğer kasma yapıyosa mecbur ayarları düşürmen lazım biraz daha bi de arkadaşların da dediği gibi uygun ekran kartı alman lazım 9800 gt nvidia mesela bende o var ondan alabilirsin veya direct x ile de olabilir ayrıca...[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: mrsmflfd7.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008, (Bu Mesaj 28-11-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : dramali2.)
(28-11-2008 )moby2 Yazılan:  drect X i yükle ve oyunun menüsünden audio bölümüne gir oaralarda ayarlar olucaktı volumetic efect ,water effect ,shadow filan onları kapatırsan hızlanır benim taktik ÅŸu(ekranın parlaklığını %35 yap 5 dakka öyle oyna sonra parlaklığı %100 yap sonra sanki ps3 te oynuyomusun gibi gelio çünkü %35 e alışmış oluyorsun tavsiye ederrm)[Resim: icon_e_wink.gif]

tüm efektleri kapattım görüntü kalitesi minumumda ve direct x 9c yüklü oyun resmen karelaj oldu ama gene çok yavaş .... gerekli sistem gereksinimlerine bakıyorum genede iyi kötü oynatması lazım ama iptal işte....
(28-11-2008 )LadyLaraCroft Yazılan:  eÄŸer kasma yapıyosa mecbur ayarları düşürmen lazım biraz daha bi de arkadaÅŸların da dediÄŸi gibi uygun ekran kartı alman lazım 9800 gt nvidia mesela bende o var ondan alabilirsin veya direct x ile de olabilir ayrıca...[Resim: icon_e_wink.gif]

bu notebook un ekran kartı değişebiliyomu...

-- Tomb Raider FAN --
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
8400M GS ile oynayamazsın gözüm.Ben 8600GT ile oynadım ama onda bile ara ara saniye kare oranları düşüyordu.AMD Turion işlemicler iyidir fakat ekran kartından kaybediyorsun.

Bir de RAM'inin özelliklerini söyler misin bana...

Ayrıca Laptopların da değişiyor parçaları.

Kişilere mal olmus imzaları kullanmayınız
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
(28-11-2008 )ву мυму Yazılan:  8400M GS ile oynayamazsın gözüm.Ben 8600GT ile oynadım ama onda bile ara ara saniye kare oranları düşüyordu.AMD Turion iÅŸlemicler iyidir fakat ekran kartından kaybediyorsun.

Bir de RAM'inin özelliklerini söyler misin bana...

Ayrıca Laptopların da değişiyor parçaları.

ramin özelliklerini söylerimde nereden bakacağım tek bildiğim sistemde 2047 mb yazması....

-- Tomb Raider FAN --
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
Everest diye bir program var. O programı kullanıp RAM'inin ve parçalarının tüm özelliklerine bakabilirsin ama gerek yok boşver. Çünkü ana unsur ekran kartın.

Keşke alırken bilen birine danışsaydınız. Çünkü vasat bir kart o. 6600GT daha yüksek FPS değerleri veriyor 8400 GS'den.

Kişilere mal olmus imzaları kullanmayınız
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-11-2008,
(28-11-2008 )ву мυму Yazılan:  Everest diye bir program var. O programı kullanıp RAM'inin ve parçalarının tüm özelliklerine bakabilirsin ama gerek yok boÅŸver. Çünkü ana unsur ekran kartın.

Keşke alırken bilen birine danışsaydınız. Çünkü vasat bir kart o. 6600GT daha yüksek FPS değerleri veriyor 8400 GS'den.

internette baktım ekran kartı onbord sa değiştilemiyormuş onbord olup olmadığını nasıl anlarım sen bilirmisin diye soracam ama....

-- Tomb Raider FAN --
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Underworld Hikayesi! Duma 10 244 Dün
Son Mesaj: ersel3
Question Tomb Raider Underworld Yardım !!! MoBy 317 8,988 Dün
Son Mesaj: soulmate
  Nintendo wii de underworld burningman 2 46 07-01-2009
Son Mesaj: MoBy
  underworld avatarları thor_underworld 7 320 06-01-2009
Son Mesaj: Lava
Exclamation Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 170 3,408 06-01-2009
Son Mesaj: Lava

Forum Atla: