Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi!
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 53 Oy - 3.23 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider 3 - Adventures Of LC Yardım!!!
27-11-2008, 03:54 PM
arkadaşlar orta vagon la gidip levyeyi aldım sonra alt vagonla gidip binbir güçlüçle ikinci levyeyi de aldım ve geri vagonun yanına geldim burada ne yapmam lazım üst yola nereden çıkılır forumda resimlerle göstermiş ama resimler nedense görünmüyor yani ekranda (tam çözümde ) resimler görünmüyor .oysa çözümünde yukarıya çıkılması gerektiğini söylüyor ama ben bulamadım cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

******@hotmail.com
(En son düzenleme: 27-11-2008 03:55 PM feraset045.)
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
27-11-2008, 04:16 PM
Tr ile alakalı yardım isteklerimizi lütfen ilgili oyunun forumundaki yardım başlığımızı kullanarak yapalım. [Resim: icon_e_wink.gif] Buradan devam edebilirsiniz...

[Resim: bleachgif1.gif]
I Make My Own Luck
27-11-2008, 04:49 PM
arkadaşlar yanlış yere göndermişim mesajı tekrar yazıyorum ilgili arkadaşlardan özür dilerim rx tech mines te takıldım kaldım orta ve alt vagonlarla levyeleri aldım alt vagonun yanına binbir güçlükle geldim ana merkeze gitmek için yukarıya çıkmam lazım ama bir türlü bulamadım nereden çıkılıyor kristalin arkası çok yüksek lara yetişemiyor yardımlarınızı
27-11-2008, 04:52 PM
(27-11-2008 03:54 PM)feraset045 demiş ki:  arkadaşlar orta vagon la gidip levyeyi aldım sonra alt vagonla gidip binbir güçlüçle ikinci levyeyi de aldım ve geri vagonun yanına geldim burada ne yapmam lazım üst yola nereden çıkılır forumda resimlerle göstermiş ama resimler nedense görünmüyor yani ekranda (tam çözümde ) resimler görünmüyor .oysa çözümünde yukarıya çıkılması gerektiğini söylüyor ama ben bulamadım cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

Orta katta küçük bir kapı var tahta ile destek yapılarak kapatılmış. Kapıya gidip levyeyi kullanarak kilidi kırın ve içerideki bataryaya benzer seyi alın. Sonra en üst kattaki vagonu kullanarak vince benzer bir aletin yanına geleceksiniz. Tabi bu aletin yanına gelirken ray değiştirmesi felan da yapılması gerekiyor. Vincin yanına geldiğinizde gidip bataryayı yerleştirin ve üst tarafına gelip levyeyi ekleyip aleti çalıştırın. Vincin mekanizması çalışıp ucunda bağlı olan alttan girebildiğimiz nefes alma yerini aşağıya düşürecek. Siz de suya dalıp şimdi aşağıda olan nefes alma yerine girin (dipten giriliyor) Hiç hata yapmadan yüzdüğünüzde yetişebiliyorsunuz. Medikit kullanmaktan çekinmeyin. Buraya cıkıp nefes alıp donma barını normale getidikten sonra görüntü girip nereye gitmeniz gerektiğini gösterecek. Suyun daha da altına dalıp pencere gibi yerden geçip sonra yukarıya doğru devam edeceksiniz. İkinci dalışta pencere gibi yerden geçtiğinizde hemen sağ tarafınızda yine soluklanma ve donma barınızı normale döndürmek için yer var ama ben oraya her girişimde karıştırıp geri döndüğümden kullanmıyorum. Onun yerine beni yolun sonuna ulaştıracak 5-6 medikite kıydım [Resim: icon_mrgreen.gif] Biraz uzun oldu ama siz deneyin eğer yapamazsanız resimle anlatırım bende oraları yeni oynadım [Resim: icon_e_wink.gif]

Başka bir yerde secretlerdan da bahsetmişsiniz.. Şu linkten secretlerın resimli ve ayrıntılı açıklamalarına ulaşabilirsiniz

Part 5 (Antarktika) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz

[Resim: imzabar1.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
27-11-2008, 05:23 PM
şimdi şöyle baştan anlatayım ben önce orta katta ki vagonla gittim ve en sonun da bir levye aldım ve geri ana merkeze geldim ve alt kattaki vagonla gittim ve yine bir levye aldım dönüşte çivilerden ve kazma makinalarından geçip yine vagonumun yanına geldim .şimdi tam çözümde buradan yukarıya çıkmam gerektiği yazıyor. bende aradım ama çıkılacak yeri bulamadım tekrar vagonuma bindim ve ana merkeze döndüm buradan orta kattan da gitsem en üst kattaki vagonlada gitsem vincin yanına varıyorum oysa ben vincin yanına bataryayı alarak gitmem lazım . yani ben buradan ne yukarı çıkabildim nede vagonla merkeze gidip vagonla diğer katlardan gidince batarya yı bulabildim çünkü direk vince çıkıyorum saygılar
27-11-2008, 06:51 PM
Anlattığınız yeri anladım. Çıkmak istediğiniz kısmın resimlerine aşağıdaki tam çözümden bakabilirsiniz. Burada resimler gözüküyor. [Resim: icon_e_wink.gif]

Tam Çözüm

[Resim: sign.png]
27-11-2008, 07:25 PM
eyvallah usta çok teşekkürler bi deneyeyim bakalım
yerini resimden gördüğüm halde çıkamadım klavyeyi kıracak hale geldim niye çıkmıyor anlamadım yinede teşekkürler içimden gelmesede artık bölüm atlayacağım başka çaresi yok hem eğer aynı sorun veya çözüm başka arkadaşlarda da olursa burada paylaşalım çünkü tüm tr3 boyunca burası kadar beni 1 veya 2 yer bu kadar çok oyaladı
olmuyor arkadaşlar ya altgr ve alt ile zıplamadığım şekil kalmadı hızlı giderek tutunmalı, splint ama bir türlü yukarıya çıkamadım
(En son düzenleme: 27-11-2008 08:25 PM feraset045.)
27-11-2008, 09:08 PM
Aslında çıkması lazım neden sorun oldu anlamadım. Aşağıdaki linkte bulunduğun bölümün baştan sona kadar çeşitli yerlerinden save'ler var. Uygun olanını kullanarak bu bölümü kendin bitirebilirsin..

Save Dosyası

[Resim: sign.png]
28-11-2008, 01:06 AM
Arkadaşım sana o kadar yardım yazdım okumamışsınki [Resim: icon_e_sad.gif] Şimdi ne için yardım istediğin belli değil. Bataryayı bulamadım diyorsun ama üstteki mesajda ben sana bataryanın yerini ayrıntılı olarak anlattım. Mekana hatırlarsan 2. kattan giriş yapıyorsun. Giriş yaptığın yerden soluna baksan ordaki kapıyı göreceksin. Zeynep o kapının resmini koymuş sağolsun işte bu kapının tahtasını levye ile kıracaksın. Zate önüne gelince action yapınca o gerekli işlemi yapar.. [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: 9-3.jpg]

Eğer sorun secretse lütfen bu başlığa bak bana yeniden anlattırma.. Sayfada aşşağıya doğru ilerlersen RX-Mines paylaşımımda secretları ayrıntılı ve resimli olarak anlattım. Tam çözümdeki o secretta sorun var sanırım çünkü başka arkadaşlarda ordaki secretten alamadık diye bahsetmişlerdi.. [Resim: icon_e_wink.gif]

Part 5 (Antarktika) Hep Beraber Tomb Raider 3 Oynuyoruz

03-12-2008, 01:24 AM
Böyle bir site yaptığıznız için öncelikle teşekkür ederim.Kızlarımla birlikte tb raider oynuyoruz çokda seviyoruz fakat tb3 temple ruins de canavarı öldürdükden sonra bıçakları geçtikden sonr abir odaya geliyorum geriye dönüş kapısnıda kapatıyor 4 sarı renkli kapı avr kolu çekiyorm yukardan kapı açılıyor fakat yukarı çıkış uolunu bulamıyorum .yardımcı olabilirmisiniz..? şimdiden teşekkür ederim...

--- ....(((...(()))---- ====)) .:::____
03-12-2008, 02:16 AM
Beğendiğiniz için çok teşekkür ederiz hemen yardım edelim [Resim: icon_e_smile.gif]
Kolu çektiğiniz yerin tam karşısındaki sütünun altındaki tas blok oynuyor. Eğer bir Flare yakarsanız daha cabuk görebilirsiniz. Onu iterek yukarı çıkmanıza yardımcı olacak konuma getirin ve yukarıya çıkıp havuza atlayın. Havuzun içindeki kolu çekip sudan devam edin. İleride su altında yine kollar çekeceksiniz. Kolay gelsin [Resim: icon_neutral.gif]

TR3 Tam Çözüm

Mesaj önizleme 

Tomb Raider FAN Konu Araçları - Tomb Raider 3 - Adventures Of LC Yardım!!! Başlığı
TombRaiderFAN Konu Linki Konu Linki
TombRaiderFAN BBKodu BBKodu
TombRaiderFAN HTML Kodu HTML Kodu