Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi!
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 32 Oy - 3.16 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider 5 - Chronicles Yorumlar !!!
28-05-2008, 11:32 AM
lara'nın küçüklüğü bölümünde lara'yı ipe atlatamamıştım bir türlü. çıldırmıştım yarabbi. [Resim: icon_mad.gif] bir de helikopterli ve robotlu bölümde zorlanmıştım. robot sen git kendini çukura at peşimizden. ben de robot gelecek de gaz odasına hapsedecem diye bekliyorum. hep beraber oynamıştık. eğlenceli bir oyundu.

[Resim: felipehamaltonaaznnpaynveriyozuh-1.gif] FORZA FELIPE...
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
28-05-2008, 12:00 PM
Robotlu yeri sorma yaaa hayatım boyunca kurbanı olduğum o bugu unutamayacağım[Resim: icon_mad.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif] Çok güzel bir hep beraberdi bence de iyiki yapmışız [Resim: icon_neutral.gif]

sedat_84 demiş ki:whay bee atlı adam bizim emmiyi kucaklayıp götürüyodu ya orası matraktı güzeldi yaw oyun laranın küccüklüğü de iyidi [Resim: icon_e_wink.gif]

Verdileti diyorsun [Resim: icon_e_wink.gif] Oyunda benim en çok sevdiğim bölümlerdi Lara'nın çocukluğu [Resim: icon_neutral.gif] Zaten çift örgüsüne bitiyorum.. Bi de pistolleri olsaydı tam olacaktı [Resim: pistol.gif] Hele o badi badi cüceler ve su altındaki altınları bekleyen yaratık çok komikti [Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: imzabar1.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
28-05-2008, 12:09 PM
Red Alert bölümünün sonları çok hoşuma gitti film gibi olmuş.o gazlı odalarda bi oraya koştur bi buraya koştur çok harikaydı atraksiyonu bol bi son yapmışlar.hele o robot adamı öldürmek için kullandığımız taktik muhteşemdi [Resim: icon_neutral.gif] Bide son videodaki larayı elinden kaçıran adamın surat ifadesine bittim.adam domuz gibi bişey zaten bide küpe takmış hayvandan bi farkı kalmamış [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 552423192_c9d0844959.jpg?v=0]
(En son düzenleme: 28-05-2008 12:10 PM Jody.)
13-06-2008, 10:52 PM
[Resim: icon_eek.gif]Olurmu canım sizde oyunu takip ederek oynuyoruz zaten en büyük zevki bilmediğimiz delikten ne çıkacak korku içinde ilerliyoruz aniden öcü gibi gözümüzün önüne çıkıyorlar bazen rüyamlarıma bile girdiği oluyor ama zevkli bir oyun bir oyuna başladımmı bitirmeden kalkmam desemde iki bölümü geçene kadar 3 --4 saat geçiyor.en çok zoruma giden klewyeyi düzgün kullanmazsam oyun game over oluyo işin yoksa bidaha yükle hele bide save yapmadıysam way benim halime.net bazen takıldığım yerler oluyo bazen bi çıkış bulamıyom haydeeee .tekrar başa filmi seyret yine oyna.şimdi nerdeyse her 5 dakkada bir save yapıyorum.el alışkanlığı oldu bende.gecem lara gündüzüm croft oldu..hahaha[Resim: icon_e_biggrin.gif]
(En son düzenleme: 13-06-2008 10:53 PM superxjan.)
20-08-2008, 11:46 PM
hiç bir yerde bulamadıgım bir tr oyunu[Resim: icon_mad.gif]

Ay’ın karinası
mor bulutları deliyor
ve onun titreyişleri
çiyleri ürpertiyor.
21-08-2008, 12:34 AM
Küçükken 2 tane cd si vardı bence ikisini de kaybettim [Resim: icon_mrgreen.gif] Geçen aylarda level editörü merak ettiğim için internetten indirmiştim [Resim: icon_e_wink.gif]

Hmm Chronicles. Bence en zor ve en ürkünç TR oyunu, süperdi. Hele Von Croy 'un binasını bastığımız bölüm harikaydı. Ayrıca Core 'nin nihayet eklediği yeni hareketler de çok güzeldi, daha önce aklın nerdeydi be Core [Resim: icon_mad.gif] Lara, yapabileceğini düşündüğümüz hemen hemen herşeyi yapıyordu, hatta Chronicles 'ın ardından TR3 'ü fln. oynarsanız çok tuhafınıza gider hareket yoksunluğı. Sonra.. O ilk cutscene de harikaydı yaa Operalı olanı [Resim: icon_lol.gif] Bir de yollar hep ikiye üçe ayrılırdı, benim gibi kararsızlar için çok zor birşeydi çünkü bir taraftan girerdin ne olur ne olmaz diye geri dönüp diğer taraftan girerdin secret çıkardı fln. ama bir o kadar güzeldi oyuncunun özgür bırakılması.

Ayrıca ilginç bir şekilde Chronicles serinin seslendirme bakımından en berbat oyunudur (Jonell Elliot dışında o süperdi) . Iyy o Zip 'in sesini duymamak için oyunu kapardım o derece, nerden bulmuşlar öyle bir sesi arasan bulunmaz, hala aklımda kalmış yazıyorum [Resim: icon_mad.gif]

[Resim: trffi.jpg]
03-09-2008, 10:30 PM
çok güzel oyun bu gün ele geçirebildim

1. bölümü geçemediim[Resim: icon_mad.gif][Resim: icon_mad.gif]
oyun güzelde içim karardı ya ürktüm[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_e_geek.gif][Resim: icon_e_geek.gif][Resim: icon_e_geek.gif][Resim: icon_e_geek.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_razz.gif]
en sevdigim bölüm red alert[Resim: icon_e_smile.gif] ve şu korkunç bölümler[Resim: icon_eek.gif]

Ay’ın karinası
mor bulutları deliyor
ve onun titreyişleri
çiyleri ürpertiyor.
18-12-2008, 11:02 PM
son 3 bölüm harikaydı

[Resim: lbimt.jpg][Resim: 25h0bpg.gif]
18-12-2008, 11:04 PM
evet bencede son 3 bölüm müthişti parlak siyah ajan kıyafeti ve pamukla zehirli sıvıyı kombine ederek sessizce polisleri bayıltmakÇiçekler

Bunu okuyarak 3 saniyeni kaybettin Minishock
08-07-2010, 03:53 PM
Kaç gündür hep tr 5 oynuyordum bölümler çok güzeldi.Ama ilk bölümleri beğenmedimSad

[Resim: larai.png]
Tomb raider Underworld
Mesaj önizleme 

Tomb Raider FAN Konu Araçları - Tomb Raider 5 - Chronicles Yorumlar !!! Başlığı
TombRaiderFAN Konu Linki Konu Linki
TombRaiderFAN BBKodu BBKodu
TombRaiderFAN HTML Kodu HTML Kodu