|
Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
|
|
07-11-2007,
|
|||
|
|||
|
Re: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
En üsttekinin bir altındaki mesajda açık bir şekilde anlatıldı bir sonraki mesajda da videosu var.
|
|||
|
26-12-2007,
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar, benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bende "Tomb Raider: The Angel Of Darkness"' ın oyunu var ama CD' ler çekmecemde uzun süre dura dura çizilmiş ve hasar görmüş
1- PARIS4.GMX (24.5 MB) 2-PARIS4A.GMX (20.0 MB) 3-PARIS5_1.GMX (20.8 MB) Arkadaşlar, sizden bu konuda yardım istiyorum. Oyuna sahip olan bir arkadaşımız acaba bana yardım edebilir mi |
|||
|
26-12-2007,
|
|||
|
|||
|
Şimdi eğer dediklerin bozuksa ve upload edip verdiğim dosyalar ile çalışacaksa sorun yok. Yavaştan oyunu kopyalamaya dönmesin olay. İnşallah diğerlerinin çalıştığına eminsindir. Birde tavsiye olarak eğer bu verdiğim dosyalarla çalıştırabilirsen temiz bir kopyasını çıkar.
|
|||
|
28-12-2007,
|
|||
|
|||
MoBy Yazılan:Şimdi eğer dediklerin bozuksa ve upload edip verdiğim dosyalar ile çalışacaksa sorun yok. Yavaştan oyunu kopyalamaya dönmesin olay. İnşallah diğerlerinin çalıştığına eminsindir. Birde tavsiye olarak eğer bu verdiğim dosyalarla çalıştırabilirsen temiz bir kopyasını çıkar. Evet. Sadece yazdığım üç dosya hasarlı. Diğerlerinde bir sorun yok. Oyun yüklenirken hatalı bir dosya ile karşılaştığında takılıyor. Yani bir sonrakine atlamıyor. Bende dosyaları tek tek bilgisayarıma attım. Hatalı olanları atamadım. İki CD' yi bilgisayarıma attıktan sonra (yazdığım üç dosya hariç) hasarlı dosyaların yerine, hatalı dosyaların adını verdiğim metin belgelerinden oluşturduğum GMX uzantılı dosyaları koyup, klasörleri birleştirip oyunu yükledim. Yüklerken o boş dosyalarda hata verdi. Bende yoksay dedim ve yüklendi. Oyunu ben şimdi oynayabiliyorum ama o hatalı dosyalarla çalışan bölümlerde hata veriyor. Dosyaları tek tek kontrol ettiğimden biliyorum. Hasarlı başka dosya yok. Senin verdiğin programla çalışacağını sanmıyorum. Bu program dosyaları kurtarsa bile okumaz bence bilgisayar. Çünkü ben, daha sonra hatalı dosyaların kısayollarını oluşturarak oluşturduğum boş GMX dosyalarıyla değiştirdim. Yani diğer sağlam GMX dosyalarının bulunduğu Data-Maps klasörüne attım. Oyunu oynarkende ilk CD' yi takıyorum.(kısayollar çalışsın diye.) Oyunu o hatalı dosyalarla geçen bölümlerde CD okuyucu çalışıyor ama yine hata veriyor. Oynarken oyundan çıkıyor. O nedenle, o hatalı dosyaları upload ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler... |
|||
|
28-12-2007,
|
|||
|
|||
|
Arkadaşım ben program vermedim zaten bahsettiğin o 3 hasarlı dosyanın sağlam olanlarını upload ettim. Bunları yazmadan evvel linki indirip bir kontrol etseydin diyorum...
|
|||
|
29-12-2007,
|
|||
|
|||
MoBy Yazılan:Arkadaşım ben program vermedim zaten bahsettiğin o 3 hasarlı dosyanın sağlam olanlarını upload ettim. Bunları yazmadan evvel linki indirip bir kontrol etseydin diyorum... Çok pardon |
|||
|
02-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar, yardım edebilir misiniz
|
|||
|
02-01-2008,
|
|||
|
|||
MoBy Yazılan:Ya zaten sınırsız pistoller yok tr6'da sınırlı olarak scorpion diye bir gizli silah var Çift elinle kullandığın.. Buyur anniversary74 Bence soru sormadan önce,daha önceki sayfalara bir göz atmak lazım
|
|||
|
04-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Bende bu yüzden yardım istiyorum zaten. Oyunda böyle bir silah yok
Ama MoBy bulmuş sanırım. İşte bende, ben buldum diyen olursa nerede bulduğunu yazabilir mi diye yardım istemiştim |
|||
|
04-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Ayhan nerde bulmuştun scorpion dediğin silahı?
|
|||
|
12-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Yahu ben Archeological Dig mi ne öyle bir bölümdeyim.Şimdi ben bütün her yeri araştırdım ve 2 tane kağıt buldum.Kasanın oraya gidiyorum 4 şekil var 2sini koyuyorum diğerlerini nasıl bulucam sallayarak mı?
|
|||
|
12-01-2008,
|
|||
|
|||
|
|||
|
02-02-2008,
|
|||
|
|||
|
SLM YA ŞU OYUNDA Bİ YARDIM NE OLUR
10. bölümü bir türlü geçemedim. Adam beni vurdu Bcordh mıdır nedir? Bir de Türkçe yama sıkıntım var. Yardım ne olur.
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! | MoBy | 9 | 826 |
07-01-2009 Son Mesaj: dante |
|
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! | MoBy | 35 | 2,254 |
04-01-2009 Son Mesaj: Forever |
|
| TR6 Angel Of Darkness Tüm Bölümler Videolu Tam Çözüm Speedrun by_ReacT [ Tamamladım ] | by_ReacT | 11 | 3,980 |
18-12-2008 Son Mesaj: Ahmet Deniz |
|
| Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri | merwe | 7 | 575 |
06-11-2008 Son Mesaj: nikol |
|
| Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!! | MoBy | 27 | 2,300 |
26-10-2008 Son Mesaj: MerTshan |
|

Ama MoBy bulmuş sanırım. İşte bende, ben buldum diyen olursa nerede bulduğunu yazabilir mi diye yardım istemiştim