|
Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
|
|
02-02-2008,
|
|||
|
|||
|
Re: SLM YA ŞU OYUNDA Bİ YARDIM NE OLUR
Bouchard ile konuşmayı geçmek için seçeceğiniz şıkları dikatli seçmeniz gerek,adamın suyuna gitmelisiniz.Şu şıkkı seçin:"Easy Bouchard.I lost that friend yesterday.Now I am wanted for his murderer."Diğer şıkkı seçerseniz:"Welcome to Paris!" diyerek sizi öldürür.Türkçe yama bu sitede var diye hatırlıyorum,bir bakın derim.
|
|||
|
02-02-2008,
|
|||
|
|||
|
Re: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
Egee TR6 da genelde Lara nın not defterine bakmak gözden kaçıyor, Inventory menüsünde Lara nın not defterini (aslında Lara nın değil, Werner Von Croy un not defteri hani şu Carvierdan aldığımız) belli periyotlarla takip et gözden geçir, bahsettiğin şekiller not defterinde var :-|
|
|||
|
03-02-2008,
|
|||
|
|||
|
Hıı bak bunu bildiğim iyi oldu sağol
Ben de şu an Von Croy'un apartmanı bölümündeyim,hep beraber TR2 oynarken biraz geciktiğim için aoda çok vakit bulamamıştım,ama not defterine ben de arada bakıyorum,yukardaki arkadaşın bakması da tavsiyemizdir dimi Aslında çok da işe yaramıyorum ama Heh bu arada daha önceki yardım için moby'ye de teşekkür ederim
|
|||
|
03-02-2008,
|
|||
|
|||
|
MoBy, slm arkadaşım bana bu oyun hakkında yardımcı olabılırmısın sorunu tükçe yamanın olmaması ve 10 bölümde bıcordt mıdır nedır benı olduruyo oyun anlatımlarında ıse sadece tartısıp bır sey verıldıgı soylenıyor bu konuda neyı eksık yapıyorum bırde turkce lınkı varmı yama olarak sende....
|
|||
|
03-02-2008,
|
|||
|
|||
HANİBİLL Yazılan:.MoBy., slm arkadaşım bana bu oyun hakkında yardımcı olabılırmısın sorunu tükçe yamanın olmaması ve 10 bölümde bıcordt mıdır nedır benı olduruyo oyun anlatımlarında ıse sadece tartısıp bır sey verıldıgı soylenıyor bu konuda neyı eksık yapıyorum bırde turkce lınkı varmı yama olarak sende.... Ordaki diyaloglarda seçenekler var.Yani değiştirmeli.Ne konuştuklarını anlamıyorum ama Eğer Lara agresif konuşursa Bushart Lara'yı öldürüyor,ılılmlı olursa tam tersi.Seçeneklerden diğerini seç geçersin
|
|||
|
13-02-2008,
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar lütfen yardım edin boaz returns bölümündeyim böceği öldürmeye çalışırken mermim bitiyo ne yapıcam yardımcı olursanız sevinirim
|
|||
|
13-02-2008,
|
|||
|
|||
öncelikle hoşgeldin sonra allah kolaylık versin sümiss... valla orda salonda mermi çıkıyor mermin bittikçe. boazdan kaçıp onu alabilrsin ama o da az. onun dışında kurtisin maalesef silahları çok sınırlı. başa dön silahları çok idareli kullanarak silah biriktir gel diyecem ama o da çok uzun olur. alternatif yardım etmek isteyen arkadaşlar çıkar elbet. bu başlığı takip et bence. olmadı hiçbir şekilde geçemiyorsan save dosyası yollanır büyük bir ihtimalle ama sen yine de uğraş biraz daha bakalım.
|
|||
|
13-02-2008,
|
|||
|
|||
|
çok teşekkür ederim çok denedim ama bir türlü geçemedim baştan oynamaya karar verdim ama gözüm yemedi save dosyası gönderirseniz sevinirim saolun
|
|||
|
14-02-2008,
|
|||
|
|||
|
Bu save'in. Klasördeki ilk dosyayı atarsan boaz'ı öldürdükten sonraki level'in başından başlar.
Save
|
|||
|
14-02-2008,
|
|||
|
|||
|
ya son bişey daha ben bu dosyayı nereye atıcam..
--------------------------------------------------------------------- tmm tmm yaptım sonunda herşey için çok saolun.. |
|||
|
16-02-2008,
|
|||
|
|||
|
slm.tombraıd 6.oyunun 16.bölümü gecemedim.oyun atlatmayı yapamadım üçgen yuvarlak hangı tusların oldugunu bilemedim lütfen yardım etmenizi rica ederim.
|
|||
|
17-02-2008,
|
|||
|
|||
|
Anlaşılan playstation 2 de oynuyorsun oyunu. Bölüm atlama ekranı gelmesi için ilk olarak oyun içindeyken start'a bas, menü ekranı gelsin. Sonra L1 , R2 , Aşağı tuşu ve Üçgen tuşlarına aynı anda bas ve 1-2 saniye basılı tut. Bıraktıktan hemen sonra sırayla çok vakit geçirmeden, Yuvarlak , Yukarı , Kare, Üçgen , Sağ ve Aşağı tuşlarına bas. Bunları doğru uyguladığında karşına level isimleri gelecek fakat bunlar karışık, düzgün sıra ile gitmiyor.
O sebepten aşağıdaki linkten tam çözüme bakarak level isimleri ve kaldığın yerler hakkında bilgi sahibi ol. Belki çözümde kaldığın yerin nasıl geçildiği hakkında bir fikir edinirsen hileyede gerek kalmayabilir. Tam Çözüm
|
|||
|
27-05-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
ben angel of darkness i yükledim run game dedim çalışmadı.Sonra v52pacth ını kurdum çalıştı ama şimdi ise oyunu savelediğimde savegörünmüyor oyunda.Ama oyunun kurulu olduğu dosyada kayıt ettiğim dosyagörünüyor sorun tam olarak böyle.Lütfen acil yardım edin.
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! | MoBy | 9 | 826 |
07-01-2009 Son Mesaj: dante |
|
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! | MoBy | 35 | 2,255 |
04-01-2009 Son Mesaj: Forever |
|
| TR6 Angel Of Darkness Tüm Bölümler Videolu Tam Çözüm Speedrun by_ReacT [ Tamamladım ] | by_ReacT | 11 | 3,981 |
18-12-2008 Son Mesaj: Ahmet Deniz |
|
| Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri | merwe | 7 | 575 |
06-11-2008 Son Mesaj: nikol |
|
| Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!! | MoBy | 27 | 2,300 |
26-10-2008 Son Mesaj: MerTshan |
|

Ben de şu an Von Croy'un apartmanı bölümündeyim,hep beraber TR2 oynarken biraz geciktiğim için aoda çok vakit bulamamıştım,ama not defterine ben de arada bakıyorum,yukardaki arkadaşın bakması da tavsiyemizdir dimi
Aslında çok da işe yaramıyorum ama
Heh bu arada daha önceki yardım için moby'ye de teşekkür ederim