|
Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
|
|
03-06-2008,
|
|||
|
|||
RE: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
cerkez Yazılan:arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var oyunu yeniden kurdum ve oyunu run game ye basıyorum ama oyundaki demoları izleye miyorum ama oyunun kurulu oduu dizinde demolar var duruyor ve ekrana doru bakdıımda sa köşede cep telefonu ekranı büyüklüünde bir kare sanki yanıp sönüyor gibi daha çceki yülediimde de olmuşdu bu ama ilk yülediimde olmamışdı mesela vistada omadı he acaba diyorum türkce yamadan kaynaklana bilirmi oyun orjinal kopya değil ama sonunda kanaat getirdim var bu oyunda bi keramet bir türlü oynayamadım ya başladıımdan beri doru dürüs aksilikler peşimi bırakmıyor pc yi kırıcam sonunda sinirimden Çerkez senin de bir sorunun bitmiyor yaw FMV vieoları çift tıklayarak izlemeyi dene, eğer onda da problem varsa zaten oyundan önce sisteminde problem vardır. FMV videoları izleyememenin birçok sebebi olabilir ben sıralayayım sana uyan varsa üzerinden konuşalım: 1) Sistemine kurduğun kaynağı ve güvenilirliği belli olmayan kalitesiz video codec ler (k-lite vs paketlerle gelebilir) 2) Kalitesiz video oynatıcı programlar (onların kendine ait codecleri) 3) Windows Media Video 9 Codec 'inin zarar görmüş olması 4) Windows Media Player 11 kurma ve kaldırma aşamalarında problemler 5) Ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması (mutlaka oyuncuların 1-2 ayda bir üreticinin sitesinden güncellemesi gerekir bu çok önemli !!!) Bu 5 adımda sana uymuyorsa o zaman Core Design ın FMV videoları kendi motorunda yazılımsal olarak oynatmayı sağlayan ayarı var onu açmak çözüm getirebilir (ama FMV performansını düşürür) Oyunun karşılama ekranında "Settings" ' e tıkla ve ekran kartının marka ve modelinin olduğu sekmeye gel aşağıdaki VMR9 seçeneğini işaretle (bende problem olmadığından işaretsiz
|
|||
|
03-06-2008,
|
|||
|
|||
|
cok saolun arkadaşlar ekran kartını güncelledim şimdi calışıyor he zaten şuradan şüphelendim bende oyunun kurulu olduu dizine giriyordum FMV den bakıyorum demolar var ve oynuyor orada ama oyunu calışdırdıım zaman calışmıyordu ama şimdi düzeldi yardımlarınız icin minnetdarım
he bide melsis sin dedii gibi sorun larım bitmiyor bit miycekde beni cekecek siniz artık böyle ama bu sorun lar benim pc almamdan kaynaklanıyor ps3 alsaydım böyle sorun lar olmayacakdı dimi ya
Madem Uyku Yari ölüm Canima Kasdeden Gecedir...!!! |
|||
|
04-06-2008,
|
|||
|
|||
|
ayhan abi biz buna angel of darkness laneti diyoruz... herkesin başına bi şeyler geldi şu oyuna başladığımızdan beri. bende de kaç gündür mavi ekran çıkıyor oyunda ekran görüntüsü alırken. anka'nın bilg. göçtü. vs vs
normal yani senin yaşadıkların. lanettten hep
|
|||
|
04-06-2008,
(Bu Mesaj 04-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : cerkez.)
|
|||
|
|||
ddtoxx Yazılan:ayhan abi biz buna angel of darkness laneti diyoruz... herkesin başına bi şeyler geldi şu oyuna başladığımızdan beri. bende de kaç gündür mavi ekran çıkıyor oyunda ekran görüntüsü alırken. anka'nın bilg. göçtü. vs vs 1. pc vista cöktü 2 .oyun calışmadı 3 .demolar calışmadı
|||
|
04-06-2008,
(Bu Mesaj 04-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Luca.)
|
|||
|
|||
cerkez Yazılan:ddtoxx Yazılan:ayhan abi biz buna angel of darkness laneti diyoruz... herkesin başına bi şeyler geldi şu oyuna başladığımızdan beri. bende de kaç gündür mavi ekran çıkıyor oyunda ekran görüntüsü alırken. anka'nın bilg. göçtü. vs vs ne lanetmis be tutankhamun un laneti sanki hee |
|||
|
04-06-2008,
|
|||
|
|||
|
Eee arkeolog olmak kolay değil bu gibi lanetlere alışmanız lazım...
|
|||
|
04-06-2008,
|
|||
|
|||
|
bende de şöyle bi sorun oldu
kırmızı ruh lu bölümdeydim...tam kitapı alıcaktım patt oyundan attı beni ..hata raporu verdi bu bir tesadüf değil bence
|
|||
|
04-06-2008,
|
|||
|
|||
|
Tez bi lanet kırıcı bulun bize
Burda darmadağın oldu millet bi de bazıları "yok canım ne laneti" diye diretir ![]() ![]()
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
04-06-2008,
|
|||
|
|||
|
Bilgisayarları toplayın bi hoca bulup okuyup üflettirin
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw
|
|||
|
04-06-2008,
(Bu Mesaj 04-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : cerkez.)
|
|||
|
|||
|
kutsal damacanadaki imamı carak o daha iyi okuyup üfüler
|||
|
06-07-2008,
|
|||
|
|||
|
yaa lutfen yardım edin oyunda bi sorun yok e bilgisayardada bi sorun yok en heyecanlı yerinde bilgisayar bastan baslıyoo
|
|||
|
24-07-2008,
|
|||
|
|||
Alıntı:yaa lutfen yardım edin oyunda bi sorun yok e bilgisayardada bi sorun yok en heyecanlı yerinde bilgisayar bastan baslıyoobendede oluyo bu oyunda hiçbir takılma yok bilgisayar reset atıyo kendi kendine bide bu siifre isini nasıl yapıcaz bende map die bisey yok maps die bi dosya var
![]() just like laara crooft Spoiler (Spoiler Goster) |
|||
|
24-07-2008,
|
|||
|
|||
|
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! | MoBy | 9 | 826 |
07-01-2009 Son Mesaj: dante |
|
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! | MoBy | 35 | 2,255 |
04-01-2009 Son Mesaj: Forever |
|
| TR6 Angel Of Darkness Tüm Bölümler Videolu Tam Çözüm Speedrun by_ReacT [ Tamamladım ] | by_ReacT | 11 | 3,981 |
18-12-2008 Son Mesaj: Ahmet Deniz |
|
| Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri | merwe | 7 | 575 |
06-11-2008 Son Mesaj: nikol |
|
| Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!! | MoBy | 27 | 2,300 |
26-10-2008 Son Mesaj: MerTshan |
|

Burda darmadağın oldu millet bi de bazıları "yok canım ne laneti" diye diretir

![[Resim: Untitled-1-2.gif]](http://i411.photobucket.com/albums/pp193/Eckhardt4/Untitled-1-2.gif)