|
Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
|
|
14-10-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
Arkadaşlar ben aranızda daha yeniyim.Bana kızmayın ama galiba çok basit bi yerde takıldım.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Level 10 Bouchard's Hideout : Bouchard tan passaportu aldım Kolu çektim kapı açıldı içeri girdim bir sandık var yukarda bir kol daha var fakat oraya zıplayamıyorum.Sandığın üzerinden zıplayınca tutunamıyorum. galiba çok acemiyim. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden sağ olun
|
|||
|
14-10-2008,
|
|||
|
|||
(14-10-2008 )Afatsum1tr Yazılan: Arkadaşlar ben aranızda daha yeniyim.Bana kızmayın ama galiba çok basit bi yerde takıldım.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Level 10 Bouchard's Hideout : Bouchard tan passaportu aldım Kolu çektim kapı açıldı içeri girdim bir sandık var yukarda bir kol daha var fakat oraya zıplayamıyorum.Sandığın üzerinden zıplayınca tutunamıyorum. galiba çok acemiyim. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden sağ olun Hepimiz bir zamanlar bu oyunun acemisiydik hiç sorun değil
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
26-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Geçen ay bir dergi TRAOD'un orjinal sürümünü veriyordu aldım.Şimdi korsandaki gibi çift pistol yok mu yoksa var mı?
|
|||
|
26-11-2008,
|
|||
|
|||
|
![]() just like laara crooft Spoiler (Spoiler Goster) |
|||
|
26-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Tamam biliyorumda.Benim aslında tam sormak istediğim orjinali ile korsanın arasında fark var mı?
|
|||
|
19-12-2008,
(Bu Mesaj 19-12-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Ahmet Deniz.)
|
|||
|
|||
![]() Oyunda takıldığım en büyük noktalar, genellikle yapamadığım hareketler. Örneğin; balıklama dalma, depar atma(yani kısıtlı hızlı kosma) gibi hareketleri yapamıyorum. Bu ve bunun gibi hareketleri, bana hepsini gönderirseniz çok minnettar olurum.
5 yıl sonra, gene işinin başında... Hayat 3 gündür.Dün, yarın ve bugün.Dünün gitti, yarının ne olacağı belirsiz, o zaman bugünün kıymetini bil! |
|||
|
19-12-2008,
(Bu Mesaj 19-12-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Eckhardt.)
|
|||
|
|||
|
balıklama atlama alt+0 (sıfır) hızlı koşma (galleries under siege bölümünde aktif hale gelir) ileri ok tuşu+0 (sıfır)
|||
|
20-12-2008,
|
|||
|
|||
(19-12-2008 )Eckhardt Yazılan: balıklama atlama alt+0 (sıfır) hızlı koşma (galleries under siege bölümünde aktif hale gelir) ileri ok tuşu+0 (sıfır) Denedim olmadı.Hem zaten, kontröllerde de "0" a bağlı herhangi bir tuş bulunmadığı için olabilir mi? Sonuç:Olmadı başarısız
5 yıl sonra, gene işinin başında... Hayat 3 gündür.Dün, yarın ve bugün.Dünün gitti, yarının ne olacağı belirsiz, o zaman bugünün kıymetini bil! |
|||
|
20-12-2008,
(Bu Mesaj 20-12-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Sidem.)
|
|||
|
|||
|
Shift+Space dene bi olabilir ama Angel of Darkness diyormuşsun onu hatırlayamadım.
|
|||
|
20-12-2008,
|
|||
|
|||
|
Birde eğilme varya, onun 2.'si nasıl yapılıyor.Birde Shift+Space'de olmuyor.
|||
|
20-12-2008,
|
|||
|
|||
|
ya zaten space aod da tabanca çekmek için acaba benim controllerimdemi bişi var diye düşünüyorum ama zannetmem benim dediğim heralde doru
)
|||
|
22-12-2008,
|
|||
|
|||
|
Sen bana senin kontrollerdekileri yazar mısın?Ona göre bir neticeye varalım.
|||
|
02-01-2009,
|
|||
|
|||
|
Cvp: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!!
arkadaşlar st.aicard mezarlığında takıldım bi yardım lütfen
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! | MoBy | 9 | 826 |
07-01-2009 Son Mesaj: dante |
|
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! | MoBy | 35 | 2,254 |
04-01-2009 Son Mesaj: Forever |
|
| TR6 Angel Of Darkness Tüm Bölümler Videolu Tam Çözüm Speedrun by_ReacT [ Tamamladım ] | by_ReacT | 11 | 3,981 |
18-12-2008 Son Mesaj: Ahmet Deniz |
|
| Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri | merwe | 7 | 575 |
06-11-2008 Son Mesaj: nikol |
|
| Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!! | MoBy | 27 | 2,300 |
26-10-2008 Son Mesaj: MerTshan |
|

![[Resim: Untitled-1-2.gif]](http://i411.photobucket.com/albums/pp193/Eckhardt4/Untitled-1-2.gif)

)