Derecelendir
  • 19 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!!
10-11-2007,
Re: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!!
Kamerun Yazılan:[Resim: icon_mad.gif][Resim: alert.gif]Bn bu oyunu desteklemeyenleri kınıyorum.[Resim: alert.gif] [Resim: icon_mad.gif]Bi de bana Kırmızı Ruh hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum. [Resim: icon_e_wink.gif]Bölümü bi kere bile geçemedim [Resim: icon_cry.gif]
yani beni kınıyosun ama ben sana yardım ediyorum..ironik oldu [Resim: icon_e_smile.gif] gerçi burası yeri değil ve kırmızı ruhu yoketmenin bin bir türlü yolu açıklandı....aslında çok basit....oradaki heykellerden bazıları painting'in alınması için daha elverişli...ışığı tutan heykele ışığı kaçırmayacak kadar yakınlıkta durup çömelik vaziyette shotgunla kırmızı ruha ateş edeceksin....çömelik olmalısın çünkü kırmızı ruh sana ancak o şekilde zarar vermiyo....sürekli bi önüne bi arkana geçeceğinden çökmüş vaziyette dönmek zor olacak ama sen yine de öle kal derim ben...baya da mermini alacak ama bi süre sonra 2 saniyelik bir donma yaşayacak...(bazen bunu anlamayıp kaçırıyosun göre göre anlıyosun sonunda [Resim: icon_e_wink.gif])tam o sırada kalkıp(silahı yerine sokmayı unutma)koşup kapacaksın paintingi.... [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: bleachgif1.gif]
I Make My Own Luck
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-12-2007,
Orijinalini buldum sonunda. Yalnız PS2 versiyonu. İlk bölümü bir oynayayım dedim de... Çok zorlanıyorum. Kontrolleri değiştirmek istiyorum :cry: Ama alışırım. Umarım.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2007,
Oyun öyle aman aman oynamadım.Ama Lara çok hantaldı.Neyse benim yazacağım bu değildi.Biri hoş bir şey bulmuş:

[Resim: TRCROFTRAIDER1.jpg]

Sol alt köşedeki kitabı gördünüz mü?

[Resim: TRCROFTRAIDER11.jpg]

İlk gördüğümde Croft Raider sandım ama Crypt Raider'mış.Ve üstünde Lara'nın resmi var[Resim: icon_e_surprised.gif]Bence çok hoş bir ayrıntı[Resim: icon_neutral.gif]

Bu arada Crypt de yeraltı türbesi ve kriptos anlamlarına gelebiliyormuş[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: egebanner.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-12-2007,
Bu oyunun en büyük problemi bugları, berbat kontrolleri, hantal Lara kısacası olmayan oynanabilirlikti :cry: . Yoksa bu oyun bence inanılmaz bir potansiyele sahipti. Serideki en iyi hikayelerden biri olarak görmüşümdür hep. Oyunu bitiremedim bugları yüzünden Strahovun bir yerinde atıyordu hep, gerçi bi ton patch çıktı ama çok zaman geçmişti aradan tekrar oynayasım gelmedi. Biraz araştırınca Tomb Raider Action Adventure adı altında bir oyun buldum.Angel of Darkness ın film haline gelmişi diyebiliriz sadece belli yerlerde basmanız gereken tuşlar var. Sadece neler olduğunu görmek için netten indirdim memnun kaldım. Bu nedenlerden oyundan soğuyanınız varsa bunu deneyebilir. Ama bu dvdyi satan bir yer bulamadım malesef :sad: . Bu arada foruma yeni katıldım güzel bir site emeği geçenlere saygılar sevgiler :roll: Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-12-2007,
Noir Yazılan:En sevdiğim TR oyunu. Olumsuz eleştirilere pek takılmıyorum ben, en çok bu oyunu oynarken eğleniyorum [Resim: icon_neutral.gif]

Orijinalini bulsak bi de...

Sonuna kadar desteklediğim katıldığım bir yorum, aynen [Resim: icon_neutral.gif] İlk gözağrım, fanatiğim [Resim: icon_e_biggrin.gif] burda olma sebebim, en güzel dostlukların, paranın da satın alamayacağı şeylerin olduğunun canlı örneğini yaşatan bir başlangıç [Resim: icon_rolleyes.gif] içimden geçenleri kelimelere dökmekte zorlandığım oyundan öte bir kavram benim için TR6 AOD [Resim: icon_rolleyes.gif]

Ben orjinalini geçen yıl almıştım 20 YTL idi. internet alışveriş sitelerinde 2-3 ay önce baktığımda vardı, [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: AODMelsis2.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-12-2007,
Benim senaryo bakımından en gerçekçi bulduğum bir oyun. Kontrolleri biraz ağır olsada, oyun bence grafik açısındanda çok iyiydi. Benim çok gerçekçi bulduğum, aksiyonunu iyi bulduğum, tekrardan en çok oynadığım Tomb Raider oyunu. Bence Tomb Raider: The Angel Of Darkness bunları haketmiyor.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
30-04-2008,
RE: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!!
grafiksel açıdan daha değişik larayı hiç estetik bulmadığım bi oyundu.....laranın sert görünümü,vs botanik bahçesi filan çok farklıbi oyundu.. özellikle ilk bölüm yağmurlu bölüm, helikopter larayı takip ediyo filan,, atraksyon dolu fransa sokaklarındaki gizemli macerasıydıSmile
Alıntı Yaparak Cevapla
30-05-2008,
arkadaşlar burada 12 bölüm olan müzede lazerli kısmı geçemiyorum çözümde camekanlı masadan uzun atlayın diyor ama defalarca deniyorum olmuyor yardımcı olursanız sevinirim kaç gündür orada takıldım kaldım
Alıntı Yaparak Cevapla
30-05-2008,
Bak kardeş istersen bir de resimde gördüğün hemen Lara'nın önündeki camekanın solunda enerji barının olduğu yerde yani üstte duran taş bir çıkıntı var onun üzerine çık ve oradan zıplayıp geçmeyi dene.. [Resim: icon_e_wink.gif] Fakat bir daha yardım istediğinde yardım başlığını kullanırsan konular karışmamış olur..

[Resim: 4--12.jpg]

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
30-05-2008,
Oyun güzel harika yapıldığı yıla göre grafikleri çok iyi ama köyü yanı...oyunun KORKU filmi gibi olması[Resim: icon_twisted.gif][Resim: icon_e_confused.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: theevolara.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2008, (Bu Mesaj 21-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Adventurer.)
Süper bi konusu vardı ve sadece konusu bile oyuncuyu oyuna bağlamaya yetiyordu. Tamam, kontrolleri çok kötüydü ama insan belirli bi süreden sonra alışıyor. Sıkı bir TRci olduğumdan her ne kadar eksiğine karşın bu oyunu bitirebildim, ancak TR fanı olmayan normal bir oyuncuya bu oyunu oynatmaya çalışsanız 1 saat sonra sıkılıp kalkacaktır. Sadece TR fanlarına hitap eden bir oyundu.Belki de başarısızlığının nedeni de buydu.

[Resim: rg_001100.gif][Resim: tombraiderunderworld072108_2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
26-06-2008,
Kamerun,oyunun çözümünü bulabilirsin (Hatırlatıyım dedim)
AOD benim oynadığım il tr oyunuydu.O yüzden onu çok severek oynamıştım.Sevmeyenler sevmesinler ama lafda atmasınlar

[Resim: grin_purple.gif] [Resim: rocketwhore.gif]
ACIMADI Kİ ACIMADI Kİ !!!
Alıntı Yaparak Cevapla
02-07-2008,
en cok ilerledgm tR oyunu..vana açmaktan sıkıntı gelmiş olması dışında cok da gsldi...bi formatlA herşey bitti [Resim: icon_cry.gif] aynı yerleri tekrar oynamak cok zor gelio

grace: two wrongs dont make a right..
axel: but what if we are two rights and everyone else is wrong?
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!! MoBy 124 6,067 07-01-2009
Son Mesaj: ersel3
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! MoBy 9 826 07-01-2009
Son Mesaj: dante
Smile TR6 Angel Of Darkness Tüm Bölümler Videolu Tam Çözüm Speedrun by_ReacT [ Tamamladım ] by_ReacT 11 3,981 18-12-2008
Son Mesaj: Ahmet Deniz
  Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri merwe 7 575 06-11-2008
Son Mesaj: nikol
  Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!! MoBy 27 2,300 26-10-2008
Son Mesaj: MerTshan

Forum Atla: