Derecelendir
  • 22 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Full Türkçe Yama CD Sürüm
21-10-2007,
Re: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Full Türkçe Yama CD Sürüm
Bekleyin az kaldı sizi Rapidshare gıcığından kurtaracam [Resim: icon_lol.gif]
Eğer http://www.divshare.com istediğim gibi çıkarsa tüm linkler ordan olacak. Denemelerimde problem yoktu şu an yamayı yüklüyorum siteye Wink

Ekleme:
2 tane mesaj olmasın diye buraya yazayım, dosyaları yeni siteye yükledim, üstteki dosya linklerini tekrar düzenledim. Bu yeni siteden problemsiz indirebilirsiniz.[Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: AODMelsis2.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
24-10-2007,
Eline sağlık Melih demek artık giriş videosu da Türkçe oldu Tongue Rapidden kurtulmamız da ayrı bir güzellik olmuş.. Çalışıyor arkadaşlarımız yaw.. [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-02-2008,
Arkadaşlar kusura bakmayın ben yeni katıldım aranıza , doğru kişilere mi mesaj gönderiyorum bilmiyorum ama biri bana yardımcı olursa sevinirim. 1 . ben şu an da legend serisini oynuyorum bu arada türkçe yama buldum sitenizden ve indirdim. acaba doğru yama mı ?. 2. yamayı rar dan çıkartamıyorum parola istiyor ama ben parolayı bulamadım bu iki konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Türkçe oynamak daha zevkli olacağını düşünüyorum acil yardım lütfen.....

saygı ve sevgilerimle
[Resim: help.gif][Resim: icon_neutral.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-02-2008,
İndirdiğiniz Türkçe yama Legend için değil 6. oyun olan Angel of Darkness için yapılmıştır. Ancak o oyunu oynarsanız işinize yarayacaktır. Yamanın kurulumu bu konunun ilk sayfasında ayrıntılı olarak anlatılmıştır. Şifre de orda yazıyordu ama sanırım gözden kaçırdınız Wink
Yama dosyasının şifresi: http://www.tombraiderfan.com
Legend'in henüz Türkçe yaması yok Wink

Alıntı Yaparak Cevapla
21-03-2008,
arkadaşlar ben bişiy buldum ama ingilizce olduu icin amacını anlayamadım ben hile olarak arıyordum bu dediklerini yapınca oyun bi tuaf oluyor örneğin zeminn icine girip yüzmeye kalkıyor bazı tuşlara basınca ama hatırlamıyorum hangi tuşlar olduğunu f2 f3 f4 f5 bu tuşların hepsine basınca acayip oluyor ekranda sayılar cıkıyor zemin renkleri deişiyor bi incelermisiniz bununne olduunu arkadaşlar
dosyayı koya mıyorum
world 2007 ile acmam gerekiyor

[Resim: thumb_413879419.gif]
Madem Uyku Yari ölüm Canima Kasdeden Gecedir...!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-03-2008,
cerkez Yazılan:.şlar ben bişiy buldum ama ingilizce olduu icin amacını anlayamadım ben hile olarak arıyordum bu dediklerini yapınca oyun bi tuaf oluyor örneğin zeminn icine girip yüzmeye kalkıyor bazı tuşlara basınca ama hatırlamıyorum hangi tuşlar olduğunu f2 f3 f4 f5 bu tuşların hepsine basınca acayip oluyor ekranda sayılar cıkıyor zemin renkleri deişiyor bi incelermisiniz bununne olduunu arkadaş..
.ı koya mı..
. 2007 ile acmam ..

ilginçmiş ama dosya yok burda bakalım çerkez,[Resim: icon_e_confused.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-03-2008, (Bu Mesaj 29-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : MoBy.)
dosya bu arkadşlar ama benim evdeki pc de ofis 2007 var dükkandaki pc dede ofis 2003 var acmadı ofis 2003 bi deneyinicindeki gerşeyi harşei ile yapın yoksa olmuyor oyun kurulu olmalı ve ensonunda oyunu otomadik kendi acıyor

http://uploaded.to/?id=nssax7

[Resim: thumb_413879419.gif]
Madem Uyku Yari ölüm Canima Kasdeden Gecedir...!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-05-2008,
RE: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Full Türkçe Yama CD Sürüm
ben dosyayı indireyim derken sen son saniye kala dur ,ne yapmam lazımSad
[Resim: yyyyyy.jpg]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-05-2008,
Eğer durmuşsa bitiriyor olması gerekir. Normalde o halde takılmışsa bir süre sonra bitirir kanımca. Eğer öyle olmadıysa vallahi soğuk su içme anıdır.. [Resim: icon_e_smile.gif]

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
05-05-2008,
MoBy Yazılan:Eğer durmuşsa bitiriyor olması gerekir. Normalde o halde takılmışsa bir süre sonra bitirir kanımca. Eğer öyle olmadıysa vallahi soğuk su içme anıdır..

durdu ama bitmedi, takıldı bir süre bekledim tık yok, öylede olmadı üzerinede bir bardak soğuk suda içtim yine olmadı[Resim: icon_e_smile.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-05-2008,
Arkadaşlar indirmeyi Flashget gibi download programlarıyla yaparsanız takıldığı zaman tekrar baştan başlamanıza gerek kalmaz. [Resim: icon_neutral.gif]
Emre geçen hafta bizim TR6 Türkçe yamayı başka bir sunucuya atacaktı sözde, hala bekliyoruz [Resim: icon_exclaim.gif]
Evet arkadaşlar Microsoft bizim TR6 Türkçe yamamızı tanımış [Resim: icon_lol.gif]

Bildiğiniz gibi Windows Vista TR6 Türkçe yama kurulum programını yönetici haklarıyla çalıştırmadığından problem yaşıyorduk ve kendimiz yönetici haklarını vermek durumunda kalıyorduk. [Resim: of.gif]

Microsoft un Windows Vista için çıkardığı Service Pack 1 kurunca TR 6 Türkçe Yamayı otomatik olarak yönetici haklarıyla çalıştırıyor ve kurulum hiç problemsiz tamamlanıyor, dün akşam farkettim [Resim: icon_lol.gif] TR6 Türkçe yamamıza Vistada kurulum için özel bir güncelleme çıkarmamıza gerek kalmadı, Microsofta teşekkürlerimizi iletiyorum [Resim: clap.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: AODMelsis2.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-06-2008,
Oyununuza katılmak için TRAOD'a yeniden başladım.Başlamışkende türkçe yamayı indireyim dedim ve indirdim.Lara Van Croy ile konuşması Türkçe altyazılıydı ama madam Carvier ile konuşması ingilizce neden?[Resim: icon_cry.gif]
[Resim: hhhhhhhhhhhhhk6.jpg]

TR
Alıntı Yaparak Cevapla
04-06-2008,
Peki buraya kadar gelmeden önce bir ara cıkıp oyun için başka bir işlem yaptın mı?[Resim: icon_e_confused.gif] Mesela ben Metro Cafe civarlarındayken AOD için loaderi yuklemiştim yine ingilizce olmustu altyazılar.. O yüzden eger loader kullanılacaksa önce patch sonra loader ve en son Türkçe yama kurulmalı[Resim: icon_e_wink.gif] Oyun biraz böyle nasıl diyim lanetli olduğundan problemi çözmek için direk tekrar Türkçe yama kurarsanız sorun çıkabilir. Bence savelerinizi bir yere alın ve oyunu kaldırıp tekrar kurun.. eğer loader kullanacaksanız dediğim sırayı takip edin[Resim: icon_e_wink.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!! MoBy 124 6,066 07-01-2009
Son Mesaj: ersel3
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! MoBy 9 826 07-01-2009
Son Mesaj: dante
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! MoBy 35 2,254 04-01-2009
Son Mesaj: Forever
Smile TR6 Angel Of Darkness Tüm Bölümler Videolu Tam Çözüm Speedrun by_ReacT [ Tamamladım ] by_ReacT 11 3,981 18-12-2008
Son Mesaj: Ahmet Deniz
  Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri merwe 7 575 06-11-2008
Son Mesaj: nikol

Forum Atla: