Derecelendir
  • 22 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Full Türkçe Yama CD Sürüm
05-06-2008, (Bu Mesaj 05-06-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Croft Fan.)
RE: Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Full Türkçe Yama CD Sürüm
Tekrar yükledim sorun çözüldü Teşekkür ederim ANKA
[Resim: icon_neutral.gif]
Ayrıca Bu türkçe yamada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.Gerçekten çok güzel olmuş.[Resim: icon_neutral.gif]
Sanırım 8 Hazirana kadar Prag sonrada Boaz bölümleri var hemen oralara gelip Resimlerimi paylaşacağım[Resim: icon_e_wink.gif]

TR
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-06-2008,
Vayy bir katılımcı daha [Resim: icon_neutral.gif] Hadi bakalım hayırlı olsun. İlk iki partı ayırdım (Paris-Lourve) ilgili yerlere yazarsan ilk ikisini çok iyi olur[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
23-06-2008,
Ne zamandır bunu indirmek istiyordum...[Resim: 105.gif] [Resim: 25.gif]
Emeğiniz ve paylaştığınız için çok teşekkürler. [Resim: clap.gif] [Resim: clap.gif] [Resim: clap.gif]

[Resim: delbl.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
08-08-2008,
Melsis Yazılan:Arkadaşlar indirmeyi Flashget gibi download programlarıyla yaparsanız takıldığı zaman tekrar baştan başlamanıza gerek kalmaz. [Resim: icon_neutral.gif]
Ben de Flashget var ama olmuyor [Resim: icon_e_confused.gif] Bir türlü indirmeyi beceremedim..
Acaba ben mi bi yerde yanlış yapıyorum [Resim: icon_e_confused.gif]
Flashgetten nası indirildiğini sölebilir misiniz lütfen??
Alıntı Yaparak Cevapla
01-09-2008,
Süperr ben ileride böyle konuşmalada türkçe olsun hayalediyorum[Resim: icon_redface.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
09-09-2008,
[Resim: cenebaz.gif]yav arkadim yardim edermisin libnk bozuk özellikle bu oyun aldimcunki full turkce yama var diye fakat link bozuk bi turk olarak daha zevkli olacagini dusunmustum turkce oynamanin fakat olmadi lütfen elinde olan arkadslar yeniden upload ederlere sevinirim
ahmet dagci [Resim: icon_e_ugeek.gif][Resim: icon_e_ugeek.gif][Resim: icon_cry.gif][Resim: uzgun.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-09-2008,
Yarın upload edeyim rapidshare'e [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: trfanas4.png]
Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN

Alıntı Yaparak Cevapla
16-09-2008,
hocam yarın demişsin 6 gündür rapit linklerini bekliyorum sonunda dayanamadım yazayım dedim Smile
bu verdiniz linkin olduÄŸu yer para istiyor
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
17-09-2008,
(09-09-2008 )TeArS Yazılan:  Yarın upload edeyim rapidshare'e [Resim: icon_neutral.gif]

Evet ben de bekliyorum arkadaşım.Rapidshare olursa çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler.
Alıntı Yaparak Cevapla
18-09-2008,
ArkadaÅŸlar,
TR6 Türkçe yamaya ilgi çok olsa gerek ki [Resim: icon_lol.gif] DivShare aylık 50 GB download limiti bu ay için aşmışız o nedenle üye olmadan dosyayı indirtmiyor. Divshare de ikinci bir hesap alıp dosyayı atmayı ve yeni link almayı deneyeyim, ah Tears aaah zamanında söylemiştim böyle problem olacağını, masaüstü resmine bile koydum[Resim: icon_e_biggrin.gif] o zamanlar sınırda geziyorduk en sonunda limiti aşmayı başardık [Resim: icon_lol.gif] bir bakıma daha ayın yarısında bu kadar downloada ulaşmak patche ilgi açısından sevindirici [Resim: icon_lol.gif] bir bakıma da arkadaşlarımız mağdur oluyorlar [Resim: icon_e_confused.gif] ben Live hesabımın Skydrive olayına da bakayım biraz sabredin arkadaşlar en kısa sürede çözeceğiz merak etmeyin [Resim: icon_e_wink.gif] Aslında vaktim olsa bu yamanın yeni sürümünü çıkaracaktım gerek video dosyalarındaki bilgiler gerek vista uyumluluğu açısından tüm güncellemeleri içerecekti ama hiç vakit bulup yapamadım, vista için sağ tıklayıp yönetici yetkileriyle çalıştırmayı unutmayın [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: AODMelsis2.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-09-2008,
selam pc magazine dergisinden aldım oyunu vistada çalıştırmanın yolunu da buldum ama savegame bir türlü oluşturamıyorum,kayıtlı savegame dosyalarını indirip klasöre atıyorum ama bir türlü olmuyor kendim save etmeye çalışıyorum gene save olmuyor kafayı yicem yardım ederseniz sevinirm,versiyon 52 bu arada.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-09-2008,
Linki güncelledim. Türkçe yamayı ilk sayfadaki ilk posttan indirebilirsiniz.
(19-09-2008 )skaarj Yazılan:  selam pc magazine dergisinden aldım oyunu vistada çalıştırmanın yolunu da buldum ama savegame bir türlü oluÅŸturamıyorum,kayıtlı savegame dosyalarını indirip klasöre atıyorum ama bir türlü olmuyor kendim save etmeye çalışıyorum gene save olmuyor kafayı yicem yardım ederseniz sevinirm,versiyon 52 bu arada.

Oyunu güncellemen gerekiyor. Gerçi versiyon 5.2 demişsin fakat sen yine de linkteki 5.2 güncellemesini indirip kurarsan sorunun hallolabilir.

Yama

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
25-09-2008,
(20-09-2008 )MoBy Yazılan:  Linki güncelledim. Türkçe yamayı ilk sayfadaki ilk posttan indirebilirsiniz.
(19-09-2008 )skaarj Yazılan:  selam pc magazine dergisinden aldım oyunu vistada çalıştırmanın yolunu da buldum ama savegame bir türlü oluÅŸturamıyorum,kayıtlı savegame dosyalarını indirip klasöre atıyorum ama bir türlü olmuyor kendim save etmeye çalışıyorum gene save olmuyor kafayı yicem yardım ederseniz sevinirm,versiyon 52 bu arada.

Oyunu güncellemen gerekiyor. Gerçi versiyon 5.2 demişsin fakat sen yine de linkteki 5.2 güncellemesini indirip kurarsan sorunun hallolabilir.

Yama

denedim olmuyor zaten 52 yüklü halde açılıyor oyun.pc magazine birşeyi de doğru yapsa şaşarım zaten.save slotu bile gözükmüyor ki ne iş anlamadım.tek empty slot a save ediyorum save successful diyor ama hikaye hiç bi yere bişey kaydetmiyor.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!! MoBy 124 6,071 07-01-2009
Son Mesaj: ersel3
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! MoBy 9 827 07-01-2009
Son Mesaj: dante
  Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! MoBy 35 2,255 04-01-2009
Son Mesaj: Forever
Smile TR6 Angel Of Darkness Tüm Bölümler Videolu Tam Çözüm Speedrun by_ReacT [ Tamamladım ] by_ReacT 11 3,981 18-12-2008
Son Mesaj: Ahmet Deniz
  Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri merwe 7 575 06-11-2008
Son Mesaj: nikol

Forum Atla: