|
Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!!
|
|
06-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!!
Şimdi sunumunu yapacağım program ile Angel Of Darkness'ın istediğiniz bölümünden başlayabilir, istediğiniz demo ve ara demoları izleyebilir. Kendi oyununuzu demo olarak kaydedebilir,kaydettiklerinizi izleyebilir,bazı hileleri aktif hale getirip dışarıdan hile kodları ile müdahale edebilmeniz için "Debug keys" menüsünü oyun içinde aktif hale getirebilirsiniz...
Play Level / Cutscene /FMV - Bu kısımdaki kutucuğu doldurup aktif hale getirdikten sonra "Play specific level" kısmından istediğiniz leveli seçip başlayabilirsiniz. - Aynı kısımdaki cutscene veya altındaki FMV bölümlerinden istediğiniz demo yada ara demolara ulaşıp izleyebilirsiniz. Miscallenous - Bu kısımdaki kutucukları doldurduğunuz takdirde sırasıyla *Oyun ayarları *Level seçenekleri *Demoları atlama *Debug keys menüsünü aktifleştirme *Çift pistoller dahil tüm silah ve cephaneleri aktifleştirme Özelliklerinden oyun içinde yararlanabileceksiniz... Screen Mode - Bu kısım da tam ekran yada pencere şeklinde oynama ayarları ve çözünürlük ayarlarını yapabilirsiniz. Record Your Demo - Bu bölüm bir video kaydedici program gibi oynadığınız kısımları kaydetmenize yarıyor. Play Recorded Demo - Burası da kaydettiğiniz demoları izlemek için... ![]() Aşağıdaki yama olmadan program aktif hale gelmiyor. O sebepten ilk olarak aşağıdaki yamayı indirip kurun ve oyun güncellensin. (Eğer türkçe yama uyguladıysanız bu patch'i yüklediğinizde bazı Türkçeleştirilmiş yerler tekrar ingilizce oluyor. Tavsiyem, eğer Türkçe Yama kuracaksanız, ilk olarak bu patch ile güncelleyin ve sonra Türkçe Yama uygulayın..) Buradanda programı temin edebilirsiniz..
|
|||
|
09-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Re: Tomb Raider - Angel Of Darkness Loader !!!
moby ben senin loaderi deneyeyim dedim programı kurdum oyuna girdim yalnız laranın silahları yok!!! çıkmıyor.. acaba bir hatamı yaptım screen koydum ( bu arada oyun orjinal)ayrıca xp kullanıyorum.
Resim-1 Resim-2
![]()
|
|||
|
10-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Evet banada aynısı oldu. Fakat oyunun patch'ini yükleyince düzeldi. Patch'i ilk mesaja ekledim. Kurulumu yapmadan evvel ilk olarak patch ile güncelleyip üzerine bu programı kurarak çalıştırabilirsin..
|
|||
|
10-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Merhaba arkadaslar
Yeni uye oldum. Ben Angel of Darkness in orjinal CD sini aldim ve oyunun The Hall of Season bolumundeyim. Yalniz ben oyunda herhangi bisey yapmadim dolayisiyla Tomb Raider in silah kullanabildigini bilmiyordum hep belki ilerde kullanacam diye devam ettim. Simdi anladigim kadari ile bulmus oldugumuz silah ve cephaneleri kullanabiliyormusuz ama silahlar nasil cikiyor.Oyunu update etmek icin yada TR patch yuklesem cikarmi. Sİlahlar nasil cikiyor ve kullaniliyor bu konuda yardim ederseniz sevinirim. Tesekkurler |
|||
|
10-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Öncelikle hoşgeldin. Fakat silah kullanılmayan bir tomb raider oyunu düşünülemez zaten. O sebeple aldığın silah ve cephaneleri Hangi platformda oynuyorsun bilmiyorum (PC,PS2) fakat oyunun menüsüne girince orada zaten weapons seçeneği vardır. Girdiğinde herhangi birini "use" seçeneği ile kullanılır hale getirmelisin. Sonra zaten oyuna girince silahı kullanabilirsin.
|
|||
|
12-01-2008,
|
|||
|
|||
|
cvp icin tesekkurler ama menude oyle bisey yok sirasiyla su butonlar var, 1.) RUN GAME( OYUNA BASLİYOR) 2.) SETTINGS( AYARLAR- BURDADA SILAHLARLA ILGILI BISEY YOK) 3.READ ME( BENI OKU-KURULUMLA ILGILILI BILGI VERIYOR) 4.) EXIT ( CIKIS)
Vista kullaniyorum sanirim kurulum tam gerceklesmemis olabilir vista dan kaynakli olabilir benim oyunlara karsi merakim yoktu buda aldigim ilk oyun silahlar belkide ilerde kullanilacak diye bekledim. Bi yama filan ayarlamak lazim bu silah icin. Yada vista da kullanan arkadaslar varmi? |
|||
|
12-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Yok yama ile ilgili bir durum değil. Sen daha oyuna başlamamışsın hele oyna ve ilerle bir süre sonra hepsini kullanacaksın oyun içi menüden zaten. Burada senin derdine yama değil sabır çare olacaktır
|
|||
|
12-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Oyunu oynuyorum The Hall of Seasons bolumundeyim ama silah kullanmadim, ben vista kaynakli sorun oldugunu dusunuyorum baska yerlerde vistanin bazi oyunlarda sorun cikarttigini okumustum. Insallah cozumu bulurum.
|
|||
|
12-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Şöyle söyleyeyim sen oyunu açarkenki menüye bakıyorsun. Oyun içindeyken "esc" tuşuna basarsan oyunun menüsü gelir oradan silahını ilk mesajda anlattığım gibi seçebilirsin. Sen şimdi enerji falan da kullanamamışsındır.
Bu videoda menüyü ve dediğim gibi weapon menüsünü gösteriyor sadece onu görmen için verdiğim bir video yoksa adamın diğer yaptığı şeylere pek takılma. Silahı seçtiği menüye "tab" tuşu ile girip weapons başlığından silahları seçebilirsin.
|
|||
|
12-01-2008,
|
|||
|
|||
|
TR6 da Sağlık paketleri olsun, silahlar olsun, bilimum araç gereçlerin olduğu menüye ESC ile değil, TAB tuşuyla giriliyor (inventory), ESC oyuna ait genel ayarlar ve genel özelliklerin olduğu menüyü açar...
|
|||
|
13-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Melsis ve Moby ilginize tesekkurler sorun cozuldu TAB tusundan cikiyor dediginiz gibi tekrar tesekkurler.
|
|||
|
14-01-2008,
|
|||
|
|||
|
ben bu programı önceden çok sık kullanıyordum ve gerçekten çok eğlenceli bir çalışma olmuş...
|
|||
|
07-02-2008,
|
|||
|
|||
|
Çok güzel bir program, özellikle oyundan çıkarılan özelliklerin bazılarını görmek için kullanılabiliyor. Bu arada silah sorunu bende de vardı patch yükleyince halloluyor.
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yardım !!! | MoBy | 124 | 6,071 |
07-01-2009 Son Mesaj: ersel3 |
|
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness (Hikayesi)!!! | MoBy | 9 | 827 |
07-01-2009 Son Mesaj: dante |
|
| Tomb Raider 6 - Angel Of Darkness Yorumlar !!! | MoBy | 35 | 2,255 |
04-01-2009 Son Mesaj: Forever |
|
| TR6 Angel Of Darkness Tüm Bölümler Videolu Tam Çözüm Speedrun by_ReacT [ Tamamladım ] | by_ReacT | 11 | 3,981 |
18-12-2008 Son Mesaj: Ahmet Deniz |
|
| Tomb raider - Angel of darkness ekran görüntüleri | merwe | 7 | 575 |
06-11-2008 Son Mesaj: nikol |
|

![[Resim: traodl.jpg]](http://i88.photobucket.com/albums/k166/MoBy41/traodl.jpg)
![[Resim: try%FCkle.jpg]](http://www.tombraiderfan.com/images//try%FCkle.jpg)

![[Resim: 01-3.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/01-3.jpg)