|
Tomb Raider Koleksiyonum ... :D
|
|
26-10-2007,
|
|||
|
|||
Tomb Raider Koleksiyonum ... :D
Tomb Raider pc oyun koleksiyonumu sonunda tamamladım (kitabımda dahil) ve sizlerle bir resim paylaşmak istedim. Tomb Raider 1 Tomb Raider 2 Tomb Raider 3 Tomb Raider - The Lost Artifact Tomb Raider - The Last Revelation Tomb Raider - Chronicles Tomb Raider - The Angel Of Darkness Tomb Raider - Legend Tomb Raider - Anniversary (Collector Edition) ve kitabım güç muskası.... |
|||
|
26-10-2007,
|
|||
|
|||
|
Re: Tomb Raider Koleksiyonum ... :D
Güzelmiş
|
|||
|
26-10-2007,
|
|||
|
|||
|
Mükemmel görünüyor, ama nerede Tomb Raider 1 : Gold, Tomb Raider 1: Unfinished Business ve Tomb Raider 2 : The Golden Mask?
|
|||
|
26-10-2007,
|
|||
|
|||
ScR Yazılan:Mükemmel görünüyor, ama nerede Tomb Raider 1 : Gold, Tomb Raider 1: Unfinished Business ve Tomb Raider 2 : The Golden Mask? "Tomb Raider 1 : Gold, Tomb Raider 1: Unfinished Business" bunların ikiside zaten aynı oyun ve 2 oyunuda yasal olarak internette full sürümlerini ücretsiz yükleme olanağı var, o yüzden satın almaya gerek yok, zaten tomb raider 1 ve tomb raider 2 var. |
|||
|
26-10-2007,
|
|||
|
|||
Su Perisi Yazılan:Nerden tamamladın?!? tüm oyunları ve kitabı online satış yapan sitelerden aldım, zaten k.k.t.c'de bunları bulmam mümkün değil. Tek tek oyunları nerden aldığımı soruyorsan tr1, tr2, tr3, tr5, tr6, tr:legend bunları İngilter'den, tr4, tr:the lost artifact bunları Amerikadan ve tr:anniversay oyununuda Singapur'dan aldım, kitabıda www.hepsiburada.com dan yani Türkiye'den satın aldım. |
|||
|
26-10-2007,
|
|||
|
|||
|
Güzel koleksiyon, ben de 99dan beri oynuyorum ama pek ihtiyaç duymadım toplamaya, koleksiyon olayı biraz da hobi sanki :-|
![]() Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar. |
|||
|
27-10-2007,
|
|||
|
|||
|
Kesinlikle öyle
|
|||
|
27-10-2007,
|
|||
|
|||
|
bende legend anniverary tr3 ve tr2 var.kitabı almayı düşünuyorum
|
|||
|
27-10-2007,
|
|||
|
|||
|
bende de tr 1 2 3 4 5 6 7 8 tr2 gold ve sayamadığım kadar posteri ve hefif yeşile çalan bi şortu var
kırmızı gözlüğü bide 2 tane tabanca ama su tabancası
|
|||
|
28-10-2007,
|
|||
|
|||
|
En son biggest ile brex'in böyle koleksiyonları vardı. Birde filmleri vardı sanıyorum diğerlerinde. Ben hepsini yanyana koyup resim çekmeye üşeniyorum
Eline sağlık güzel paylaşım..
|
|||
|
28-10-2007,
|
|||
|
|||
|
evet koleksiyonumda filmlerde olsa çok iyi olur ama başka şeyleri almaktan onları almaya bir türlü fırsat bulamadım belki ilerde onlarıda alırım.
|
|||
|
28-10-2007,
|
|||
|
|||
|
peki bütün bu oyunları bitirdinizmi?
|
|||
|
28-10-2007,
|
|||
|
|||
ege_lara Yazılan:peki bütün bu oyunları bitirdinizmi? hemde defalarca bitirdim hepsini bıkana kadar oynadım. ilk kez bilgisayarımı 1996 yılının sonlarına doğru almıştım ve tomb raider ilk oyunumdu ve çok beğenmiştim ve farkında olmadan tomb raider gold'u almıştım ben daha tomb raider bitirmeden tomb raider 2 yi aldım ve uzun bir zaman beni oyun oyaladı ve sonra serinin devmını bekledim ve tomb raider 5 e kadar hep böyle gitti sonra bilgisayarım aod kaldırmamıştı ve araya bir boşluk girdi, yeni pc aldığımda legen çoktan çıkmıştı önce legend sonra aod bitirdim, sonrada anniversary oynadım ve bitirdim. |
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Runner !! | soulmate | 2 | 62 |
Dün Son Mesaj: damLa_Ra |
|
| Tomb Raider Soru-Cevap | newmoon | 204 | 3,251 |
Dün Son Mesaj: ersel3 |
|
| Tomb Raider Download | MoBy | 20 | 1,539 |
05-01-2009 Son Mesaj: Eckhardt |
|
| Tomb Raider 9 dan Beklentileriniz??? | moby2 | 20 | 369 |
29-12-2008 Son Mesaj: ersel3 |
|
| Tomb Raider Fan Dergisi-2- | amanda | 16 | 237 |
28-12-2008 Son Mesaj: anka |
|

![[Resim: deepbluezg7.jpg]](http://img174.imageshack.us/img174/7121/deepbluezg7.jpg)