Derecelendir
  • 24 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider Legend Sohbet ve Yorumlar !!!
09-06-2008,
RE: Tomb Raider Legend Sohbet ve Yorumlar !!!
Bol şans Neşet abi, Bu TRLegend'dan biraz daha fazla zorlayacaktır. [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: sign.png]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-06-2008,
gundonumu Yazılan:Evet arkadaşlar. Bugün itibariyle "Legend" bitirilmiştir. Cidden uzun süren bir aradan sonra oynamak çok zevkliydi. Ama her ne kadar yenilenmiş bir çok özellik varsada Can'ın dediği gibi eski oyunların tadını yakalayamadım. Diğerlerine görede oldukça kolay geldi. Başlarda biraz zorlandım ps2 de oynadığım için ama Meltem'in moral desteğiyle alıştım. Bölüm sonu canavarları biraz zorladı ama ilginçtir. En son bölümdeki yaratığı en kolay geçtim. İkinci denememde oyun bitti. Tabi bütün bunları yapabilmemde tam çözümü hazırlayan arkadaşların büyük faydası oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Sırada " Anniversary" var. Bu akşamda ona başlıycam. Bana şans dileyin...

keşke hemen saat yedi olsa da eve gidip oyanayabilsem. umarım bu akşam bitiririm. anniversary için iyi şanslar. yunanistan beni çok zorlamıştı, en çok orada sıkıldım [Resim: 3.gif]

[Resim: ravensusebarug2.gif]
...wanderer...
Alıntı Yaparak Cevapla
10-06-2008,
Aslında legend güzeldi ama çok kısaydı gerçekten ben konusunu beğendim ama Lara daha çok teknolojiye yönelik olmuştu. Beklentilerimi az karşıladı ama oyun genede seriye renk katan oyunlarındandır.[Resim: icon_e_smile.gif]

[Resim: delbl.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
02-07-2008,
evdeki pc kaldıramadgı içn internet kafeye gidip oynuodum..olcak iş deil tabi [Resim: icon_e_confused.gif]

grace: two wrongs dont make a right..
axel: but what if we are two rights and everyone else is wrong?
Alıntı Yaparak Cevapla
07-07-2008, (Bu Mesaj 10-07-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : superxjan.)
bu sefer tam çözüm yardımı almadan bakayım nereye kadar gidicem..haha tr4 den kolaysa çabuk biter ozaman[Resim: icon_e_sad.gif]
oyunu 16 saat.35 dakkada iki oyunu 2 oturuşta zor bitirdim fakat bazıı yerleri 25 belki 30 defa oyyanarak zor geçtim ne olcak tuttuğun dallar elinde kalıyo kafana kocaman kayalarmı düşmüyo tuttuğun çubuklarmı elinde kalıyo daha neler neler üstelik boss larda canımdan bezdirdi bu oyunu oynamamış usta tomb raidercılar ilk bölüm başlangıcından sona doğru bocalıyacaklarından hiç şüphem eee tabii benim kadar hata yapmazlar o başka.diyeceğim şuki oyun öyle çok basit değil oyunu nekadar konstre olursan ol muhakkat bi yerde tozluyosun duvara.alışınca kolay gibi gelir insana.
Alıntı Yaparak Cevapla
28-07-2008,
oyunun cok kısa olması biraz oyunu etkilemiş ama tomb raider her haliyle güsel [Resim: icon_e_wink.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
30-07-2008,
Tomb Raider : The Last Revelation'dan sonra tadına doyamadığım başka bir Tomb Raider oyunu daha... Tadı damağımda kaldı resmen! Xbox 360'ı aldıktan sonra tekrar oynamayı düşünüyorum Wink
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
30-07-2008,
Eski TR cilerin hiç zorlanmadan bitirdikleri bir oyundur Legend[Resim: icon_e_wink.gif] Ps2 de mutlaka oynamalıyım çünkü TR oyunlarının her zaman PS de daha güzel olduklarını söylerler[Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: rg_001100.gif][Resim: tombraiderunderworld072108_2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008,
Ben ilk PS2 de oynamıştım, çok daha rahat oynanıyor tüm tuşlar elinin altında ve bana daha zevkli gelmişti PC ye göre daha çok oyuna kaptırıyorsun kendini ama grafikler PC kalitesinde değil malesef o kötü [Resim: icon_e_sad.gif]

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-08-2008,
Tomb Raider legenden öncekilere göre daha da gelişmiş, bu da oynama zevkini arttırıyor.
Tomb raider legend oynuyorum büyük bir hevesle. Ancak takıldığım bir bölüm var ve uzunca bir süredir geçemiyorum ve gerçekten acaip çaresiizm bu konuda.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Çok kolay bir bölüm aslında ama sanırım yanlış tuşlara basıyorum. 4.bölümde tuzaklar kısmında dönen bıçakları geçince sinematic giriyor ve arkadan büyük bir kaya yuvarlanıyor ve o sırada ekranda silahla ateş etme uyarısı geliyor. Silahla ateş ediyorum ancak Lara ezilip ölüyor. Ne yapmam gerekiyor acaba yanlış tuşlara mı basıyorum Bu kayadan kurtulamıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim İyi günler dilerim
Alıntı Yaparak Cevapla
01-08-2008,
Silahla ateş etme uyarısı değil o. Arkana bakmadan kaçma uyarısıdır o. Yapman gereken hiç durmadan kaçmak ve önüne çıkan engellerin kırık kısımlarından atlayarak veya yuvarlanarak geçerek uzaklaşmak olacak.[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
01-08-2008,
O kısım gerçekten zor ama son zamanlarda zamana karşı oynarken sık sık oynadığımdan alıştım baya.Şimdi tek seferde bile geçiyorum ama ilk oynadığımda kaç kez ölmüştüm sayamadım [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-08-2008,
Bence legend çokk kolay heycanla aldım bi oynadım 1 günde bitti neye uğradımı şaşırdım[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: 1zqa8sn.jpg]
Kapım Kapanmaz Barışmak İsteyen Barışsın Ama Korkumda Yok Yani Ortalık KarışsıN..
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Legend Yardım !!! MoBy 176 9,154 06-01-2009
Son Mesaj: MoBy
  Tomb Raider Legend Outfits !!! MoBy 23 2,310 26-12-2008
Son Mesaj: tomb_raider7
Cool Tomb Raider: Legend Uçma Hilesi furkan74 17 1,234 26-12-2008
Son Mesaj: *~KraLıcHe*~
  Tomb Raider Legend Ekran Görüntüleri !!! TeArlesS 14 1,036 25-12-2008
Son Mesaj: sedat_84