|
Tomb Raider Legend Yardım !!!
|
|
06-09-2008,
(Bu Mesaj 07-09-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : saw.1985.)
|
|||
|
|||
|
RE: Tomb Raider Legend Yardım !!!
arkadaşlar selam ben legend de kopan taşların olduğu bölümde kaldım 1. de yukarı diyo basıyom 2. de de yukarı diyo basıyom 3.de aşağı gösteriyo basıyon ama yine aşağı düşüyo yardım edermisiniz
Yazıt - Hemen solunuzdaki açıklıktan girin. Lara yazıtlarıokuyacak.Yazıtın çevresinden dolaşın. Sağdaki platforma erişebilmekiçin soldakiçıkıntıları kullanın. İleri doğru sıçrayın ve kancanızıkullanın.Sağdaki girintilerden yine yukarı çıkın ve yine sıçrayarakkancanızıkullanın. (Büyük odaya yaklaştığınızda ekrandaki tuş yönleriile karşıyageçin.)bu bölümde kaldım |
|||
|
20-09-2008,
|
|||
|
|||
|
Tomb Raider: Legend yardım
lutfen yaerdımcı olun bana lagend oynamaya calısıyorum aslında cok guzel olyun yolun daha basındayım aslında meydanda sag sol yanımda carklar var butonlu bolge ne yapmam gerekıyor burayı ılerlemem ıcın lutfen ulasın bana her_nes@hotmail.com
|
|||
|
21-09-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Tomb Raider: Legend Uçma Hilesi
Orayı geçmek için karşındaki kapıyı açmanız gerekiyor bunun içinde öncelikle yerdeki kutuyu üst platforma çıkarmalısınız. Yere indiginizde önce kaplanı öldürün ve yerdeki kutuyu cekerek tahtırevalliye benzeyen aracın üst platformu yatay gören ucuna koyun. Sonra yukarı cıkarak tahtrevallinin yukarda durun ucuna atlayın. Böylelikle kutu üst platforma cıkacaktır. Sonrasında yerdeki basınca çarkların dönüp kapıyı açmasına neden olan taşların üstüne kutuları yerleştirin. kapıyı açtıktan sonra sol taraftaki zincirli yerlerden ilerleyek kapıdan geçin..
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
21-09-2008,
|
|||
|
|||
(06-09-2008 )saw.1985 Yazılan: arkadaşlar selam ben legend de kopan taşların olduğu bölümde kaldım 1. de yukarı diyo basıyom 2. de de yukarı diyo basıyom 3.de aşağı gösteriyo basıyon ama yine aşağı düşüyo yardım edermisiniz Orada vermen gereken en son komutu vermiyorsun anlaşılan. yön ibarelerini kullanarak en son bir kayaya tutunuyorsun. Fakat oradan kayarak düşüyor senin anlattığına göre. Orada son olarak bilgisayarda oynuyorsan "E" tuşuna.. Playstationda oynuyorsan "üçgen" tuşuna basarak son hamleyi yapıp yukarı çıkarsın..
|
|||
|
05-10-2008,
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar legend i kurdum ilk baştaki görüntüleri gecti falan filan start game diyince cubuk yarısından cogu doluyor ve normal ekrana dönüyor
![]() ![]() A fatal error has occured while playing tom raider legen. please refer to the readme file for inormation which might help you solve this problem. diyor sistemim kaldırmıyo desem anniversary i oynadım ve bitirdim hiç problem olmadı sistem gereksinimleri anniversary den daha düşük oysaki yardım edebilirmisiniz
|
|||
|
05-10-2008,
|
|||
|
|||
|
Yamasını indirip kurmalısın. Aşağıdaki linkten üstteki 1.2 yamasını kur ve öyle dene.
Link |
|||
|
05-10-2008,
|
|||
|
|||
|
çok teşekkür ederim inş. olur
![]()
|
|||
|
06-10-2008,
(Bu Mesaj 06-10-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : tuttu.)
|
|||
|
|||
|
1
(05-10-2008 )MoBy Yazılan: Yamasını indirip kurmalısın. Aşağıdaki linkten üstteki 1.2 yamasını kur ve öyle dene. yaaaaaaaaaaaaaaaa neden msjlarım görünmüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr düzelt butonu calışmıyorr deliricem ya ne oluyo hiç olmadık msjlar geliyor sorunumu yazınca olmuyor. arkadaşım dediğin yamayıda kurdum hatta tomb raider ı bidaha kurup kurdum ama hata veriyor şu; setup has detected that tomb raider legend is not installed on your system. please install it before running this setup again. |
|||
|
06-10-2008,
|
|||
|
|||
|
Verdiği hatada kurulmadığından bahsediyor. Dvd ile ilgili bir problem olabilir. Aldığın yerden nasıl çalıştırılacağına dair bir fikir alabilirsin. Burada crackleme tarzı şeylerden bahsetmiyoruz..
|
|||
|
03-11-2008,
|
|||
|
|||
|
ben ÅŸimdi oyunu %100 bitirdim
sonra extras veya special die bi bölümde tomb raider logosuyla baslayan bi vidyo var onu açıyorum hata raporu gönderiyo oyunu ise jet hızında oynuyorum o vidyoya nerden ulasabilirim veya nasıl izleyebilirim
![]() just like laara crooft Spoiler (Spoiler Goster) |
|||
|
03-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Youtube'u araştır belki bulursun. Yada trchronicles'da tra fmv'leri olabilir.
|
|||
|
03-01-2009,
(Bu Mesaj 03-01-2009 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : mavicocuk.)
|
|||
|
|||
(01-01-2008 )MoBy Yazılan: Gerekli cevabınızı özel mesaj ile gönderdim.merhabalar ya arkadaslar ben kral arthur bolumunde 3 kancayı ındırıyorum fakat 4 kanca bır turlu ınmıyor ve dolayısıyla canavarı olduremıyorum yardımcı olursanız cok sevınırm acıl olarak lutfen merhabalar ben legend bolumunde kral arturda 3 kancayı ındırıp yaratıga carpıyor ama 4 kancayı bır turlu ındıremıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen acıl olarak beklıyoruym
Tomb Raider FAN |
|||
|
03-01-2009,
|
|||
|
|||
|
Cvp: Tomb Raider Legend Yardım !!!
3 seferde yaratıgın o şeyleri kırmasını başardıysanız dördüncüsünü neden yapamıyorsunuz anlamadım? Hepsinin canavarın kafasına düşürülüp sonrasında canavarın onu parçalaması aynı
Lara Croft is more than just a game |
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider Legend Sohbet ve Yorumlar !!! | MoBy | 76 | 2,979 |
29-12-2008 Son Mesaj: Eckhardt |
|
| Tomb Raider Legend Outfits !!! | MoBy | 23 | 2,310 |
26-12-2008 Son Mesaj: tomb_raider7 |
|
| Tomb Raider: Legend Uçma Hilesi | furkan74 | 17 | 1,234 |
26-12-2008 Son Mesaj: *~KraLıcHe*~ |
|
| Tomb Raider Legend Ekran Görüntüleri !!! | TeArlesS | 14 | 1,036 |
25-12-2008 Son Mesaj: sedat_84 |
|
| Legend Bölüm Videolari | TeArlesS | 5 | 1,723 |
21-11-2008 Son Mesaj: cooo61 |
|

![[Resim: Untitled-1-2.gif]](http://i411.photobucket.com/albums/pp193/Eckhardt4/Untitled-1-2.gif)