Derecelendir
  • 28 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider Legend Yardım !!!
04-01-2009, (Bu Mesaj 04-01-2009 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : mavicocuk.)
RE: Tomb Raider Legend Yardım !!!
hayır kolu cekıyorum ama bır turlu o 4. ınmıyor o denızdekı solda olan cektıgımı gayet ıyı bılıyorum bır turlu o dusmuyor
yardımcı olabılecekmısınız acaba
ya da soyle bır cozum yapabılırmıyız bana orayı gecene kadar olan save ı bulabılırmıyız cevabınızı beklıyorum saygılarımı sunuuyorum

Tomb Raider FAN
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
Cvp: Tomb Raider Legend Yardım !!!
Valla 3 tanesini kafasına düşürüp ve canını azaltıp 4. de aynı işlemi yapmıyorsa tek acıklaması bug olmustur ve çaresi de son checkpointten ya da bölüm basından almaktır Wink

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
RE: Tomb Raider Legend Yardım !!!
(04-01-2009 )mavicocuk Yazılan:  hayır kolu cekıyorum ama bır turlu o 4. ınmıyor o denızdekı solda olan cektıgımı gayet ıyı bılıyorum bır turlu o dusmuyor
yardımcı olabılecekmısınız acaba
ya da soyle bır cozum yapabılırmıyız bana orayı gecene kadar olan save ı bulabılırmıyız cevabınızı beklıyorum saygılarımı sunuuyorum

4. sütunu düşürülmüş olarak save dosyası olmaz çünkü oyun checkpointli oynandığından orda save yapılmaz ama nepal başlangıcı save dosyası verdim linkten indirebilirsin

indir

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
valla kardeş kol ınmeme gıbı bı durum gelmedı benım basıma oynadım anka arkadasımızın dedıgı gıbı ya bug ya chekpoint o sorun hepımızde olsa hemen cozulurdu ama basımıza gelmedı ıste.

Tomb Raider'in Tek Kuralı Vardır Ya En Tepeye Çıkmak Ya Da En Dibe Gitmek...!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
valla arkadaslar bende acemı bırısı degılım kancayı atıp cekıyorum ve en sondakı hıc hareket etmıyor yanı benım sımdı kral artur a yenıdenmı baslamam lazım

Tomb Raider FAN
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
vaziyet onu gosterıor arkadasım bastan baslıcaksın anka arkadasımız zaten orda bahsetmıs ya bug olmusdur yada chekpoint almamışsın başa doncen mecbur.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
arkadaslar bırde soyle bır durum var benım legend save dosyasında en son west afrıcayı almıs ne yapayım oyunu bastan kurayımmı sanırm sızın dedıgınız gıbı bır hata olmus dostlarım cevaplarınızı beklıyorum yanı ben su an england dayım ve kazakıstan yok kayıtlı olarak burada göruslerınız arkadaslar lutfen

Tomb Raider FAN
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
Arkadaşım acemisin demedik sadece anlattıklarını bir yabancı gözüyle okursan herkesin yürüteceği şekilde akıl yürüttük, sonuçta hiç birimiz sizi yakından tanımıyoruz ve neyi nasıl yaptığınızı yada ne kadar usta olduğunuzu bilemeyiz. Buraya her türden insan geliyor ve biz de deneyimlerimize de dayanarak sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Ok

En son ahizeyi çana çarptırdıktan sonra checkpoint oluyordu yanılmıyorsam. Pause yapıp son checkpointten başlamayı deneyin eğer olmazsa bölümü baştan oynamalısınız.. Eğer save kullanırsanız Nepal'den devam etmeniz gerecektir.. Wink
(04-01-2009 )mavicocuk Yazılan:  arkadaslar bırde soyle bır durum var benım legend save dosyasında en son west afrıcayı almıs ne yapayım oyunu bastan kurayımmı sanırm sızın dedıgınız gıbı bır hata olmus dostlarım cevaplarınızı beklıyorum yanı ben su an england dayım ve kazakıstan yok kayıtlı olarak burada göruslerınız arkadaslar lutfen

İngiltere başından save dosyası kullanabilirsin..
Çok şaşırdım gerçekten her bölüm sonunda save ettiriyor nasıl böyle bir sey olabildi. Şimdi siz oyundan çıktıysanız oyuna devam etmek istediğinizde kaldığınız yer afrika olacaktır ve eğer oyunu oradan itibaren oynamak istemiyorsanız tek yol save kullanmak

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
nasıl yapacagım pekı onu

Tomb Raider FAN
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
:S :S kardeş sen oyunu sil en baştan geri oynarmısın senın ıcın daha saglıklı olur Legend zaten kısacık ve tr nın en kolay oyunu ne dersın bı dene bence. yapıcaksan bole bıse cok dıkkatlı ol chekpointlerde falan.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009, (Bu Mesaj 04-01-2009 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : mavicocuk.)
cok ılgınc yaa ben afrıkadan sonra kakıstanı gectım en ıyısı sanırım sılıp tekrar kurmak dostlar ne dersınız onerınız
tamam arkadasım sılıp kurayımda cekpoıntlerde nasıl dıkkatlı olacagım
bırde oyunu sılmektense belgelerımdekı save dosyalarını sılsem nasıl olur oyun tekrar aynı hatayı verırımı sızden onu ogrenmek ıstıyorum yanı kurayımmı saglıklı olur yoksa belgelerımdekı save dosyalarını sılmem yeterlımı

Tomb Raider FAN
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009, (Bu Mesaj 04-01-2009 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Forever.)
belgelerımdekı save dosyalarını zaten sende bılıorsun sıldıgın zaman oyun başa donuyor zaten sil oyle dene olmassa oynadıgın save dosyasını pc ye kayıt edersın oyunu bırkez daha bu sefer komple kaldırır tekrar yuklersın oynadıgın save dosyasınıda ıcıne atarak kaldıgın yerden devam edersın baktın gene aynı hatayı verdı yapıcak bıse yok kardesım oyundan ozaman baska bıse gelmıor aklıma cunku Legend tr oyunlarından en rahat oynadıgım oyundu.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-01-2009,
RE: Cvp: Tomb Raider Legend Yardım !!!
(04-01-2009 )mavicocuk Yazılan:  cok ılgınc yaa ben afrıkadan sonra kakıstanı gectım en ıyısı sanırım sılıp tekrar kurmak dostlar ne dersınız onerınız
tamam arkadasım sılıp kurayımda cekpoıntlerde nasıl dıkkatlı olacagım
bırde oyunu sılmektense belgelerımdekı save dosyalarını sılsem nasıl olur oyun tekrar aynı hatayı verırımı sızden onu ogrenmek ıstıyorum yanı kurayımmı saglıklı olur yoksa belgelerımdekı save dosyalarını sılmem yeterlımı

şöyle yapsanız (bir fikir)oyunun %100 bitirilmiş save dosyasını atsanız istediğiniz yerden oynasanız?

indir %100 save

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Legend Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 76 2,981 29-12-2008
Son Mesaj: Eckhardt
  Tomb Raider Legend Outfits !!! MoBy 23 2,310 26-12-2008
Son Mesaj: tomb_raider7
Cool Tomb Raider: Legend Uçma Hilesi furkan74 17 1,234 26-12-2008