|
Tomb Raider Legend Yardım !!!
|
|
04-10-2007,
|
|||
|
|||
|
Re: legend
Aaaaa dağ gibi PS ciler var burda tabiki söyleriz
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
05-10-2007,
|
|||
|
|||
|
Re: legend
açıkçası ps2de oynamak pcde oynamaktan daha güzel bence.bende legend ile anniversary yi ps2de bitirdim ve tuşlar nerdeyse tamamen aynı.nişan almanın da L3 yada R3 olması lazım.iki oyun arasındaki tek fark birinde ip atmanın kare birinde X olması.bu arada L3 ve R3 de de analogları çevirmek yerine direk bas.
|
|||
|
05-10-2007,
|
|||
|
|||
|
Re: Tomb Raider Legend Yardım !!!
sağol moby ben youtubedan da buldum bir video ondan da baktım ama bir daha oynamadım.sanırım ps2de daha zor o platformu kancaya tutturmak ama yinede sağol.
|
|||
|
07-10-2007,
|
|||
|
|||
|
yaa şu croft manor da kitaplık ta kitaplar var ya değişik değişik mavi,pembe falan onları ittirmiyo nasıl yapabilirim(e ye bastım bişi olmadı)
|
|||
|
07-10-2007,
|
|||
|
|||
|
onları ittirmen için önce daha da dışarı çıkarman gerekiyoo...bunun içinde bi önceki bulmacayı çözmelisin...kitepları itince 3. cü ipucu açılıyo...yani ondan önce iki bulmaca var....yanlış hatırlamıyosam kitapları itebilecek pozisyona getirmen için önce havuzun üzerinde heykellerin mızraklarını dışa bakacak pozisyona getirmen lazım.....tabi o heykelleri dışa doğru döndürebilmen için ilk bulmacayı çözmüş olmalısın...sen hangilerini yaptığını söylersen daha çok yardımcı olabilirim sanırım...ama umarım bu da işini görmüştür....
![]() I Make My Own Luck |
|||
|
07-10-2007,
|
|||
|
|||
|
Doğru hatırlıyorsun Newmoon önceki bulmaca çözülmeli..
lara_croft Yazılan:yaa şu croft manor da kitaplık ta kitaplar var ya değişik değişik mavi,pembe falan onları ittirmiyo nasıl yapabilirim(e ye bastım bişi olmadı) Mızrakları dışarı baktırdıgında ortadaki yerden şifre okuyor. Şifreyi okumadan kitapları ittirmeye izin vermez Legend Croft Manor Tam Çözüm
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
12-10-2007,
|
|||
|
|||
|
2 sorum olacak
tomb raider legend de oyunun sırasında nasıl video çekliyor? ve çektiğim resimlerin özellkikleri bitmap nasıl değiştirebilirim? |
|||
|
12-10-2007,
|
|||
|
|||
|
Video için cam kayıt programlarından birini kullanabilirsin, camtasia mesela.
Çektiğin resimlerin formatını değiştirmek için ise bir resim editörü kullanman gerekir. ACDSee yi tavsiye ederim ama en basitinden resmi paint programında açıp farklı kaydet ile formatını değiştirebilirsin
![]() Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar. |
|||
|
14-10-2007,
|
|||
|
|||
|
evet ya size katılıyorum.bende tr3te zorlanıyorum ama sorduğum sorular tam çözümde pek yer verilmeyenler arabadan inme falan.şimdi bi tane daha var lütfen yardım edin tr3 yardım bölümünde
|
|||
|
02-11-2007,
|
|||
|
|||
|
Ya arkadaşlar 2. bölümde lara amandayla geçmişini fln arıo sonrada 4 simge var onları çekio daha sonra taların olduğu yerde ziple fln konuşuo geçio orayı 3 yaldızlı topu plaklara yerleştirmem lazım 2 sini yaptım ama diğer üçü nerde bulamorm
|
|||
|
02-11-2007,
|
|||
|
|||
|
ortada bir lahitin yükseldiği yeri dyorsun sanırım.orada belli platformlardan atlıyorsunve lahitin olduğu yere geliyorsun.işte orada,lahite en yakın platformlardan soldakine ip atıp çek.içinden kaya çıkacak
|
|||
|
29-11-2007,
|
|||
|
|||
|
merhaba arkadaşlar. legendi yükleyemiyorum.
|
|||
|
29-11-2007,
|
|||
|
|||
|
seçtiğin konum, yeterli boş disk alanına sahip değil demek....hard diskte yer kalmamış sadece.. 7 gb dolaylarında bi oyun legend
![]() I Make My Own Luck |
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider Legend Sohbet ve Yorumlar !!! | MoBy | 76 | 2,981 |
29-12-2008 Son Mesaj: Eckhardt |
|
| Tomb Raider Legend Outfits !!! | MoBy | 23 | 2,310 |
26-12-2008 Son Mesaj: tomb_raider7 |
|
| Tomb Raider: Legend Uçma Hilesi | furkan74 | 17 | 1,235 |
26-12-2008 Son Mesaj: *~KraLıcHe*~ |
|
| Tomb Raider Legend Ekran Görüntüleri !!! | TeArlesS | 14 | 1,036 |
25-12-2008 Son Mesaj: sedat_84 |
|
| Legend Bölüm Videolari | TeArlesS | 5 | 1,723 |
21-11-2008 Son Mesaj: cooo61 |
|

![[Resim: bleachgif1.gif]](http://i242.photobucket.com/albums/ff70/newmoon84/bleachgif1.gif)

![[Resim: deepbluezg7.jpg]](http://img174.imageshack.us/img174/7121/deepbluezg7.jpg)