|
Tomb Raider Legend Yardım !!!
|
|
30-11-2007,
|
|||
|
|||
Re: Tomb Raider Legend Yardım !!!
mihmandar-2 Yazılan:merhaba arkadaşlar. legendi yükleyemiyorum. Sadece "C" ya da eğer bölümlenmişse "D" disklerinden birini temizlemen gerekiyor; gereksiz şeyleri silmelisin. Oyunu yükleyebileceğin kadar boş yer açmışsan sorun çıkmadan oyununu yükleyebilirsin.
|
|||
|
08-12-2007,
|
|||
|
|||
|
merhaba arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. ( c ) klasöründen yeterince dosya sildiğimi sanıyorum. fakat aynı uyarıyı yine veriyor. uyarının devamı şöyle: the destination location you selected does not have sufficient free disc space to install tomb raider: legend plase delete some items from this location or select a different location to proceed. oyun dvd. şimdiden teşekkürler.
|
|||
|
08-12-2007,
|
|||
|
|||
|
Başka bir yükleme yeri seçin diyor. Galiba oyunu kurduğun yere bir bak eğer bazı dosyaları yüklemişse onları sil baştan yükle olmadı. Oyunu d'ye kur yer varsa...
|
|||
|
10-12-2007,
|
|||
|
|||
|
merhaba moby. oyunun kurulduğu bir yer yok. sadece tr legend diye bir dosya var onunda içi boş. yeniden deniyorum aynı hatayı yine veriyor. daha fazlamı silmem gerekiyor. yada oyunu söylediğin gibi ( d ) ye nasıl kurabilirim. teşekkürler
|
|||
|
10-12-2007,
|
|||
|
|||
|
Bak işte o tr legend olan klasör'ü sil. Yani onun ile ilgili daha önce kurmayı denediğin ve oralara yerleşen herhangi bir klasör kalmasın.
|
|||
|
13-12-2007,
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.legendi nihayet yükleyebildim
|
|||
|
13-12-2007,
|
|||
|
|||
|
Kardeş sana özel mesaj attım bir bak istersen..
|
|||
|
13-12-2007,
|
|||
|
|||
|
moby mesajına ulaşamadım. nereye gönderdin. özel mesajlarda yok. isrersen mail adresimede gönderebilirsin.
|
|||
|
27-12-2007,
|
|||
|
|||
|
merhabalar.ben şu anda tomb raider legendin 4.bölümündeki bölüm sonu canavarının oradayım.sadece tam bir canım var.ama elimde hiç medipackim ya da rifle mermim yok.canım az olduğu için de taktiği bilsem bile canavarı geçemiyorum.sitelerdeki hilelere baktım.ölümsüzlük için backspace+7 yazıyor.ama oyundayken deniyorum hileyi o da çalışmıyor.bölüm sonu yaratığı geçmek için tam çözümde koyulan videolar da sanırım problemli hiçbiri yüklenmiyor.bana yardım ederseniz sevinirim.bir an önce cevabınızı bekliyorum.oyunun burasında takılıp kaldım çünkü
|
|||
|
27-12-2007,
|
|||
|
|||
|
Hileler oyunu &100 veya biraz daha az bitirmeden işlemez ama yavaş yavaş açılmaya başlar maalesef o yaratığı uğraşarak geçeceksin medipackın yoksa bölmümü baştan oyna ve medipack toplayarak git.O adamı şöyle geçeceksin!
Adama ateş et sürekli ondan kaç yanına gelince bıçak sokuyor çünkü(kılıcın parçasını)f ye basarak yan yan kaçmak iyi olur.Bi süre sonra bir şey yapıyor o sırada kenarda 4 tane balkon gibi yer var ve ortalarında ateş etmeye yer va r ateş et ve kır bişey kırılacak sonra ip atarak onu çek orası yıkılıyor bunu tekrarla tüm balkonlar yıkılınca oda can alamıyor ateş et ve öldür! Kolay gelsin zordur biraz!
Mjolnir,Slayer of the Giants and the Midgart Serpent! |
|||
|
31-12-2007,
|
|||
|
|||
|
teşekkür ederim duma kardeş.o bölümü geçtim fakat şimdi 6.bölümün bölüm sonu canavarında takıldım.şu su ejderhasında.tam çözümdeki tarifi uyguluyorum ama olmuyo.hiç canını azaltamadım henüüz canavarın.bölüm sonu canavarını geçmek için video ve resimler diye iki tane link var sitede.fakat bunlar da bozuk yüklenmiyo.lütfen bana bu videoyu gönderebilirmisiniz ya da nasıl geçileceğini anlatabilir misiniz.çünkü ben ateş ettiğimde ses çıksa bile ejderha hiç oralı olmuyo.cevabınızı bekliyorum.
|
|||
|
31-12-2007,
|
|||
|
|||
|
Ateşi ejdarhaya değil tanklara edeceksiniz. Yanlız bir kez değil en az 10 el ettiriyordur. En iyisi pistollerinizi çıkarın ve kapıdan çıkarken kendinize bir yön belirleyin. O sırada tankın üstünde kırmızı hedef cıkacak durmadan ateş edin.. Ejderha tanka bakınca acele bir şekilde kancayı atıp kolu çekin ve tepedeki kafesi ejderhanın kafasına düşürün. Ejderha kızacak ve tankı kıracak canının bir kısmı gidecek. Bunu 4 tanka da yaptığınızda ölecek.. Yani ona ateş etmenize gerek yok
Ejderha tanka baktığında İpi atıp kolu çekmekte geç kalmamalısınız.. Eğer geç kalırsanız ejderha yine sizinle ilgileniyor ve tankın üstündeki kafesi düşürseniz bile ejderha kafasını çevirdiği için ıskalıyorsunuz.. Bu da geçiş videosu Kolay gelsin..
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
01-01-2008,
|
|||
|
|||
|
teşekkür ederim anka kardeş.gerçi canavarı geçemdim ama yine de sağol
|