|
Tomb Raider Legend Yardım !!!
|
|
01-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Re: Tomb Raider Legend Yardım !!!
merhabalar.benim tekrar bir sorum olacak.ben 6.bölümün sonundaki canavarı yani şu su ejderhasını geçemedim bir türle ve oyunda da bu yüzden ilerleyemiyorum.orayı atlayıp devam etmek istiyorum.bunun için ali abi tam çözümde bölüm savesi diye bir link vermiş.o linke tıkladım ve indirdim.bilgisayardaki tomb raider klasörünün içine zipini açıp yerleştirdim fakat media player dosyası türünde dosyalar çıkıyor ve de oyuna girdiğimde loadların içinde bu saveleri göremedim.bu canavarı nasıl atlayabilirim.bu saveleri oyuna nasıl yükleyebilirim ve englandın mı yoksa nepalin mi savelerini yüklemeliyim.çok acilen yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
|
|||
|
01-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Çok çabuk vazgeçiyorsunuz ama :xz: Böyle olursa Bolivya Redux'teki bossu nasıl geçeceksiniz..Biraz daha çabalayın halatı atıp kolu çekmek konusunda el alışkanlığı kazanmanıza dayanıyor
Ben de burada zorlanmıştım ama benim zorlanmamın sebebi canavar kafasını çevirdiğinde telaşa kapılarak çelik halatı attığımız tuşa üst üste basmamdan kaynaklanıyordu mesela.. Tek basma konusunu çözdüğümde canavarı da yendim.. Biraz daha sabır ve gayret.. Kontrollere alıştığınızda Legend size çok kolay gelecek
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
01-01-2008,
|
|||
|
|||
|
ya tamam da arkadaşım ruh sağlığımı yitirmek üzereyim artık.benim sağ sol gibi tuşları aynı anda kullanıp manevra yapma gibi bir kabiliyetim şu ana kadar hiçbir oyunda olmamıştır zaten.ayrıca sağılığım da az.medipackim yok.ve de geri dönüp medipack toplayabileceğim yakın bir yerde saveim de yok.bu yüzden yukarıda yazdığım mesajdaki konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.(bu arada moby senin yardımlarını da bekleriz)
|
|||
|
01-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Gerekli cevabınızı özel mesaj ile gönderdim.
|
|||
|
02-01-2008,
|
|||
|
|||
|
tekrar merhaba.ben şu anda nepalin en başındayım.duvardan tutunarak karşıya geçmem lazım ama e tuşuna basıp hızlı bile gitsem duvar çatlıyor ve ben düşüyorum.acaba gözden kaçırdığım bir yer mi var.acilen yardımcı olursanız sevinirim.
|
|||
|
02-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Gözden kaçırılacak yer yok yaptığınız doğru fakat "E" tuşuna basılı tutmayacaksınız seri şekilde bas-çek yapacaksınız. O zaman hiç durmadan hızlı bir şekilde ilerleyeceğiniz için düşmeyeceksiniz.
video'yu izleyin.
|
|||
|
02-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz? Ben bu sitede yer alan Tomb Raider: Legend’ın 1.1 ve 1.2 versiyonlarını indirdim. İlk önce Tomb Raider: Legend oyununu yükledim. Sonra, crack yapmadan 1.1 yükledim. Oyunun kısayoluna tıkladığımda açılmadı. Crack istiyordu. Crack yaptım ve tekrar denedim. Her zamanki gibi oyunu ilk yükledikten sonra açtığımız zamanki pencere geldi. Yani oyunun ayarlarını ayarladığımız pencere. OK. dedim, oyuna girdi ama hemen oyundan çıktı. Yani oyun açılmadı. Sonra 1.2 yi denedim. Ondada aynısı oldu. Sizce neden böyle olmuş olabilir arkadaşlar? Acaba ekran kartımla ilgili bir sorun mudur? Yoksa farklı bir crack mi lazım? Bu konuda yardımızına ihtiyacım var. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler… |
|||
|
02-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Bu sitede oyunların demoları bulunur. Demolarda kesinlikle crack v.b. birşey istemez. Ayrıca site ve forumda, full oyun indirme, crack yada benzeri şeylerin bırakın paylaşılmasını, konuşulması dahi yasaktır.
|
|||
|
06-01-2008,
|
|||
|
|||
| Re: Tomb Raider Legend Yardım !!! | |||
|
06-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Geçememe sebebiniz tuşlara zamanında basamamanız mı yoksa tuşlara bastığınız halde bir şey olmaması mı?
Orada yapmak gereken şey ileri tuşuna basmak,zıplamak ve action tuşuna basmak sırasıyla,ekranda çıkınca yani.PCde ne bilmiyorum ama PS2de analogu ileri ittirme,X ve üçgen olacak.
|
|||
|
06-01-2008,
|
|||
|
|||
|
tşşkrler yardm içn ama ben pc de oynuorum bu oyunu ama tuşlara zamnnda basmama rağmen o bölümü geçemiorum senn dedğn action tuşu ne???
|
|||
|
06-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Şimdi şöyle söyleyeyim oradaki ok tuşları klavye üzerindeki ok tuşları değil. Yani yön tuşları. Bu sebeple o yukarı ok'u gösterdiği zaman "W" tuşuna basmalısın. 3 harekette geçiliyor sırası ile W+W+D fikir vermesi açısından video'yuda izleyebilirsin..
|
|||
|
06-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Bak ÅŸimdi:
Önce Lara'yı platforma çıkarıyorsun ileri tuşuyla; Sonra çıktığın pltform çöküyor karşıya atlıyorsun zıplamayla; En sonunda da garibim tutunamıyor,action tutuyla açıkta kalan 2.elinin de tutunmasını sağlıyorsun. Böyle. Ben PS2'de oynadığımdan action tuşunu bilmiyorum.Bilen varsa söyleyiversin. Sanırım sen de o tuşu görmediğinden hata yaptın.
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider Legend Sohbet ve Yorumlar !!! | MoBy | 76 | 2,981 |
29-12-2008 Son Mesaj: Eckhardt |
|
| Tomb Raider Legend Outfits !!! | MoBy | 23 | 2,310 |
26-12-2008 Son Mesaj: tomb_raider7 |
|
| Tomb Raider: Legend Uçma Hilesi | furkan74 | 17 | 1,235 |
26-12-2008 Son Mesaj: *~KraLıcHe*~ |
|
| Tomb Raider Legend Ekran Görüntüleri !!! | TeArlesS | 14 | 1,036 |
25-12-2008 Son Mesaj: sedat_84 |
|
| Legend Bölüm Videolari | TeArlesS | 5 | 1,723 |
21-11-2008 Son Mesaj: cooo61 |
|

Ben de burada zorlanmıştım ama benim zorlanmamın sebebi canavar kafasını çevirdiğinde telaşa kapılarak çelik halatı attığımız tuşa üst üste basmamdan kaynaklanıyordu mesela.. Tek basma konusunu çözdüğümde canavarı da yendim..