|
Tomb Raider Legend Yardım !!!
|
|
06-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Re: Tomb Raider Legend Yardım !!!
Ya pc'de aksiyon tuşu ile tutunacak diye bir kaide yok. Tuş kombinasyonları değişiyor tamamen yön tuşları ile hareket edilmesi gerekiyor. Üstteki mesajımda belirttim. Senin dediğin playstation için o'da üçgen tuşuna denk geliyor. Yani "E" tuşu ama arkadaşın e tuşu ile işi olmayacak.
|
|||
|
06-01-2008,
|
|||
|
|||
|
merhabalar arkadaşlar ben sorularıma genelde burada cevap bulabildiğimi için yğine buraya yazıyorum
1-ben henüz tomb raiderin bütün oyunlarını oynamış değilim.tomb raiderın bugüne kadar çıkmış bütün oyunları vre eklentileri nelerdir. 2-tomb raiderın full oyunlarını nerden bulabilirim indirebilirim.internette ya da daha iyisi bu sitede var mı yok mu varsa sitenin neresinden indirebilirim.cevabınızı bekliyorum 3-birde yukarıda anniversary isimli arkadaş bi soru sormuş ve sorusunda legendin 1,1 ve 1,2 versiyonlarını ekledim falan demiş.bu versiyonlar ne işe yarıyo ana oyuna ne katıyo cevabınız için şimdiden teşekkürler |
|||
|
06-01-2008,
|
|||
|
|||
|
1. Bu sorunun cevabı zaten forum anasayfasında mevcut Tomb Raider eski serileri, ve yenilerinin isimlerini başlıklar halinde açmışız..
tr1- atlantean scion tr2- dagger of xian tr3- advantures of lara croft tr4- the last revelation tr5- chronicles tr6- angel of darkness tr7- legend tomb raider anniversary -- yani tr1'in yeni grafiklerle yeniden yapılmış versiyonu.. ve 1 sene sonra çıkacak olan tr8- underworld.. 2. Bu soruyu hiç sormamış olun daha 2 mesaj üstte buradan link istemeyiniz dedim. Bu sitede illegal paylaşım yasaktır. 3. O da birşey ifade etmiyor, illegal oyunların yamaları ile ilgili şeyler.
|
|||
|
07-01-2008,
|
|||
|
|||
|
iyi de orjinal bir pc oyununun 100 dolara satıldığı bi ülkede kim kullanıyor orjinal oyun söyler misiniz.cidden soruyorum mesela siz orjinal tomb raiderlar mı satın alıp oynuyorsunuz sevgili moby
|
|||
|
07-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Konu başka yere kaymasın. Burada amaç fanlara orjinal oyun aldırmak değil, bu uyarıları verdiğim için, -ben orjinal alıyorum, kimse de bu forumda oyunlara bedava sahip olamaz düşüncesi de değil, burada amaç illegal paylaşımların legal bir forum üzerinden paylaşılmasına izin vermeyerek, kendimizi,üyelerimizi ve forumu, gelebilecek uyarı ve ceza hadiselerinden uzak tutmaktır.
|
|||
|
07-01-2008,
|
|||
|
|||
|
moby sana özelden mesaj attım.bana özleden cevap verirsen sevinirim.sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|||
|
27-01-2008,
|
|||
|
|||
|
legend yuklerken hata mesajı cıkıyo
merhaba yardımcı olun lütfen.winrar tanı mesajları diye
|
|||
|
28-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Re: legend yuklerken hata mesajı cıkıyo
Arkadaşım öncelikle hoşgeldiz diyeyim. İstersen tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız yardım etmeye çalışan arkadaşlar olabilir. Bence Cd yi aldığın yer sana yardımcı olabilir
İmzamı kaybettim. Bilen, duyan, gören varmı? |
|||
|
28-01-2008,
|
|||
|
|||
|
aslında sıteye daha yenı uye oldum:Dtam son cd yı yüklerken winrar tanı mesajşarı:diskte yeterli yer yok...nfts 4gb tan büyük dosya gibi bi haya cıkıyo...vala hata bendemı cd lermı bılmıyorum...
|
|||
|
29-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Hata cd'den değil bilgisyarında oyunu yükleyecek yer kalmadığından kaynaklanıyor.. Bilgisayarında gereksiz duran yer kaplayan müzik video program yada oyunların bazılarını kaldırmalısın.
|
|||
|
30-01-2008,
|
|||
|
|||
|
evet kaldırdım ve yer actım tekrar yüklüyorum..10gb lık yer actım yeterlı olur sanırım...oyun sanırım 4gb dimi????
|
|||
|
30-01-2008,
|
|||
|
|||
|
ama cd ıcındekı bazı dsyalar winrar arsiv yönetıcısı diye 30dan sonrakıler ise bırlıkte ac modunda görünüyo acaba sıkısmamıssmı onlarrr...ondan cok yer kaplıyokı neyse bi yuklım bakalım.tavsıyenız ıcın sagolun..
------------------------------- legend oynuyamıyorum |
|||
|
31-01-2008,
|
|||
|
|||
|
Bilgisayarında rar yüklü değil o zaman anlattıklarından anladığım kadarı ile bu sonuç çıkıyor; birlikte aç çıktığına göre bilgisayara rar yüklememişsin? Eğer gerçekten winrar yüklü değilse sende..
![]() Yükle
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider Legend Sohbet ve Yorumlar !!! | MoBy | 76 | 2,979 |
29-12-2008 Son Mesaj: Eckhardt |
|
| Tomb Raider Legend Outfits !!! | MoBy | 23 | 2,310 |
26-12-2008 Son Mesaj: tomb_raider7 |
|
| Tomb Raider: Legend Uçma Hilesi | furkan74 | 17 | 1,234 |
26-12-2008 Son Mesaj: *~KraLıcHe*~ |
|
| Tomb Raider Legend Ekran Görüntüleri !!! | TeArlesS | 14 | 1,036 |
25-12-2008 Son Mesaj: sedat_84 |
|
| Legend Bölüm Videolari | TeArlesS | 5 | 1,723 |
21-11-2008 Son Mesaj: cooo61 |
|

![[Resim: confused.png]](http://www.tombraiderfan.com/forum/images/smilies/confused.png)