Derecelendir
  • 28 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider Legend Yardım !!!
31-01-2008,
Re: Tomb Raider Legend Yardım !!!
arkadaşlar oyunu yükledim fakat wrong disc inserted vs gibi uyarı çıkıyor ve oyun acılmıyor lütfen acil yardım
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-01-2008,
baktım winrar yüklüydü ama tekrar yükledım winrarı....şimdi denıyorum tekrar ...ya kötü olan son cd yı yukleyene kadar beklemelıyım...moby msn adresın varmı?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-01-2008,
mican Yazılan:arkadaşlar oyunu yükledim fakat wrong disc inserted vs gibi uyarı çıkıyor ve oyun acılmıyor lütfen acil yardım

Oyunu korsan aldığından crack yapman gerekir. Onun için crack'lemeyi internetten araştırmalısın burada yardım etmiyoruz o konuda. Fakat bu bile yardımdır yinede. [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: sign.png]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-01-2008,
ya aman beee...yıne aynı hata verdı...hata aynen söyle winrar tanı mesajları: yazma hatası:sadece ntfs dosya sistemı 4gb tan büyük dosyaları destekler diye hata verıyo.....ne yapmalıyımmm bilen varmı
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-01-2008,
Eğer bilgisayarın oyunu kaldırabilecek yeterliliğe sahipse o zaman oyunu aldığın yer ile konuşmalısın. Wink Oyunda bozukluk olabilir.

Alıntı Yaparak Cevapla
31-01-2008,
neyse snaırım ben bu oyunu oynıyamıcam..tesekkurler..baska bi serı alıcam.sagolun
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-02-2008,
Merhaba; ben legend'de takamato'yu öldüremiyorum. bir çok yerden save dosyası indirdim ama hepsi dat. formatında. oyuna save dosyasını yüklediğimde hiçbirşey olmuyor. oyundaki dosya formatları da bigfile olarak geçiyor. Ne yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız çok çok çok seviniriiimm. teşekkür şimdidedn
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-02-2008,
Zaten Legend'ın save dosyaları dat. formatındadır ve öyle olmalıdır. Bu zamana kadar Legend'da save dosyalarından şikayet eden olmamıştı. Nasıl olduysa riplenmiş yada anniversary gibi dvd üzerinden oynanabilen tanıtım oyunu gibi bir versiyonunu aldın herhalde ona uygun formatta save dosyası bulunmaz fakat aşağıdaki trainer ile takamoto'yu öldürüp yoluna devam edebilirsin.

Trainer

[Resim: 6785TRL_Trainer.JPG]

Programı aç, sonra program aynen resimdeki gibi masaüstünde açık dururken üzerine oyunu aç. Klavyede "f lock" yani f1 ve serisi tuşlarının kilitli olmamasına dikkat et oyunu açıp listedeki gibi f serisi tuşlarını kullanırsan, seçeneklerden yararlanabilirsin. [Resim: icon_e_wink.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
15-02-2008,
teşekkür ederim Smile :mrred:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-02-2008,
arkadaşlar benim tomb raider legend herhalde macarca ben bunun türkçe ve TRLegendPatch1_2 yamalarını indirdim ama nereye yükleyeceğimi bilemiyorum. bir yerde c system apps ye yükle diyor ama benim pc de yok yardımmmmmmmmmmm
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-02-2008,
Büyük ihtimalle elindeki tek cd ve bildiğim kadarıyla yamalar bu tek cdlerde işe yaramıyor.Benimki de öyleydi çünkü [Resim: 39.gif]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-02-2008,
elimdeki çift cd onları bilgisayara yükledim.hatta sanal bir cd oluşturdum daha sonra program files ten tomb raider legend i açtığım zaman sanal cd çalışıyor ve öyle oynuyabiliyorum.crack lenmiş cd yani fasondur... winrarla sıkıştırılmış çift cd
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-02-2008,
Benim ki de öyleydi.Yani sanal dvd ile oynuyordum ama tabi ben işin uzmanı değilim.Öyle söylüyorlar Wink

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Legend Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 76 2,979 29-12-2008
Son Mesaj: Eckhardt
  Tomb Raider Legend Outfits !!! MoBy 23 2,310 26-12-2008
Son Mesaj: tomb_raider7
Cool Tomb Raider: Legend Uçma Hilesi furkan74 17 1,234 26-12-2008
Son Mesaj: *~KraLıcHe*~
  Tomb Raider Legend Ekran Görüntüleri !!! TeArlesS 14 1,036 25-12-2008