|
Tomb Raider: Underworld Fiyat Listesi
|
|
19-10-2008,
(Bu Mesaj 28-11-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : TRFanFromTR.)
|
|||
|
|||
|
Tomb Raider: Underworld Fiyat Listesi
Eidos Fransa 'nın açıklamasından buldum bunları euro 'ydu YTL 'ye çevirdim
http://i33.tinypic.com/nccwe8.png Türkiye 'de satışa sunulan sürümler ve kesinleşmiş fiyat listesi: Tomb Raider: Underworld - PC - 69,99 YTL Tomb Raider: Underworld - PS3 - 179,99 YTL Tomb Raider: Underworld Limited Edition - PS3 - 179,99 YTL Tomb Raider: Underworld - Wii - 139,99 YTL Eidos 'un açıklaması: - Yapılmış en iyi aksiyon-macera oyunu - Bir Eidos oyunu için ayrılan en büyük bütçe - Şimdiden 2.5 milyon fan kayıtlı - 2000 'den beri yılbaşına doğru yayınlanan ilk Tomb Raider oyunu - PS3 için de yayınlanan ilk Tomb Raider oyunu - Büyük vaattler, DS, Wii ve PS2 'ye özel versiyonlar - Lara Croft, insanları bir araya getiren tek video oyunu kahramanı - Fan 'lar için özel mistik kutusunda Reklam kampanyaları için 1 milyon euro 'luk bütçe: Büyük, uluslararası TV ve radyo reklamları (canlı gösterimler, yarışmalar, reklamlar, sponsorluklar..) Billboard reklamları (duraklarda, trenlerde, istasyonlarda..) İnternet tanıtımları ve reklamları Oyun çıkmadan önce ve sonra demo mağazalarda Ve Aral 'ın açıklaması: Özelolarak en son teknolojilerden faydalanmak üzere tasarlanmış olan TombRaider: Underworld, keşfe dayalı oynanışta yepyeni bir sayfa açıyor.Korkusuz bir macerasever olan Lara Croft dünyanın dört bir yanındaki,her biri inanılmaz ayrıntılarla tasarlanmış egzotik bölgeleri gezerkenyüksek tanımlı görsel öğeler sayesinde son derece gerçekçi bir dünya veyepyeni zorluk ve seçimler sizleri bekliyor olacak. Nesillerboyunca, İskandinav tanrısı Thor’un korkutucu silahına dair pek çokhikaye anlatıldı. Efsaneye göre bu çekici eline alan kişi dağlarıezerek vadiye dönüştürebilir, hatta tanrıları yok edebilecek bir gücesahip olurdu. Binlerce yıl boyunca bu yalnızca bir rivayet olarakkalmıştı... ta ki günümüze kadar. Lara Croft, Akdeniz’in tabanındaki eski bir harabede İskandinavyeraltı dünyasının ve efsanevi çekicin varlığına dair kanıtları ortayaçıkarıyor. Bu efsanelerin arkasındaki sırları açığa çıkarmaya çalışanLara’nın tehlikeli yolculuğu onu, serbest bırakıldığı taktirde tümmedeniyeti yerle bir edebilecek unutulmuş bir güçle karşı karşıyagetirmektedir. * Çevrenizi tanıyın:Yepyeni akrobatik yetenekler sayesinde daha yüksek yerlere ulaşabilir,etraftaki nesnelerin yerlerini değiştirerek keşfedilecek yeni yollaraçabilirsiniz. * Bilinmeyen, epik dünyaları keşfedin: Taylandsahillerinde gizlenmiş yeraltı dünyasının gizemlerini, Kuzey BuzDenizinin donmuş adalarını, Meksika ormanlarını ve çok daha fazlasınıkeşfedin. * Lara neler yapabilir?:Lara’nın yetenekleri korkusuz ve atletik bir macera düşkünündenbekleyebileceğiniz her türlü hareketle donatıldı. Lara artık 1700hareket yapabiliyor ve kontrollere çok daha isabetli tepkiler veriyor. * Tehlikeli ve kestirilemeyen zorluklar: Her bölümde ortamla bütünleşmiş pek çok bulmaca mevcut ve bölgenin gizemini çözmek için önünüzde birden fazla yol bulunuyor. * Yeni dövüş seçenekleri:Düşmanları ister etkisiz hale getirebilir, ister öldürebilirsiniz. Yeniçift hedef sistemi ile birden fazla düşmanı hedefleyebilir, birelinizle bir yere asılı tutunurken diğer elinizle ateş edebilirsiniz. * Yepyeni ekipmanlar: Lara’nın en son teknolojileri kullanan yeni envanterinde bulunanlardan bazıları: * Sonar haritası: Aktifsonar dalgaları yayarak Lara’nın etrafındakilerin 3D görüntüsünüyaratan bu eşsiz araç sayesinde gizli eşya ve yerleri daha rahat ortayaçıkarabileceksiniz. * Çok amaçlı kanca:Tırmanma, asılma, duvar koşusu yapma ve ortamdaki eşyaları manipüleetme yeteneklerine sahip, sert bir kabloya sahip pençe benzeri alet. * Arazi motoru: Meksika ormanlarından Kuzey Buz Denizi’nin buzullarına kadar her ortama uygundur.
|
|||
|
19-10-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Oyunun Yaklaşık Fiyatları
Çok ucuzmuş
|
|||
|
19-10-2008,
|
|||
|
|||
|
Çok iyi bir açıklama olmuş ve haber niteliği taşıyor. Siteye ekleyeyim.
|
|||
|
19-10-2008,
(Bu Mesaj 19-10-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : TRFanFromTR.)
|
|||
|
|||
|
Ya tebi sudan ucuz
|
|||
|
19-10-2008,
|
|||
|
|||
|
Fiyatlar normal
|
|||
|
19-10-2008,
|
|||
|
|||
|
şu aralar kriz nedeniyle doların fırlamasına istaneden biraz yüksekmiş gerçi normal sayılır ps3 oyunları ilk çıktığında zaten 100-150 ytl arası değişir, benim takas yaptığım bir dükkan var istanbulda orası güvenilir geçen ay underworld siparişi alıyordu 109 ytl istemişti geçen hafta aradım sipariş vereyim dedim 50 tane sipariş aldık 2. siparişi bekleyeceksiniz dedi
![]()
|
|||
|
19-10-2008,
|
|||
|
|||
|
Ya x box360 alın, orjinal e kafanız takılmaz. İdare eder en azından.
War Has Changed It’s no longer about nations, ideologies, or ethnicity; it’s an endless series of proxy battles fought by mercenaries and machines. War – and its consumption of life – has become a well-oiled machine. Old Snake |
|||
|
19-10-2008,
|
|||
|
|||
|
Ben şimdiden alıcam.67 ytl çok çok ucuz bence 100 ytl olsada çıktığı gibi alırım zaten tru orjinal keyfi hiç bi yerde yok!
Mjolnir,Slayer of the Giants and the Midgart Serpent! |
|||
|
20-10-2008,
|
|||
|
|||
|
Pc versiyonu 67 ytl olursa orijinal alırım bende
|
|||
|
20-10-2008,
(Bu Mesaj 20-10-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : TRFanFromTR.)
|
|||
|
|||
|
Ben hayatımda ilk defa orjinal oyun almayı düşünüyorum
|
|||
|
20-10-2008,
|
|||
|
|||
|
harbi crysis 39 lira mercenaries2 de aynı airborne 44, red alert 3 48 yeni çıkan oyunlar genelde o fiyatta bakalım underworld ne olur walla sipariş verilmez yazıyo aralın sitede bence 69 - 99 arası fiyat biçerler pc için oda normal zaten hem ne olursa olsun alacağım için probler yoh
|
|||
|
21-10-2008,
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar ben oyunun orjınalini almayı düşünüyorum cd satıcılardan kaç paradır 10 Ytl Varmıdır?
|
|||
|
21-10-2008,
|
|||
|
|||
|
walla bizim bi dükkan var herifler 3 gün içinde kopyasını hazırlıyor 24 kasımda kopya underworlder hazır fiyatta 6 ytl falan
ama tabi underworld bu onunla yaşıyoruz ilk alan ben olmalıyım hadi yarışalım orjinali tabiküde
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider Underworld Hikayesi! | Duma | 10 | 245 |
Dün Son Mesaj: ersel3 |
|
| Tomb Raider Underworld Yardım !!! | MoBy | 317 | 8,997 |
Dün Son Mesaj: soulmate |
|
| Nintendo wii de underworld | burningman | 2 | 46 |
07-01-2009 Son Mesaj: MoBy |
|
| underworld avatarları | thor_underworld | 7 | 320 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|
| Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! | MoBy | 170 | 3,408 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|

![[Resim: 01-3.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/01-3.jpg)

![[Resim: notebookpapercopycn9.jpg]](http://img297.imageshack.us/img297/5279/notebookpapercopycn9.jpg)