Derecelendir
  • 21 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider Underworld Gameplay Trailer
15-08-2008,
RE: Tomb Raider Underworld Gameplay Trailer
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! [Resim: cenebaz.gif][Resim: cenebaz.gif] (daha izlemedim ama şu anki heycanımı gösteriyorum!!!!)
Aman Allah 'ım müthişş!! [Resim: icon_eek.gif][Resim: icon_eek.gif]Hiçbişey anlamasam da [Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif] harika ya

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
15-08-2008,
ArkadaÅŸlar bence o adam winston deÄŸil...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
15-08-2008,
egeyi bekliyoruz artık makale yazacak bakalım kim kimmiş trailerden anlayacağımız neymiş olayın özeti ve konusu E.H.A (ege haber ajansından) gelecek haberlerle aydınlanacak[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
15-08-2008,
Valla 9 kez izledim hiçbişey anlamadım [Resim: icon_mrgreen.gif] makaleyi bekliyoruz Ege [Resim: icon_lol.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
15-08-2008,
Çoooookkkkk güzelmiş Amanda çok saol yaaa[Resim: clap.gif][Resim: clap.gif][Resim: clap.gif]Valla nutkum tutuldu desem yeridir[Resim: clap.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
15-08-2008,
Teşekkürler amanda yine muhteşem bir paylaşım yapmışsın[Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: notebookpapercopycn9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
15-08-2008,
[Resim: laramanor2.jpg]
gerçi ege makale yazıyor ama emrenin de dediği gibi iki lara var lara zaten dışarda evi yakıyordı şimdi burda manor yanarken içerde sanırım diğer lara başka biri olabilir mesela amanda laranın yerine geçiyor olabilir yada başka biri [Resim: icon_eek.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
15-08-2008,
Laranın ora Zip e silah tutmasının nedeni Lara orda ateşlerin içine giriyo tehlikeye dalıyo Zipte onunla gelmek istiyo fakat Lara ona Zip sen geri çekil diye silah doğrultuyo,,ben valla böyle yorumladım çokmu atmışım sizce[Resim: icon_lol.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
15-08-2008, (Bu Mesaj 15-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : TRFanFromTR.)
ekrem Yazılan:Laranın ora Zip e silah tutmasının nedeni Lara orda ateşlerin içine giriyo tehlikeye dalıyo Zipte onunla gelmek istiyo fakat Lara ona Zip sen geri çekil diye silah doğrultuyo,,ben valla böyle yorumladım çokmu atmışım sizce[Resim: icon_lol.gif]
yok valla atmamışsın, ya da en azından çok iyi atmışsın. [Resim: icon_lol.gif] şaka tabi bana çok mantıklı geldi, harfiyen katılıyorum.

o winston a benzeyen adam da winstondur diyorum ben [Resim: icon_mrgreen.gif] ama aklıma geldi winston değilse bile profesör eddington olabilir

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
Yine geç kalmışım.[Resim: icon_lol.gif] Yani tabiki çok iyi diyorum ama şu an komplo teorileri üreterek size katılmam için bi kaç defa izlemem lazım ama şu ingilizce video olayını çözmem lazım. Bu oyunun kaderimidir nedir? İlk gameplayde de koydukları yerden silmişlerdi şimdi gamespottan da kaldırmışlar. [Resim: icon_exclaim.gif]

[Resim: sign.png]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
Yanlışlıkla koyuyorlar sonra da koymamaları gerektiğini farkedince kaldırıyorlar, tabi o arada çoktan millet bilgisayarına indirip Youtube a koymuş oluyor [Resim: icon_mrgreen.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
Yeniden eklemiÅŸler halledicem ÅŸimdi.[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: sign.png]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
tabi artık yapacak birşey yok [Resim: icon_mrgreen.gif]

bu direk forumdan izleme olayı çok iyi oluyor [Resim: dance1.gif] HQ versiyonu da pazartesi geliyormuş

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Underworld Hikayesi! Duma 10 243 Dün
Son Mesaj: ersel3
Question Tomb Raider Underworld Yardım !!! MoBy 317 8,986 Dün
Son Mesaj: soulmate
  Nintendo wii de underworld burningman 2 46 07-01-2009
Son Mesaj: MoBy
  underworld avatarları thor_underworld 7 320 06-01-2009
Son Mesaj: Lava
Exclamation Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 170 3,407 06-01-2009
Son Mesaj: Lava

Forum Atla: