Derecelendir
  • 21 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider Underworld Gameplay Trailer
16-08-2008,
RE: Tomb Raider Underworld Gameplay Trailer
Süper olmuş emeğine sağlık. [Resim: clap.gif] [Resim: clap.gif] Özellikle Meta Hell 'i fln. hiç bilmiyordum, o bölümde Lara 'nın ne dediğini de anlamamıştım zaten [Resim: icon_mrgreen.gif] çok iyi oldu bu. [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
bizde onla uğraşıyoruz meta hell mi yoksa med a hell mi çünkü med akdeniz demek egede tutturdu meta hell[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
Güvenli kaynaklarım var[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]Aslında bir önceki sayfada Ayhan Abi'nin dediği de mantılı silahı Zip'e doğrultan Natla olabilir çünkü sesi farklıydı,ben makaleyi yazarken bunu hesaba katmamıştım[Resim: icon_e_confused.gif]Zaten biz tartışıp karara vardıkça düzenlemeler yapacağım[Resim: icon_neutral.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
Süper paylaşım.Teşekkürler[Resim: icon_neutral.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
Zip 'in ateş etmesi konusunda Ekrem 'e katılıyorum ama [Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif] onun dışında harfiyen katılıyorum Ege 'ye, hele o son paragraf [Resim: icon_e_ugeek.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
i
TRFanFromTR Yazılan:Süper olmuş emeğine sağlık. [Resim: clap.gif] [Resim: clap.gif] Özellikle Meta Hell 'i fln. hiç bilmiyordum, o bölümde Lara 'nın ne dediğini de anlamamıştım zaten [Resim: icon_mrgreen.gif] çok iyi oldu bu. [Resim: icon_neutral.gif]

Meta hell diye biÅŸi yok ztn, the Med or, hell diyor orada Zip Big Grin
Med=Akdeniz yani

[Resim: ttdv0.jpg] [Resim: 165490774fx0.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008, (Bu Mesaj 16-08-2008 değiştirilmiştir. Değiştiren : Yönetwomen.)
Çok aydınlatıcı bir yazı olmuş teşekkürler[Resim: icon_neutral.gif] Ben yinede zip'in kötü tarafta yer aldığını düşünmüyorum.Bu işin başka bir açıklaması olabilir..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
biggestlarafan Yazılan:i
TRFanFromTR Yazılan:Süper olmuş emeğine sağlık. [Resim: clap.gif] [Resim: clap.gif] Özellikle Meta Hell 'i fln. hiç bilmiyordum, o bölümde Lara 'nın ne dediğini de anlamamıştım zaten [Resim: icon_mrgreen.gif] çok iyi oldu bu. [Resim: icon_neutral.gif]

Meta hell diye biÅŸi yok ztn, the Med or, hell diyor orada Zip Big Grin
Med=Akdeniz yani

Evet biz de Amanda'yla bunun üzerinde konuştuk o arkadaşına sordu ben de internette araştırma yaptım yabancı forumlarda,Meta Hell diye bir şey var ama orada Med yani Mediterranean yani Akdeniz dendiğini söyleyenler de var,2si de gayet mantıklı geliyor.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008, (Bu Mesaj 16-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Eckhardt.)
Egeee Yazılan:Peki Natla'nın bu oyunda ne işi var?Crystal Dynamics,Tomb Raider Anniversary'yi yaparken belki amacı sadece Tomb Raider'ın yeniden versiyonunu yaparak Tomb Raider Fanlarına jest yapmak değildi,belki de Natla'yı yeniden gündeme getirmek veya Natla'nın bu oyunla birlike kendi karakterleri olduğunu göstererek Natla gibi bir karakteri devam oyunlarında kullanmaktı.Üstelik videoda bu olaydan biraz önce gösterilen "Some tombs should never be disturbed." cümlesi de Natla'nın mezarına geri dönmüşüz gibi bir anlam çıkarmamıza sebebiyet veriyor.

off bunu bende düşünmustum[Resim: icon_e_smile.gif][Resim: clap.gif] adamlar anniversary yi çıkarana kadar legend ın special bölumunu çıkartırlardı[Resim: icon_razz.gif][Resim: icon_razz.gif] ayrıca çok güzel bir yazı olmus tesekkurler[Resim: icon_e_smile.gif]

offff içim ürperdi[Resim: icon_lol.gif] evet evet bu oyun çok farklı olucak[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: Untitled-1-2.gif]
just like laara crooft Mr Green .-._......._.-.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
Çok güzel bir çalışma olmuş ege [Resim: icon_neutral.gif] Dün gece bende resimlerini çekmiştim ama geç olduğu için göndermeye üşenmiştim [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

Bence orda Zip Lara'ya nişan almıyor arkasında ki başka bir şeye... ve peşinden de Lara'nın Zip'e silah doğrulttuğunu görüyoruz.Ben de Zip'e sİlah doğrultan kişinin Lara olmadığı kanısındayım.Ses farklı geliyor.Belki sahte Lara'da ordadır ve ona ateş ediyordur.Lara (yada natla) Drop It Zip or I drop you! derken,acaba onu öldür zip ya da ben seni öldürürm diyor olabilir mi? Belki de gerçek Lara'dan bahsediyor.

Şöyle de olabilir;Natla değişik güçleri ile Zip'i hipnotize felan etmiştir ve orada gerçek Lara ve Lara görünümlü Natla'yı bir arada görünce kafası karışmıştır.Sahte Lara'da gerçek Lara'yı vurması için telkinde bulunuyordur.

Tabi bunların hepsi varsayım.Video bölümlerden parça parça görüntüler veriyor.O yüzden çok başka bir şey de çıkabilir. [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
Hmm aslında bana mantıklı geldi. Ama Lara Zip 'i tehlikeye atmaz gibi, döner arkasını kendi vurur, tabi gerçek Lara 'ysa. Ben bu iki Lara olayına tam katılmadığım için birşey demiyim ama mantıklı geldi bana. [Resim: icon_e_confused.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008, (Bu Mesaj 16-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : zubeyde_.)
bence de arkadaşlar oyunda iki lara var ilk trailerde sahte lara yani natla croft manoru yakıyor ikinci trailerde ise gerçek lara croft manor yanarken içerde ve kurtulmaya çalışıyor (tabi oyun çıkmadan kesin bi şey söyleyemicem)

[Resim: adsz3-1.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-08-2008,
oyy yorumlarınız oku oku bitmiyo[Resim: icon_eek.gif][Resim: icon_lol.gif]Kimisi bana katılmış kimisi katılmamış,kimisi 3 tane Lara var diyo kimisi beş tane,kimisi o kız sesi Kurtistenmi çıkıyo diyo[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]Helal olsun adamlara bi video koyuyolar 40 akıllı çözemiyo[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Underworld Hikayesi! Duma 10 244 Dün
Son Mesaj: ersel3
Question Tomb Raider Underworld Yardım !!! MoBy 317 8,988 Dün
Son Mesaj: soulmate
  Nintendo wii de underworld burningman 2 46 07-01-2009
Son Mesaj: MoBy
  underworld avatarları thor_underworld 7 320 06-01-2009
Son Mesaj: Lava
Exclamation Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 170 3,408 06-01-2009
Son Mesaj: Lava

Forum Atla: