|
Tomb Raider Underworld Gameplay Trailer
|
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Tomb Raider Underworld Gameplay Trailer
Süper olmuş emeğine sağlık.
Özellikle Meta Hell 'i fln. hiç bilmiyordum, o bölümde Lara 'nın ne dediğini de anlamamıştım zaten
|
|||
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
|
bizde onla uğraşıyoruz meta hell mi yoksa med a hell mi çünkü med akdeniz demek egede tutturdu meta hell
![]()
|
|||
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Güvenli kaynaklarım var
|
|||
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Süper paylaşım.Teşekkürler
|
|||
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Zip 'in ateş etmesi konusunda Ekrem 'e katılıyorum ama
|
|||
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
|
i
TRFanFromTR Yazılan:Süper olmuş emeğine sağlık. Meta hell diye bişi yok ztn, the Med or, hell diyor orada Zip ![]() Med=Akdeniz yani
|
|||
|
16-08-2008,
(Bu Mesaj 16-08-2008 değiştirilmiştir. Değiştiren : Yönetwomen.)
|
|||
|
|||
|
Çok aydınlatıcı bir yazı olmuş teşekkürler
|
|||
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
biggestlarafan Yazılan:iTRFanFromTR Yazılan:Süper olmuş emeğine sağlık. Evet biz de Amanda'yla bunun üzerinde konuştuk o arkadaşına sordu ben de internette araştırma yaptım yabancı forumlarda,Meta Hell diye bir şey var ama orada Med yani Mediterranean yani Akdeniz dendiğini söyleyenler de var,2si de gayet mantıklı geliyor. |
|||
|
16-08-2008,
(Bu Mesaj 16-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Eckhardt.)
|
|||
|
|||
Egeee Yazılan:Peki Natla'nın bu oyunda ne işi var?Crystal Dynamics,Tomb Raider Anniversary'yi yaparken belki amacı sadece Tomb Raider'ın yeniden versiyonunu yaparak Tomb Raider Fanlarına jest yapmak değildi,belki de Natla'yı yeniden gündeme getirmek veya Natla'nın bu oyunla birlike kendi karakterleri olduğunu göstererek Natla gibi bir karakteri devam oyunlarında kullanmaktı.Üstelik videoda bu olaydan biraz önce gösterilen "Some tombs should never be disturbed." cümlesi de Natla'nın mezarına geri dönmüşüz gibi bir anlam çıkarmamıza sebebiyet veriyor. off bunu bende düşünmustum adamlar anniversary yi çıkarana kadar legend ın special bölumunu çıkartırlardıoffff içim ürperdi
![]() just like laara crooft Spoiler (Spoiler Goster) |
|||
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Çok güzel bir çalışma olmuş ege
Bence orda Zip Lara'ya nişan almıyor arkasında ki başka bir şeye... ve peşinden de Lara'nın Zip'e silah doğrulttuğunu görüyoruz.Ben de Zip'e sİlah doğrultan kişinin Lara olmadığı kanısındayım.Ses farklı geliyor.Belki sahte Lara'da ordadır ve ona ateş ediyordur.Lara (yada natla) Drop It Zip or I drop you! derken,acaba onu öldür zip ya da ben seni öldürürm diyor olabilir mi? Belki de gerçek Lara'dan bahsediyor. Şöyle de olabilir;Natla değişik güçleri ile Zip'i hipnotize felan etmiştir ve orada gerçek Lara ve Lara görünümlü Natla'yı bir arada görünce kafası karışmıştır.Sahte Lara'da gerçek Lara'yı vurması için telkinde bulunuyordur. Tabi bunların hepsi varsayım.Video bölümlerden parça parça görüntüler veriyor.O yüzden çok başka bir şey de çıkabilir.
|
|||
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Hmm aslında bana mantıklı geldi. Ama Lara Zip 'i tehlikeye atmaz gibi, döner arkasını kendi vurur, tabi gerçek Lara 'ysa. Ben bu iki Lara olayına tam katılmadığım için birşey demiyim ama mantıklı geldi bana.
|
|||
|
16-08-2008,
(Bu Mesaj 16-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : zubeyde_.)
|
|||
|
|||
|
bence de arkadaşlar oyunda iki lara var ilk trailerde sahte lara yani natla croft manoru yakıyor ikinci trailerde ise gerçek lara croft manor yanarken içerde ve kurtulmaya çalışıyor (tabi oyun çıkmadan kesin bi şey söyleyemicem)
|
|||
|
16-08-2008,
|
|||
|
|||
|
oyy yorumlarınız oku oku bitmiyo
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider Underworld Hikayesi! | Duma | 10 | 244 |
Dün Son Mesaj: ersel3 |
|
| Tomb Raider Underworld Yardım !!! | MoBy | 317 | 8,988 |
Dün Son Mesaj: soulmate |
|
| Nintendo wii de underworld | burningman | 2 | 46 |
07-01-2009 Son Mesaj: MoBy |
|
| underworld avatarları | thor_underworld | 7 | 320 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|
| Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! | MoBy | 170 | 3,408 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|

![[Resim: 01-3.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/01-3.jpg)

![[Resim: ttdv0.jpg]](http://img383.imageshack.us/img383/2581/ttdv0.jpg)
![[Resim: 165490774fx0.gif]](http://img354.imageshack.us/img354/1982/165490774fx0.gif)

![[Resim: Untitled-1-2.gif]](http://i411.photobucket.com/albums/pp193/Eckhardt4/Untitled-1-2.gif)