Derecelendir
  • 7 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider Underworld Official Teaser Trailer
19-07-2008,
RE: Tomb Raider Underworld Official Teaser Trailer
ya bu laranın kıyafeti ne öle aman tanrııııııııııııııııııııııııım[Resim: icon_e_ugeek.gif][Resim: icon_e_ugeek.gif][Resim: icon_e_ugeek.gif][Resim: icon_e_ugeek.gif][Resim: icon_e_ugeek.gif]

[Resim: masimza.jpg]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Off grafiklere bak... Oyunu PC'de oynamayı planlıyordum ama sanırım PS3'te oynamam gerekecek. Sistemim kaldırmayabilir.
Oha ya[Resim: zipla.gif] . Çok güzel!

Annesini aramaktan mı vazgeçiyor, ters bişiler mi oldu... Ya da geçmişi sallayıp geleceğe mi bakmak istiyor [Resim: 10.gif] (bkz. Kurtis olabilir geleceğinde nihoha [Resim: lol2.gif] ).
Oy oy oy heyecanlandım[Resim: icon_lol.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Ne yaptı o öyle yaaaa!!![Resim: icon_eek.gif] umarım içerde zip falan yoktur çok acıdım evin haline ama canı istediği için patlatmış olamaz dimi, nese oyunda öörencez inşallah[Resim: icon_e_biggrin.gif]... Bi de o masadaki pistoller neydi; AOD'a dönmesin de işler...
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Bi videodan ne teoriler ürettiniz bee valla helal olsun[Resim: clap.gif]Durun bi bakalım herşeyin mantıklı bi açıklaması vardır[Resim: icon_e_smile.gif]Ama helal olsun adamlara öyle bi video yayınladılarki yer yerinden oynadı herkes merak içinde kaldı[Resim: icon_neutral.gif]Acaba yabancı forumlarda neler konuşuluyo bu video hakkında onu merak ediyorum[Resim: icon_e_smile.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Sen böyle diyince ben de tombraiderforums.com'a bir göz attım. Bir eleman şu resmi koymuş ve pencereden görünen ''şey''in bir insana benzediğini söylemiş;

[Resim: 2qasp5k.jpg]

Bazıları orada hiçbir şey olmadığını söylüyor, ki bence de yok, bazıları heykel olabilir diyor. Bence bir şey değil o, siz insana benzetebildiniz mi?

Şeye çok güldüm, adamlardan biri Winston'dır demiş, başka biri de o kendini korumak için buzdolabına saklanmıştır demiş ehueh.
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
heykel o ya elinde kılıç var çok belli Big Grin

[Resim: trfanas4.png]
Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN

Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008, (Bu Mesaj 19-07-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Luca.)
valla bana görede manoru yakan lara değil , bi lara benzeri görümünde bi düşman olabilir..
zaten tipide hiç benzemiyor lara ya
videoda laranın pistolleri manorda masanın üzerinde duruyor, ve büyük patlama geri alınıyo her yer yok olmuş ev içinde gösteriliyo
yani elinde uzaktan kumandayla kendi evini havaya uçurmak laranın tarzı değil [Resim: icon_e_confused.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
herkesin kafasında soru işaretleri belirmiş[Resim: icon_lol.gif] yabancı forumlardada teori üretiliyor, içine amanda girmiş[Resim: icon_e_biggrin.gif](en çok güldüğüm bu) biri şeytan girmiş diyo, bazıları geçmişi silmek için bazılarıda zaten zengin yansın nolcak diyo[Resim: icon_e_biggrin.gif] eidos bir açıklama yapmadan doğrusunu bulamayacağız heralde, bakalım laranın içine ne girmiş[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Videodaki bence kesinlikle Lara.. Kendini buldu bence onun hep psikopat bi tarafı vardı[Resim: icon_mrgreen.gif] Sebep konusunda ise kafamda bir sürü şey var amaaaan zenginin malı fakirin çenesi yorarmış [Resim: icon_e_biggrin.gif] [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif] Lara bu yakar mı yakar [Resim: icon_mrgreen.gif]
Hem yansın be yaa Lara'ya koyar mı? [Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
bi karikatür geliyor aklıma adam soruyor laranın hizmetlisine ne yapıyorsunuz bu kocaman evde lan adam şey diyor hiiç at koşturuyoruz anasını satayım Big Grin

[Resim: trfanas4.png]
Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN

Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
yaksın be bak ne güzel oldu sanki evde durduğumu var [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Değil mi ama en azından yok birileri evdekilere zarar verecek yok rehin alınacak bu salaklar ya da biricik nadide tarihi eserleri çalınacak die bir derdi kalmadı [Resim: 24.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Süper bi video olmuş işte bu[Resim: icon_neutral.gif][Resim: icon_mrgreen.gif] Şeytan girmiş bu kızın içine yerle bir etti evi[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: rg_001100.gif][Resim: tombraiderunderworld072108_2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Underworld Hikayesi! Duma 10 244 Dün
Son Mesaj: ersel3
Question Tomb Raider Underworld Yardım !!! MoBy 317 8,987 Dün
Son Mesaj: soulmate
  Nintendo wii de underworld burningman 2 46 07-01-2009
Son Mesaj: MoBy
  underworld avatarları thor_underworld 7 320 06-01-2009
Son Mesaj: Lava
Exclamation Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 170 3,408 06-01-2009
Son Mesaj: Lava

Forum Atla: