Derecelendir
  • 7 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider Underworld Official Teaser Trailer
19-07-2008,
RE: Tomb Raider Underworld Official Teaser Trailer
Yannsın kardeşim bize ne içerdekiler düşünsün...[Resim: icon_e_biggrin.gif] (tabi içerde biri varsa). Hem Lara'nın bi bildiği vardır naaptınız içine bişey kaçmış falan...[Resim: icon_lol.gif]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Bu kısım oyunun sonu olabilir.Bu kızcağız annesini arıyor şimdi,belki annesi söyledi evi havaya uçur diye.Evde bir şey olabilir,bir ruh falan vs.Ya da annesine çok kızdı,annesiyle ilgili her şeyi silmek istiyor her şey olabilir[Resim: icon_lol.gif]Evinin altında yatır olabilir[Resim: icon_lol.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008, (Bu Mesaj 19-07-2008 değiştirilmiştir. Değiştiren : İ_A_U_TR.)
Oldu olacak Lara ruh halini deÄŸiÅŸtirdi ne dersin[Resim: icon_e_biggrin.gif]Belkide pisikopat olmuÅŸtur[Resim: 24.gif]

[Resim: sigaraya_hayir.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Daha önceden Croft Manorun yanacağından bahsediyorduk.Demek ki doğruymuş [Resim: icon_e_wink.gif] Paylaşım için teşekkürler [Resim: icon_e_wink.gif]

Aslında videoda bir yanlışlık görüyorum.Video geri gidiyor başta.Ta ki Lara'yı görene kadar.Orada evin dışından görünürken cam kırıkları geri giderken arasında ateş görünmüyor ama Lara elinde kumandayla patlatırken,patlamayla beraber ateşde görünüyor.İlginç geldi.Bunun yanı sıra muhteşem bir video olumuş [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-07-2008,
Evin patladığı video süper grafikler harika [Resim: icon_eek.gif] merakla bekliyorzzz [Resim: icon_eek.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
Birincisi, bu video'nun ben de oyunun sonu olduğunu ya da en azından başında olmadığını düşünüyorum. Ya arkadaşlarına bişey olacak ve geçmişini evi ile birlikte tarihe gömecek bu kötü olur tabi. Ya da bulduğu şey bu zamana kadarki herşeyden çok tehlike arzettiği için bulunduğu yeri böylece gömerek peşindeki büyük tehlikeyi başkasına bulaştırmadan kişiselleştirecek ne bileyim böyle şeyler..

İkincisi çoğu kişi videonun o patlama ile ilgili olan kısmında hata olduğunu düşünüyor fakat kesinlikle hata yok buna emin olabilirsiniz. Saplantılı olarak izlerseniz yine kendinizi haklı çıkarırsınız. Orasını açıklamak gerekirse pencereye yaklaşmadan evvel bir alev parlaması görülüyor işte o kısım Lara'nın evi patlattığı ve camların alevler içinde olduğu kısım ama kamera bu esnada içeride olduğundan bunu önemsemiyoruz. Fakat cama yaklaşıldığında video geri sardığı için cam kırıkları toplanıyor ve orada yangın görülmüyor. Halbuki oradaki yangın içerde biz balkonlar heykeller geri sararken orada yanıyor. Kamera dışarı çıktığında elbette yangın gözükmeyecek. Sadece ilk etkiyi yaparak patlayan cam kırıkları gözükecek ve yağmurla beraber lara görünecek. Sonrası sabit kamera ile tekrarlandığında bu akılda hata oluştu hissayatı veriyor. Halbuki adamlar salak değil, bu videoyu normal şekilde patlamayı gerçekleştiriyorlar sonra geri sardırarak trailerı oluşturuyorlar. Yani hata olması imkansız.[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
Egeee Yazılan:Bu kısım oyunun sonu olabilir.Bu kızcağız annesini arıyor şimdi,belki annesi söyledi evi havaya uçur diye.Evde bir şey olabilir,bir ruh falan vs.Ya da annesine çok kızdı,annesiyle ilgili her şeyi silmek istiyor her şey olabilir[Resim: icon_lol.gif]Evinin altında yatır olabilir[Resim: icon_lol.gif]

Yok artık Lee Brown James[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
telli babadır o [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: thumb_413879419.gif]
Madem Uyku Yari ölüm Canima Kasdeden Gecedir...!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
yatırmı [Resim: icon_eek.gif]ege sen iyice uçmuşsun[Resim: icon_lol.gif] moby nin teorisi çok mantıklı geldi bana kesin arkadaşlarına bişey oldu oda evi havaya uçurup geçmişi gömdü[Resim: uzgun.gif]
bu arada trailerdeki müzik hala kulaklarımda çok etkiledi beni eğer indirip dinlemek isteyenler olursa zaten yabancı değil canım bizim mozart amcanın bestesi[Resim: icon_mrgreen.gif]
Mozart-Requiem- lacrymosa

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
MoBy Yazılan:Birincisi, bu video'nun ben de oyunun sonu olduğunu ya da en azından başında olmadığını düşünüyorum. Ya arkadaşlarına bişey olacak ve geçmişini evi ile birlikte tarihe gömecek bu kötü olur tabi. Ya da bulduğu şey bu zamana kadarki herşeyden çok tehlike arzettiği için bulunduğu yeri böylece gömerek peşindeki büyük tehlikeyi başkasına bulaştırmadan kişiselleştirecek ne bileyim böyle şeyler..

İkincisi çoğu kişi videonun o patlama ile ilgili olan kısmında hata olduğunu düşünüyor fakat kesinlikle hata yok buna emin olabilirsiniz. Saplantılı olarak izlerseniz yine kendinizi haklı çıkarırsınız. Orasını açıklamak gerekirse pencereye yaklaşmadan evvel bir alev parlaması görülüyor işte o kısım Lara'nın evi patlattığı ve camların alevler içinde olduğu kısım ama kamera bu esnada içeride olduğundan bunu önemsemiyoruz. Fakat cama yaklaşıldığında video geri sardığı için cam kırıkları toplanıyor ve orada yangın görülmüyor. Halbuki oradaki yangın içerde biz balkonlar heykeller geri sararken orada yanıyor. Kamera dışarı çıktığında elbette yangın gözükmeyecek. Sadece ilk etkiyi yaparak patlayan cam kırıkları gözükecek ve yağmurla beraber lara görünecek. Sonrası sabit kamera ile tekrarlandığında bu akılda hata oluştu hissayatı veriyor. Halbuki adamlar salak değil, bu videoyu normal şekilde patlamayı gerçekleştiriyorlar sonra geri sardırarak trailerı oluşturuyorlar. Yani hata olması imkansız.[Resim: icon_e_wink.gif]
hata olma olasılığı çok yüksek geri sararak değil normal ileri oynatarak oluşturuluyor videolar önce patlatıp geri alma olması imkansız video değilde oyun içi olsaydı haklısın derdim laranın pozisyonu geçiyorum ama cam olayındaki hata şu

camlar oluşmadan ateş lazım diyoruzya camlar oluşmadan birkaç frame geriye gittiğinde sehpa vs.. yerine geçiyor en son camlar oluşuyor bu ikisi arasında değilde ondan önce ateşi gösteriyorlar bunu kimse anlamaz diye düşünmüşler herhalde ateşi az ve biraz erken göstermişler o kadar yapmarıda normal biz olsak bizde öyle yapardık çünkü patlama esnasında ateşden başka birşeyin görünmemesi durumu olurdu. [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: trfanas4.png]
Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN

Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
Olm orada ateş gözüküyor diyorum. Anlamak istemiyorsunuz yahu. Bende zaten normal olarak videoyu düz çekim yapıyorlar dedim. Tam cama yaklaştığında ekran alevle kapanıyor. İşte o noktada videonun bitimindeki patlama yapılmış oluyor. Artık o cama yaklaşıldığında da patlama geri çekilmiş oluyor. Bu sebeple alevlerin gözükmemesi normal... Yani hata yok bilader anlayın ya.....

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
Benim iki teorim var, biri iyi diğeri kötü.

Önce kötü olanı söyleyeyim. Bu Lara kendi evini havaya uçuruyor ya, bu beni kıllandırdı ve Lara ile özleşmiş bir malikane yok edildiyse bu da son oyun olabilir belki diye düşündüm [Resim: icon_mrgreen.gif].
İkincisi bu video bence oyunun ilk levelinin ardından yayınlanacak. Çünkü tanıtım videoları genelde oyunun gidişatı hakkında fikir verir finali hakkında değil. Ve şöyleşiden aklımızda kalan; Lara 2.levele günümüzde başlıyordu ve büyük bir değişime gidiyordu. Elbette evi patlatmasının çok mantıklı bir açıklaması olacaktır, hatta biz onun yerinde olsak bizde patlatırdık diyeceğiz.
Son olarak bu ev patlatma olayını ilk Core düşünmüştü. Şaka yapmıyorum. TR4 ile Lara'yı öldürdüklerinde onu tekrar geri getirebilmek için uydurulan absurt senaryoların birinde vardı bu ev patlatma mevzusu, core patronunun ağzından duymuştum [Resim: icon_e_biggrin.gif] [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: deepbluezg7.jpg]
Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
Şom ağızlılık yapma Cem şimdi son oyun moyun alla alla[Resim: kizgin.gif] Altın yumurtlayan tavuğu tekrar keseceklerine ben inanmıyorum. Bu patlama olayını sarsıcı bir başlangıç ya da - Ayhan'ın dediği de mantıklı - sonuç için yapmış olabilirlerki bir dahaki oyuna oyuncu yerinde duramaz acaba seri nasıl dvam edecek diye[Resim: icon_e_wink.gif] Bir grup hiç beğenmiyor ama bence Crystal'in getirdiği en marjinal yenilik malikanenin daha oynanabilir daha maceralı olmasıdır.. [Resim: icon_neutral.gif] Lara her ne kadar çekip gidiyor gibi görünse de oyunun Croft Manor bölümünde yanmış enkazın üzerinde oynama üzerine kurulabilir ki bu da acayip br şey olur[Resim: icon_neutral.gif] Bir de TR de bir çok şey yapıldı sonuçta 8 oyun az değil.. (Öldürmeye bile kalkıştılar oha yani [Resim: kizgin.gif]) Hiç yapılmamış bir şeyler bulup oyunucunun dikkatini çekmeleri gerekiyorduki ben bu konuda Eric Lindstrom'un hakkını veriyorum acayip oldu [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Underworld Hikayesi! Duma 10 240 Dün
Son Mesaj: ersel3
Question Tomb Raider Underworld Yardım !!! MoBy 317 8,983 Dün
Son Mesaj: soulmate
  Nintendo wii de underworld burningman 2 46 07-01-2009
Son Mesaj: MoBy
  underworld avatarları thor_underworld 7 320 06-01-2009
Son Mesaj: Lava
Exclamation Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 170 3,407 06-01-2009
Son Mesaj: Lava

Forum Atla: