|
Tomb Raider Underworld Official Teaser Trailer
|
|
20-07-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Tomb Raider Underworld Official Teaser Trailer
Valla hepinizin seneryolarını tek tek okuyorumiçlerinde en mantıklı onlanı Cem in seneryosuydu
|
|||
|
20-07-2008,
|
|||
|
|||
|
bence de o oyunun başa yakın bir videosu...şimdiden son videosunu yayımlayacaklarını hiç sanmıyorum...ha oyunun devamı olur mu sorusunu bilemiyeceğim...anka haklı manor olayını annide beğenmiştim ben...legenddaki sarmamıştı ama annideki çok hoşuma gitmişti..sıkıldıkça açıp oynuyordum
![]() I Make My Own Luck |
|||
|
20-07-2008,
|
|||
|
|||
|
Mesela videonun sonunda pencerelerde yanıyor fakat geri sararken hiç görmedik.Ateş daha içerdeyken kayboluyor.Neyse yine de güzel bir video bence
|
|||
|
20-07-2008,
|
|||
|
|||
|
destekleyin beni destek istiom
video bencede oyunun sonu lara bu işi bırakıyorum tarzı bir hareket yapıyor. bizi croft manor dan etmesinlerde.
![]() Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN |
|||
|
20-07-2008,
|
|||
|
|||
|
olum bu işi bırakan ne diye evini patlatsın
ya aklıma geldi bu prince of persia gibi olmasın...geleceğe gidip dönme hesabı...bakın evin patlaması geri sarılıyo falan...belki zaman yolculuğu olacak...geçmişe gidip kendimizi durduracaz belki. ben niye senaryo yazdım şimdi, sadece gelecek/geçmiş hadisesini belirtip gönderecektim..hakkat çenem düşük benim
![]() I Make My Own Luck |
|||
|
20-07-2008,
|
|||
|
|||
|
Dediğin mantıklı olabilir sonuçta Legend'te zaman kapıları vardı. Belki de Lara daha büyük bi malikane almıştır, belki de patlatan o değildir, ikizidir (Luca Croft)
![]() Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar. |
|||
|
20-07-2008,
|
|||
|
|||
|
yok daha neler , ben yapmadım vallaa
|
|||
|
20-07-2008,
|
|||
|
|||
sanart2000 Yazılan:Mesela videonun sonunda pencerelerde yanıyor fakat geri sararken hiç görmedik.Ateş daha içerdeyken kayboluyor.Neyse yine de güzel bir video benceYa arkadaşlar videonun başında geri sarım ile başa dönerken kurşun zamanında ilerliyor yani çok yavaş. Daha biz içerde videonun en başında pistollerin tepesinde kamera dönerken, dışarda o camlar yanıyor zaten. Eee videoda geri sardığına göre ve kamerada içerde olduğuna göre camları yanarken göremiyoruz. Video taa Lara'ya gelince de patlama geri sarmış ve olmamış oluyor ve doğal olarak camlar yanmıyor bunu bir türlü anlatamadım pfff...
|
|||
|
21-07-2008,
|
|||
|
|||
|
Bu kadar yazdınız yazdınız birinden biri elbet tutucak ondan sonrada heh bak ben demiştim diceksiniz
|
|||
|
21-07-2008,
|
|||
|
|||
|
oyun baslarken boyle baslar sonra örnegin 5 gun önce yazar manorda larayı gösteren bir demo başlar böyle benim düşüncem
|
|||
|
22-07-2008,
(Bu Mesaj 22-07-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : lovelygirl.)
|
|||
|
|||
|
bence çok güzel olmuş.beni çok etkiledi.hiç aklımdan çıkmadı izlediğimden beri.
ayrıca biliyosunuz laranın gözlerinde kırışıklık görünüyodu buna dikkat etmişler.neyse şom ağızlık yapmayayım
|
|||
|
22-07-2008,
|
|||
|
|||
|
oyunun biteceni sanmıyorum manorru bastan yenılıceklerdir hayır oyunu bitiremezler
|
|||
|
25-07-2008,
|
|||
|
|||
|
Ya gitti Croft Manor ya!!!
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider Underworld Hikayesi! | Duma | 10 | 244 |
Dün Son Mesaj: ersel3 |
|
| Tomb Raider Underworld Yardım !!! | MoBy | 317 | 8,987 |
Dün Son Mesaj: soulmate |
|
| Nintendo wii de underworld | burningman | 2 | 46 |
07-01-2009 Son Mesaj: MoBy |
|
| underworld avatarları | thor_underworld | 7 | 320 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|
| Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! | MoBy | 170 | 3,408 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|

![[Resim: bleachgif1.gif]](http://i242.photobucket.com/albums/ff70/newmoon84/bleachgif1.gif)

![[Resim: trfanas4.png]](http://img87.imageshack.us/img87/8325/trfanas4.png)
ben niye senaryo yazdım şimdi, sadece gelecek/geçmiş hadisesini belirtip gönderecektim..hakkat çenem düşük benim
![[Resim: deepbluezg7.jpg]](http://img174.imageshack.us/img174/7121/deepbluezg7.jpg)

ayrıca biliyosunuz laranın gözlerinde kırışıklık görünüyodu buna dikkat etmişler.neyse şom ağızlık yapmayayım