Derecelendir
  • 7 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider Underworld Official Teaser Trailer
20-07-2008,
RE: Tomb Raider Underworld Official Teaser Trailer
Valla hepinizin seneryolarını tek tek okuyorumiçlerinde en mantıklı onlanı Cem in seneryosuydu[Resim: icon_e_wink.gif]Yatır matır hikayelerinden sora hele...[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif] Hee sen niye bi seneryo yazmıyosunda atıp tutuyosun dediğinizi duyar gibiyim ama kızmayın hemen[Resim: icon_lol.gif]Çünkü ben bu heriflerin sağ gösterip sol vuracağını düşünüyorum ve bi videoyla bizim bu büyük karmaşayı çözebilmemize olanak sağlıycaklarını düşünmüyorum(cümleyi bitürlü toparlayamadım[Resim: icon_e_smile.gif]).Bugüne kadar tartışmasız bütün oyunları düşünerek söylüyorum en başarılı trailer bu trailer oldu.Ve hakkaten herkes bu trailer ın etkisiyle seneryolar yazmaya başladı[Resim: icon_e_wink.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
bence de o oyunun başa yakın bir videosu...şimdiden son videosunu yayımlayacaklarını hiç sanmıyorum...ha oyunun devamı olur mu sorusunu bilemiyeceğim...anka haklı manor olayını annide beğenmiştim ben...legenddaki sarmamıştı ama annideki çok hoşuma gitmişti..sıkıldıkça açıp oynuyordum[Resim: icon_lol.gif]bu ateş mevzusu bitmeyecek anlaşılan..ama ben emreye katılıyorum[Resim: icon_neutral.gif]ateş durumunda ufak da olsa kesinlikle bir hata var...anlık bir olay geri sarılıyor...normal ilerleyişde ateş çok hızlı..."geri sararken ateşin o kadar erken mekanı terk etmesi durumu saçma yani"...öyle bir basınç oluşabilmesi için ateşin daha yakında olması gerekiyor...çok hızlı gerçekleşen bir olayı evin içinden geri sardığınızı düşünün...ateş çekildiğinde kamera gidiyorda gidiyor...camlar taa nerelerde...o hızla geri sarılırken yani katedilen yol uzunken ateş çok erken çekiliyor...ateş çekildikten sonra kamera baya gidiyor....dediğim gibi anlık bir olayda ateşin daha yakında olması lazım...ama emrenin dediği gibi mantıklıdır..çünkü sadece ateşi göstermek istememişlerdir...ara ara çıkması daha etkili[Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: bleachgif1.gif]
I Make My Own Luck
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
Mesela videonun sonunda pencerelerde yanıyor fakat geri sararken hiç görmedik.Ateş daha içerdeyken kayboluyor.Neyse yine de güzel bir video bence [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: dfgfdghgkp9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
destekleyin beni destek istiom [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

video bencede oyunun sonu lara bu işi bırakıyorum tarzı bir hareket yapıyor. bizi croft manor dan etmesinlerde. [Resim: icon_e_ugeek.gif]

[Resim: trfanas4.png]
Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN

Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
olum bu işi bırakan ne diye evini patlatsın[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]daha iyi ya işi bırakan oturur evinde, ne yani koca malikane bi yerine mi batıyo töbe töbe[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]sanki dersin mezarlıkda yaşıyo "artık mezar görmek istemiyorum" mu diyo yani[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]kendinize gelin akıllı olun[Resim: icon_lol.gif]niye sakin bi şekilde bu oyunun bitebileceğine inanamıyoruz, iyi ki bi kere öldürdüler larayı hep felaket bekleyin[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]hem böyle muhteşem bi sahneyle bitirirlerse yine devam istenecek...ha diyosanız ki nabız yoklaması, bakalım hala isteniyo mu diye onu bilemem[Resim: icon_lol.gif] ama son videoysa bile kanımca devam olacağı için heyecanlı bitirmiş olacaklardır(ay cümleyi toparlayamadım anladınız siz[Resim: icon_lol.gif])ama yine kanımca bu cemin dediği gibi bir video(başlarda)...aod taktiği bence[Resim: icon_mrgreen.gif]

ya aklıma geldi bu prince of persia gibi olmasın...geleceğe gidip dönme hesabı...bakın evin patlaması geri sarılıyo falan...belki zaman yolculuğu olacak...geçmişe gidip kendimizi durduracaz belki.[Resim: icon_lol.gif]belki de iki lara aynı zamanda karşılaşınca zamanın gidişatında bir sapma meydana gelecek[Resim: icon_lol.gif]karşılıklı bayılacaz sonra profesörle marty gelecek falan...bi dakka senaryo back to the future a döndü[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]şaka bi yana hoş olurdu...diğer video da laranın keşfettiği şeylerin dünyayı tehlikeye atacağını farketmesinden bahsediliyodu(bakınız tr4[Resim: icon_cool.gif]) belki keşfettiği şey içine girip çok zararlı şeyler yapacak ve içinden bi şekilde çıkınca lara geçmişe kendisini durdurmaya gidecek...bi tek kendimizle savaşmamıştık o da olsa süper olur[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]ben larayla nasıl savaşacaksam artık[Resim: mummy.gif]ben niye senaryo yazdım şimdi, sadece gelecek/geçmiş hadisesini belirtip gönderecektim..hakkat çenem düşük benim[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: bleachgif1.gif]
I Make My Own Luck
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
Dediğin mantıklı olabilir sonuçta Legend'te zaman kapıları vardı. Belki de Lara daha büyük bi malikane almıştır, belki de patlatan o değildir, ikizidir (Luca Croft) [Resim: icon_e_biggrin.gif] [Resim: icon_e_biggrin.gif] [Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: deepbluezg7.jpg]
Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
yok daha neler , ben yapmadım vallaa [Resim: icon_lol.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-07-2008,
sanart2000 Yazılan:Mesela videonun sonunda pencerelerde yanıyor fakat geri sararken hiç görmedik.Ateş daha içerdeyken kayboluyor.Neyse yine de güzel bir video bence [Resim: icon_e_wink.gif]
Ya arkadaşlar videonun başında geri sarım ile başa dönerken kurşun zamanında ilerliyor yani çok yavaş. Daha biz içerde videonun en başında pistollerin tepesinde kamera dönerken, dışarda o camlar yanıyor zaten. Eee videoda geri sardığına göre ve kamerada içerde olduğuna göre camları yanarken göremiyoruz. Video taa Lara'ya gelince de patlama geri sarmış ve olmamış oluyor ve doğal olarak camlar yanmıyor bunu bir türlü anlatamadım pfff...

[Resim: sign.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
21-07-2008,
Bu kadar yazdınız yazdınız birinden biri elbet tutucak ondan sonrada heh bak ben demiştim diceksiniz[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]Bende ozaman bende bunu diyeceğini demiştim dicem o kişiye,,bakalım kim bu şanslı kişi[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-07-2008,
oyun baslarken boyle baslar sonra örnegin 5 gun önce yazar manorda larayı gösteren bir demo başlar böyle benim düşüncem[Resim: icon_e_biggrin.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
22-07-2008, (Bu Mesaj 22-07-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : lovelygirl.)
bence çok güzel olmuş.beni çok etkiledi.hiç aklımdan çıkmadı izlediğimden beri.[Resim: icon_e_confused.gif]bazılarınızın dediği doğru bence.lara evi patlatıyor.artık herşey bitti gibisinden bir tavır yapıyor.çok üzülüyorum ya oyun biterse[Resim: uzgun.gif]ayrıca biliyosunuz laranın gözlerinde kırışıklık görünüyodu buna dikkat etmişler.neyse şom ağızlık yapmayayım[Resim: icon_e_sad.gif]

[Resim: nkloz3.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
22-07-2008,
oyunun biteceni sanmıyorum manorru bastan yenılıceklerdir hayır oyunu bitiremezler [Resim: nono.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
25-07-2008,
Ya gitti Croft Manor ya!!![Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: mrsmfl.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Underworld Hikayesi! Duma 10 244 Dün
Son Mesaj: ersel3
Question Tomb Raider Underworld Yardım !!! MoBy 317 8,987 Dün
Son Mesaj: soulmate
  Nintendo wii de underworld burningman 2 46 07-01-2009
Son Mesaj: MoBy
  underworld avatarları thor_underworld 7 320 06-01-2009
Son Mesaj: Lava
Exclamation Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 170 3,408 06-01-2009
Son Mesaj: Lava

Forum Atla: