|
Tomb Raider: Underworld Ön-İnceleme Yazısı (Tamamlanıyor)
|
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Tomb Raider: Underworld Ön-İnceleme Yazısı (Tamamlanıyor)
Ağlıyordum okurken neredeyse... 3 ay nasıl geçicek?
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Checkpoint hala var mı,yoksa eski kayıt stili mi geldi.?
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Gulp!
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
checkpoint gibisi yok
|
|||
|
28-08-2008,
(Bu Mesaj 28-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : ersel3.)
|
|||
|
|||
|
Tüh beee!!!O kadar da sevinmiştim eski sistem deyince.Allah onların.......!Ya hani core'cileri memnun etmek istiyolardı
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
evet, checkpoint le pek anlaşamıyoruz, kötü anılarımız var kendisiyle. Legend i ilk oynadığımda bir bölüm geçmiştim, daha doğrusu bölümün sonlarına gelmiştim, tabi checkpoint var diye ben hiç kaydetme gereği görmedim.
Anniversay de de çıldırma noktasına geldiğim yerleri hatırlıyorum, zaten sakar ve aceleciyim bir de checkpoint tam oldu
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
(28-08-2008 )TRFanFromTR Yazılan: evet, checkpoint le pek anlaşamıyoruz, kötü anılarımız var kendisiyle. Legend i ilk oynadığımda bir bölüm geçmiştim, daha doğrusu bölümün sonlarına gelmiştim, tabi checkpoint var diye ben hiç kaydetme gereği görmedim. bana çok yayrı dokundu.. ben çok fazla karşılaşmadım ama bence checkpoint daha iyi.. ben tr3 ü oynarken kayıtedemezdim.. başından başlardım oyunun |
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
evet eski savelerde ben de üşenirdim, autosave vardı ama yine de çok kullanışlı değildi, ama en iyisi AOD 'dakiydi, çok çok kullanışlıydı.
aslında Crysis 'deki gibi yapsalar müthiş olur herkes mutlu olur, ya da opsiyonel yapsalar
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
(28-08-2008 )TRFanFromTR Yazılan: evet eski savelerde ben de üşenirdim, autosave vardı ama yine de çok kullanışlı değildi, ama en iyisi AOD 'dakiydi, çok çok kullanışlıydı.AOD'nin eski save sisteminden farkı nedir biri bana anlatsın He bir de Crysis'inki nasılmış ki ben oynamadığımdan bilmiyorum. Bi zahmet onu da rica edeyimm
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Cahüüll
AOD 'da F5 'e basınca (burada F5 'i yazmak için klavyeden F5 butonuna bastım, şaşkınlık işte Crysis 'de de herşey var. Yaa işte böyle
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Aha sen bir normal üye olaraktan en süper adminle nası konuşuyorsun
Uyarı felan mı versem ne yapsam yaa Elimde kalırsın heee sölemedi deme bak sonra Ben anlamam F5 felan.. Hayatımın işkencesini yaşadım ara videolarından screen alacam diye Hem eski seride ne güzel defterin hırş hırş sesleriyle sayfaları çevrilir ya da TR4'teki gibi süper seslendirme efektleri ile inventroyde gezersin
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Hmm ben ilk TR3 paylaşımımı yaparken oyundan resim alma tuşunu F5 olarak belirlemiştim, F5 e basınca hem resim alıyor hem kaydediyordu, tabi sonra resimlere bir baktım anam resimlerin hepsi kayıt defterinden
(bunun Core 'nin estetik bakkal defteriyle ve TR4 'ün modern menüsüyle ne alakası var acaba
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Ahahha TR'nin ilk 5 oyununda otomatik screen alma i tuşu ile yapılıyordu.. Hatta resimleri çok yüksek kalite olan TGA kalıbı olarak çeker..
Sanki AOD'nin muhteşem menusunu Core'den başka biri yaptı
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider Underworld Hikayesi! | Duma | 10 | 244 |
Dün Son Mesaj: ersel3 |
|
| Tomb Raider Underworld Yardım !!! | MoBy | 317 | 8,988 |
Dün Son Mesaj: soulmate |
|
| Nintendo wii de underworld | burningman | 2 | 46 |
07-01-2009 Son Mesaj: MoBy |
|
| underworld avatarları | thor_underworld | 7 | 320 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|
| Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! | MoBy | 170 | 3,408 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|

![[Resim: underworldgifuz0.gif]](http://img116.imageshack.us/img116/2993/underworldgifuz0.gif)

Anniversay de de çıldırma noktasına geldiğim yerleri hatırlıyorum, zaten sakar ve aceleciyim bir de checkpoint tam oldu 

Uyarı felan mı versem ne yapsam yaa
Elimde kalırsın heee sölemedi deme bak sonra
Hem eski seride ne güzel defterin hırş hırş sesleriyle sayfaları çevrilir ya da TR4'teki gibi süper seslendirme efektleri ile inventroyde gezersin