Derecelendir
  • 14 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider: Underworld Ön-İnceleme Yazısı (Tamamlanıyor)
28-08-2008,
RE: Tomb Raider: Underworld Ön-İnceleme Yazısı (Tamamlanıyor)
Ağlıyordum okurken neredeyse... 3 ay nasıl geçicek? [Resim: icon_e_confused.gif] İyice sabırsızlanmaya başladım. Oyun fuarındaki kişiler ne kadar şanslı... Şimdiden oyunu tattılar. Kıskandım [Resim: icon_e_confused.gif]

[Resim: underworldgifuz0.gif]
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
Checkpoint hala var mı,yoksa eski kayıt stili mi geldi.?

[Resim: home_tru10-1.jpg]
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw[Resim: angry2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
Gulp! [Resim: icon_e_confused.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif] Her başlıkta checkpoint yok diye haykırırdım hatta kimse takmıyo derdim [Resim: icon_exclaim.gif] Kızmayın ama hala aynı save sistemi varmış, checkpoint [Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif] Ama napim canım hep o PlayStation World dergisi yüzünden, eski kayıt sistemi dönüyor yazmışlar, hatta checkpoint 'den daha mantıklı diye de kendileri ekleme yapmışlar [Resim: icon_exclaim.gif] [Resim: icon_lol.gif] Hem checkpoint daha iyi zaten [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
checkpoint gibisi yok [Resim: icon_rolleyes.gif] [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: laracroftlogoma8.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008, (Bu Mesaj 28-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : ersel3.)
Tüh beee!!!O kadar da sevinmiştim eski sistem deyince.Allah onların.......!Ya hani core'cileri memnun etmek istiyolardı[Resim: icon_exclaim.gif]Sait ,sen de kendini avutmak için.,biliyorum eski sistemi sevdiğini[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]of ya keyfim kaçtı haaaa

[Resim: home_tru10-1.jpg]
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw[Resim: angry2.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
evet, checkpoint le pek anlaşamıyoruz, kötü anılarımız var kendisiyle. Legend i ilk oynadığımda bir bölüm geçmiştim, daha doğrusu bölümün sonlarına gelmiştim, tabi checkpoint var diye ben hiç kaydetme gereği görmedim. [Resim: icon_mrgreen.gif] sonra oyunu bir açtım, anam! nerde benim kayıtlarım [Resim: uzgun.gif] Anniversay de de çıldırma noktasına geldiğim yerleri hatırlıyorum, zaten sakar ve aceleciyim bir de checkpoint tam oldu [Resim: icon_mad.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
(28-08-2008 )TRFanFromTR Yazılan:  evet, checkpoint le pek anlaÅŸamıyoruz, kötü anılarımız var kendisiyle. Legend i ilk oynadığımda bir bölüm geçmiÅŸtim, daha doÄŸrusu bölümün sonlarına gelmiÅŸtim, tabi checkpoint var diye ben hiç kaydetme gereÄŸi görmedim. [Resim: icon_mrgreen.gif] sonra oyunu bir açtım, anam! nerde benim kayıtlarım [Resim: uzgun.gif] Anniversay de de çıldırma noktasına geldiÄŸim yerleri hatırlıyorum, zaten sakar ve aceleciyim bir de checkpoint tam oldu [Resim: icon_mad.gif]

bana çok yayrı dokundu..
ben çok fazla karşılaşmadım ama bence checkpoint daha iyi..
ben tr3 ü oynarken kayıtedemezdim..
başından başlardım oyunun[Resim: icon_cry.gif][Resim: icon_mad.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
evet eski savelerde ben de üşenirdim, autosave vardı ama yine de çok kullanışlı değildi, ama en iyisi AOD 'dakiydi, çok çok kullanışlıydı. [Resim: icon_rolleyes.gif]

aslında Crysis 'deki gibi yapsalar müthiş olur herkes mutlu olur, ya da opsiyonel yapsalar [Resim: icon_e_confused.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
(28-08-2008 )TRFanFromTR Yazılan:  evet eski savelerde ben de üşenirdim, autosave vardı ama yine de çok kullanışlı deÄŸildi, ama en iyisi AOD 'dakiydi, çok çok kullanışlıydı. [Resim: icon_rolleyes.gif]

aslında Crysis 'deki gibi yapsalar müthiş olur herkes mutlu olur, ya da opsiyonel yapsalar [Resim: icon_e_confused.gif]
AOD'nin eski save sisteminden farkı nedir biri bana anlatsın[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif] Ben herhangi bir fark göremedim deee[Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]
He bir de Crysis'inki nasılmış ki ben oynamadığımdan bilmiyorum. Bi zahmet onu da rica edeyimm[Resim: icon_lol.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
Cahüüll [Resim: icon_e_biggrin.gif]

AOD 'da F5 'e basınca (burada F5 'i yazmak için klavyeden F5 butonuna bastım, şaşkınlık işte [Resim: icon_mrgreen.gif] tabi sayfa yenilendi mesajım gitti [Resim: icon_lol.gif] ) altta ikon çıkıyor hemen iki saniyede hiç uğraştırmadan kaydediyor, ama eski TR 'lerde F5 'e basınca 40 saat (tamam abarttım biliyorum, 2 saat [Resim: icon_mrgreen.gif] ) haşır huşur defter açılıyor, kaydediyorsun fln. kısayol gibi bişey.

Crysis 'de de herşey var. [Resim: icon_lol.gif] Yine F5 'e basınca aynı AOD 'daki gibi iki saniyede kaydediyor, sonra bazı noktalara geldiğinde de kendiliğinden autosave yapıyor, normal save de var şahane [Resim: icon_e_smile.gif]

Yaa işte böyle [Resim: icon_mrgreen.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
Aha sen bir normal üye olaraktan en süper adminle nası konuşuyorsun [Resim: ninja.gif] Uyarı felan mı versem ne yapsam yaa[Resim: pistol.gif] Elimde kalırsın heee sölemedi deme bak sonra[Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif]

Ben anlamam F5 felan.. Hayatımın işkencesini yaşadım ara videolarından screen alacam diye[Resim: kizgin.gif] Hem eski seride ne güzel defterin hırş hırş sesleriyle sayfaları çevrilir ya da TR4'teki gibi süper seslendirme efektleri ile inventroyde gezersin[Resim: icon_neutral.gif] Sen bi kere onların güzelliğini estetiğini algılayamamışsın ben sana ne diyim [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
Hmm ben ilk TR3 paylaşımımı yaparken oyundan resim alma tuşunu F5 olarak belirlemiştim, F5 e basınca hem resim alıyor hem kaydediyordu, tabi sonra resimlere bir baktım anam resimlerin hepsi kayıt defterinden [Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: icon_mad.gif]cutscene den resim almak için tuşa basınca videoyu atlıyordu [Resim: icon_mrgreen.gif]

(bunun Core 'nin estetik bakkal defteriyle ve TR4 'ün modern menüsüyle ne alakası var acaba [Resim: icon_e_confused.gif] [Resim: icon_lol.gif] AOD gibisi yok [Resim: icon_mrgreen.gif])

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
Ahahha TR'nin ilk 5 oyununda otomatik screen alma i tuşu ile yapılıyordu.. Hatta resimleri çok yüksek kalite olan TGA kalıbı olarak çeker..[Resim: icon_e_wink.gif]
Sanki AOD'nin muhteşem menusunu Core'den başka biri yaptı [Resim: 24.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Underworld Hikayesi! Duma 10 244 Dün
Son Mesaj: ersel3
Question Tomb Raider Underworld Yardım !!! MoBy 317 8,988 Dün
Son Mesaj: soulmate
  Nintendo wii de underworld burningman 2 46 07-01-2009
Son Mesaj: MoBy
  underworld avatarları thor_underworld 7 320 06-01-2009
Son Mesaj: Lava
Exclamation Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 170 3,408 06-01-2009
Son Mesaj: Lava

Forum Atla: