Derecelendir
  • 14 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomb Raider: Underworld Ön-İnceleme Yazısı (Tamamlanıyor)
28-08-2008,
RE: Tomb Raider: Underworld Ön-İnceleme Yazısı (Tamamlanıyor)
i mii? hiç duymadım [Resim: icon_mrgreen.gif] ben SimCamera 'yı kullanıyorum ama [Resim: icon_lol.gif] Hem TGA ne, GTA olmasın o (iğrençti [Resim: icon_mrgreen.gif] )

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
Cahil diyene bak yaa ne i tuşundan haberi var ne de TGA kalıbından [Resim: 24.gif] Herhangi bir program kullanmana gerek yok. Oynu direk açıyorsun ve oynarken i tuşuna her bastığında screen alıyor ve cektiği screenleri oyunun kurulu olduğu yerde screen klasörüne atıyor. Aynı olay AOD'de PrtSc tuşu ile oluyor. Fakat TGA kalıbı olarak çektiğinden normal windows resim ve faks görüntüleyecisi ile resimleri göremiyorsun. Nero Showtime den ya da photoshopta bakabilirsin..[Resim: icon_e_wink.gif] Ben TR4'te i tuşu ile çektiğim resimleri photoshopta JPG ye çevirip öyle paylaşmıştım. Son derece kaliteli görüntüler oluyor ama çevirmek çok uğraştırdığından frapsa geçtim.
Sanırım diğer TR lerde F5 ile kayıt olayını karıştıran şey simcamera programı [Resim: icon_e_confused.gif] Tabi sadece bir tahmin başka bir şey de olabilir çünkü bu F5 olayını daha yeni duyuyorum ben de[Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
sağır sultan duydu F5 'i [Resim: icon_mrgreen.gif] bu i şeysini bi deniyim bakalım nero mero [Resim: icon_lol.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008, (Bu Mesaj 28-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : amanda.)
şimdi siz geyik yapıyosunuz benim msn den mailler coştu noluyor diyorum ki kesin ekrem gelmiştir hilalle atışıyorlardır [Resim: icon_e_biggrin.gif] bu arada benim adrese otomatik olarak bir konuya mesaj bırakınca abone oluyorum ve mail geliyor düzelttim ama nafile [Resim: icon_lol.gif]

[Resim: 01-3.jpg]
[Resim: xavt2jywluvu3.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
(28-08-2008 )amanda Yazılan:  ÅŸimdi siz geyik yapıyosunuz benim msn den mailler coÅŸtu noluyor diyorum ki kesin ekrem gelmiÅŸtir hilalle atışıyorlardır [Resim: icon_e_biggrin.gif] bu arada benim adrese otomatik olarak bir konuya mesaj bırakınca abone oluyorum ve mail geliyor düzelttim ama nafile [Resim: icon_lol.gif]
Ayy çok fenaa [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif] Ya ama bak geyik diyorsun ama biz burda i tuşu ve F5 konusunda birbirimizi bilgilendiyorduk işte kem küm.. [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2008,
Evet çok önemli bir konuda saygı çerçevesi içinde seviyeli bir fikir alış-verişi yapıyoruz burada [Resim: icon_mrgreen.gif] Bak şimdi bi mail daha gitti sana [Resim: icon_mrgreen.gif]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-08-2008,
(28-08-2008 )TRFanFromTR Yazılan:  Cahüüll [Resim: icon_e_biggrin.gif]

ama eski TR 'lerde haşır huşur defter açılıyor, kaydediyorsun fln. kısayol gibi bişey.

[Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif] [Resim: 24.gif]

Bir alemsin he[Resim: icon_lol.gif]Ay pardon Anka da alemdi doÄŸru[Resim: icon_lol.gif]

Bana sorarsanı çekpoyint sistemi berbat![Resim: kizgin.gif]Bir TR'de istediğin zaman save yapma imkanı olmalı.Kısayol falan gerek yok,AOD'ta vardı da benim bir işime yaramıyordu çünkü alt alta kaydediyordu.Oyuu kısayol save ile bitirirsen 300 tane save yeri birikir[Resim: icon_lol.gif]Yine en iyisi eskilerde,hem hemencecik save'liyorsun hem de bir sürü save yeri var.Ben alt alta dolduruyorum hepsini çok hoşuma gidiyor[Resim: icon_lol.gif]Eski TR'lerde de menüde silah falan seçerken veya öyle telefon çaldığında,bir şey olduğunda menüye geldiğinde geçen zaman bölüm istatistiklerine aktarılıyordu yine.TRU'da olmaz inşallah bu saçma şey.

[Resim: egebanner.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-08-2008,
Emeği geçen arkadaşlara canı gönülden teşekkürler.Çok değerli bilgilere ulaştık.
Alıntı Yaparak Cevapla
05-09-2008,
teşekkürler ya 20 günde sıkı bi çalışma oldu. msj okumaktan nevrim döndü yav. [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: masimza.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
26-09-2008,
sağolda silahların biri uzi yerine mini sgm olmayacakmı ve ayrına shotgunda var oyunda isterseniz ek olarak resimle yollayabilirim[Resim: clap.gif]

[Resim: 30122489yv7.png]
[Resim: treuserbarwg3.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-09-2008,
düşmanlara kemarayıda koymuşsunuz [Resim: icon_lol.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-09-2008,
(26-09-2008 )thor_underworld Yazılan:  düşmanlara kemarayıda koymuÅŸsunuz [Resim: icon_lol.gif]

Oyunda uçan kameralar olacak haberin yok mu?..Flaş patlatacaklar,Lara bir süre göremeyecek ve canı azalacak..Vallahi bu cahillik de başa bela.[Resim: 24.gif]

Evet düzeltseniz onu iyi olacak[Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: egebanner.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-09-2008,
lara daha kaslı olacakmış belli resimlerden daha zayıf uzun ve kaslı... oyuna nesne etkileşimleri daha çok etkilencekmiş ki bu doğru yönde yapılırsa TR de bir devrim yaratır yıllardır en büyük sorun nesne etkileşimi ve laranın alanda ki kısıtlamaları ... daha geniş olursa iyi hee oyun bir GTA tarzına giderse benim içinde TR oyunu bir daha oynanmama olayı olur...TR 10 sene daha geçsede oyun anlayışını yapısını ve aynı tarzını değiştiremez! Kendine özgü olan şeyi bu... oyunun biraz daha zorlaşması ve seneryonun derinleşmesi lazım alanlarda geliştimi bu sağlanır zaten TR grafik anlamında pek iddalı olmadı hiç bir zaman (ilk oyunlar hariç) şimdi grafikler ve hazırlanış hakkında idda görmek güzel yapımcılardan..tekrarlıyorum bu oyun çok güzel olacak... Smile

imza bilmem , akor bassak ... ( tmam çok iğrenç oldu) Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Tomb Raider Underworld Hikayesi! Duma 10 244 Dün
Son Mesaj: ersel3
Question Tomb Raider Underworld Yardım !!! MoBy 317 8,986 Dün
Son Mesaj: soulmate
  Nintendo wii de underworld burningman 2 46 07-01-2009
Son Mesaj: MoBy
  underworld avatarları thor_underworld 7 320 06-01-2009
Son Mesaj: Lava
Exclamation Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! MoBy 170 3,407 06-01-2009
Son Mesaj: Lava

Forum Atla: