|
Tomb Raider: Underworld Ön-İnceleme Yazısı (Tamamlanıyor)
|
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Tomb Raider: Underworld Ön-İnceleme Yazısı (Tamamlanıyor)
i mii? hiç duymadım
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Cahil diyene bak yaa ne i tuşundan haberi var ne de TGA kalıbından
Herhangi bir program kullanmana gerek yok. Oynu direk açıyorsun ve oynarken i tuşuna her bastığında screen alıyor ve cektiği screenleri oyunun kurulu olduğu yerde screen klasörüne atıyor. Aynı olay AOD'de PrtSc tuşu ile oluyor. Fakat TGA kalıbı olarak çektiğinden normal windows resim ve faks görüntüleyecisi ile resimleri göremiyorsun. Nero Showtime den ya da photoshopta bakabilirsin..Sanırım diğer TR lerde F5 ile kayıt olayını karıştıran şey simcamera programı
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
sağır sultan duydu F5 'i
|
|||
|
28-08-2008,
(Bu Mesaj 28-08-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : amanda.)
|
|||
|
|||
|
şimdi siz geyik yapıyosunuz benim msn den mailler coştu noluyor diyorum ki kesin ekrem gelmiştir hilalle atışıyorlardır
![]()
|
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
(28-08-2008 )amanda Yazılan: şimdi siz geyik yapıyosunuz benim msn den mailler coştu noluyor diyorum ki kesin ekrem gelmiştir hilalle atışıyorlardırAyy çok fenaa
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
28-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Evet çok önemli bir konuda saygı çerçevesi içinde seviyeli bir fikir alış-verişi yapıyoruz burada
|
|||
|
29-08-2008,
|
|||
|
|||
(28-08-2008 )TRFanFromTR Yazılan: Cahüüll Bir alemsin he Bana sorarsanı çekpoyint sistemi berbat! Bir TR'de istediğin zaman save yapma imkanı olmalı.Kısayol falan gerek yok,AOD'ta vardı da benim bir işime yaramıyordu çünkü alt alta kaydediyordu.Oyuu kısayol save ile bitirirsen 300 tane save yeri birikir
|
|||
|
29-08-2008,
|
|||
|
|||
|
Emeği geçen arkadaşlara canı gönülden teşekkürler.Çok değerli bilgilere ulaştık.
|
|||
|
05-09-2008,
|
|||
|
|||
|
teşekkürler ya 20 günde sıkı bi çalışma oldu. msj okumaktan nevrim döndü yav.
|
|||
|
26-09-2008,
|
|||
|
|||
|
sağolda silahların biri uzi yerine mini sgm olmayacakmı ve ayrına shotgunda var oyunda isterseniz ek olarak resimle yollayabilirim
![]()
|
|||
|
26-09-2008,
|
|||
|
|||
|
düşmanlara kemarayıda koymuşsunuz
|
|||
|
26-09-2008,
|
|||
|
|||
(26-09-2008 )thor_underworld Yazılan: düşmanlara kemarayıda koymuşsunuz Oyunda uçan kameralar olacak haberin yok mu?..Flaş patlatacaklar,Lara bir süre göremeyecek ve canı azalacak..Vallahi bu cahillik de başa bela. Evet düzeltseniz onu iyi olacak
|
|||
|
26-09-2008,
|
|||
|
|||
|
lara daha kaslı olacakmış belli resimlerden daha zayıf uzun ve kaslı... oyuna nesne etkileşimleri daha çok etkilencekmiş ki bu doğru yönde yapılırsa TR de bir devrim yaratır yıllardır en büyük sorun nesne etkileşimi ve laranın alanda ki kısıtlamaları ... daha geniş olursa iyi hee oyun bir GTA tarzına giderse benim içinde TR oyunu bir daha oynanmama olayı olur...TR 10 sene daha geçsede oyun anlayışını yapısını ve aynı tarzını değiştiremez! Kendine özgü olan şeyi bu... oyunun biraz daha zorlaşması ve seneryonun derinleşmesi lazım alanlarda geliştimi bu sağlanır zaten TR grafik anlamında pek iddalı olmadı hiç bir zaman (ilk oyunlar hariç) şimdi grafikler ve hazırlanış hakkında idda görmek güzel yapımcılardan..tekrarlıyorum bu oyun çok güzel olacak...
imza bilmem , akor bassak ... ( tmam çok iğrenç oldu)
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tomb Raider Underworld Hikayesi! | Duma | 10 | 244 |
Dün Son Mesaj: ersel3 |
|
| Tomb Raider Underworld Yardım !!! | MoBy | 317 | 8,986 |
Dün Son Mesaj: soulmate |
|
| Nintendo wii de underworld | burningman | 2 | 46 |
07-01-2009 Son Mesaj: MoBy |
|
| underworld avatarları | thor_underworld | 7 | 320 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|
| Tomb Raider Underworld Sohbet ve Yorumlar !!! | MoBy | 170 | 3,407 |
06-01-2009 Son Mesaj: Lava |
|

Herhangi bir program kullanmana gerek yok. Oynu direk açıyorsun ve oynarken i tuşuna her bastığında screen alıyor ve cektiği screenleri oyunun kurulu olduğu yerde screen klasörüne atıyor. Aynı olay AOD'de PrtSc tuşu ile oluyor. Fakat TGA kalıbı olarak çektiğinden normal windows resim ve faks görüntüleyecisi ile resimleri göremiyorsun. Nero Showtime den ya da photoshopta bakabilirsin..

![[Resim: 01-3.jpg]](http://i225.photobucket.com/albums/dd80/amanda48_2007/01-3.jpg)

Bir TR'de istediğin zaman save yapma imkanı olmalı.Kısayol falan gerek yok,AOD'ta vardı da benim bir işime yaramıyordu çünkü alt alta kaydediyordu.Oyuu kısayol save ile bitirirsen 300 tane save yeri birikir

![[Resim: 30122489yv7.png]](http://img394.imageshack.us/img394/334/30122489yv7.png)
![[Resim: treuserbarwg3.jpg]](http://img508.imageshack.us/img508/396/treuserbarwg3.jpg)