Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi!
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 25 Oy - 2.84 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
trle yardım.
30-09-2008, 05:32 PM
level yapmak için o linkten hangisini kurmalıyım .ıso uzantılıyı cd ye çekip pc ye kurmam yeterlimidir program o mu? yoksa ek olarak setup ını indirip kurmam gerekiyormu?

[HIGHLIGHT=#c00000]imza bilmem , akor bassak ... ( tmam çok iğrenç oldu) Big Grin[/HIGHLIGHT]
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
07-02-2009, 10:56 PM
(03-09-2008 11:06 PM)Eckhardt demiş ki:  
(24-08-2008 12:20 AM)Eckhardt demiş ki:  benim takıldıgım ve anlamadıgım ayrıca birturlu çözemedigim nokta

lara dışında hiçbir obje işe yaramıyo mesela odaya kopek koyuyorum odayı aktif hale getirdigimde koydugum köpek laranın şortunun([Resim: icon_mrgreen.gif]) şeklini alıyor diyer objelerdede bu sorunu yasıyorum[Resim: icon_e_confused.gif]

kimsemi bilmiyo ya [Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: mummy.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif]

Bilmiyo diye birşey yok, ben yıllarımı verdim bu programa. WADları yanlış kullanıyorsun. Projende kullandığın WAD dosyası ile scriptteki WAD dosyası aynı olmalı. Bütün WADlarda ilk 10 obje laranın parçalarıdır ama diğerleri değişiklik gösterir. Sen projende kullandığın WADtan köpeği seçmişsindir, ama oyunun SCRIPTinde aynı yerde başka obje kayıtlıdır, senin objeyi bulamadığında genelde bug olacak laranın şortunu koyar.

Bu arada arkadaşlar, soruları gördükçe cevaplarım lakin biraz daha ayrıntılı kullanın seçtiğiniz wad isimlerini, kullandığınız programları falan.

Ayrıca bütün hareketli objeler için TRIGGER (tetik) kullanmalısın, eğer kullanmazsan yine aynı sorunla karşılaşırsın.

[Resim: deepbluezg7.jpg]
Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar.
08-02-2009, 10:02 AM
Arkadaşlar TRLE yanında TR4 te var bende fakat açamıyorum.EKran load oluyor fakat windows hata verip oyunu kapatıyor.Neden olabilir?

Underworld
08-02-2009, 02:10 PM
İşletim sisteminden yada CDden kaynaklanıyor olabilir. CDyi başka bilgisayarda dene çalışıyorsa işin kötü.

08-02-2009, 02:56 PM
(08-02-2009 10:02 AM)batukaya demiş ki:  Arkadaşlar TRLE yanında TR4 te var bende fakat açamıyorum.EKran load oluyor fakat windows hata verip oyunu kapatıyor.Neden olabilir?

Tr4 için bilgisayarına gereken yamayı kurdunmu forumu arastır yamaları bulursun yukarda dosyalar ve araclar yazıor oradan bakabılırsın. onunlada olmassa Pc nde sorun vardır.

İmzamla sürekli oynandığı için imza falan koymucam teşşekürler...!
08-02-2009, 10:31 PM
Yamayı şu an indiriyorum o zaman olmazsa nasıl bir sorun var bilgisayarımda?Bu arada Level Editör yanındaydı TR4 bilmem belki cahilliğimden oyun sanmışımdır,bu da olası

Underworld
13-02-2009, 01:56 PM
Level Editor ile birlikte satılan oyun Tomb Raider Chronicles olması gerekiyor.

22-08-2010, 12:02 PM
(13-02-2009 01:56 PM)Deepblue demiş ki:  Level Editor ile birlikte satılan oyun Tomb Raider Chronicles olması gerekiyor.

Bir kısım Level Editör için TR oyunlarına ihtiyaç yok diyor, bir kısım var diyor. Ben daha önce programa bakmıştım bende tüm seri var ama o an TR'nin hiçbir oyunu kurulu değildi ve Level Editör açıldı... Ben gerek yok diye biliyorum. Nasi
22-08-2010, 03:58 PM
(22-08-2010 12:02 PM)KeÇi! demiş ki:  
(13-02-2009 01:56 PM)Deepblue demiş ki:  Level Editor ile birlikte satılan oyun Tomb Raider Chronicles olması gerekiyor.

Bir kısım Level Editör için TR oyunlarına ihtiyaç yok diyor, bir kısım var diyor. Ben daha önce programa bakmıştım bende tüm seri var ama o an TR'nin hiçbir oyunu kurulu değildi ve Level Editör açıldı... Ben gerek yok diye biliyorum. Nasi

Level Editor'ün çalışması için Chronicles'a gerek yok, sadece orijinal olarak birlikte satılıyorlar. Benim de indirdiğim birkaç level'ı oynamak için Level Editor gerekmiyordu, sanırım level'ların çoğu böyle artık.

[Resim: egebanner.gif]
22-08-2010, 06:34 PM
(22-08-2010 03:58 PM)Egeee demiş ki:  Level Editor'ün çalışması için Chronicles'a gerek yok, sadece orijinal olarak birlikte satılıyorlar. Benim de indirdiğim birkaç level'ı oynamak için Level Editor gerekmiyordu, sanırım level'ların çoğu böyle artık.

Evet TRLE orijinal TR5 serisinin yanında veriliyordu. Wink
Yok bazıları Level Editor (Seviye Düzenleyici) istiyor, bazıları istemiyor ki iseyen oyunlar çok daha güzel oluyor. Henüz hiç oynayamadım. Doğrudan açılan LE oynayabiliyorum. Aglama

Bir ara bu program ile ilgilenmiştim. Uzun süre üzerinde uğraşılması gerekiyor.
Şimdi yeniden program ile ilgilenmeye karar verdim ve sanırım hiç Türk yapımı bir LE yok.
Umarım program hakkında gerekli bilgi düzeyine ulaşabilirim.
Öncelikle buradan
Tomb Raider Level Editor (Full Version)
180Mb - Full ISO version
şeçeneğinden (3. seçenek) programı indirdim ve karşıma böyle bir pencere çıktı.

[Resim: seviyedzenleyicihata.th.png]
(En son düzenleme: 22-08-2010 06:37 PM KeÇi!.)
22-08-2010, 06:53 PM
WinZip'in bedava sürümünü kullanma hakkınız dolmuş, full sürümünü satın alın diyor. WinRar'ı indirmenizi tavsiye ediyorum. Ok

[Resim: egebanner.gif]
Mesaj önizleme 

Tomb Raider FAN Konu Araçları - trle yardım. Başlığı
TombRaiderFAN Konu Linki Konu Linki
TombRaiderFAN BBKodu BBKodu
TombRaiderFAN HTML Kodu HTML Kodu