Hoşgeldin Misafir !
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Derecelendir
  • 24 Oylar - 2.75 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
trle yardım.
20-08-2008, 11:17 PM
benim bi sorum olacak ben bu trle yi yukleyecem ama malesef tomb raider 5 bende yok (([Resim: icon_mad.gif] )) şimdii bnim sorum tomb raider level editör oyunlardan bagımsızmı çalısıyo?. Tr5 yok ama 12346 var[Resim: icon_mrgreen.gif]

simdiden tesekkurler.

[Resim: Japan_beauty1_by_Franny_from_Japan-1.jpg]
"Aynanın altındaki çeşme bir şişeye açılmaktadır. Aynaya baktığınızda ise kendinizi görürsünüz, akan siz misiniz zaman mı, çünkü sizde değişmektesiniz her saniye, her zaman."
Alıntı Yaparak Cevapla
21-08-2008, 12:36 AM
hmm şansa bak [Resim: icon_lol.gif]

açıkçası bilemiyorum, internette araştırdım TR5 gerekir diye bir ifade görmedim hiçbir yerde. bence indirin deneyin, olursa ne mutlu, olmazsa zaten olmaz [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: trffi.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
21-08-2008, 12:44 AM
TRFanFromTR Yazılan:hmm şansa bak [Resim: icon_lol.gif]

açıkçası bilemiyorum, internette araştırdım TR5 gerekir diye bir ifade görmedim hiçbir yerde. bence indirin deneyin, olursa ne mutlu, olmazsa zaten olmaz [Resim: icon_mrgreen.gif]

bilmemki[Resim: icon_e_confused.gif] 105mb[Resim: icon_mrgreen.gif]

"Aynanın altındaki çeşme bir şişeye açılmaktadır. Aynaya baktığınızda ise kendinizi görürsünüz, akan siz misiniz zaman mı, çünkü sizde değişmektesiniz her saniye, her zaman."
Alıntı Yaparak Cevapla
21-08-2008, 11:43 AM
mesela bunu yazarken başlasan şimdiye inmiş olurdu heralde [Resim: icon_lol.gif] bence indirbi zararı olmaz oyun oynarken fln. indiriledursun [Resim: icon_e_wink.gif]

[Resim: trffi.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
21-08-2008, 01:17 PM
hayır tr5 gerekmiyor tomb raider level editörün full versiyonunu indirdiğinde tr4 ve bazı bölümleri birlikte geliyo bu şekildede yaptığın levelleri ek bişey indirmeden tr4 haline getirip oynıyabilirsin[Resim: icon_neutral.gif].ama inmesi biraz uzun sürebiliyor[Resim: icon_e_confused.gif]

[Resim: imazmyj5.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
21-08-2008, 03:55 PM
TRLE Programı oyundan bağımsız çalışır. Programın iso dosyasını vereceğim adresten indirip cd writer programı ile isoyu cdye akrarıp orijinale yakın TRLE cdsine sahip olabilirsin.

http://www.tombraiderchronicles.com/tr5/.../trle.html

Oyun yapmak için Full Version u seçmelisin.

[Resim: deepbluezg7.jpg]
Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar.
Alıntı Yaparak Cevapla
22-08-2008, 02:17 PM
indirdim ama sizin verdiginiz siteden deyil tomb raider download bölumunden indirdim galiba oldu klasörun içinde tr4 var ama level edıtor diye açılıyo ve tomb raider 4 levelleri çıkıyo (almanca menü) ayrıca wınroomedıt die bir program var onu açıyorum galiba bahsettigimiz level edıtor var [Resim: icon_e_confused.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
22-08-2008, 02:19 PM
Eckhardt Yazılan:indirdim ama sizin verdiginiz siteden deyil tomb raider download bölumunden indirdim galiba oldu klasörun içinde tr4 var ama level edıtor diye açılıyo ve tomb raider 4 levelleri çıkıyo (almanca menü) ayrıca wınroomedıt die bir program var onu açıyorum galiba bahsettigimiz level edıtor var [Resim: icon_e_confused.gif]
winroomedit diye bi dosya varsa o level editör dür [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: laracroftlogoma8.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
22-08-2008, 02:33 PM
_lara_ Yazılan:
Eckhardt Yazılan:indirdim ama sizin verdiginiz siteden deyil tomb raider download bölumunden indirdim galiba oldu klasörun içinde tr4 var ama level edıtor diye açılıyo ve tomb raider 4 levelleri çıkıyo (almanca menü) ayrıca wınroomedıt die bir program var onu açıyorum galiba bahsettigimiz level edıtor var [Resim: icon_e_confused.gif]
winroomedit diye bi dosya varsa o level editör dür [Resim: icon_neutral.gif]

Tesekkurler[Resim: icon_e_smile.gif]
ya biraz biraz oda yapıyorum ama ya bu duvar şekilleri yani duvarların boyası[Resim: icon_mrgreen.gif] yook[Resim: icon_e_confused.gif] onları ayrıcamı indiricem ayrııca indiriceksem nerden indiricem veya level edıtordenmi bulucam[Resim: icon_e_confused.gif]? bide kapı yapmaya çalısıyorum eror diyo[Resim: icon_e_confused.gif]

(Bu Mesaj 22-08-2008 02:47 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Ryuk.)
Alıntı Yaparak Cevapla
22-08-2008, 09:53 PM
Yaw arkadaşlar bu konuda 50 küsür sayfa açıklama yaptım, aklınıza gelen herşeyi soracağınıza önce bi okuyun, öğrenin, anlamadığınızı sorun.

http://www.tombraiderfan.com/level-editor-dersleri.html

[Resim: deepbluezg7.jpg]
Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar.
Alıntı Yaparak Cevapla
24-08-2008, 12:20 AM
Deepblue Yazılan:Yaw arkadaşlar bu konuda 50 küsür sayfa açıklama yaptım, aklınıza gelen herşeyi soracağınıza önce bi okuyun, öğrenin, anlamadığınızı sorun.

http://www.tombraiderfan.com/level-editor-dersleri.html

(çok haklısınız özürdilerim)

benim takıldıgım ve anlamadıgım ayrıca birturlu çözemedigim nokta

lara dışında hiçbir obje işe yaramıyo mesela odaya kopek koyuyorum odayı aktif hale getirdigimde koydugum köpek laranın şortunun([Resim: icon_mrgreen.gif]) şeklini alıyor diyer objelerdede bu sorunu yasıyorum[Resim: icon_e_confused.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
03-09-2008, 11:06 PM
(24-08-2008 12:20 AM)Eckhardt Yazılan:  benim takıldıgım ve anlamadıgım ayrıca birturlu çözemedigim nokta

lara dışında hiçbir obje işe yaramıyo mesela odaya kopek koyuyorum odayı aktif hale getirdigimde koydugum köpek laranın şortunun([Resim: icon_mrgreen.gif]) şeklini alıyor diyer objelerdede bu sorunu yasıyorum[Resim: icon_e_confused.gif]

kimsemi bilmiyo ya [Resim: icon_mrgreen.gif] [Resim: mummy.gif] [Resim: icon_mrgreen.gif]

Alıntı Yaparak Cevapla
19-09-2008, 05:08 PM
Ben level yapmaya uğraşıyorum.Denemek için kaydettim,output yaptım.Ancak converter a gelince tıladım,hata raporu verdi.Önce yaptığım levellerde de olmuştu.Ama düzeltmiştim.Şimdi olmuyorr.Nasıl yapacağım...

[Resim: home_tru10-1-1.jpg]

Lütfen avatarımı ve imzamı çalmayın,karışıyor yaw Kizgin
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Tomb Raider FAN - Konu Araçları
Konunun Linki :  
BBKodu :  
HTML Kodu :  
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder Bu Konuya Abone Ol

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  TRLE Nedir??? TeArS 54 5,036 04-05-2010 07:48 AM
Son Mesaj: click012409
  Trle yapim malzemeleri İ_A_U_TR 7 1,031 14-06-2008 12:46 AM
Son Mesaj: superxjan

Forum Atla:

Gönderme Kuralları
Konu gönderemezsiniz.
Cevap gönderemezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
HTML kodu kapalı.
MyCode açık.
Smiley açık.
[img] kodu açık.

▲ Yukarıya dönİletişimTomb Raider FANİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi