|
trle yardım.
|
|
|||
|
20-08-2008, 11:17 PM
benim bi sorum olacak ben bu trle yi yukleyecem ama malesef tomb raider 5 bende yok ((
simdiden tesekkurler. ![]() "Aynanın altındaki çeşme bir şişeye açılmaktadır. Aynaya baktığınızda ise kendinizi görürsünüz, akan siz misiniz zaman mı, çünkü sizde değişmektesiniz her saniye, her zaman." |
|||
|
|||
|
21-08-2008, 12:36 AM
hmm şansa bak
açıkçası bilemiyorum, internette araştırdım TR5 gerekir diye bir ifade görmedim hiçbir yerde. bence indirin deneyin, olursa ne mutlu, olmazsa zaten olmaz |
|||
|
|||
|
21-08-2008, 12:44 AMTRFanFromTR Yazılan:hmm şansa bak bilmemki ![]() "Aynanın altındaki çeşme bir şişeye açılmaktadır. Aynaya baktığınızda ise kendinizi görürsünüz, akan siz misiniz zaman mı, çünkü sizde değişmektesiniz her saniye, her zaman." |
|||
|
|||
|
21-08-2008, 11:43 AM
mesela bunu yazarken başlasan şimdiye inmiş olurdu heralde
|
|||
|
|||
|
21-08-2008, 01:17 PM
hayır tr5 gerekmiyor tomb raider level editörün full versiyonunu indirdiğinde tr4 ve bazı bölümleri birlikte geliyo bu şekildede yaptığın levelleri ek bişey indirmeden tr4 haline getirip oynıyabilirsin
|
|||
|
|||
|
21-08-2008, 03:55 PM
TRLE Programı oyundan bağımsız çalışır. Programın iso dosyasını vereceğim adresten indirip cd writer programı ile isoyu cdye akrarıp orijinale yakın TRLE cdsine sahip olabilirsin.
http://www.tombraiderchronicles.com/tr5/.../trle.html Oyun yapmak için Full Version u seçmelisin. ![]() Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar. |
|||
|
|||
|
22-08-2008, 02:17 PM
indirdim ama sizin verdiginiz siteden deyil tomb raider download bölumunden indirdim galiba oldu klasörun içinde tr4 var ama level edıtor diye açılıyo ve tomb raider 4 levelleri çıkıyo (almanca menü) ayrıca wınroomedıt die bir program var onu açıyorum galiba bahsettigimiz level edıtor var
![]() "Aynanın altındaki çeşme bir şişeye açılmaktadır. Aynaya baktığınızda ise kendinizi görürsünüz, akan siz misiniz zaman mı, çünkü sizde değişmektesiniz her saniye, her zaman." |
|||
|
|||
|
22-08-2008, 02:19 PMEckhardt Yazılan:indirdim ama sizin verdiginiz siteden deyil tomb raider download bölumunden indirdim galiba oldu klasörun içinde tr4 var ama level edıtor diye açılıyo ve tomb raider 4 levelleri çıkıyo (almanca menü) ayrıca wınroomedıt die bir program var onu açıyorum galiba bahsettigimiz level edıtor varwinroomedit diye bi dosya varsa o level editör dür
|
|||
|
|||
|
22-08-2008, 02:33 PM_lara_ Yazılan:Eckhardt Yazılan:indirdim ama sizin verdiginiz siteden deyil tomb raider download bölumunden indirdim galiba oldu klasörun içinde tr4 var ama level edıtor diye açılıyo ve tomb raider 4 levelleri çıkıyo (almanca menü) ayrıca wınroomedıt die bir program var onu açıyorum galiba bahsettigimiz level edıtor varwinroomedit diye bi dosya varsa o level editör dür Tesekkurler ya biraz biraz oda yapıyorum ama ya bu duvar şekilleri yani duvarların boyası ![]() "Aynanın altındaki çeşme bir şişeye açılmaktadır. Aynaya baktığınızda ise kendinizi görürsünüz, akan siz misiniz zaman mı, çünkü sizde değişmektesiniz her saniye, her zaman."
(Bu Mesaj 22-08-2008 02:47 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Ryuk.)
|
|||
|
|||
|
22-08-2008, 09:53 PM
Yaw arkadaşlar bu konuda 50 küsür sayfa açıklama yaptım, aklınıza gelen herşeyi soracağınıza önce bi okuyun, öğrenin, anlamadığınızı sorun.
http://www.tombraiderfan.com/level-editor-dersleri.html ![]() Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar. |
|||
|
|||
|
24-08-2008, 12:20 AMDeepblue Yazılan:Yaw arkadaşlar bu konuda 50 küsür sayfa açıklama yaptım, aklınıza gelen herşeyi soracağınıza önce bi okuyun, öğrenin, anlamadığınızı sorun. (çok haklısınız özürdilerim) benim takıldıgım ve anlamadıgım ayrıca birturlu çözemedigim nokta lara dışında hiçbir obje işe yaramıyo mesela odaya kopek koyuyorum odayı aktif hale getirdigimde koydugum köpek laranın şortunun( ![]() "Aynanın altındaki çeşme bir şişeye açılmaktadır. Aynaya baktığınızda ise kendinizi görürsünüz, akan siz misiniz zaman mı, çünkü sizde değişmektesiniz her saniye, her zaman." |
|||
|
|||
|
03-09-2008, 11:06 PM(24-08-2008 12:20 AM)Eckhardt Yazılan: benim takıldıgım ve anlamadıgım ayrıca birturlu çözemedigim nokta kimsemi bilmiyo ya ![]() "Aynanın altındaki çeşme bir şişeye açılmaktadır. Aynaya baktığınızda ise kendinizi görürsünüz, akan siz misiniz zaman mı, çünkü sizde değişmektesiniz her saniye, her zaman." |
|||
|
|||
|
19-09-2008, 05:08 PM
Ben level yapmaya uğraşıyorum.Denemek için kaydettim,output yaptım.Ancak converter a gelince tıladım,hata raporu verdi.Önce yaptığım levellerde de olmuştu.Ama düzeltmiştim.Şimdi olmuyorr.Nasıl yapacağım...
![]() Lütfen avatarımı ve imzamı çalmayın,karışıyor yaw
|
|||
| Tomb Raider FAN - Konu Araçları | ||||||
|

![[Resim: Japan_beauty1_by_Franny_from_Japan-1.jpg]](http://i411.photobucket.com/albums/pp193/Eckhardt4/Japan_beauty1_by_Franny_from_Japan-1.jpg)

![[Resim: deepbluezg7.jpg]](http://img174.imageshack.us/img174/7121/deepbluezg7.jpg)

![[Resim: home_tru10-1-1.jpg]](http://i281.photobucket.com/albums/kk220/ersel3/home_tru10-1-1.jpg)